Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

firefox browser cannot open folder selection

I'm using firefox 119.0.1 Version on a Steam deck(SteamOS) and installed using the Discover app when in browser i cannot click on the "Open the file browser" icon that a… (read more)

I'm using firefox 119.0.1 Version on a Steam deck(SteamOS) and installed using the Discover app

when in browser i cannot click on the "Open the file browser" icon that appears on websites. Also i cannot open the Downloads folder within the Menu bar from firefox I tried entering into safe-mode and still couldn't open I also tried using another User Profile under "Right click Firefox -> firefox profile manager" to try to see if it was something from my user profile that was causing the issue but i also couldnt open in another profile.

I also tried on a different browser to see if it was my device problem but i could open it. i tried on Brave and Chrome and it worked.

i dont know what to do, this was working normally last week and now it doesnt work, Even in another profile with no configuration done no extension and not logged in the "Open file" button doesnt work

Asked by wolmaner00 3 months ago

Answered by zeroknight 3 months ago

  • Solved

characters are displayed incorrectly on some webpages

I am on arch linux running wayland, and whenever I visit some webpages (example reddit, github) some character are displayed incorrectly: spaces are incredibly large and … (read more)

I am on arch linux running wayland, and whenever I visit some webpages (example reddit, github) some character are displayed incorrectly: spaces are incredibly large and numbers appear as . or , or other random punctuation or don't appear at all

examples in uploaded images

Asked by Dario48true 2 weeks ago

Answered by zeroknight 2 weeks ago

  • Solved

Roblox website Shattered.

The layout on the Roblox website, https://www.roblox.com Has appeared to break, I've seen the website on Google chrome and Microsoft Edge and it's good to go. I am not aw… (read more)

The layout on the Roblox website, https://www.roblox.com Has appeared to break, I've seen the website on Google chrome and Microsoft Edge and it's good to go. I am not aware as to how this has happened. I have disabled every Addon I have, This issue is not caused by the Addons I have installed.

CTRL + F5 has Fixed My Issue! Thank You cor-el!

Asked by aombi 1 week ago

Answered by cor-el 1 week ago

  • Solved

Firefox always sets address to https

I assume that it's the same problem as this: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1388431 but there is no solution. https only mode is not active browser.fixup.a… (read more)

I assume that it's the same problem as this: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1388431 but there is no solution.

https only mode is not active

browser.fixup.alternate.protocol is set to http from https browser.urlbar.autoFill is set to false

Nothing helped.

I get that this default makes sense but since so many local tools don't use http there should be at least 1 working option to disable this behavior at least for certain sites.

Asked by danielw90.dw+firefox 1 week ago

Answered by Terry 1 week ago

  • Solved

Blocked URL

There is one domain that I get a "server not found" error for even after doing many things to fix it including everything here, https://support.mozilla.org/en-US/kb/firef… (read more)

There is one domain that I get a "server not found" error for even after doing many things to fix it including everything here, https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-cant-load-websites-other-browsers-can#firefox:win10:fx119, checking blocked URLs in the registry, running malware checks, safe mode, reinstalling FF after removing all FF folders from my system.

Before I did a completely clean reinstall, disabling the Open H264 codec (see attached screenshot) would allow me to access the site. But thinking it was needed, I did the clean reinstall. Now disabling it does not allow access to the site.

So far, I have not found any other websites with this problem. It's a .edu domain which happens to be the one I work for! What else can I do?

Asked by lifespan 3 months ago

Answered by zeroknight 3 months ago

  • Solved
  • Archived

MNP Error Page on .mil

Trying to load .mil webpages (specific case in image) present an MNP error. For context; VPN on, connected to US server Same site tested in edge with VPN works. If anymor… (read more)

Trying to load .mil webpages (specific case in image) present an MNP error. For context; VPN on, connected to US server Same site tested in edge with VPN works. If anymore information is needed I can provide, thank you and happy holidays!

Asked by ninopachinko 1 year ago

Answered by jonzn4SUSE 1 year ago

  • Solved

IMDB partly broken but works flawlessly whenPrivate Browsing

Hello all, first time poster here but long time FF user! Lately, some of IMDB's functionality is broken for me. I can give many examples of odd behaviors but to keep thi… (read more)

Hello all, first time poster here but long time FF user!

