Showing questions tagged: Show all questions
  • Archived

Cannot turn on "Open previous windows and tabs" in version 104.0.2

Windows 11 Pro 64bit, v.22000. All of a sudden, Firefox goes haywire. Latest is I cannot turn on Open previous windows and tabs in version 104.0.2. The checkbox is sim… (read more)

Windows 11 Pro 64bit, v.22000. All of a sudden, Firefox goes haywire. Latest is I cannot turn on Open previous windows and tabs in version 104.0.2. The checkbox is simply grayed-out. WHY??? I didn't make any changes - these problems just started on their own. Also, none of my passwords for various websites are automatically available anymore.

  • Archived

firefox will not fully close after windows update 22621

I installed the new Windows 11 update now when I exit out of firefox "X" the next time I go to open and error tells me that firefox is running (it's not showing open and … (read more)

I installed the new Windows 11 update now when I exit out of firefox "X" the next time I go to open and error tells me that firefox is running (it's not showing open and running) and I have to close.

Asked by tbryant62256 1 year ago

Last reply by jonzn4SUSE 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Previous bookmarks not shown

I reset my PC and reinstalled Firefox last month, but my bookmarks were never recovered after I logged in my Firefox account. A couple of months ago I installed Firefox o… (read more)

I reset my PC and reinstalled Firefox last month, but my bookmarks were never recovered after I logged in my Firefox account. A couple of months ago I installed Firefox on another PC (to which I no longer have access) and it showed all the synced bookmarks, but this time it doesn't. What should I do? Thank you

Asked by InfernalLord 1 year ago

Answered by InfernalLord 1 year ago

  • Archived

Unable to configure the firefox policy for Proxy in Intune

OMA-URI: ./Device/Vendor/MSFT/Policy/Config/Firefox~Policy~firefox/Proxy Value (string): <enabled/> <data id="ProxyLocked" value="true | false"/> <data i… (read more)

OMA-URI:

./Device/Vendor/MSFT/Policy/Config/Firefox~Policy~firefox/Proxy Value (string):

<enabled/> <data id="ProxyLocked" value="true | false"/> <data id="ConnectionType" value="none | system | manual | autoDetect | autoConfig"/> <data id="HTTPProxy" value="https://httpproxy.example.com"/> <data id="UseHTTPProxyForAllProtocols" value="true | false"/> <data id="SSLProxy" value="https://sslproxy.example.com"/> <data id="FTPProxy" value="https://ftpproxy.example.com"/> <data id="SOCKSProxy" value="https://socksproxy.example.com"/> <data id="SOCKSVersion" value="4 | 5"/> <data id="AutoConfigURL" value="URL_TO_AUTOCONFIG"/> <data id="Passthrough" value="<local>" >="" <data="" <="" p=""></data>


This has mixure of String and Integer , when we configure as string and use one from the above or leaving blank or setting only string , it failed the policy with error - -2016281112

Asked by kamal.manoranjith 1 year ago

Last reply by Mike Kaply 1 year ago

  • Archived

Throwing Error all the day

Every day while opening the browsing I am getting the below-mentioned error, tried many things like complete reinstallations, and selected default profiles, but nothing w… (read more)

Every day while opening the browsing I am getting the below-mentioned error, tried many things like complete reinstallations, and selected default profiles, but nothing worked.

Asked by amaljith.t 1 year ago

Last reply by jonzn4SUSE 1 year ago

  • Archived

Strange Popup on Wifi Menu

Hello! Hoping someone can help with this new (to me) issue. I've searched and can't seem to find any articles/threads. When I open the wifi menu on my laptop, I also see… (read more)

Hello! Hoping someone can help with this new (to me) issue. I've searched and can't seem to find any articles/threads.

When I open the wifi menu on my laptop, I also see a media player featuring a video I watched three days ago (image attached). I've used my computer several times since then and didn't notice it. It also doesn't appear to be functional, as when I click play, nothing happens.

Is there a setting I'm missing to get this to go away and to prevent it from coming back again?

Thanks in advance!

Asked by -eat-the-rude- 1 year ago

Last reply by r7pxrv 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Can not open Wheely.com on my computer

Good day! I can not open wheely.com on my laptop - as I am working from home today, and it is crucial for me to have an access to this web-site. Just a couple of weeks … (read more)

Good day!

I can not open wheely.com on my laptop - as I am working from home today, and it is crucial for me to have an access to this web-site. Just a couple of weeks ago, everything was fine. Now the mistake is PR_CONNECT_RESET_ERROR

Could you please check it ASAP and help me out?

Best regards, Daria.

Asked by Daria 1 year ago

Answered by Daria 1 year ago

  • Archived

Previous windows not opening at Startup

Hi there, "Open previous windows and tabs" is checked but it's not working. I had to go to history and opened it. It's happening for the last several weeks. Pls, let m… (read more)

Hi there,

"Open previous windows and tabs" is checked but it's not working. I had to go to history and opened it. It's happening for the last several weeks.

