Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

Firefox win10: search bar at the bottom of the page

Hello, i often use the j,k,l keys to scroll/pause videos on youtube and i often get the "weird" bar at the bottom of the page. I cannot tell you exactly what it is. The q… (read more)

Hello, i often use the j,k,l keys to scroll/pause videos on youtube and i often get the "weird" bar at the bottom of the page. I cannot tell you exactly what it is. The question is: how turn off this? I am attaching a screen shot.

Asked by xxx343 2 months ago

Answered by xxx343 2 months ago

  • Solved

Firefox doesn't display the font Helvetica correctly

The attached image shows Firefox (on the right) not displaying Helvetica correctly. It appears jagged and not pleasant to look at. The browser on the left is Edge and al… (read more)

  • The attached image shows Firefox (on the right) not displaying Helvetica correctly. It appears jagged and not pleasant to look at. The browser on the left is Edge and all Chromium based web browsers seem to render it as it should.
  • I've tried to look into (about:preferences#general) and the option that says (Allow pages to choose their own fonts, instead of your selections above) is ticked.
  • I've also tried reinstalling the browser, clearing the website cache and also, removing my profile from it. None of these seemed to fix the issue.
  • It's been persistent for quite some time now, however I didn't really find any articles regarding this issue.
  Any help would be greatly appreciated!

Asked by CircuitMoon 2 months ago

Answered by TyDraniu 2 months ago

Twitch video player

I'm currently experiencing difficulties with the Twitch video player. After typing a message of a certain length, between 3-4 lines, the video player starts moving back a… (read more)

I'm currently experiencing difficulties with the Twitch video player. After typing a message of a certain length, between 3-4 lines, the video player starts moving back and forth in time with the cursor and stops when the cursor stops. I have no idea what causes it. I've turned off all my addons, reset Firefox, and messed around with settings. the only thing that stops it is running troubleshoot mode, but i don't know what is being changed to fix the issue.

Asked by 0din 2 weeks ago

Problem Loading Page - Firefox restricted me visiting a site - For years I visited with no issues, why Block me?

I want to have access to the site that I visited for years, this year firefox decided to restrict all public from this site which just because its in another country and … (read more)

I want to have access to the site that I visited for years, this year firefox decided to restrict all public from this site which just because its in another country and just because the owner does not have his identity revealed does not mean is dangerous. I have to use a different browser to visit that website which is a threat to no one, that site provides cam views all over the world, yes its insecure, yes they can monitor this and that, but the public visits it to watch the cams not to put passwords or personal information in. 5 years I've been with them and now you (firefox want to block them to the public) why? cause they're not based in USA and you do not know their location? I guess I will be making a new video about this and joining hundreds of others who are loosing site access to many sites just because you (firefox) cannot read their details.

Asked by JR9999999 1 day ago

Last reply by cor-el 1 day ago

WhatsApp Web can't pause videos, and plays them in loop

When I use WhatsApp Web, if I play a video someone sent to me or in a group, I can't pause the video. Besides that, when the playback reaches the end, it starts playing t… (read more)

When I use WhatsApp Web, if I play a video someone sent to me or in a group, I can't pause the video. Besides that, when the playback reaches the end, it starts playing the video again (in loop). It happens both when opening the video (normal mode) and when using picture-in-picture mode. I've already tried to run FF in Troubleshoot Mode, to see if the culprit was any of the extensions I have, but no, the problem persists. I've also tested it in other browsers (e.g. Edge) and the problem didn't occur, so it doesn't seem to be something related to the website.

FF version is 105.0.1 64-bit, running on Windows 11. But I already had the same problem with earlier FF versions and on Windows 10.

Asked by Alexandre Machado 18 hours ago

Keep getting access denied on certain webpages

Why do I keep getting the following message when I try to go to JC Penney website? Access Denied You don't have permission to access "http://www.jcpenney.com/?" on this s… (read more)

Why do I keep getting the following message when I try to go to JC Penney website?

Access Denied You don't have permission to access "http://www.jcpenney.com/?" on this server.

Reference #18.6e3a2b17.1664552399.8bdd170

Asked by dp20141 4 hours ago

Wordle on Firefox

Since Firefox for Windows upgraded to 105 the Wordle web site fails to work - it displays the grid at the bottom of the window with no scroll possibility & it display… (read more)

Since Firefox for Windows upgraded to 105 the Wordle web site fails to work - it displays the grid at the bottom of the window with no scroll possibility & it displays that even when a correctly working browser displays my statistics.

The website works correctly on other browser (Chrome & Edge), on Firefox for Android and on Firefox for Windows 104 (luckily I had a machine which hadn't been on for a few weeks and therefore was no up to date).

The attached images show the website as it should be (on Chrome) and as it appears on Firefox 105

Asked by jeff197 2 hours ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 1 hour ago

Firefox & The Root

Oh, this is obnoxious. I don't want to use Forums or Community whatever to report this problem. UGH It doesn't happen with Chrome, so something is wrong with Firefox. Eve… (read more)

Oh, this is obnoxious. I don't want to use Forums or Community whatever to report this problem. UGH

It doesn't happen with Chrome, so something is wrong with Firefox. Every other update seems to break that website. Whenever I go to comment, the links don't do what they're supposed to do. When I submit a comment, Firefox just spins forever, and I refresh the page and see that my comment did indeed post. For every friggin' comment? UUUUUGH! From trying to see the Pending posts to simply clicking 'Load more comments', everything is broken in that section of articles.

I can manage to see pending posts if I toggle the 'Sort by' to something else, but I can't see all the comments because clicking on 'Load more comments' just sits there doing nothing. Sometimes there are comments and Firefox acts like there are none. I double checked by using Chrome and could see everything.

