Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

every time i start Firefox, i get a prompt to give the primary password. And then again and again, i have to give it about 3 times in a row.

firefox 81.0.1 MacOS 10.15.7 I dont know whether this normal for security reasons, or i made a mistake setting the preferences, or the keybord does not work properly … . … (read more)

firefox 81.0.1

MacOS 10.15.7

I dont know whether this normal for security reasons, or i made a mistake setting the preferences, or the keybord does not work properly … . I dont want to use a shorter Password.

Asked by hummel.e 1 year ago

Answered by hummel.e 1 year ago

  • Solved
  • Archived

new beta is not retreiving email....

Hey now....I have the 82.0b2 running...it automatically updated....I cannot retrieve email. It says I am connected but then it just sits there doing nothing. I am running… (read more)

Hey now....I have the 82.0b2 running...it automatically updated....I cannot retrieve email. It says I am connected but then it just sits there doing nothing. I am running an older version on another computer and it is working fine....all settings are the same....on both computers....even my phone works....but this new version is stuck....

can I go back to the older version? help?

Asked by thechef1 1 year ago

Answered by christ1 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Problem with Message Security Info in Release 78.3.2 (64-bit)

With release 78.3.2 (64-bit) I am having problem with Message Security Info using Open PGP. When displaying signed messages the OpenPGP indicator in the upper right of th… (read more)

With release 78.3.2 (64-bit) I am having problem with Message Security Info using Open PGP. When displaying signed messages the OpenPGP indicator in the upper right of the pane no longer displays and View--Message Security Info lists the message as unsigned.

View Source for the message shows that the message is indeed signed. Messages composed in this version also are correctly signed, but do not display as signed.

If I Restart with Add-Ons Disabled... or Restart and re-enable Add-ons the OpenPGP feature displays correctly. However, if I exit Thunderbird and start it the feature is gone again. I also explored making changes permanent and resetting options with the same results.

I believe there were no issues with the previous version but have not reinstalled to verify that.

Any thoughts on how to proceed?

Asked by rob119 1 year ago

Answered by rob119 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Missing "..." menu in Lockwise

Hi, https://support.mozilla.org/en-US/kb/export-login-data-firefox-lockwise (fixed link) The tutorial (link above) is wrong, because there is no "..." menu, in about:logi… (read more)

Hi,

https://support.mozilla.org/en-US/kb/export-login-data-firefox-lockwise (fixed link)

The tutorial (link above) is wrong, because there is no "..." menu, in about:logins in Firefox 81. So I'm unable to export Firefox Lockwise logins.

Could you please update this tutorial ?

Best regards,

R.

Asked by ronan.deshays 1 year ago

Answered by TyDraniu 1 year ago

  • Solved
  • Archived

E mail

Why am i getting this message when i forward an email,sometimes it will hang for 1 or 2 mins before it goes,

Asked by joey6107 1 year ago

Answered by Toad-Hall 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Thunderbird

Thunderbird freezes and gives me an unresponsive script error. Nothing responds. I have to exit using Task Manager. Win 10. This happens even in safe mode. I've rebooted … (read more)

Thunderbird freezes and gives me an unresponsive script error. Nothing responds. I have to exit using Task Manager. Win 10. This happens even in safe mode. I've rebooted several times. I don't know if it's a coincidence but my wife was setting up a new computer when this started but I can't even get to my email.

Asked by jbrannan 1 year ago

Answered by Matt 1 year ago

  • Solved
  • Archived

(Replies I found said post again bec prior conversation closed) VERY very slow performance since last upgrade

I have reviewed as best I can, and followed as best I could, the recommendations to others who had this problem. It doesn't seem to me it's CPU overload. I have automati… (read more)

I have reviewed as best I can, and followed as best I could, the recommendations to others who had this problem. It doesn't seem to me it's CPU overload. I have automatic updates configured for both TB and Windows 10 home.Over the last several months, all TB operations have been slow, and seem to be getting slower. In the time I've been using TB happily, at least a decade I'd guess, I've never had anything like this, including on my current PC. Not one activity starts promptly, all have the dreaded blue loading circle. It's most marked on initial load, but appears nearly all the time, including while typing text into emails. Thanks for your help.

Asked by CFogelman 1 year ago

Answered by christ1 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Webpages only load when there are 2 duplicate tabs of the url

This started happening 2 days ago (firefox nightly) Here is a video of the issue (forgot to remove audio tracks before recording oops): https://youtu.be/Vc5ktXUw72E … (read more)

This started happening 2 days ago (firefox nightly) Here is a video of the issue (forgot to remove audio tracks before recording oops): https://youtu.be/Vc5ktXUw72E

Asked by ltks 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Cannot open after the lastest update

I updated my Mozilla today and, after I closed it the last time, it just won't let me reopen. It shows a warning window saying: "Firefox is already running, but is not re… (read more)

I updated my Mozilla today and, after I closed it the last time, it just won't let me reopen. It shows a warning window saying: "Firefox is already running, but is not responding. The old Firefox process must be closed to open a new window."

I even shutted down and restarted my laptop, but it keeps giving me this same message when I try to open Mozilla. I unistalled, reinstalled... still the same warning.

Tried both close and cancel buttons, none worked to change a thing, nothing happens.

Asked by submarina 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

lost all tabs after shutdown due to yahoo login misdirected page

I was trying to change my password for yahoo and was repeatedly hitting a misdirected msg. I did a normal shutdown but when I rebooted all the pages came up with a singl… (read more)

I was trying to change my password for yahoo and was repeatedly hitting a misdirected msg. I did a normal shutdown but when I rebooted all the pages came up with a single empty page.

I'm afraid to shut down now for fear of losing the prior session information. When I look for the json files I only see ones dated from April of 2021 or earlier. None of the recovery selections are showing in 3button history or the history tab. Not sure how to get back the most recent history and how to boot with it.

I have included the troublshooting info as images as I'm currently using chrome for this session. Thanks for any assistance you can give.

Mike

Asked by docmaas1 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Locked
  • Archived

Thunderbird keeps sending message "server down, or disconnected, or network problem"

I have been trying to get the problem fixed for quite some time. So far, IF I even get an answer, it has not worked. This is almost constant, now, each time I try to op… (read more)

I have been trying to get the problem fixed for quite some time. So far, IF I even get an answer, it has not worked. This is almost constant, now, each time I try to open any email file, but seems to be worse when I try to open trash.

Asked by Jan B 11 months ago

Last reply by Matt 11 months ago