Showing questions tagged: Show all questions

Firefox Sync not working

hey I used Firefox in my previous Windows, and even though the sync section of my account was active, I can not recover the data now. Is there a way to solve this problem… (read more)

hey I used Firefox in my previous Windows, and even though the sync section of my account was active, I can not recover the data now. Is there a way to solve this problem?

Asked by Pouryanno 5 months ago

Last reply by Dale 2 months ago

web page language change

Why would a sites display language change like the link below? It is HP's website so I'd assume it is reputable. https://parts.hp.com/hpparts/Default.aspx?mscssid=&c… (read more)

Why would a sites display language change like the link below? It is HP's website so I'd assume it is reputable. https://parts.hp.com/hpparts/Default.aspx?mscssid=&cc=CZ&lang=CS&.... (image below too) I was browsing in English, it changed czech on that page, and then back to English on the following page. Should I be concerned?

Asked by Benny 1 month ago

Last reply by jkington 1 month ago

Strange behaviour when copying images on Mac

Long time listener, first time caller... :) [Seriously have been using and loving Firefox/Mozilla since 2004-2005, before that was Netscape Navigator, this is the first t… (read more)

Long time listener, first time caller... :) [Seriously have been using and loving Firefox/Mozilla since 2004-2005, before that was Netscape Navigator, this is the first time I can recall having an issue that I can't find already written up and solved. Hence, this post.]

I've been having some odd issues with Firefox (85.0.2 64-bit) on my Intel Mac (Big Sur 11.2.1) for the past few months, and this morning decided to dig in deeper.

The backstory: When I’ve wanted to copy and image and paste it into Apple Messages, the images sometimes don’t send because Messages doesn’t support TIFF, WEBP, or PNG formats when sending to someone who doesn’t have an iMessage account (aka using standard MMS like to Android phones). So, I then have to convert the failed image to JPG, delete the failed message, and drag the saved JPG image file into Messages and can then resend it.

The issue: Today, I discovered that when I copy a JPG image from Firefox, and paste it into Apple messages, it seems that it doesn’t send because it appears to be either copied or pasted as a different format than the original image?

To reproduce:

  1. Go to a web site with a JPG image ( http://www.lunarbaboon.com for example)
  2. Right-Click on the JPEG image ( comicorder038.jpg for example) and select “View Image Info”
  3. Right-Click on the JPEG image and select “Copy Image”
  4. Paste into Messages to send to someone who doesn’t have an iMessage account
  5. Hit enter to send
  6. Wait a few seconds for failure
  7. Click on failure Info
  8. Right-Click on image and select Open
  9. Preview shows the file as TIFF not JPG

To simplify:

  1. Go to a web site with a JPG image ( http://www.lunarbaboon.com for example)
  2. Right-Click on the JPEG image ( comicorder038.jpg for example) and select “Copy Image”
  3. Open Preview and select “New from Clipboard”
  4. Select “Tools -> Show Inspector”
  5. Preview shows the file as PNG not JPG

What I’ve tried: Copy & paste of same image from Firefox - Safe Mode fails - So, doubt it is something in my Firefox config Copy & paste of same image from Safari works - So, doubt it is something MacOS related However, copy & paste of same image from Chrome fails too - So, maybe it is something MacOS related?

Any suggestions on what to try next?

Asked by sck626 2 weeks ago

Last reply by cor-el 3 days ago

Firefox has stopped working. Can't open it either normally nor in Safe mode.

Hi. Has anyone ever had this problem where Firefox suddenly does not work even after reinstalling it? I updated my Nvidia drivers to 461.40 and when I opened Firefox, it … (read more)

Hi. Has anyone ever had this problem where Firefox suddenly does not work even after reinstalling it?

I updated my Nvidia drivers to 461.40 and when I opened Firefox, it just came up with a blank white window.

I tried entering Safe mode by holding down the Shift button and opening it again but it just hung on the safe mode window that comes up. Tried pressing the buttons but nothing happened.

