Inbox header list entries are blank (solved!)

Am using 68.9.0 (32-bit) on Win-10 64-bit; has been running OK for ever, but a few days ago... Inbox header list entries, and column titles, are suddenly all blank; all o… (read more)

Am using 68.9.0 (32-bit) on Win-10 64-bit; has been running OK for ever, but a few days ago...

Inbox header list entries, and column titles, are suddenly all blank; all other folders are OK

It is limiting not to be able to read inbox headers!

I thought maybe I had accidentally got text colour to be "white" but cannot find any such option for headers for an individual folder.

I've just cured my problem, though I do not know how it arose. I discovered that another folder (Drafts) had a header columns context menu including "Apply columns to...". I chose to apply to Inbox and it cured my problem!

Asked by thunderbird4 2 months ago

Custom folders under the inbox often automatically repair folders/收件箱下自定义的文件夹经常自动修复文件夹

I have customized several folders under my inbox. The message filter will send the mail to the customized folder. Occasionally, when I open the file to see the mail, it w… (read more)

I have customized several folders under my inbox. The message filter will send the mail to the customized folder. Occasionally, when I open the file to see the mail, it will automatically repair the folder. How to fix this problem?

我的收件箱下自定义了几个文件夹,消息过滤器会把邮件派发到自定义的文件夹里,偶尔我打开文件看邮件时会自动修复文件夹,如何修复这个问题?

Asked by michael_tan 2 months ago

double tap Apple magic mouse to zoom in?

Hi coming from Chrome I double tapped my magic mouse to zoom in on an area of a page - is this possible on Firefox? I found the "pinch to zoom" add on however that is for… (read more)

Hi coming from Chrome I double tapped my magic mouse to zoom in on an area of a page - is this possible on Firefox?

I found the "pinch to zoom" add on however that is for the Apple trackpad. I can zoom in with CONTROL & scoll on a Mac, though it doesnt zoom in like it did on Chromium based browsers.

Asked by info2711 2 months ago

facebook videos to large in firefox

I can see the entire video i posted from another person that i shared on all other browsers edge IE nad Chrome but not in firefox i have disabled all add on refresh… (read more)

I can see the entire video i posted from another person that i shared on all other browsers edge IE nad Chrome but not in firefox i have disabled all add on refreshed it and can not see entire video on my page it is so ig 1080 how do i ake it fit in firefox

Asked by Mary 2 months ago

appending DNS whitelist automatically

So in my lan which consists of multiple homes, and over 50 devices. With 77 breaking address bar from being an address bar first. I have been getting reports of internal … (read more)

So in my lan which consists of multiple homes, and over 50 devices.

With 77 breaking address bar from being an address bar first. I have been getting reports of internal sites not coming up initially and leaking internal site urls to Google (which I now have to find a way to get them to delete)

I know there exists solutions for corporate environments where all the devices are owned by a single entity.

But the devices are owned by users and is there anyway I can push an appended tld Whitelist without the users having to manually make any changes other than use the internal DHCP and DNS server?

Asked by zachary_daltorio 2 months ago

Bluetooth remote volume control not working when streaming from FireFox.

Suddenly the volume control on remote Bluetooth Bose speakers quit working when streaming from FireFox, but continue to work with all Microsoft programs. Now I can chang… (read more)

Suddenly the volume control on remote Bluetooth Bose speakers quit working when streaming from FireFox, but continue to work with all Microsoft programs. Now I can change the volume of the Bose speakers using the laptop volume control, but no effect with the remote speaker volume control. This happened about the same day that the new Edge was automatically installed by Microsoft on a Win10 laptop. The same websites Bluetooth to the Bose from Edge with full remote volume and computer volume control as do files stored on the laptop played through a Microsoft music player. Funny how that tempts one to change the default to Edge -- conspiracy? Is there something I can tweak either in Bluetooth or in FireFox? Jon I have now confirmed that the problem is with FireFox and not with the bluetooth Bose speakers. The pause/play and volume buttons on the Bose speakers work with Chrome, Edge and Safari as well as music players from Win10 and an iPad -- but do not work from any of those devices with FireFox. Is there something I need to do to FireFox on my end, or is it just broken? Jon

Asked by EakesJ 2 months ago

Summary file rebuilds

Hi All, I've thousands of folders in Local Folders on Thunderbird, going back 20+years of emails. But one thing I keep noticing. I've kept email in Thunderbird since nea… (read more)

Hi All,

I've thousands of folders in Local Folders on Thunderbird, going back 20+years of emails.

But one thing I keep noticing. I've kept email in Thunderbird since nearly v1.. But TB keeps needing to rebuild summary information for folders and I don't know why. As some folders may have 5000+ emails, then that takes time. Searches in the index seem to work okay,

But why does TB need to rebuild summary file info so much ?

As an example I've just been moving in 50,000+ emails from an IMAP server. I'd gone through earlier this week to compare email counts during the move, so I know every folder had its summary data. But today, I click on the Local Folder and its having to rebuild summary file data.

