Most incoming messages are being marked as 'junk'

On one of my accounts, almost all my incoming mail is being marked with the orange 'junk' flame. The messages remain in my inbox but are labelled. This is an account conn… (read more)

On one of my accounts, almost all my incoming mail is being marked with the orange 'junk' flame. The messages remain in my inbox but are labelled. This is an account connected with my own domain, and it doesn't happen on my other accounts e.g. gmail.

I have disabled adaptive junk filtering globally. For this account adaptive junk filtering had been enabled for several months when the problem started rather suddenly. I've tried disabling it but it hasn't made a difference. The only other change around the same time was that I installed an email client on Android to read emails on this specific account. But I don't see how that could cause the problem.

Firstly, I'm not clear whether it is TB doing this or the incoming mail server. If the server thinks a message is junk, will it get a 'junk' logo on TB? Or is the logo applied only when TB itself decides that a message is junk?

And, depending on the answer to the above, is there any way of stopping this?

Thank you in advance.

Asked by BC 6 days ago

Accepting calendar invitation changes sender to my email address

Last week, I had to update my work calendar CalDav information in Thunderbird. Shortly afterwards, I realised that when I accept a calendar invitation, I instantly get an… (read more)

Last week, I had to update my work calendar CalDav information in Thunderbird. Shortly afterwards, I realised that when I accept a calendar invitation, I instantly get an email notification that the event has been updated by ME and I am now the owner. I've tested this from several email accounts and it's a serious problem.

I am also subscribed to my Gmail account, so tried a few things including disabling Provider and unsubscribing, uninstalling, reinstalling each calendar individually. None of this seems to work.

Does anyone know why this would suddenly have started happening shortly after the update? I'm using 91.12.0 on Windows 10 and am pretty desperate now.

Thanks

Asked by Arid User 6 days ago

Printing postage labels are showing right

When print in shipping label my label is not correct. have tried to get it fixed but I can find the menu Button Bit when i print it on Safari no Problems what do I need … (read more)

When print in shipping label my label is not correct. have tried to get it fixed but I can find the menu Button Bit when i print it on Safari no Problems what do I need to do Please. Regards Carrol

Asked by frankcarrol 6 days ago

tool bar not appearing...cannot get history or new window etc.

tool bar not appearing...cannot get history, or new window, etc.....also if you email response, please send to dsr2147@gmail.com instead of the outlook mail address.... t… (read more)

tool bar not appearing...cannot get history, or new window, etc.....also if you email response, please send to dsr2147@gmail.com instead of the outlook mail address.... thankyou

Asked by dsr214 6 days ago

Browser language changes with my location

I am traveling in Europe (Denmark) and at some point the language on my Firefox browser suddenly changed from English to Danish--even on websites that I've marked as favo… (read more)

I am traveling in Europe (Denmark) and at some point the language on my Firefox browser suddenly changed from English to Danish--even on websites that I've marked as favorites. I've looked through my preferences settings and see nothing that relates to this.

Can someone help please? (As much as I'd love to, I don't yet read or speak Danish...)

Thanks.

Asked by willdart 3 days ago

[78 ESR @ Debian 10] BrokenPipeError right after launch

Linux Debian 10 (kernel 4.4.95+) | XFCE 4.12 | Firefox 78.15.0esr The browser doesn't launch right after installation. When trying to execute from terminal, this happens:… (read more)

Linux Debian 10 (kernel 4.4.95+) | XFCE 4.12 | Firefox 78.15.0esr

The browser doesn't launch right after installation. When trying to execute from terminal, this happens:


█████████████ : /$ firefox (firefox-esr:17158): Gtk-WARNING **: █████████ : Locale not supported by C library. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Using the fallback 'C' locale. [17158, Main Thread] WARNING: failed to open shm: Permission denied: file /build/firefox-esr-A7huZA/firefox-esr-78.15.0esr/ipc/chromium/src/base/shared_memory_posix.cc, line 246 Segmentation fault █████████████ : /$ Exception ignored in: <_io.TextIOWrapper name='<stdout>' mode='w' encoding='utf-8'> BrokenPipeError: [Errno 32] Broken pipe


(and then it hangs). Can someone help please? I've no idea why it doesn't work :(

Asked by ~ BakaFox ~ 3 days ago

Yahoo mail crashes after playing a downloaded video

I'm on Firefox 103.0.2 64 bit on Windows 10. For the last few months when I play a video of any format that I received as an attachment in Yahoo mail everything works as … (read more)

I'm on Firefox 103.0.2 64 bit on Windows 10. For the last few months when I play a video of any format that I received as an attachment in Yahoo mail everything works as it should until I play the video. After the video is played from the downloaded file Yahoo mail closes. It always happens this way. I first thought it was Yahoo mail but I have another tab with Edge and Yahoo mail on that browser. It doesn't happen when I use Edge to download the video and play it. I use the same player, VLC, to play the video on both browsers. It has worked fine for years.

