Showing questions tagged: Show all questions

PRIVATE WINDOW NOT SAVING NEW LOG INS

Why, when I create a new web site account, while in a private window, my password or log in name is not saved. I do not receive prompts while in a private window to save … (read more)

Why, when I create a new web site account, while in a private window, my password or log in name is not saved. I do not receive prompts while in a private window to save my new account user name and password?

Asked by JW 5 days ago

screen flickering and not rendering correctly.

I have just had latest update install for mozilla firefox. Now my screen is breaking up into black rectangles and is not rendering properly. I had this problem but last … (read more)

I have just had latest update install for mozilla firefox. Now my screen is breaking up into black rectangles and is not rendering properly. I had this problem but last update seem to fix it. I can't tell you how utterlydepressing this is. I don't have any knowledge to fix it and if it goes back to how it was permanently then, much as I love firefox I'm dumping it. Unless there is a solution. It would be nice to roll back the update and also choose not to install any in future. god's teeth I'm on windows 10 if that makes a difference.

Asked by MArll 4 days ago

Google forms link not opening

Opening a Google forms link with Firefox beta just redirects me to the Google play services page on Playstore. While it is working completely fine in chrome, I guess it … (read more)

Opening a Google forms link with Firefox beta just redirects me to the Google play services page on Playstore. While it is working completely fine in chrome, I guess it is a problem with the beta version, it is also working fine in the desktop version of Firefox. Or if there is any solution please tell..

Asked by ak73084 4 days ago

Firefox is sluggish when watching videos on bilibili.com with live commenting

I'm trying to switch from opera to Firefox, as title says, Firefox is slow when live commenting is enabled on bilibili.com when watching videos, it gets worse if you play… (read more)

I'm trying to switch from opera to Firefox, as title says, Firefox is slow when live commenting is enabled on bilibili.com when watching videos, it gets worse if you play video in full-screen mode, and CPU is about 15% higher than opera even not in full-screen.

I've tested on other two similar website: douyu.com and huya.com , turns out the issue is only with bilibili.com, I found that the live comment feature is implemented by canvas on bilibili.com while the other two sites uses css3 instead, and I simply tested canvas benchmark with benchmark1 and benchmark2 and the result conforms my guess -- opera performs much better than Firefox.

I've tried toggle hardware acceleration and safe mode, no significant improvement observed

Asked by DrakeXiang 2 days ago

Why my firefox doesn't keep site/pages already load?

Why my firefox doesn't keep site/pages already load and after 2 or 3 minutes when i go to this tab it RELOADING this site/page. Why is that happening and how i can disabl… (read more)

Why my firefox doesn't keep site/pages already load and after 2 or 3 minutes when i go to this tab it RELOADING this site/page.

Why is that happening and how i can disable it so it KEEP site/pages that already load forever so when i fo to this tab doesn't refresh-reload that page/site.

Asked by Gregory 20 hours ago

Can't add vidéos to my youtube playlists

The "add to playlist" button under the youtube videos doesn't have any effect anymore (began one week ago), and the left menu tells to connect to my youtube account, howe… (read more)

The "add to playlist" button under the youtube videos doesn't have any effect anymore (began one week ago), and the left menu tells to connect to my youtube account, however I'm already connected. It's the same if I deactivate all the firefox extensions. No problem on Chrome.

Asked by David Thésim 17 hours ago

Apple Music No Sound - - Adamid: Null Not Found

Windows 10 Firefox Browser I don't get any sound past the first 4 or 5 songs on Apple Music. When I try to use Apple Music, the graphic indicates that the track is pla… (read more)

Windows 10 Firefox Browser

I don't get any sound past the first 4 or 5 songs on Apple Music. When I try to use Apple Music, the graphic indicates that the track is playing but there is no sound. When I click on the track to stop it, I get the following message. Adamid: Null Not Found

I do not have this problem with YouTube.

Asked by KMaCK2336 17 hours ago

sending email

Been using linux/ thunderbird for years. no problems. updated synaptic and something went wrong. all my settings were gone. like a new install. had to set up thunderbird … (read more)

Been using linux/ thunderbird for years. no problems. updated synaptic and something went wrong. all my settings were gone. like a new install. had to set up thunderbird again. Using bluehost, everything checks out with them . can recieve/send email through them. can recieve email but not send through thunderbird. checked, recheacked ports, server settings. I get this error message.An error occurred while sending mail: The mail server sent an incorrect greeting: * OK [CAPABILITY IMAP4rev1 SASL-IR LOGIN-REFERRALS ID ENABLE IDLE NAMESPACE LITERAL+ AUTH=PLAIN AUTH=LOGIN] Dovecot ready.. Then:Sending of the message failed. Failed due to unexpected error 80004005. No description is available. The message could not be sent using Outgoing server (SMTP) box5739.bluehost.com for an unknown reason. Please verify that your Outgoing server (SMTP) settings are correct and try again.