Pls, let me know what to do. MD

Asked by asiuzzaman 1 year ago

Last reply by FredMcD 1 year ago

  • Archived

Not receiving Verification emails while trying to sign into one device

I am attempting to sign into Sync on my tablet and am not able to receive the triggered Verification emails (neither the initial one when attempting to sign in nor any fo… (read more)

I am attempting to sign into Sync on my tablet and am not able to receive the triggered Verification emails (neither the initial one when attempting to sign in nor any follow up ones). Oddly enough, it's only this device where the issue is present. I was able to use my desktop computer to successfully unlock my account after accidentally locking it and change my primary email address in case that was the issue. Both of these actions triggered email notifications. Even when attempting to sign into my tablet's Sync with my new primary email address I am not able to receive the Verification emails.

I have also double checked my spam folder and whitelisted accounts@firefox.com. I have not noticed any other issues with my tablet besides this very specific thing.

Would someone be able to provide guidance? I wasn't able to find any help articles about this particular scenario and am not sure how to proceed.

Thank you, B

Asked by browser11 1 year ago

Last reply by Infinity__ 1 year ago

  • Archived

Firefox not displaying Washington Post article/pictures

This link in Firefox (for example) displays no article text or pictures. However the same link on Chrome displays the complete article and pictures. https://www.washingt… (read more)

This link in Firefox (for example) displays no article text or pictures. However the same link on Chrome displays the complete article and pictures. https://www.washingtonpost.com/climate-environment/2022/06/20/bears-ears-national-monument-tribes/

Sometimes the article comes up in Firefox, but then reverts after awhile to no text and pictures. If I refresh the page, the text and pictures return for awhile. Sometimes though the text pictures are not displayed until I refresh several times. This seems to happen only on the Washington Post. I would think it's the post, but Chrome displays the pages without any problems. This problem doesn't seem to happen on WASH PO main page, just articles off of main page. Can anyone help?

Asked by dpbirosc 1 year ago

Last reply by jonzn4SUSE 1 year ago

  • Archived

Displaced button in iframe since Firefox v97.0

An external partner is embedding one of our websites and has been experiencing the following strange behaviour since FF v97.0: [See image attached] You can't click any b… (read more)

An external partner is embedding one of our websites and has been experiencing the following strange behaviour since FF v97.0:

[See image attached] You can't click any buttons within the iframe when you place the mouse on the button itself. But if you move the mouse ~2cm below the button (red arrow) it acts like it's hovering over the button and you can click it.

There were no code changes on our side and for FF v96.0.3 everything still works as expected. I thought the issue would perhaps be solved in this bug (https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1758664) but I tried with version 98.0.2 and it's not fixed there. I'm however hesitant to report a bug in Bugzilla since I can't provide clear reproduction steps (company data).

Thank you for your help!

Asked by johan.md.maes 1 year ago

Last reply by cor-el 1 year ago

  • Archived

watching a show in full screen on a streaming site

I was watching a show on one of my streaming websites and it it in a shorter box instead of a full screen. im not sure if i accidentally clickec on something because it i… (read more)

I was watching a show on one of my streaming websites and it it in a shorter box instead of a full screen. im not sure if i accidentally clickec on something because it is happening on more then one streaming site

Asked by disney_gurl74 1 year ago

Last reply by cor-el 1 year ago

  • Archived

Firefox Theme keeps reverting back to an old theme I no longer have or remember whenever I sign into any Firefox browser.

Whenever I sign into Firefox, all my themes, add-ons/extensions are added via Firefox Sync. That's fine, but the problem I have is that whenever I sign into any Firefox b… (read more)

Whenever I sign into Firefox, all my themes, add-ons/extensions are added via Firefox Sync. That's fine, but the problem I have is that whenever I sign into any Firefox browser, an old theme I used to have that I no longer have on my account keeps coming back, and I've tried to find solutions to this issue, but none have had this kind of issue. It may be similar to issues those have had, or currently have, but I can't seem to do anything to remedy this issue.

Keep in mind that this is not a Firefox browser issue, it is an account issue.

I'd be deeply grateful to any assistance you may have for me.

Asked by m-fuller 1 year ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Archived

Facebook

I upgraded Firefox, created an account and installed Simple Tabs. I changed a few things in settings. I now have to login into Facebook every time and I cannot post anyt… (read more)

I upgraded Firefox, created an account and installed Simple Tabs. I changed a few things in settings. I now have to login into Facebook every time and I cannot post anything. How do I fix it? When the window pops up the little icon circle just keeps going around and around.

Asked by carik1967 1 year ago

Last reply by carik1967 1 year ago