I am a big fan of Firefox and have used it as long as it has been out. I have convinced all my friends and relatives to use it as well.

Asked by avery1317 1 day ago

Proxy IP with Firefox Multi Account Container

Hi Friends, I use surfahark VPN on my Macbook but recently started using Multi Account Container for keeping my social activity separate which I just love, I am trying bu… (read more)

Hi Friends, I use surfahark VPN on my Macbook but recently started using Multi Account Container for keeping my social activity separate which I just love, I am trying but unable to set custom proxy in multi account container, despite applying https://ProxyIPAddress:port it still shows my surfahark IP on whoer.net instaed of proxy IP.

It was working till 2 days back unless I had to reformat my system.

Any help, Thanks much.

Asked by ssilvakumar0101 1 day ago

not responding

The browser is open but every time I click on something it won't respond and I keep on clicking my mouse until it respond. It also pop up with browser not responding. I… (read more)

The browser is open but every time I click on something it won't respond and I keep on clicking my mouse until it respond. It also pop up with browser not responding. It's starting to get annoying same as typing words the letters won't pop up until a few seconds later. Same goes with deleting too. It won't delete as I keep on pressing delete, it will start deleting 5 seconds later.

Asked by crab2675 1 day ago

Thunderbird lightening calendar export/import

Since updating Thunderbird to 102, I can no loger import the lightening calendar. Exporting a .ics file from one pc works but on trying to import it into any other pc or … (read more)

Since updating Thunderbird to 102, I can no loger import the lightening calendar. Exporting a .ics file from one pc works but on trying to import it into any other pc or the same one, I get "No importable items found in the file". Any help would be appreciated.

Asked by email.scully 23 hours ago

dissapointed in Firefox

what ever you are doing to Firefox please stop. keep getting network errors and other errors and still have not fixed the jumping Posts in Facebook. I am or a… (read more)

what ever you are doing to Firefox please stop. keep getting network errors and other errors and still have not fixed the jumping Posts in Facebook. I am or at least was a faithful Firefox user but now will all the errors and such really considering Chrome. I have cleared cache turnoff add ons and still, get the network protocol error happening too often> from what i am seeing in my email about the Facebook issue more peopke are leaving Firefox

Asked by Mary 21 hours ago

False "Thunderbird couldn't update automatically" message

Hi, I have the latest version of Thunderbird 102.1.2 but every time I start Thunderbird I get a message saying it couldn't update automatically and asking me to download … (read more)

Hi, I have the latest version of Thunderbird 102.1.2 but every time I start Thunderbird I get a message saying it couldn't update automatically and asking me to download it manually. When I click on "About Thunderbird" it confirms I have 102.1.2. This has been going on for a few weeks now and I am afraid I am starting to lose patience. Does anyone have a fix please ?

Asked by tony.watson56 21 hours ago

Saved Logins

Hello , My account on Firefox exist since beginning , many years ago... Question is : I lose suddenly all Saved Logins instantly ! I have more than 50+ accounts and pass… (read more)

Hello , My account on Firefox exist since beginning , many years ago... Question is : I lose suddenly all Saved Logins instantly ! I have more than 50+ accounts and passwords from all time using a Firefox How to repare ? and return it ? my second mail is vscitycom@gmail.com mobile is +38979397727 on Viber and What's App Please tell me solution of this Issue Thank u Forward

Asked by CityComC 14 hours ago

Very slow loading pages and videos

Loading regular pages like HomeDepot or Wellsfargo are very slow. Can take 30 sec. Videos from CNN or Youtube can take 1 min top load if at all. I have gigabit internet … (read more)

