Showing questions tagged: Show all questions

Win 10 Pro 1909 18363.836. Browser: Firefox 70.0.1 (default browser) & Windows IE 11. Virus protection: Kaspersky Total Security. "Secure Browser" (Kaspersky) opens immediately with IE 1, with Firefox 70.0.1 the attempt ends in an endless loop.

My operating system: Win 10 Pro 1909 18363.836. My browsers are Firefox 70.0.1 as the default browser and Windows IE 11. Virus protection: Kaspersky Total Security 20.0.1… (read more)

My operating system: Win 10 Pro 1909 18363.836.

My browsers are Firefox 70.0.1 as the default browser and Windows IE 11. Virus protection: Kaspersky Total Security 20.0.14.1085.

The "Secure Browser" from Kaspersky opens immediately with IE 11, with Firefox 70.0.1 the attempt ends in an endless loop that does not open.

Reinstalling the programs brought no improvement. Where is the mistake?

Asked by HJMHOL 2 months ago

Printing Dymo LabelWriter Labels

Hi, I try to print directly from Firefox a pdf which is a shipping label on my Dymo LabelWriter 4xl. The settings for this label is 104x159mm. When I print this from Chro… (read more)

Hi,

I try to print directly from Firefox a pdf which is a shipping label on my Dymo LabelWriter 4xl. The settings for this label is 104x159mm. When I print this from Chrome it will cover the whole page and it will print correctly. I have my printing settings as follows : "printer = dymo labelwriter 4xl", "pages = all", "paper size = 1744907 4 in x 6 in" (which is 104 by 159 mm) I have it set on preview and then I get 1/3 of the image (see screenshot) How to get Firefox printing it automatically correct as Chrome does. I am on an iMac with Catalina.

Asked by jose44 2 months ago

anoying extra window on start up and YouTube Freeze's FireFox..

Lately, every time I start FireFox, it opens an extra window telling me adblock is successfully installed...and wont stop. And now, after being on YouTube for a short tim… (read more)

Lately, every time I start FireFox, it opens an extra window telling me adblock is successfully installed...and wont stop. And now, after being on YouTube for a short time, it Freeze's FireFox...Help...thank you..

Asked by normesimpson 2 months ago

Data form does not open in firefox but does on another browser.

I have been using firefox as my preferred browser for long without any disappointments. I have however encountered a situation where the form on this resource does not op… (read more)

I have been using firefox as my preferred browser for long without any disappointments. I have however encountered a situation where the form on this resource does not open (i.e. when you click on the register button) However, the same opens in another browser...

Is there any setting that I may not be having right?

Michael.

Asked by Mike N.K 2 months ago

Last reply by TyDraniu 2 months ago

iCloud Notes rendered unusable

On a brand new install of Firefox, since starting out - iCloud Notes text block (not Folders and Note Titles) flashes black and renders the web application useless. This … (read more)

On a brand new install of Firefox, since starting out - iCloud Notes text block (not Folders and Note Titles) flashes black and renders the web application useless. This is not an issue on Chrome, but I am trying to move away from Chrome.

What could be the cause of this?

Asked by Martin 2 months ago

Empty mails in local folder when moved from inbox

Hello, I would need assistance with TB. Yesterday I tried to move around 5000 emails from inbox to a local folder on TB. After 1h of processing and downloading mails, whe… (read more)

Hello, I would need assistance with TB. Yesterday I tried to move around 5000 emails from inbox to a local folder on TB. After 1h of processing and downloading mails, when I opened this new folder, there were the emails, however empty - with no heading, or content inside. The folder counts about 5000 Emails, which I can see, some of them have a flag or a star, but no content. Is there a way to bring them back somehow? I use IMAP.

I tried reinstalling and copying the backup. I read from other users elsewhere that this is a common bug - when moving a lot of emails at the same time. Earlier I used to move just a few mails from server to local folders, but now I made a mistake and tried to move the whole inbox.

Could you help me retrieve these mails, is there any way to do this? would be extremely grateful, as losing 5000+ Emails for me is a disaster right now. Thanks!

Asked by majda.ibrakovic 2 months ago

thunderbird messages sent from drafts folders not saved in any sent folder

Versions 68.9.0 and previously 58.? Mail edited then sent from Drafts folder of IMAP account or Local Folders not saved in any Sent folder. IMAP account set to copy sent … (read more)

Versions 68.9.0 and previously 58.? Mail edited then sent from Drafts folder of IMAP account or Local Folders not saved in any Sent folder. IMAP account set to copy sent items to LF Sent folder. New mail items sent appear to be saving in LF Sent reliably.

