Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

virus detection - Checks

Hi, I am running the french FF 79.0 64 bit I just started to download the latest iso of debian 10.5 from the official Mirror and got the FF warning that it contains a vir… (read more)

Hi, I am running the french FF 79.0 64 bit I just started to download the latest iso of debian 10.5 from the official Mirror and got the FF warning that it contains a virus. I am not sure if you have a team to check false positive as this is the official site and that it was released only yesterday https://cdimage.debian.org/debian-cd/current/amd64/iso-dvd/debian-10.5.0-amd64-DVD-1.iso and I am getting worried after I got this message. Thank you in advance. Regards, Stephane

Asked by Stéphane BLIN 3 months ago

Answered by cor-el 3 months ago

  • Solved

Firefox logs me out of YouTube and gets an error when loggin in.

I recently have a new laptop (Dell Inspiron 15 3593) & installed Firefox. Every time I watch a video on Youtube and click on the logo to return home, I get logged out… (read more)

I recently have a new laptop (Dell Inspiron 15 3593) & installed Firefox. Every time I watch a video on Youtube and click on the logo to return home, I get logged out and when i try to login I get this “'405. That’s an error.” message. I tried doing the same thing with the other browsers (Google Chrome & Microsoft Edge) & they work perfectly. I also tried reinstalling Firefox but still the issue is the same & Firefox on my old laptop doesn’t have this issue. Can anyone help me with this one?

Asked by j.bi2k01 1 month ago

Answered by j.bi2k01 1 month ago

corrupted update

10/20/20 I clicked on the update button last night - running 81.0, and the update was for 81.0.2. When I went to open the browser all that I got was a line at the top … (read more)

10/20/20

I clicked on the update button last night - running 81.0, and the update was for 81.0.2. When I went to open the browser all that I got was a line at the top - FF would not open. I backed up the profile, and did a clean install. When I finally got the backed up profile installed, it opened properly once and everything was there. When I opened it again, no book marks, and none of the buttons worked. FF didn't close properly, and I had to use Task Manager to shut down.

I ended up downloading the beta version, and it's worked just fine. The original profile works, so all bookmarks are there.

I see that FF released 82.0 this morning. Is it safe to try to install it, or is the beta version that I installed last night really 82, just hours before it was officially released?

Asked by finepoint 1 month ago

Last reply by finepoint 1 month ago

problem with extensions

Problem One: 1Password extension not working for me. I installed Firefox and made it my primary browser. Extensions have been a disaster for me. First I tried adding the … (read more)

Problem One: 1Password extension not working for me. I installed Firefox and made it my primary browser. Extensions have been a disaster for me. First I tried adding the 1 Password extension. I did this because when I tried opening a page from 1 Password uninstalled on the browser, it didn't l as it should (has always done so with Safari). I had to open 1Password separately, and copy the information, which is tedious.

So I installed the 1Password Extension on Firefox. It didn't work unless I'd opened the desktop version of 1Password, it still didn't open and fill.

So I removed the extension. I then decided to give it another try. The extension shows up on Firefox. But now it has a little lock on the icon. The problem is that clicking on the icon doesn't open anything! I've rebooted the computer, and only reinstalled the 1Password extension. The same problem occurs, then, without clicking on the problematic icon, I reboot the computer again. It hasn't helped.

PROBLEM TWO: I'm having an additional problem with extensions. When I click on the extension for Pocket (for instance), the program opens, but fails to recognize that I have a paid subscription, asking me to upgrade. This is true for other sites I have subscriptions to, limiting me using the "free" version, which limits what I can open as well as what I can save.

It sounds unbelievable, but that's what's happened to me. I'm using enhanced tracking protection for all sites. Macbook Pro ; Catalina OS 10.15.7 (19H15) - most recent version Max OS

I appreciate any help you can give me. This is way over my head! I've tried everything I can think of, except for uninstalling and reinstalling Firefox.

Glenn

Asked by Glenn Prentice 6 days ago

Some text is covered with black diamonds and question marks

On FoxNews.com, some articles include a section at the bottom for user comments. First-level comments frequently receive additional second- and third-level comments. Fir… (read more)

On FoxNews.com, some articles include a section at the bottom for user comments. First-level comments frequently receive additional second- and third-level comments.

First-level comments are working fine, but lower-level comments are partially obliterated with a string of black diamonds with question marks �?U��N�@?�.

This is not an issue when I use Safari, but it is on Firefox.