Asked by david313 17 hours ago

Last reply by david313 16 hours ago

Messages not appearing, repaired inbox, all messages disappeared

So, I'm thinking I'm missing something obvious. A half hour of searching and I can't find the solution. Hopefully someone can help me. I recently upgraded Thunderbird to … (read more)

So, I'm thinking I'm missing something obvious. A half hour of searching and I can't find the solution. Hopefully someone can help me.

I recently upgraded Thunderbird to 78.1.0. Upon startup I was waiting for a message to sync that I can see on my phone (I have not opened the message on my phone). I tried syncing several times with no success. Restarted PC and Thunderbird and confirmed solid internet connection. A suggestion I came across while troubleshooting was to "repair folder". Seemed easy enough. Well once I selected that option ALL MY EMAILS IN MY INBOX HAVE DISAPPEARED!

I have waited about 20 minutes with no messages appearing. Am I missing some major easy detail. I had no idea that an option called "repair folder" could result in the disappearance of all my messages. Trying to remain calm in hopes there is a simple fix. I apologize if this is a common issue that I am overlooking. I have tried to solve it with the extent of my knowledge.

Asked by kurtis.jmw 15 hours ago

SMTP canceling sending

I have been having some issues sending emails, I receive them fine. I went through all the steps on the "Cannot send messages" page and none of those worked. Help, I am o… (read more)

I have been having some issues sending emails, I receive them fine. I went through all the steps on the "Cannot send messages" page and none of those worked. Help, I am out of ideas!

I don't get very much detail when the error pops up, please see attached:

Asked by devilsfrog1 15 hours ago

Video is not playing on New firefox

There is a video on theses following websites which are playing in all other web browsers including firefox stable. But in Firefox beta and previews video is not playing … (read more)

There is a video on theses following websites which are playing in all other web browsers including firefox stable. But in Firefox beta and previews video is not playing www.sitmng.ac.in www.srinivasuniversity.edu.in

Asked by alwynedison 15 hours ago

No audio with Firefox

I am using Windows 10 Pro 64 Bit and Firefox 79.0 (64 Bit) When playing e.g. Youtube videos with Firefox, I can't hear any sound. Playing MP3 files via Mediaplayer sounds… (read more)

I am using Windows 10 Pro 64 Bit and Firefox 79.0 (64 Bit)

When playing e.g. Youtube videos with Firefox, I can't hear any sound. Playing MP3 files via Mediaplayer sounds OK. The same Youtube videos using Chrome, Edge or Internet Explorer sound properly.

Could an update be the reason for this behaviour? This fault occurred since a few weeks.

Asked by martin.hoheisel 14 hours ago

Thunderbird stops receiving email

I'm having an issue where Thunderbird stops getting emails every x minutes as it should, and when I trigger the retrieval manually, I get an error that states: The POP3 m… (read more)

I'm having an issue where Thunderbird stops getting emails every x minutes as it should, and when I trigger the retrieval manually, I get an error that states: The POP3 mail server does not support UIDL or XTND XLST, which are required to implement the "Leave on Server", Maximum Message Size", or "Fetch Headers Only" options. To download your mail, turn off these options in the Server Settings for your mail server in the Account Settings window.

If I close and reopen Thunderbird, it starts working again (with no changes to the account settings) for a few hours, then the issue comes back. There's been no changes to my account settings either from my ISP or in my Thunderbird setup. In the past, I've seen this error very sporadically, but now it's happening at least twice a day.

Thank you for your help...

EB

Asked by ebrener57 12 hours ago

Youtube 15+ sec. Freezes with VP9,no problem with h264 but limited in quality.

Hey, for a while now i got a problem with firefox on my PC. I watch a lot of youtube but have the issue that the Videos freeze for 15+ seconds every few seconds if i use … (read more)

Hey,

for a while now i got a problem with firefox on my PC.

I watch a lot of youtube but have the issue that the Videos freeze for 15+ seconds every few seconds if i use the standard VP9 codec. If i switch to h264 via the H264ify addon it works like it should but i'm limited to 1080p (since youtube removed support for 1440p+ on h264)

CPU is a i5 4690k GTX 970 16GB Ram.

Addons: h264ify ublock i don't care about cookies Popup blocker.

I've disbabled all addons but with the same result. Videos on Edge run perfect, even with the VP9 codec.


I've switched several things in the about:config settings found on other websites without solution. (i would list them if i knew what thread they were in)

Asked by mkxvpn73 11 hours ago

It takes a very long time to change from English to Korean IME

Whenever I try to change from English to Korean IME on Firefox, it freezes for 10-15 seconds. This doesn't happen in Chrome, Windows settings, etc. I've tried assigning s… (read more)

Whenever I try to change from English to Korean IME on Firefox, it freezes for 10-15 seconds. This doesn't happen in Chrome, Windows settings, etc. I've tried assigning specific hotkeys to the input languages (like LShift + Alt + 1) and it doesn't change anything. I have also tried preventing accessibility services from accessing my browser. Whenever I deleted and reinstall the language packs it behaves normally for a day or two before being slow again. This also happens when I restart Firefox.

Asked by kimir97 9 hours ago