Asked by JustCallMeBilly 2 months ago

When saving a draft copy manually, the draft sometimes ends up in a seemingly random folder and not in "drafts".

I habitually click on the Save button if going away to to something else. I'm usually working on what was the last item in the list of drafts (sorted by date). Occasional… (read more)

I habitually click on the Save button if going away to to something else. I'm usually working on what was the last item in the list of drafts (sorted by date). Occasionally, when I come back to the Drafts folder, the item I was working on sometimes has disappeared. It can be found in any old folder if I look hard enough. if I can remember something unique about the draft, I can sometimes use the Search function to find it.

Asked by wrpower123 2 months ago

Pop up appears in 1st Display when the firefox is in second display

Hello, I am using SAP CRM using Firefox. I always open my Firefox in second display and always i need the pop up to appear on the second display where my Firefox is opene… (read more)

Hello,

I am using SAP CRM using Firefox. I always open my Firefox in second display and always i need the pop up to appear on the second display where my Firefox is opened.

But the pop up just shifts to the first screen each time

I don't have this issue in Chrome or the edge

Asked by sudheerkrishnan85 2 months ago

cloudifire questions

Hello, i need help with this questions for my customers. Is there someone that could indly help me? Instructions for each question: ● Assume you have access to the custom… (read more)

Hello, i need help with this questions for my customers.

Is there someone that could indly help me?

Instructions for each question:

● Assume you have access to the customer’s DNS and Cloudflare settings

● Type your response as if you are responding over email directly to the customer

● Include your thought process behind each response

● List any tools you would use and why

Test Questions

1. Subject: TTFB higher with CloudFlare on for my site

I noticed that turning on CloudFlare results in a higher TTFB measure for my site. Why is my site slower with CloudFlare enabled?

2. Subject: CSS issue with HTTPS

After enabling CloudFlare SSL from my account, my site’s formatting and CSS is either missing or broken. What is causing this?

3. Subject:Upload content to CloudFlare

How do I go about uploading my content to CloudFlare now that I'm hosting my content with your service?

4. Subject: CloudFlare IPs

I started using CloudFlare about a week ago, and now I noticed in my AWStats all of my web traffic is showing that it's coming from CloudFlare's IPs? What gives?

5. Subject: Site down, your name servers are down

I am having trouble reaching my website http://example.com/ from different networks. Are your nameservers working properly?

6. Subject: Why is my site coming from California?!

My website is hosted in London, but looking at your IPs it shows that you are serving my website from California. Can that be right? Why is that? I thought you were supposed to serve my website from some place close to me?

7. Subject: Forbidden error

My website is showing a 403 forbidden error. Please fix this.

8. Subject: CloudFlare Nameservers

How are CloudFlare's nameservers different than the DNS provided by Google DNS or OpenDNS? Can I delegate to CloudFlare nameservers while still using my host’s DNS?

9. Subject: Content not Being Cached

After activating CloudFlare on my site, I am seeing that resources on my pages are not being cached:

curl -svo /dev/null roskolniv.us

  • Trying 104.16.27.128...

> GET / HTTP/1.1

> User-Agent: curl/7.40.0

> Host: roskolniv.us

> Accept: */*

>

< HTTP/1.1 200 OK

< Date: Mon, 22 Jun 2015 03:03:59 GMT

< Content-Type: text/html; charset=utf-8

< Transfer-Encoding: chunked

< Connection: keep-alive

< Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0, max-age=0

< Strict-Transport-Security: max-age=10

< X-Powered-By: Express

< Server: cloudflare-nginx

< CF-RAY: 1fa4b922fef517a4-SIN

<

{ [3507 bytes data]

Why is CloudFlare’s caching not working on my site?

10. Subject: Website is loading slow

My website has been loading slowly the past several days. I've seen slowness in Chrome and Firefox. Here is an MTR I ran from my location to my site with CloudFlare enabled:

mtr -rwc 30 roskolniv.us

Start: Mon Feb 2 14:20:02 2015

HOST: beaker.local Loss% Snt Last Avg Best Wrst StDev

1.|-- 10.25.73.1 0.0% 30 6.4 10.0 4.0 82.5 14.3

2.|-- 108.162.209.1 0.0% 30 23.4 9.6 4.5 23.4 5.2

3.|-- xe-0-4-0-7.r05.plalca01.us.bb.gin.ntt.net 10.0% 30 12.0 12.7 5.5 116.9 19.9

4.|-- ae-15.r01.snjsca04.us.bb.gin.ntt.net 10.0% 30 10.6 111.5 16.7 133.1 5.5

5.|-- xe-0-1-0-16.r01.snjsca04.us.ce.gin.ntt.net 0.0% 30 7.8 22.3 6.4 420.5 75.2

6.|-- 198.41.186.76 0.0% 30 9.3 24.3 6.6 252.1 53.8

What's going on? Is there an issue with my code, settings, and/or my server?