Why?

Thanks for your time (TB version: 68.9.0 (32-bit))

Asked by ade_m 2 months ago

Unable to Access Facebook Games

I have for years now played a few games on Facebook without any problems, except for those few that were Dev Errors. As of the last few days, I am finding that I can't ac… (read more)

I have for years now played a few games on Facebook without any problems, except for those few that were Dev Errors. As of the last few days, I am finding that I can't access at the moment a couple of the games. Secret Garden (which is a flash player base game), and Diggy's Adventure (which stopped using Flash Player late last year. Both are provided from completely different Dev's. Additionally, it should be noted that Diggy's Adventure has their own website portal. The problem also occurs there, as well.

I do like I always do, access the icons in Facebook, click on the game I want to open, and the page starts to load, but stops, leaving a black white page. URL is right, but no game on screen. I thought this might be specifically a Facebook issue, and have sent a message to them about issues and await word from them. However Diggy's Adventure, when I try to access their website portal is also giving me the same issue.

In the mean time Dragon's Glory, which I also access through Facebook and is still a Flash Player game still works, at least at the moment. So I don't understand what it going on here.

PLEASE NOTE: I HAVE, multiple times cleared cookies, and cache, and rebooted my browser, and issue still remains. This, needless to same if frustrating. ANYONE got any ideas what might be going on here? I seem to be able to access the same games through Chrome, so I thought it might be a browser thing, and decided to post here. I couldn't find any threads on this topic, so I'm posting a new one. Sorry if this is something that I am not supposed to do! BTW: My Browser is current and up-to-date! Also, the selection of topics does not have any that fit this issue.

Asked by Vyncent 2 months ago

Failed to Load Module Twitch.tv

For the past month or so I cannot get Twitch.tv to work at all. I consistently get the error message on the site called "Failed to Load Module". Sometimes it loads but fo… (read more)

For the past month or so I cannot get Twitch.tv to work at all. I consistently get the error message on the site called "Failed to Load Module". Sometimes it loads but for the most part it doesn't, and when it does load it usually takes awhile. I've cleared cookies and data history, removed and disabled extensions. Flushed DNS cache. Nothing seems to work. I can get it working on Chrome but not Mozilla. Anyone else having this issue?

Asked by antbassolino 2 months ago

Firefox prevented this page from loading in this way because the page has a content security policy that disallows it

When I go to www.yellowstone.net and try to look at the live stream of Old Faithful I get this message "Firefox prevented this page from loading in this way because the p… (read more)

When I go to www.yellowstone.net and try to look at the live stream of Old Faithful I get this message "Firefox prevented this page from loading in this way because the page has a content security policy that disallows it" This just started happening as I was able to view this site lats week. What do I need to do to be able to fix this issue.

Asked by ecunnar 2 months ago

New Tabs are blank and unable to load pages. Tabs get stuck failing to load pages forever in this state

Recently, Firefox on my main PC has been having trouble opening pages. The same thing happens on my office PC, but less frequently. Today it's come to a point where over … (read more)

Recently, Firefox on my main PC has been having trouble opening pages. The same thing happens on my office PC, but less frequently.

Today it's come to a point where over 50% of the time I try to open a "New Tab" or open a link in a new tab, that new tab will get stuck in a state where it's either showing the URL and making no attempt to load the page, just showing a blank white page (which is wrong, I set it Firefox Home, but it happens with FF:Home or Blank).

I've tried refreshing Firefox, it hasn't made a difference. IF anything the problem is just getting worse and the browser is becoming more and more unusable.

Can anyone help me troubleshoot this? I'm wondering if it's specific to my add-on setup. It shouldn't be, I spent ages disabling add-ons one-by-one to see if it made a difference, then I found the problem even occurs in safe mode / all add-ons disabled.

Is it a recent problem with Firefox? I recall this happenning with an update maybe a year or two ago then it resolved itself, but lately the browser is becoming un-usable for me. Before, when I had tabs jammed like this, I could copy the URL and paste it into a new tab to get back to browsing, but now all the new tabs in my current session are broken like this.

Asked by voodle 2 months ago

Web Developer/Network isn't showing POSTs

I'm trying to debug a network problem and I'm using the WebDeveloper/Network stuff to do it , this on FF77.0.1 on win10. It seems to be simple form stuff, but I can't c… (read more)

I'm trying to debug a network problem and I'm using the WebDeveloper/Network stuff to do it , this on FF77.0.1 on win10. It seems to be simple form stuff, but I can't catch [and analyze] the POST the page is doing. For a while I thought it was just ignoring the POST but as I looked more carefully I could see the POST flash by and was immediately replaced by the GETs it generated. Do I have to do something special to see the POSTs it is sending?

Asked by BernieC 2 months ago

crash occured and lots of my emails disappeared - how / can I get them back ?