Loading regular pages like HomeDepot or Wellsfargo are very slow. Can take 30 sec. Videos from CNN or Youtube can take 1 min top load if at all. I have gigabit internet and pages load withing 2 sec on Microsoft Edge. I have tried complete removal and reinstallation of Firefox. I have default theme and no extensions installed. I have tried turning off Norton 360 firewall and antivirus, starting Firefox in safe mode, starting Windows 10 in safemode. Nothing helps. Have not only scanned computer with Norton but also with Malwarebytes and found no adware/ viruses. HTML5 seems to be working fine according to a diagnostic page I visited. Firefox works great on my laptop from same internet connection. Have 40 gigabytes free space on disk drive. Please help

Asked by bperryiii 14 hours ago

"Something Went Wrong" message on Firefox ONLY when trying to make Messenger voice or video calls

I've spent quite a bit of time on this. This error is on Firefox only, has been continuous for I believe three days. I troubleshot everything that I know to be possible. … (read more)

I've spent quite a bit of time on this. This error is on Firefox only, has been continuous for I believe three days. I troubleshot everything that I know to be possible. My camera and microphone work just fine everywhere but on Messenger using the Firefox browser...

Asked by beckykale.1 14 hours ago

Firefox Freezes when I copy links

Over the past few weeks, any time I copy a link, whether it's an email address or a URL, from within any page while using Firefox, FF will freeze? Pause? not respond.. fo… (read more)

Over the past few weeks, any time I copy a link, whether it's an email address or a URL, from within any page while using Firefox, FF will freeze? Pause? not respond.. for 5 - 15 seconds. I've not done a reset yet.. Windows 11, 16GB RAM, 2GB Video, religiously updated and maintained laptop

Asked by BRAM SCOLNICK 14 hours ago

Invalid Security Token some sites

This issue happens on a desktop computer using Windows 10 On a few sites where I tried to post a comment I get this Invalid Security Token error and everything I posted i… (read more)

This issue happens on a desktop computer using Windows 10 On a few sites where I tried to post a comment I get this Invalid Security Token error and everything I posted is gone. I started to save what I wrote so I could paste the comment again and retry but I still get this error. Even after retrying to re-post the comment several times. This has been happening for over a year now and I've tried to find an answer to fix this problem but I can't determine if this is a Firefox, a Windows 10, or some other program or security issue that is causing this. I've also have run into problems with some websites that have required me to re-register or update information using Firefox and had to use the Google Chrome web browser to do that. The last time that happened was with the UPS site a few weeks ago that I needed to track a package. Is this another issue with an Invalid Security Token? Is this an issue in Firefox or Windows 10? Is there some way to find what is causing this problem? Is there a fix or something I need to change, download or turn off? I've emptied my cash and cookies but these problems persist. Both Firefox and windows are current and have the latest updates. I'm no expert on computers and programs, but I can get through fixes if they are explained well. Some online information seems to assume that you know all the ways to get into a program or folder and just tell you to go to "X" folder without mapping directions. Then go to some named program to fix the problem. The biggest problems I've had with that: I have no idea of how to get to that folder and most of the time the name of the folder or program has changed or is in some sub folder that they do not mention. I have been able to fix problems with computers and some programs, but I'm not an expert like you guys are and I don't understand all of the upper high tech language. I guess you could say we are all experts in some things and not so good in others. But if y'all could get back to me on this annoying issue I would appreciate it very much. Thank you Robert

Asked by EIBBOR2654 14 hours ago

Last reply by EIBBOR2654 14 hours ago

Facebook Messenger will not load. Firefox was updated to 103.0.2 (64-bit) on August 9, 2022. Loads and works properly in Chrome

Facebook Messenger will not load. Firefox was updated to 103.0.2 (64-bit) on August 9, 2022. Was working prior to that update. Loads and works properly in Chrome. Have cl… (read more)

Facebook Messenger will not load. Firefox was updated to 103.0.2 (64-bit) on August 9, 2022. Was working prior to that update. Loads and works properly in Chrome. Have cleared cookies and cache.

Asked by rsnell1 12 hours ago

"Save As" Dialogue box

I am using Mac Catalina version 10.15.7 with the newest version of Firefox and my "Save As" dialogue box got much bigger. I have tried to move my cursor to the edges of t… (read more)

I am using Mac Catalina version 10.15.7 with the newest version of Firefox and my "Save As" dialogue box got much bigger. I have tried to move my cursor to the edges of the dialogue box so I can drag the box edges to make it smaller but the little arrow that appear can only make it bigger not smaller. How can I go Back to the regular "Save As" dialogue box that I had before? I have included a screen capture of the big dialogue box and a picture of the regular dialogue box. Thank you.

Asked by er45aa 10 hours ago