Asked by Prentice3 6 days ago

Last reply by Prentice3 4 days ago

Sytem messages from Joomla site not showing in Firefox

Hallo, I hope there is someone that could help me in this matter. When users need to register in Joomla on a website that I am developing, the system messages that need t… (read more)

Hallo,

I hope there is someone that could help me in this matter.

When users need to register in Joomla on a website that I am developing, the system messages that need to show, if the user made any mistakes in filling out the fields, does not popup or show.

In competing browsers like Chrome, Edge and Opera there is no problem with the messages coming up and giving the necessary info to the user that wants to register.

You help will be greatly appreciated.

Kind Regards Stephan

Asked by SHABALAA 6 days ago

Last reply by SHABALAA 6 days ago

SSL_ERROR_BAD_CERT_DOMAIN

Hello, we have web application installed in internal network. We are using it for many years and we are installing upgrades and security updates (It is not public applica… (read more)

Hello, we have web application installed in internal network. We are using it for many years and we are installing upgrades and security updates (It is not public application so I can't give you the name). It have possibility to generate certificate request and import signed certificate so we are doing this for many years, with success. We have local Certificate Authority and of course, root and intermediate certificates are imported in FF cert store. After last App and FF update I'm receiving Security Warning (screen shots uploaded). This appears in several FF versions. Same app is 'secure' in Chrome and IE (screen shot from Chrome). How can I solve this problem?

Thanks in advance. Miodrag

Asked by mitjakac 6 days ago

  • Solved

SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER for Google and Youtube

I am getting a certification issue when trying to visit 2 specific sites which are some of the most visited sites in the web: https://www.google.com and https://www.youtu… (read more)

I am getting a certification issue when trying to visit 2 specific sites which are some of the most visited sites in the web: https://www.google.com and https://www.youtube.com

The error it shows when trying to visit these 2 pages, is SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER.

I have tried to troubleshoot it and follow the solutions recommended at: https://support.mozilla.org/en-US/kb/error-codes-secure-websites#w_the-error-occurs-on-multiple-secure-sites

however none of the solutions described in this guide worked to solve my problem.

In that guide, one of the suggested solutions is to scan my system for any malware. I used the following: Windows Defender Maleware Bytes AntiMalware Karpersky TDSSkiller however the results are all clean.

In the guide, it suggested that I check the clock as well. The system clock however is synchronized.

Last, I have resetted Firefox Profile but this didnt fix the issue either.

I shall note that the issue appeared yesterday and so far nothing helped fixing it. Not even the system restarts.

The issue about visiting these two sites, is limited only to Firefox.

I can access https://www.google.com and https://www.youtube.com without problems using Google Chrome and the Opera Browser.

Also, Google Mail and Google Translate work fine on Firefox. These two sites can be accessed with Firefox without causing any SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER errors.

Asked by SilentResident 5 days ago

Answered by philipp 5 days ago

  • Solved

Firefox Developer Edition will not start

I cannot get Firefox Developer Edition 84.ob2 to start, I can see it xcome up in Task Manager and then the app say suspended and it stops. Have tried all the suggestions … (read more)

I cannot get Firefox Developer Edition 84.ob2 to start, I can see it xcome up in Task Manager and then the app say suspended and it stops.

Have tried all the suggestions I can see in help but nothing works.

The option of running firefox.exe -p does not work, there is a crash report:

Source Firefox Developer Edition

Summary Stopped working

Date ‎18/‎11/‎2020 08:59

Status Report sent

Description Faulting Application Path: C:\Program Files\Firefox Developer Edition\firefox.exe

Problem signature Problem Event Name: BEX64 Application Name: firefox.exe Application Version: 84.0.0.7625 Application Timestamp: 5fb2ff14 Fault Module Name: StackHash_ac46 Fault Module Version: 0.0.0.0 Fault Module Timestamp: 00000000 Exception Offset: PCH_78_FROM_ntdll+0x000000000009C8F4 Exception Code: c0000005 Exception Data: 0000000000000008 OS Version: 10.0.19041.2.0.0.256.48 Locale ID: 2057 Additional Information 1: ac46 Additional Information 2: ac462b2fd07cc853b652b5104a1cf381 Additional Information 3: 7eba Additional Information 4: 7eba02d16b529d1dadfdb18b9d2da9b8

Extra information about the problem Bucket ID: 845348ebf4affc3e570d018771269f89 (1660985518800150409)

Asked by Mike 6 days ago

Answered by FredMcD 3 days ago

Cannot sign into a microsoft account on behalf on my collage.

i attend a collage called saint lawrence collage in canada, but recently as of upgrading to windows 10, i cannot access the site, it will always fail when it gets to the … (read more)

i attend a collage called saint lawrence collage in canada, but recently as of upgrading to windows 10, i cannot access the site, it will always fail when it gets to the microsoft part of the login, this issue is isolated to firefox as it works on edge and chrome. bnut i would love to use firefox as it is my favourite browser.

any help would be apprecieated.

