Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

Firefox freezes in family tree window in Ancestry.com

I have been running "Ancestry.com" on Firefox" for a number of years without any issues. The last few weeks if I open Ancestry to a window that shows a family tree the wi… (read more)

I have been running "Ancestry.com" on Firefox" for a number of years without any issues. The last few weeks if I open Ancestry to a window that shows a family tree the window freezes and I get a notice that says "This window is slowing down your browser" and it gives me a button with a "Stop" option. When I click the button the window unfreezes for one click and freezes again. This only happens in a "tree" window, the rest of the application works OK. I have done many of the troubleshooting steps, renew refresh, clear cache etc. with no improvement. I checked with "Ancestry" the recommend Firefox or Chrome. Trying Chrome there was no problem. My preference is Firefox as Chrome is to invasive.

I am running Windows 10 (up to date), an Asus Z87 Plus motherboard, an intel core i7-4770K cpu and a EVGA GTX 650 Ti Boost gpu with all drivers up to date. I have Firefox set as my default browser.

Please advise - Thank You John H ( jrhop@hvc.rr.com)

Asked by jrhop63 1 month ago

Answered by jrhop63 1 month ago

  • Locked
  • Archived

White/Gray Bars appearing around edges of browser window, tried refresh/troubleshooting mode/reinstall to no avail

This problem started with an update a couple months ago. Each bar is about 4 pixels wide and appears only on the right, left, and bottom edges of the browser window. They… (read more)

This problem started with an update a couple months ago. Each bar is about 4 pixels wide and appears only on the right, left, and bottom edges of the browser window. They persist when the window is full size or smaller, but disappear on f11. The bars are completely unresponsive. Clicking or resizing the window doesn't seem to work inside of them. Even though the top of the window has no visible bar, there is still an unresponsive region like the other three sides and approximately 4 pixels of empty space.

When it comes to color, the bars spend about 50 percent of the time as white and 50 percent as the same gray that Firefox's dark mode uses. I wasn't able to get a screenshot when the bars were gray, but I was able to screenshot the top right and left corners when the bars were white, which I have attached.

It appears as if there are buttons of some sort poking out on the top right and left corners. If I had to guess, the top right icon looks like the "x" button on a Windows 7 window, and the top left icon looks like the red dot in the uppermost corner of a macOS window. My machine has only ever run Windows 10, and Firefox is the only application that this problem occurs in.

Restarting, using troubleshooting mode, manually removing extensions and themes, messing around with compatibility settings, running as administrator, refreshing Firefox, and reinstalling Firefox have all been unsuccessful. It really is annoying to live with this bug.

Asked by carter.d.doc 2 years ago

Last reply by SLEEPY 1 year ago

  • Locked
  • Archived

marriage crash

This is my story. Digital affairs are serious problems for a marriage, although sometimes, they are also a symptom of underlying problems. Either way, you may quickly end… (read more)

This is my story. Digital affairs are serious problems for a marriage, although sometimes, they are also a symptom of underlying problems. Either way, you may quickly end up needing a divorce lawyer’s assistance if you do not put a fast halt to what is happening. Previously, traditional notions of infidelity required an actual physical relationship between an unfaithful spouse and their romantic partner. Thanks to the chxhack @gmailcom who helped me to dig into the communications of my husband platforms like his phone and social media, that i discovered that he was hacking extra affair and i got all the records of the communications and i was able to save my marriage. therefore if you are experiencing such worries get intouch with above. thank you.