I thought it must have been the Nvidia update that's done this but I rolled back to the previous version and now Firefox won't even open. It just shows up as a process in task manager.

I've uninstalling and reinstalling to no avail.

Am I missing something?

Is there something in the old profiles that's preventing Firefox to open again?

I believe I was using Firefox 86, running Windows 10 Home.

Asked by Zeon04 6 days ago

Last reply by jonzn4SUSE 5 days ago

Version 86

Has anyone had problems with the new version 86 and Total cookies ? I have tried changing my custom cookies to strict and standard but still can’t log in to websites ??? … (read more)

Has anyone had problems with the new version 86 and Total cookies ? I have tried changing my custom cookies to strict and standard but still can’t log in to websites ???

Asked by crocketbear 6 days ago

Last reply by brisu 5 days ago

firefox auto save & fill of logins & password on ipad not working

have set up as per https://support.mozilla.org/en-US/kb/manage-saved-passwords-firefox-ios when you enter login the pop up window offering to save passwords has never… (read more)

have set up as per https://support.mozilla.org/en-US/kb/manage-saved-passwords-firefox-ios

when you enter login the pop up window offering to save passwords has never appeared since firefox installed(pop ups are allowed in settings) though if you manually enter a login the pasword autofills from the details held on firefox sync but cannot get both to happen and itdoesn't retain the login to autofill next time you use site.


firefox is the default browser

the sync file works as it should on Imac with logins auto-filling as expected its just not working on ipad

Asked by linda.hh 1 week ago

Last reply by brisu 5 days ago

Can't signin into GMAIL account on Thunderbird

I use Thunderbird 78.8.0 and Firefox 86.0 build3 I changed my gmail password in FF and can use gmail in an FF tab but TB login fails with new or old gmail password. I rec… (read more)

I use Thunderbird 78.8.0 and Firefox 86.0 build3

I changed my gmail password in FF and can use gmail in an FF tab but TB login fails with new or old gmail password. I recently changed Thunderbird security from 0Auth2 to 'normal password'. I tried removing my account from TB and adding back - it still fails. What did I do wrong?

Thanks in advance for any help.

Asked by david.bergamini 5 days ago

Last reply by Matt 5 days ago

Local Folders have dissapeared

I have 4 email accounts for 4 different companies that operate out of the same office. I use Thunderbird for all of these emails and it's great for being able to check a… (read more)

I have 4 email accounts for 4 different companies that operate out of the same office. I use Thunderbird for all of these emails and it's great for being able to check all of them at once for new emails. I had my folders mostly set up as sub folders under "Local Folders" Yesterday while attempting to create a new folder and have it a sub folder of my "local folders" all of the folders I had under "local folders" have disappeared. HELP, how do I get them back? It has all my important "keep" emails for 4 companies!!

Asked by orangeinc 6 days ago

Last reply by brisu 5 days ago

Extremely disappointed! Firefox forgot all my tabs although I carefully configured the opposite!

I installed Firefox on a MacBook Pro 13" (Mid 2012) with MacOS 10.15.7 Catalina. Before closing Firefox for the first time, I carefully opened settings and ticked "Restor… (read more)

I installed Firefox on a MacBook Pro 13" (Mid 2012) with MacOS 10.15.7 Catalina. Before closing Firefox for the first time, I carefully opened settings and ticked "Restore previous session", under "Start" on the "General" settings page. But when I opened Firefox again, there were no tabs, just a "Welcome screen" as if it was the first time ever I use Firefox! This is extremely disappointing! I am really shocked! I had never thought that Firefox would screw me like this! I have been using Firefox on Windows and Ubuntu for many many years! I can add that it is Firefox 85.0.2. And now it updated itself to 86.0.

Asked by Henrik R. 6 days ago

Last reply by Henrik R. 5 days ago

Is the multi account containers still useful in Firefox 86

Hi, After reading on the new update with Firefox 86, it seems that you have made some really good changes on the way cookies are handled forcing each site to keep their c… (read more)

Hi,

After reading on the new update with Firefox 86, it seems that you have made some really good changes on the way cookies are handled forcing each site to keep their cookie separate from everyone else.