Lately, some of IMDB's functionality is broken for me. I can give many examples of odd behaviors but to keep this short, have pasted 2 screenshots of the same section of the homepage (www.imdb.com) to demonstrate the difference. Something is preventing the proper loading of all the elements.

Another odd thing is that i'm unable to click on elements that have properly loaded and are visible. Lastly, i'm unable to play videos!!

None of the above are reproducable when in private browsing mode. I have disabled all my extension in the hopes that one of them could be the culprit to no avail!

Any thoughts on how to approach this issue?

Asked by ggelhsva 1 month ago

Answered by zeroknight 1 month ago

  • Solved
  • Archived

Can not open Wheely.com on my computer

Good day! I can not open wheely.com on my laptop - as I am working from home today, and it is crucial for me to have an access to this web-site. Just a couple of weeks … (read more)

Good day!

I can not open wheely.com on my laptop - as I am working from home today, and it is crucial for me to have an access to this web-site. Just a couple of weeks ago, everything was fine. Now the mistake is PR_CONNECT_RESET_ERROR

Could you please check it ASAP and help me out?

Best regards, Daria.

Asked by Daria 1 year ago

Answered by Daria 1 year ago

  • Solved

first direct login

Hi there, I saw a similar problem and tried everything there (Cache/Cookies etc.) but I still have this problem: When I access firstdirect.com I get the page loaded but … (read more)

Hi there, I saw a similar problem and tried everything there (Cache/Cookies etc.) but I still have this problem:

When I access firstdirect.com I get the page loaded but none of the buttons work? All the headings and the Online Banking link are dead.

I tried Troubleshooting mode and lo and behold, it worked, and now it's OK, but.... I use In Private browsing for Finance stuff and this is where I can't get it to work???

Once I got the login page (in normal browsing) I copied the URL, pasted it into the Private tab and it worked perfectly, so t looks like the problem is somewhere in the www.firstdirect.com welcome page?

Tried Edge and that worked too and First Direct are unaware of any login problems, so any ideas please?

I'm baffled! Thanks all, Chris.

Asked by eggcf 1 week ago

Answered by zeroknight 1 week ago

  • Solved

Google pages (Gmail, YouTube, etc.) won't load if I am using VPN (PIA)

I am using Firefox with the uBlock Origin and Cookie AutoDelete extensions enabled. When I try and load Gmail or any other Google site, I get a blank page and nothing loa… (read more)

I am using Firefox with the uBlock Origin and Cookie AutoDelete extensions enabled. When I try and load Gmail or any other Google site, I get a blank page and nothing loads at all. This only occurs when my VPN is on (I use Private Internet Access). However, even with the VPN on, Chrome will still load those sites. Disabling the VPN means that the sites load normally.

My guess is it might be some sort of privacy setting in Firefox, but I don't understand what it could be. The only thing that breaks/fixes the sites is connecting and disconnecting the VPN, irrespective of which country I try and connect from.

Asked by Minimal Gravitas 1 week ago

Answered by Minimal Gravitas 1 week ago

  • Solved
  • Archived

Some pages of the site Mouser.com open incorrectly

For example, look at how the same page looks in Firefox 106.0.2 (64 bits) and Yandex Browser (22.9.4.866). https://www.mouser.de/ProductDetail/Xilinx/XC7S6-1FTGB196C?qs=… (read more)

For example, look at how the same page looks in Firefox 106.0.2 (64 bits) and Yandex Browser (22.9.4.866).

https://www.mouser.de/ProductDetail/Xilinx/XC7S6-1FTGB196C?qs=unwgFEO1A6taa4TM2WgIJg%3D%3D

I tried changing the user agent, it didn't help. I think the problem is in the Java engine.