Asked by realhack98 1 year ago

Last reply by Paul 1 year ago

  • Solved

Amazon "alternate views" of products inop

In the image below you will see a large photo with thumbnails to its left. I should be able to "mouse-over" the thumbnails to access the related image, or simply click i… (read more)

In the image below you will see a large photo with thumbnails to its left. I should be able to "mouse-over" the thumbnails to access the related image, or simply click it... but yesterday that all stopped working in Firefox. I just installed "Brave" and it all works fine. Was there an update change that could cause the function to stop working? I haven't changed any settings, that I am aware of...3/4" Alphabet Mini Steel Branding Irons Kit for Hats, Wood Burning, DIY Beginner Adult Crafts Bullet Points (Original Font)

Asked by pgracer2022 4 months ago

Answered by cor-el 4 months ago

  • Solved
  • Archived

Can never fully verify an account when creating new account

Hi, I use a siteground server and whenever I add a new account, TB recognizes the settings but when I click "Next" to finalize the process, it never completes. If I try… (read more)

Hi,

I use a siteground server and whenever I add a new account, TB recognizes the settings but when I click "Next" to finalize the process, it never completes.

If I try to configure it manually, I get an error saying "incoming server already exists."

To fix the problem, I have to exit TB and manually edit the profile file.

I end up adding:

user_pref("mail.account.accountXX.identities", "idXX"); user_pref("mail.account.accountXX.server", "serverXX");

Then I make a copy of another account's

user_pref("mail.identity.idXX.XXX"

settings and make them fit the new account.

As you can guess, it's pretty tedious and annoying but I don't understand why this happens.

Any ideas?

L

Asked by laurent11 1 year ago

Answered by david 1 year ago

  • Locked

why are some of my YouTube videos not showing up at all in FIREFOX?

why are some of my YouTube videos not showing up at all in FIREFOX? also says I don't have access to "community tab" on Youtube which I do. None of these problems with G… (read more)

why are some of my YouTube videos not showing up at all in FIREFOX? also says I don't have access to "community tab" on Youtube which I do. None of these problems with GOOGLE CHROME - why is Firefox being so glitchy? its become a terrible browser.

Asked by Denise Bella vlasis 3 weeks ago

Last reply by cor-el 3 weeks ago

  • Solved
  • Archived

Incoming email is fine, but any email that I attempt to send to the comcast.smtp.net server fails.

Comcast is apparently changing their email security. They sent the following out: "Reminder: Your email application or device may be out of date We noticed you're acce… (read more)

Comcast is apparently changing their email security. They sent the following out:

"Reminder: Your email application or device may be out of date

We noticed you're accessing your Comcast.net email through an older email application or device, such as an older smartphone. Unfortunately, some older devices, operating systems, and email applications don't support current security protocols and therefore put your data at risk.

We rely on specific security protocols to help protect data in transit, including anything you send through your Comcast.net email. To help safeguard your data, we are discontinuing the use of older security protocols that have been deemed less safe.

We recommend updating your out-of-date email application or speaking with a trusted resource about your device and the software you use to access your Comcast.net email.

If your device or email application is not up-to-date before we discontinue these older security protocols, you will not be able to use it to access your email as you do today. However, you will still be able to access your Comcast.net email by logging into connect.xfinity.com through an internet browser. "

This appears to be based on them dropping support for TLS, v1.1 and lower.

Currently I cannot send email, and can only receive. The error message that I get is shown in the attached picture file. This issue happens on my desktop system, and was confirmed by the same thing happening on my laptop.

Asked by umeweall1 1 year ago

Answered by umeweall1 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Thunderbird 102.5 crashes at startup @ nsMsgDBFolder::RecursiveDelete

Have one PC that thunderbird is crashing on. Program appears on the screen for a second or two then crashes, then I get the crash report popup. I tried starting thunder… (read more)

Have one PC that thunderbird is crashing on. Program appears on the screen for a second or two then crashes, then I get the crash report popup. I tried starting thunderbird in safe mode and had the same results. Here are the last two crash reports, I have more if needed. bp-69869915-73ce-42e9-ab1b-30bbf0221122 bp-2b617d21-dc6c-4dcb-863f-27ff50221122

Thank you for any help that you may offer.

Asked by bud13 1 year ago

Answered by bud13 1 year ago

  • Solved

Strange Windows Registry entries connected with Firefox. Any thoughts?