Asked by gabrieleitis 2 months ago

I click on Firefox Icon in taskbar and all I get is a blank new tab.

I have always clicked on the Firefox icon which I have pinned to my taskbar and the home page which I have assigned in "options"..... https://www.yahoo.com/..... would op… (read more)

I have always clicked on the Firefox icon which I have pinned to my taskbar and the home page which I have assigned in "options"..... https://www.yahoo.com/..... would open in a new tab as I also have set in "options".

After updating to the current 78.0.1..... all I get now is a blank new tab.....

If I click on the home page icon in the upper left hand corner..... I go to my home page as expected which opens in a new tab as expected..... and once Firefox is opened..... if I click on the Firefox icon in my taskbar..... the home page opens in a new tab as expected.....

Therefore..... the problem is..... FIREFOX MUST FIRST BE OPENED in order for the home page designator to be recognized and open in a new tab.....

IF IT IS NOT FIRST OPENED..... Firefox opens a new bank tab..... then..... once it opens..... it functions as it should..... and as it always has in the past.....

I'm sure that this is some setting that has inadvertently been changed during the update..... and if you know how to correct my problem..... which I'm sure many many others are experiencing..... please let me know.....

However..... I have read a couple other topics which I'm confident are referring to this same problem..... and the responses are doing nothing more than explaining how to set the home page or something which falls under the "setup" category.....

Please..... give me some credit..... The problem I'm describing has nothing to do with the user's end or something I'm not doing or haven't done..... and everything to do with the developer and the update.....

Thanks!

Asked by trainsguy 2 months ago

Can't save email attachment to or attach file from network drive

I have seen a reference somewhere to security settings disabling saving files to or attaching files from network drives, can anyone point me to the documentation please? … (read more)

I have seen a reference somewhere to security settings disabling saving files to or attaching files from network drives, can anyone point me to the documentation please?

The error message "Unable to save the attachment. Please check your file name and try again later" is misleading, because you will NEVER be able to save the attachment...

All of my documents and photos are stored on a shared drive, and having to copy them to a tmp folder on my local hard drive every time I want to attach and send or save as is a real nuisance!

Is there a way to change this setting?

Asked by sboak 2 months ago

MS Surface pen click opens wrong website

I am setting up a Surface 6 to replace a Surface 3 that has developed ailments. This is a problem that I found with the S3 and found a simple fix but was not smart enoug… (read more)

I am setting up a Surface 6 to replace a Surface 3 that has developed ailments. This is a problem that I found with the S3 and found a simple fix but was not smart enough to keep my notes. So now I get to solve it again.

With a web site displayed like cnn.com where there is a link at the top (CNN logo) there is a problem when a drop-down list of bookmarks covers that logo/link. When I click on a bookmark with the Surface pen, the click event goes instead to the page "underneath" the drop-down list and I go zooming off to that link instead of to the bookmarked link that I want.

I see this when using the Surface pen, not with a conventional mouse. The tablet is running in normal screen mode, not in tablet mode.

My recollection is that the fix was as simple as checking or unchecking a box but I can find nothing about it now and have no clue where the box might have been.

Asked by OldRacer 2 months ago

Is automatic sorting of messages possible?

Hi folks, Does anyone know whether it is possible to dynamically re-sort messages after they have been changed (ie new tag added) in the inbox view? As background, I sort… (read more)

Hi folks,

Does anyone know whether it is possible to dynamically re-sort messages after they have been changed (ie new tag added) in the inbox view?

As background, I sort my messages by tag and then group messages by the way they are sorted.

...category 1 at the top ...category 2 next ...etc

In an ideal world I would be able to use either the tag menu or shortcut keys to add or remove a tag and then have the folder view sort itself again automatically into the correct groups.

Right now I find that I either need to use a quick filter, or navigate to a different folder and back again to see the message sorted into the correct group.

Open to any and all suggestions, thanks!

Warm regards, Stewart

Asked by gekko2725 2 months ago

Thunderbird no longer accepts my icloud email password.

TB was working fine when I tried to change the default settings on the Outgoing Server. Stopped working then. I removed the account then tried to add it again and it st… (read more)

TB was working fine when I tried to change the default settings on the Outgoing Server. Stopped working then. I removed the account then tried to add it again and it still wont accept my password. When I try to set up a new account i get an "Unable to login at server. Probably wrong configuration, username or password" message. need help

Asked by pmennel 2 months ago