Asked by enderking470 5 days ago

Last reply by FredMcD 4 days ago

  • Solved

lost bookmarks etc after updating firefox

i have lost everything and struggling to get all my bookmarks back after a update from firefox- HELP! Is there a number where someone can talk me through this as I cant s… (read more)

i have lost everything and struggling to get all my bookmarks back after a update from firefox- HELP! Is there a number where someone can talk me through this as I cant seem to sort it from the support pages

Asked by pantelisgeorgiou 5 days ago

Answered by FredMcD 4 days ago

I disable my extension using the button and it re-enables immediately!

I wanted to test which addons are causing problems with videos and disabled some, then noticed that they immediately re-enabled, so I started disabling all my addons and … (read more)

I wanted to test which addons are causing problems with videos and disabled some, then noticed that they immediately re-enabled, so I started disabling all my addons and now as soon as i disable any extension at all, it immediately re-enables itself, what is going on??

Asked by jg 4 days ago

Issue with update 83.0

Am not computer savvy, but know just enough to get by with performing most routine desktop usage tasks .. I am running Windows 8 on a Dell Inspiron 660 desktop which us… (read more)

Am not computer savvy, but know just enough to get by with performing most routine desktop usage tasks .. I am running Windows 8 on a Dell Inspiron 660 desktop which uses Intel's built in HD graphics 2500.

Up until Firefox update 82.0.2, I had no issues with Firefox whatsoever. Applying the update to 83.0 resulted in numerous error messages along the lines that my display driver had stopped responding (but successfully recovered).

While glancing through some of the event error logs, as best I recall having seen, at least one made a reference that Firefox could not access the graphics card (or something to that effect).

I then opted to perform a system restore and rolled back my system to where I was once again using Firefox update 82.0.2 successfully and without issues. FYI, I am using the last intel display driver available for my Dell, so updating my display driver isn't an option.

Unless and until others report a similar issue, guess I will continue using Firefox as updated to 82.0.2 and not downloading any further updates. Any comments would be appreciated.

Asked by ikey48 4 days ago

Last reply by FredMcD 4 days ago

Firefox Developer edition and it crashed

Firefox Developer edition and it crashed. I uninstalled by deleting the files and folders. I re-installed the developer edition. But when i open it crashes . below is the… (read more)

Firefox Developer edition and it crashed. I uninstalled by deleting the files and folders. I re-installed the developer edition. But when i open it crashes . below is the application log in the event viewer. Faulting application name: firefox.exe, version: 84.0.0.7628, time stamp: 0x5fb6e10b Faulting module name: unknown, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x00000000 Exception code: 0xc000041d Fault offset: 0x0000000000000000 Faulting process id: 0x50cc Faulting application start time: 0x01d6bf3a8bf11b3a Faulting application path: C:\Program Files\Firefox Developer Edition\firefox.exe Faulting module path: unknown Report Id: 075ebad6-0ec3-4dac-b42c-c3e2220f35bc Faulting package full name: Faulting package-relative application ID:

Asked by amit_bgl 4 days ago

Last reply by amit_bgl 3 days ago

History deleted by Bitdefender, I have it on my phone, how to put it back

Hello, Bitdefender deleted my history (not telling me that it was my history he was going to delete), but everything is still on my Android phone. I removed the sync for … (read more)

Hello, Bitdefender deleted my history (not telling me that it was my history he was going to delete), but everything is still on my Android phone. I removed the sync for now, because I fear it would delete it on my phone too. How to put back the history on my computer? Thanks!

Asked by internet14 4 days ago

Last reply by internet14 2 days ago

  • Solved

Firefox Randomly Causes Wrong Characters to Type In

I have been avidly using Firefox for 10+ years. However, I notice a trend that if I have several Firefox tabs open for quite a while, it starts typing in some wrong chara… (read more)

I have been avidly using Firefox for 10+ years. However, I notice a trend that if I have several Firefox tabs open for quite a while, it starts typing in some wrong characters.