What's wrong with Firefox? It's getting so convoluted, I'm having a tough time wanting to use it anymore, and I've been using this browser for a long, long time.

I don't feel like showing any images of this, because you can't see what isn't available to be seen. Oh, and if one more green tech tells me to clear my cookies & cache, I'm going to pull the rest of my hair out, and it's hard to grab because it's disappearing on me ... hahahahaha. If that's the problem, then why don't I have to do that with Chrome? Is Firefox stepping on itself? Clearing that makes me have to login to a crap-load of websites and isn't a catch-all solution. Like the old ctrl-alt-del to fix frozen computers; BAD IDEA!

Asked by King Ray 3 months ago

Last reply by Paul 3 months ago

  • Solved

Automatically Logged Out of Websites Post-Authentication

I first thought this issue was contained to a single website and was the fault of their IT, but I have begun to experience this issue on other websites, and it does not o… (read more)

I first thought this issue was contained to a single website and was the fault of their IT, but I have begun to experience this issue on other websites, and it does not occur on other devices also using Firefox. It is difficult to explain given that I don't have any idea what is actually happening, but hopefully I can make it clear enough.

For some websites that require a username and password, I will correctly login and pass authentication but then I will be booted back to the initial login screen, almost like the login failed. I only know that it is technically a log out, not a failure, because I have briefly seen the URL change like I'm logging out. I have tried uninstalling and reinstalling Firefox fresh multiple times on my Windows 11 laptop, but the same issue occurs consistently.

This happened when I was trying to login to the student portal for my university and when I was trying to login to my apartment's resident portal. Changing cookie settings or going into a private browser has not helped at all. I cannot tell if this is a bug with Firefox (maybe just on Windows 11?) or if there is some background setting that needs to be adjusted, but it is very frustrating. If this keeps happening, I would have to switch to a different browser, which would not be ideal.

Does anyone have any idea of steps that I could take for troubleshooting or any experience with similar issues? Any help would be greatly appreciated.

Asked by Jake 3 months ago

Answered by Jake 3 months ago

One website will not come up on any browser.

One website will not come up on either Firefox or Safari - etsy.com. Did I get locked out? The website is completely empty - no words, no picture, no link. … (read more)

One website will not come up on either Firefox or Safari - etsy.com. Did I get locked out? The website is completely empty - no words, no picture, no link.

Asked by Pattie Firestone 3 months ago

Last reply by cor-el 3 months ago

  • Solved

Login Screen Won't Load

One particular website that I login to frequently in Firefox suddenly stopped opening the login screen when I click "Login." It opens in Safari and Tor browsers, but not… (read more)

One particular website that I login to frequently in Firefox suddenly stopped opening the login screen when I click "Login." It opens in Safari and Tor browsers, but not Firefox. How do I get the login screen to appear? I have disabled enabled Pop Up Windows for this site, but it still won't load the login screen. It works in Troubleshoot mode. What does that mean and how do I get it to load the login screen in normal mode?

Asked by jmm0255 3 months ago

Answered by cor-el 3 months ago

Ctrl+Enter with "bofa" never redirects and times out, but redirects w/o problem in Edge & Chrome.

When using Firefox (on Windows 10) to open my bank's website, bankofamerica.com, I type 'bofa' and hit Ctrl + Enter which adds "www." and ".com" and then Firefox should l… (read more)

When using Firefox (on Windows 10) to open my bank's website, bankofamerica.com, I type 'bofa' and hit Ctrl + Enter which adds "www." and ".com" and then Firefox should load the site. This URL automatically redirects to "www.bankofamerica.com," which is expected. This works fine in Edge and Chrome as well as Safari & Firefox on iOS, but fails with a timeout error in Firefox. Firefox does add the "https://www." and ".com" and attempts to load the site, but it never gets anywhere. I have tested this in FF -safe-mode as well as on two other Windows PCs that had not previously had FF installed.

How do I tell if this problem is with FF or BofA's site?

Asked by TAP 3 months ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 3 months ago

Issue with Firefox 102 (64), Reddit and AdBlocker Ultimate

Since this most recent version of Firefox (102) upgraded my software on Jun 28, the Reddit website has not loaded correctly. All it displays is a blank page. Ad Blocker… (read more)

Since this most recent version of Firefox (102) upgraded my software on Jun 28, the Reddit website has not loaded correctly. All it displays is a blank page. Ad Blocker Ultimate registers about 1 ad blocked per second. This is the only site I've had this issue with. This all worked (as expected) prior to Jun 28.

Asked by mendelindigestible 2 months ago

Last reply by Terry 2 months ago

360 viewer in Facebook not working

I am unable to load / start the 360 viewer in Facebook. I see the 360 animation-logo play, but when i press on it nothing happens. Works fine in edge - you press on the l… (read more)

I am unable to load / start the 360 viewer in Facebook. I see the 360 animation-logo play, but when i press on it nothing happens. Works fine in edge - you press on the logo and it shows the 360 photo.

This issue is for all 360 videos. Also i am not able to write reviews in google maps, same thing. You can press the button as many times as you like and nothing happens. Any idea? disabling ad-block plus didn´t help. Clearing cache (all time / everything) etc didn´t help. Troubleshooting-Mode didn´t help.

Any suggestions?

Asked by marcostender 2 months ago

Videos are blocked from autoplay only the first time the site on which these videos are is opened in a particular tab

The title pretty much describes the problem. Whenever I open a website that plays videos on some page in it automatically, Firefox blocks autoplay only the first time the… (read more)

The title pretty much describes the problem. Whenever I open a website that plays videos on some page in it automatically, Firefox blocks autoplay only the first time the website is opened. If I navigate through the website to another page that contains videos which the site autoplay as well, Firefox doesn't block the video from being played automatically.

Asked by Hassan Khalloof 2 months ago

Last reply by Dropa 2 months ago