Showing questions tagged: Show all questions
  • Locked

firfox all service

All services for Google and google play and Microsoft and windows and all software and data and all and apple I so iPhone iPad service and rigestri follow on system. … (read more)

All services for Google and google play and Microsoft and windows and all software and data and all and apple I so iPhone iPad service and rigestri follow on system.

Asked by lordlmk.1366 1 month ago

Last reply by Seburo 1 month ago

  • Locked
  • Archived

There is no file in my system = %APPDATA%\Mozilla\Firefox

jscher2000, Thank you for your response to my question, but my Windows 7 system does not contain the "%APPDATA%\Mozilla\Firefox" file. What do I need to do to establish t… (read more)

jscher2000,

Thank you for your response to my question, but my Windows 7 system does not contain the "%APPDATA%\Mozilla\Firefox" file.

What do I need to do to establish that particular file? Or how would I actually load FireFox to create that file?

Thank you,

Mark S. Pannill

Asked by Mark S. Pannill 6 years ago

Last reply by the-edmeister 6 years ago

  • Locked
  • Archived

Back up profile contents copied. Profile contents not seen by firefox

Following this: https://support.mozilla.org/en-US/kb/back-and-restore-information-firefox-profiles When I put the contents of my backup profile in a newly created profile… (read more)

Following this: https://support.mozilla.org/en-US/kb/back-and-restore-information-firefox-profiles

When I put the contents of my backup profile in a newly created profile or the initial profile, set firefox to load that profile automatically, and load firefox, it doesn't see anything from the backup. profiles.ini is set to use that profile.

Even if I delete every profile and create a new one, it doesn't see the stuff from the backup.

What can I look into to figure out why this isn't working? Is there some kind of settings file?

Asked by TheLawnStink 4 years ago

Last reply by jscher2000 4 years ago

  • Locked
  • Archived

I just got my new Galaxy S7 and for some reason the Stars folder doesn't show

The Stars folder doesn't show on my Thunderbird app through my Galaxy S7, but when I do a search of the emails that are starred it still shows up. But I'm still able to a… (read more)

The Stars folder doesn't show on my Thunderbird app through my Galaxy S7, but when I do a search of the emails that are starred it still shows up. But I'm still able to access the starred folder from my S6

Asked by 44artemis44 4 years ago

Last reply by christ1 4 years ago

  • Locked
  • Archived

When I click different types of folders, it doesn't move, so I have to close Thunderbird and turn it on again. How do I fix this?

When I click a folder, the contents that are in this folder does not show up. It only shows a white background. Some times, when I click a folder, it doesn't move at all.… (read more)

When I click a folder, the contents that are in this folder does not show up. It only shows a white background. Some times, when I click a folder, it doesn't move at all.

Every time this happens, I have to close Thunderbird and restart again.

I've tried re-starting my computer and re-installing Thunderbird so many times, but doesn't work!

How do I fix this problem? It's so annoying that I have to close and open Thunderbird again whenever I want to move to a different folder...

Asked by Aurora0908 3 years ago

Last reply by Wayne Mery 3 years ago

  • Locked
  • Archived

When i click on inbox, Unable to connect to IMAP server pops up.

I have configured a hmailserver with 2 mail ID. I have configured the same email ID in my Mozilla Thunderbird. When i click on inbox, i get the following message : "Unabl… (read more)

I have configured a hmailserver with 2 mail ID.

I have configured the same email ID in my Mozilla Thunderbird.

When i click on inbox, i get the following message : "Unable to connect to your IMAP server. You may have exceeded the maximum number of connections to this server. If so, use the Advanced IMAP Server Settings dialog to reduce the number of cached connections.”

Upon some searching in google i tried this solution : "Tools - Account Settings - [select your account] - Server Settings - [Server Settings section] - Advanced - Maximum number of server connections to cache - [Enter 3] If it is already set to 3, go lower - 2 or even 1."

But didn't help. Can someone kindly look into this?

Thanks

Asked by chandini 3 years ago

Last reply by Wayne Mery 3 years ago