Asked by Andrywy 1 year ago

Answered by Andrywy 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Credit dard site says I need to update browser,

Cannot access banking website - get page that is all type-written down the left side, credit card site says I need to up date my browser, computer says it is up to date; … (read more)

Cannot access banking website - get page that is all type-written down the left side, credit card site says I need to up date my browser, computer says it is up to date; downloaded and reinstalled firefox - no change i don't know what to do next

Asked by suenurseperson 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved

Cannot Log In To Sony Community Website

Hello this is Don. I am using Win10 with Firefox 120.0 64 Bit as my default browser I am having a problem with logging in to The Sony Community Forum where I help Sony us… (read more)

Hello this is Don. I am using Win10 with Firefox 120.0 64 Bit as my default browser I am having a problem with logging in to The Sony Community Forum where I help Sony users. I enter my email as my Sign in ID then press enter to get to the password screen and it goes to the spinning grey circle on a white screen. My Memory and CPU gets really high and my browser locks up and I have to go to task manager and End Task for all Firefox processes to unlock it. I have no problem getting in to the website with MS Edge but I hate using it but I have to in order to sign in to Sony Community Forum and help users. I have have done a full system scan for malware with Norton, MSERT, Malwarebytes and Windows Defender. I have done a REFRESH of Firefox and I have even uninstalled and re-installed Firefox and nothing helps. I have it set to auto clear everything under History including Cache and Cookies. There is something about this Forum that for the past week will not let me in. I have emailed my Sony Advocacy leader and he is having the Web Site Team looking into it. This is the only website I cannot log in to. I have used Firefox for years and do not want to have to go to something else.

Respectfully, Don

Asked by new_aged2perfection 2 months ago

Answered by new_aged2perfection 2 months ago

  • Solved

Hostinger h-panel

Since about 13:00 GMT yesterday, Firefox could not load or display the Hostinger h-panel. It sometimes partially and sometimes completely displays all the page content. B… (read more)

Since about 13:00 GMT yesterday, Firefox could not load or display the Hostinger h-panel. It sometimes partially and sometimes completely displays all the page content. But all the controls are dead. Firefox seems to be very busy doing something. I told Hostinger and they spent some time looking into the problem. They got Firefox to load the h-panel but said that it was vastly slower than other browsers in doing so. With me, Firefox still stops doing anything once the content is loaded and ALL controls on the page are still dead. When closing Firefox in this state, there is considerable delay before the window actually closes.

I thought that perhaps Hostinger had done an update that called in some proprietary JavaScript extensions that Firefox couldn't handle. I get the impression that in trying to display the h-panel pages, Firefox is trying to acquire some content from an external site, as requested somewhere within the HTML/JavaScript source code.

Any ideas? robert_john.morton@yahoo.com

Asked by robert_john.morton 1 month ago

Answered by robert_john.morton 1 month ago

  • Solved

checkboxes missing from webform

Hello! I have a Mailchimp signup form here: https://utexas.us4.list-manage.com/subscribe?u=91ef16fd009c97ce473909aa7&id=1d94de45cb The form should display with check… (read more)

Hello! I have a Mailchimp signup form here: https://utexas.us4.list-manage.com/subscribe?u=91ef16fd009c97ce473909aa7&id=1d94de45cb

The form should display with checkboxes that allow multi-select. It used to work that way in Firefox, but currently it only highlights the selection and doesn't allow more than one option to be selected. It works correctly in Chrome and Edge, however. Is there a way to get this working again? Thanks in advance for any advice!

Asked by christa16 4 weeks ago

Answered by cor-el 4 weeks ago

  • Solved
  • Archived

Firefox turns icons into flickery rectangles

Whenever I open a lesson on duolingo, rectangles start to appear, flickering on the screen. It's completely fine on troubleshoot mode, but when i disable all my extention… (read more)

Whenever I open a lesson on duolingo, rectangles start to appear, flickering on the screen. It's completely fine on troubleshoot mode, but when i disable all my extentions on normal mode (i still had account containers on), it still happens.

Asked by Chezaus 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Locked
  • Archived

My website is not opening in Firefox.

Hey guys, whenever I tried to open my website in firefox the popup appear that unable to open it on this server but when I open my website on chrome it is working fine. I… (read more)

Hey guys, whenever I tried to open my website in firefox the popup appear that unable to open it on this server but when I open my website on chrome it is working fine. I am embarrassed please let me what should I have to do.

Asked by Ethan Levy 1 year ago

Answered by Ethan Levy 1 year ago