So is the Is the multi account containers still useful in Firefox 86 if what I'm using them for is to keep from being tracked?

It seems that they would be useful if I wanted to open several different Gmail accounts at the same time from within their respective folders.

Thank you for your help.

Kenrick

Asked by Kenrick 5 days ago

Last reply by jscher2000 17 minutes ago

  • Solved

Old account

Can anyone help. I have just set up a new Firefox account. I tried to enter two different secondary email addresses, but both are already in use. I am sure I had a Firef… (read more)

Can anyone help. I have just set up a new Firefox account. I tried to enter two different secondary email addresses, but both are already in use.

I am sure I had a Firefox account many years ago and this is the problem. How can I delete the old account without knowing the main email address so I can use those email addresses again?

Asked by Jane 5 days ago

Answered by user3585702 5 days ago

Mozilla VPN Keeps Disconnecting

I recently subscribed to Mozilla VPN and it's been working fine for a couple of weeks. But in the last 24 hours something changed and it won't stay connected. No matter… (read more)

I recently subscribed to Mozilla VPN and it's been working fine for a couple of weeks. But in the last 24 hours something changed and it won't stay connected. No matter what location I choose (NY, Chicago, etc.) and turn it on, it almost immediately disconnects with the error message "Couldn't start VPN." Most recent log entries are as follows:

2021-02-27 12:37:21.357443: [TUN] [FirefoxPrivateNetworkVPN] peer(9iNd…WRHo) - Routine: nonce worker - started 2021-02-27 12:37:21.358440: [TUN] [FirefoxPrivateNetworkVPN] peer(9iNd…WRHo) - Routine: sequential sender - started 2021-02-27 12:37:21.358440: [TUN] [FirefoxPrivateNetworkVPN] Monitoring default v4 routes 2021-02-27 12:37:21.359437: [TUN] [FirefoxPrivateNetworkVPN] Binding v4 socket to interface 27 (blackhole=false) 2021-02-27 12:37:21.361432: [TUN] [FirefoxPrivateNetworkVPN] Setting device v4 addresses 2021-02-27 12:37:21.434238: [TUN] [FirefoxPrivateNetworkVPN] peer(9iNd…WRHo) - Sending handshake initiation 2021-02-27 12:37:21.440221: [TUN] [FirefoxPrivateNetworkVPN] peer(9iNd…WRHo) - Awaiting keypair 2021-02-27 12:37:21.471138: [TUN] [FirefoxPrivateNetworkVPN] peer(9iNd…WRHo) - Received handshake response 2021-02-27 12:37:21.471138: [TUN] [FirefoxPrivateNetworkVPN] peer(9iNd…WRHo) - Obtained awaited keypair 2021-02-27 12:37:21.496072: [TUN] [FirefoxPrivateNetworkVPN] Monitoring default v6 routes 2021-02-27 12:37:21.496072: [TUN] [FirefoxPrivateNetworkVPN] Binding v6 socket to interface 0 (blackhole=true) 2021-02-27 12:37:21.496072: [TUN] [FirefoxPrivateNetworkVPN] Setting device v6 addresses 2021-02-27 12:37:21.568231: [TUN] [FirefoxPrivateNetworkVPN] Listening for UAPI requests 2021-02-27 12:37:21.568231: [TUN] [FirefoxPrivateNetworkVPN] Startup complete 2021-02-27 12:37:21.568231: [TUN] [FirefoxPrivateNetworkVPN] Unable to set interface addresses, routes, dns, and/or interface settings: runNetsh run - exit status 3221225794 2021-02-27 12:37:21.654041: [TUN] [FirefoxPrivateNetworkVPN] Device closing 2021-02-27 12:37:21.668000: [TUN] [FirefoxPrivateNetworkVPN] Routine: TUN reader - stopped 2021-02-27 12:37:21.753984: [TUN] [FirefoxPrivateNetworkVPN] Routine: event worker - stopped 2021-02-27 12:37:21.764523: [TUN] [FirefoxPrivateNetworkVPN] Routine: receive incoming IPv4 - stopped 2021-02-27 12:37:21.765520: [TUN] [FirefoxPrivateNetworkVPN] Routine: receive incoming IPv6 - stopped 2021-02-27 12:37:21.765520: [TUN] [FirefoxPrivateNetworkVPN] peer(9iNd…WRHo) - Stopping... 2021-02-27 12:37:21.766518: [TUN] [FirefoxPrivateNetworkVPN] peer(9iNd…WRHo) - Routine: sequential receiver - stopped 2021-02-27 12:37:21.768512: [TUN] [FirefoxPrivateNetworkVPN] peer(9iNd…WRHo) - Routine: sequential sender - stopped 2021-02-27 12:37:21.769510: [TUN] [FirefoxPrivateNetworkVPN] Routine: encryption worker - stopped 2021-02-27 12:37:21.769510: [TUN] [FirefoxPrivateNetworkVPN] Routine: encryption worker - stopped 2021-02-27 12:37:21.772502: [TUN] [FirefoxPrivateNetworkVPN] Routine: encryption worker - stopped 2021-02-27 12:37:21.776491: [TUN] [FirefoxPrivateNetworkVPN] Routine: encryption worker - stopped 2021-02-27 12:37:21.778486: [TUN] [FirefoxPrivateNetworkVPN] Routine: handshake worker - stopped 2021-02-27 12:37:21.779483: [TUN] [FirefoxPrivateNetworkVPN] Routine: decryption worker - stopped 2021-02-27 12:37:21.780480: [TUN] [FirefoxPrivateNetworkVPN] Routine: handshake worker - stopped 2021-02-27 12:37:21.780480: [TUN] [FirefoxPrivateNetworkVPN] Routine: handshake worker - stopped 2021-02-27 12:37:21.781478: [TUN] [FirefoxPrivateNetworkVPN] Routine: decryption worker - stopped 2021-02-27 12:37:21.781478: [TUN] [FirefoxPrivateNetworkVPN] Routine: handshake worker - stopped 2021-02-27 12:37:21.782475: [TUN] [FirefoxPrivateNetworkVPN] Routine: decryption worker - stopped 2021-02-27 12:37:21.782475: [TUN] [FirefoxPrivateNetworkVPN] Routine: decryption worker - stopped 2021-02-27 12:37:21.792058: [TUN] [FirefoxPrivateNetworkVPN] peer(9iNd…WRHo) - Routine: nonce worker - stopped 2021-02-27 12:37:21.792931: [TUN] [FirefoxPrivateNetworkVPN] Interface closed 2021-02-27 12:37:21.792931: [TUN] [FirefoxPrivateNetworkVPN] Shutting down 2021-02-27 12:37:23.800734: [FPN] Couldn't start VPN 2021-02-27 12:37:24.816602: [FPN] Connection status changing from Connecting to Unprotected 2021-02-27 12:37:24.816602: [FPN] Tunnel status changed from Connecting to Unprotected

Asked by Jay58 3 days ago

Last reply by brisu 2 days ago

Duplicate emails

I copied all emails from an Old server to a New server using Thunderbird but somehow Thunderbird created duplicates. Here are the steps i did: Thunderbird Setup Old serve… (read more)

I copied all emails from an Old server to a New server using Thunderbird but somehow Thunderbird created duplicates. Here are the steps i did:

Thunderbird Setup Old server - setup Local Directory Thunderbird Setup New Server - setup Local Directory Switched to Offline mode, so working with all emails local copy. While in Offline, copy all emails from Old Server to New Server Switch to Online Thunderbird starts uploading all (local) New server emails to New Server End result: When in Offline mode, I have all emails in New Server (as expected) When I go into Online mode, I have all duplicates. Its seems I am then seeing all server and local copies of each email. How can I get rid of duplicates or get them to sync correctly?

Asked by trek102 1 week ago

Last reply by trek102 2 days ago