A list of character errors it makes is: é appears when typing slash beside shift on the right side. è appears when typing the apostrophe symbol beside enter. à appears when typing slash above enter ç appear when typing the right square bracket ^^ appears when typing the left square bracket (does not type anything 1st try, then enters that the 2nd try. Or if pressing it once, then backspace, it enters ^) / appears when typing key to the left of 1 at the top. É appears when typing a question mark. @ is working right now, although it usually does not work when this occurs.

Restarting the computer fixes it every time. This EXCLUSIVELY occurs times I have at least a few Firefox tabs open. I first came across this in Windows 7. In Windows 7, it made those character errors in Firefox but entered the correct characters when typed in apps like Word and Excel. It only occurred around once per month, I got by it by typing characters in Word then pasting them in Firefox until I got a chance to reboot. They pasted fine, just typing them gave the character errors.

With Windows 10 though, it is more than 10 times worse. I get these errors nearly every day. And in Windows 10, once the incorrect characters start getting typed in Firefox they also type that way in apps like Word too.

In msconfig.exe, I disabled all non-Microsoft services and disabled everything in the startup list, but it continues doing this.

Anyone have suggestions what to do? I honestly think the most likely explanation for this is Google bribing Microsoft to make it like this to drive people away from Firefox to use Chrome. That way Google can micromonitor us that much better.

Asked by crossr74 2 days ago

Answered by cor-el 2 days ago

Anyway to disable "A script from the extension" "is running on this page"

I am getting sick of the message "A script from the extension...is running on this page" It relates to Adblock Plus which is the extension. I watch a YouTube video and th… (read more)

I am getting sick of the message "A script from the extension...is running on this page" It relates to Adblock Plus which is the extension. I watch a YouTube video and then this message comes up on another YouTube tab I have open and Firefox switches to that tab and ruins my watching the video I was watching.

Is there anyway of disabling the message from ever coming up? I increased the values in dom.max_script_run_time and dom.max_script_run_time_without_important_user_input which was a possible solution I read but that does nothing.

Asked by davebesag 4 days ago

Last reply by davebesag 2 days ago

How do I authenticate my Firefox Account?

Question in title. I cannot figure out which app I need to use, as when I use Google Authenticate it would either like a QR Code or a setup key, but I have neither. … (read more)

Question in title. I cannot figure out which app I need to use, as when I use Google Authenticate it would either like a QR Code or a setup key, but I have neither.

Asked by Neil 2 days ago

Firefox stopped loading page set as default in a profile

I use a couple of different browsers, Firefox and Brave. I have several profiles set up in Firefox depending on specific sites or groups of sites that I can open individu… (read more)

I use a couple of different browsers, Firefox and Brave. I have several profiles set up in Firefox depending on specific sites or groups of sites that I can open individually or together simultaneously. One of these I set up for a recipe management site I use https://recipesage.com. I set up a profile for recipesage and then go to the site, log in and save that page as the default. I then set up a .desktop script in my ~/.local/share/applications folder (I use Ubuntu as my OS of choice) to open that profile along with an image for recipe sage so I can save the "application" to my launcher separate from the regular Firefox icon. It worked fine that way for years until just recently. it no longer works. I deleted and recreated the profile, open it, set the default page, close firefox and restart it and it just spins, never loads the page. If I set the default to the default firefox page and then go to the site manually it works but not if I save it as the default. I have had to switch to using Brave instead which is fine but kind of sad that I can't use Firefox any longer. Any ideas why it all of a sudden broke?

Asked by bjb1959 2 days ago

Firefox crashes all the time - tried refresh, safe mode, disabling hw acceleration. Reinstalled multiple times including earlier version.

Have tried just about everything (i think) as i have read in the other support posts. When i boot my computer and try firefox, it loads for a second and then crashes ask… (read more)

Have tried just about everything (i think) as i have read in the other support posts. When i boot my computer and try firefox, it loads for a second and then crashes asking to send the crash report and to restore the tab. I click yes and it crashes again with the same window. Sometimes if i reboot it all of a sudden works. But literally everyday when i log on for the first time it crashes, then i reboot and sometimes it crashes, and then sometimes on the second reboot it just works somehow. I have tried installing earlier versions, refreshing firefox, starting in safe mode etc.

Here are a few of the crash IDs that were submitted successfully (others failed to submit). Thanks for your help.

bp-184c9810-753f-4c95-8ab9-7bdbf0201123 bp-9dd6128c-efde-48d2-8a60-cca8b0201123 bp-838ee5a6-c78d-441d-a830-78be20201123 bp-cad59347-bdef-48a8-9965-742960201123

Asked by dan.kline 1 day ago

Last reply by FredMcD 1 day ago