Showing questions tagged: Show all questions
  • Archived

Disable New Cookie Feature for a Site?

Since the new update with the change in cookie management, login at my school is not working. We use a number of different sites that pull from the Stanford login cookies… (read more)

Since the new update with the change in cookie management, login at my school is not working. We use a number of different sites that pull from the Stanford login cookies. For example stanfordhealthcare.cloud-cme.com uses my login.stanford.edu cookie to function, and so it no longer functions and login is impossible.

I know the new system has a bypass built in for known login services, but what about the myriad different independent SSO systems used by schools?

Asked by Mike Dacre 1 year ago

Last reply by cor-el 1 year ago

  • Archived

problem with the connexion of a website. problem of cookies and redirections

I can't connect to a lab website because there is apparently to much redirections... It seems to be a problem of cookies... I try after changing a lot of things in my set… (read more)

I can't connect to a lab website because there is apparently to much redirections... It seems to be a problem of cookies... I try after changing a lot of things in my settings but nothing work. What can I do ? the message is "la page n'est pas redirigée correctement"

Asked by marinpaquereau 1 year ago

Last reply by cor-el 1 year ago

  • Archived

WATERFOX cookies or page loading failing?

SAME FORUM WEBSITE that stalls on loading and ONLY SHOWS BLANK PAGE if u click favorites window or type in the address and go to it RANDOMLY and you have to reload, NOT E… (read more)

SAME FORUM WEBSITE that stalls on loading and ONLY SHOWS BLANK PAGE if u click favorites window or type in the address and go to it RANDOMLY and you have to reload, NOT EVEN SHOWING A BACK BUTTON to the new tab page is a way strange bug never seen any other browser ahah THANK

Asked by Wes 1 year ago

Last reply by cor-el 1 year ago

  • Archived

Can't create post and subject on AMD Community forum - Firefox 91.0

Dear Firefox Community, I can't create subject or new post on AMD Community forum. I mean this website: https://community.amd.com/ This can be problem with firefox becau… (read more)

Dear Firefox Community,

I can't create subject or new post on AMD Community forum. I mean this website: https://community.amd.com/


This can be problem with firefox because before update to version 91.0 I had not any problem. I think that this is problem with cookies because when I open community.amd.com website in private mode I can create only one subject or new post. If I want to second subject or post I can see information like this: "Post flooding detected (user tried to post more than 1 messages within 600 seconds)". Like I said when I want to create second subject or post this is not possible. To solve this problem I must log out from the website next exit the tab and open new one in private mode, log out again and I can now create again but only one post/subject.

This can be also problem with new version of firefox 91.0 because before update to this version I had not any problem. I think that this is problem with cookies.

Can you tell me if you have also this issue?

Thanks.

Asked by Peter 1 year ago

Last reply by jonzn4SUSE 1 year ago

  • Archived

Firefox keeps logging me out of google account every 2-3 days

I have already checked the cookies are enabled and set to never be deleted. Other websites I use stay signed in, this only happens for google/youtube once every few days.… (read more)

I have already checked the cookies are enabled and set to never be deleted. Other websites I use stay signed in, this only happens for google/youtube once every few days. I never had this problem in other browsers aswell so I doubt it's an account problem. I am using a couple of extensions, adguard and ublock origin, but the issue was still there when I disabled them.

Asked by SecondSense 1 year ago

Last reply by FredMcD 1 year ago