Hi I noticed some strange entries in the Windows Registry yesterday and am a bit wary what they are and where they came from. There all connected to firefox and it seems… (read more)

Hi

I noticed some strange entries in the Windows Registry yesterday and am a bit wary what they are and where they came from. There all connected to firefox and it seems like an extension of some sort. I only have 3 extensions installed - NoScript, uBlock Origin and Firefox Multi-Account Containers.

I attached an image of what I've found. The entries all repeat but with different values for "installtabopened".

I don't recall installing anything new recently and apart from the Multi-Account Containers extension.

I'm quite paranoid and so scan and check often using different virus / malware tools. Always the worry I missed something though.

Any thoughts on this?

Thanks for the help beforehand.

Asked by Me32312435003 2 months ago

Answered by cor-el 2 months ago

  • Solved
  • Archived

Thunderbird

After updating Thunderbird, sometimes when I click on the icon to open Thunderbird, the Firefox browser opens instead. How can I correct this?

Asked by tmcmullen 1 year ago

Answered by tmcmullen 1 year ago

  • Solved
  • Archived

w/not load websites

No websites will load at all. The address looks fine but the loading ends up timing out just like when the address isn't correct or the site is having issues. I believe t… (read more)

No websites will load at all. The address looks fine but the loading ends up timing out just like when the address isn't correct or the site is having issues. I believe this started after the last update, I don't remember if it was a Firefox or windows update. I've tried the suggested troubleshooting tips, and uninstalled re-installed firefox twice. All I achieved was to lose my dark theme and previous open tabs.

Asked by sbatinic 2 years ago

Answered by sbatinic 1 year ago

  • Solved

After PC issues & Restoring Windows 10 my TB shortcuts disappeared. How can I open my program?

Hi, I've been using TB for years with no issues. Then my Windows 10 PC had issues of black screen, slowness, etc. No viruses or malware showed up. So I did a system re… (read more)

Hi, I've been using TB for years with no issues. Then my Windows 10 PC had issues of black screen, slowness, etc. No viruses or malware showed up. So I did a system restore to a few days prior. Then all my TB shortcuts no longer opened. I checked my list of programs & it is still listed so how do I open it now? Or is it damaged now? There doesn't seem to be a reinstall option for it.

Thanks! Mark

Asked by mwmedgar 5 months ago

Answered by mwmedgar 5 months ago

  • Solved

Can't open a local file because file handling removes colon from the file path.

Hi, I have a link in my website that opens a file in another desktop program. The link looks like this: openwith://C:/path/to/file, but after update to the latest Firefox… (read more)

Hi, I have a link in my website that opens a file in another desktop program. The link looks like this: openwith://C:/path/to/file, but after update to the latest Firefox version (v122.0) the second colon from the link is for some reason removed, resulting in a path like this: openwith://C/path/to/file. This is a problem because the path it now tries to open doesn't exist. Is this a deliberate feature in the new Firefox version or is it a bug? If it is a bug will it be fixed? It still works fine in v121.0.

Asked by Hermit 4 weeks ago

Answered by zeroknight 4 weeks ago

  • Solved

Thunderbird partially freezes on startup

On startup, emails automatically download but a blank modal immediately covers the email list (see attached) and renders it inaccessible. Menus are still responsive -- I … (read more)

On startup, emails automatically download but a blank modal immediately covers the email list (see attached) and renders it inaccessible. Menus are still responsive -- I was able to install an update. I've tried safe mode, but it makes no difference.

Thunderbird 60.9.1 Mac OS 12.1

Asked by gentle_friend 1 month ago

Answered by Wayne Mery 1 month ago

  • Solved
  • Archived

i click on the download folder in firebox and doesn't open

i click on the download folder in firebox and doesn't open as its used to. i already did the "refresh" and didnt word if someone has a idea how to fix this, thanks … (read more)

i click on the download folder in firebox and doesn't open as its used to.

i already did the "refresh" and didnt word

if someone has a idea how to fix this, thanks

Asked by the.spectre 1 year ago

Answered by the.spectre 1 year ago