Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

since updating to 6.0 sync now says I need to set up a sync account doesn't work because my email address says it's in use not happy

Windows Vista just updated to 6.0 on this machine and another wanted to add the other machine to my sync account on this machine (mt main one) it now says I have to set u… (read more)

Windows Vista just updated to 6.0 on this machine and another wanted to add the other machine to my sync account on this machine (mt main one) it now says I have to set up a sync account, however when I put in my email address it tells me it's in use so evidently my account is still there version 6 just has somehow forgotten all about it. I have another machine to update yet but I'm not going there until this is resolved.

Asked by Curt 9 years ago

Answered by Ibai 9 years ago

  • Solved

Glitches

I was using Gmail but have tried to get away from Gmail. I still have it because of play store but it seems to stick with most of what I am doing. I think I chopped it do… (read more)

I was using Gmail but have tried to get away from Gmail. I still have it because of play store but it seems to stick with most of what I am doing. I think I chopped it down but with WiFi on it's hard to get away. I got updates off unless it's something trusted and there is far and few between.

Thanks for all the help

Asked by millerketry 2 months ago

Answered by Seburo 2 months ago

  • Solved

.htpasswd autocomplete not working

Normal logins are working fine, but if I have to sign into sites which require a .htpasswd login, no user and no password will be filled, though the data exists, because … (read more)

Normal logins are working fine, but if I have to sign into sites which require a .htpasswd login, no user and no password will be filled, though the data exists, because on desktop Firefox, it's working without problems.

If you need more information or maybe I can help you fix it, I'll do my best.

Asked by andi448 1 week ago

Answered by jscher2000 1 week ago

  • Solved

Firefox Account Sync not working, and wiping settings whenever I shut down

Hey y'all, First, thanks for your attention. This has been driving me nuts over the last few weeks and if I can fix it I'd be very happy. I switched to Firefox a few mon… (read more)

Hey y'all,

First, thanks for your attention. This has been driving me nuts over the last few weeks and if I can fix it I'd be very happy.

I switched to Firefox a few months ago and immediately set up the password manager and a bunch of bookmarks. Unfortunately, the next time I shut down my computer and restarted, Firefox said this browser was a new installation and had totally reset, with nothing saved.

This happened again a second time, so I set up a Firefox Account so I could have the settings saved to a profile rather than an installation.

Every time I restart the same thing happens: Firefox has a 'new installation' and none of my settings. The first time I logged in to my Firefox account to sync it, it worked. But I've just installed Catalina, previously using Mojave, and on that restart it happened again, but the Firefox account sync isn't doing anything. Now, every time I open up the browser, even if I haven't restarted the computer, it brings me to the same 'new installation' screen. When I log in to my Firefox account as prompted, none of my previous information syncs. Nothing happens at all after I get the "This Firefox is connected" screen.

I know the sync is at least somewhat connected because I can sync tabs from my phone to my computer.

Any ideas? I can re-do all of my passwords and bookmarks, but I don't want to bother if it isn't getting saved anywhere, or if I can't stop this factory reset whenever my computer shuts off.

I'm on a Macbook running Catalina 10.15 if that matters. Thanks!

Abby

Asked by arlinn315 12 hours ago

Answered by jscher2000 11 hours ago

  • Solved
  • Archived

When I try to add sync on my PC it asks for a key and even it's provided with the correct key from a different device it tells me it's incorrect. Is this a bug?

I had everything working. This PC contains the first step of the sync project I planned to use with two more PC's. After initial setup it works fint. Then I decided to fi… (read more)

I had everything working. This PC contains the first step of the sync project I planned to use with two more PC's. After initial setup it works fint.

Then I decided to fix a problem I had with Firefox and Citrix and an old article told me to try and make a new profile - so I did. While it didn't solve my Citrix problem I did loose my Firefox Sync so I wanted to add it again.

At first is asks for a device which already has Sync setup. I don't have that so I clicked on "I don't have the device" then it says I need the Sync key and explains how I get from a device I don't have (really weird to do so). So I gave up.

At work I got my Sync key and saved the html file to my DropBox. When I came home and it asked for my Sync key I simply copy/pasted the key and it says the keys is incorrect.

Thought I love the idea of the build-in sync function, Xmarks makes this a whole lot easier. I hope and wish you continue to improve this already great software.

Thanks for the help :)

Asked by tbresson 9 years ago

Answered by Ibai 9 years ago

  • Solved
  • Archived

Sync was working, but have had to re-install Win 7 and have mislaid sync key

I had Sync working fine between my Win 7 PC and android device. But I have had to reinstall Win 7, and am unable to setup Sync on PC as it gives me a code to enter on An… (read more)

I had Sync working fine between my Win 7 PC and android device. But I have had to reinstall Win 7, and am unable to setup Sync on PC as it gives me a code to enter on Android device. I have stopped service on Android device (to try to set the whole thing up again), but now both devices give me codes to enter on other device. To make matters worse, although I tried to salvage information from PC before reinstallation, I have lost my Firefox Sync key. Please help.

P.S. can the whole thing be reset your end, so I can start from scratch

Asked by pentland 9 years ago

Answered by cor-el 9 years ago

  • Solved
  • Archived

The option to open a webpage that is already open in another computer is no longer available?

I am no longer able to open a webpage that is open in another computer that is synchronized with mine. The option available under History is now in grey and cannot be acc… (read more)

I am no longer able to open a webpage that is open in another computer that is synchronized with mine. The option available under History is now in grey and cannot be accessed. Thanks for any help.

Asked by Alwi 9 years ago

Answered by cor-el 9 years ago