On 27/6/20 I installed thunderbird and migrated my saved emails to it. On 28/6/20 whilst moving some more emails to it a crash occured. I the noticed that emails in about… (read more)

On 27/6/20 I installed thunderbird and migrated my saved emails to it. On 28/6/20 whilst moving some more emails to it a crash occured. I the noticed that emails in about 4 folders had disappeared - help please ! I don't have a record of these emails anymore as I stupidly deleted them from my previous email program Peter

Asked by Peter 2 months ago

Firefox sync not working after signing in. Can not disconnect the account now.

Hi folks, I have endured the sync problem for months. Today I struggled for solving it. I have a Firefox 68.0.1 esr manual installation on Ubuntu 16.04. The sync worke… (read more)

Hi folks,

I have endured the sync problem for months. Today I struggled for solving it.

I have a Firefox 68.0.1 esr manual installation on Ubuntu 16.04. The sync worked when I signed in the first time. But the bookmark can not longer be updated afterwards.

If I add or delete a bookmark on my Firefox 68.0.1 esr on Windows 10, the change will not be updated to the Linux version. And vice versa.

On the Linux, I tried to disconnect my account (in the preference about:preferences?entrypoint=fxa_app_menu#sync ). I click "Disconnect" and "Just Disconnect" in the prompt, but the account is still logged in.

Another way I tried is to have a fresh new installation of Firefox 68.9 esr. Then I was asked to sign in again. After typing the password, the new bookmarks were updated. But If I make further changes on the other devices, these changes will not be sync to Linux. And I can't disconnect the account on Linux.

It looks like a new install, which resetting the login process can temporarily solve the problem.

Here is the content of the sync-log file. Can you see what is broken? Thanks in advance.


1593396039810 Sync.LogManager DEBUG Flushing file log

1593396039810 FirefoxAccounts TRACE not checking freshness of profile as it remains recent

1593396039815 Sync.LogManager DEBUG Log cleanup threshold time: 1592532039815

1593396039824 Sync.LogManager DEBUG Done deleting files.

1593396177546 FirefoxAccounts DEBUG FxAccountsWebChannel message received: fxaccounts:fxa_status

1593396177546 FirefoxAccounts DEBUG fxa_status received

1593396177546 FirefoxAccounts DEBUG service: 30b11ae57025e70b

1593396177546 FirefoxAccounts DEBUG is private browsing: false

1593396771684 Sync.RemoteTabs INFO Generating tab list with filter

1593396771684 Sync.RemoteTabs INFO Final tab list has 0 clients with 0 tabs.

1593396939808 Sync.Service DEBUG User-Agent: Firefox/68.9.0 (Linux x86_64) FxSync/1.70.0.20200527211442.desktop

1593396939808 Sync.Service INFO Starting sync at 2020-06-28 19:15:39 in browser session hnIS9YAkhTxS

1593396939808 Sync.Service DEBUG In sync: should login.

1593396939808 Sync.Service INFO User logged in successfully - verifying login.

1593396939809 Sync.BrowserIDManager DEBUG unlockAndVerifyAuthState: user declined to unlock master-password

1593396939809 Sync.Status DEBUG Status.login: service.master_password_locked => service.master_password_locked

1593396939809 Sync.Status DEBUG Status.service: error.login.failed => error.login.failed

1593396939809 Sync.Service DEBUG Fetching unlocked auth state returned service.master_password_locked

1593396939809 Sync.ErrorHandler ERROR Sync encountered a login error

1593396939809 Sync.SyncScheduler DEBUG Clearing sync triggers and the global score.

1593396939810 Sync.SyncScheduler DEBUG Couldn't log in: master password is locked.

1593396939810 Sync.SyncScheduler DEBUG Starting client-initiated backoff. Next sync in 900000 ms.

1593396939810 Sync.SyncScheduler DEBUG Next sync in 900000 ms. (why=client-backoff-schedule)

1593396939811 Sync.Service DEBUG Exception calling WrappedLock: Error: Login failed: service.master_password_locked(resource://services-sync/service.js:984:15) JS Stack trace: onNotify@service.js:984:15

Asked by tianci.zju+firefox 2 months ago

サンダーバード

ご担当者様 お世話になっております。 私は企業でサンダーバードを使用しておりますが、PCの移行で現在メールにログイン出来なくなっております。 仕事でのメールが一切見れず大変困っております。 まず、問題は、ログインパスワードが分からないこと。 会社全体のパスワードは分かりますが、個々のパスワードは保存されておりませんでした。 何か方法はござ… (read more)

ご担当者様

お世話になっております。 私は企業でサンダーバードを使用しておりますが、PCの移行で現在メールにログイン出来なくなっております。 仕事でのメールが一切見れず大変困っております。

まず、問題は、ログインパスワードが分からないこと。 会社全体のパスワードは分かりますが、個々のパスワードは保存されておりませんでした。

何か方法はございませんでしょうか?

by:Kano 連絡先:taka77ka@gmail.com サンダーバードアドレス:t_kano@glaspe.net

Asked by taka77ka 2 months ago

firefox lite mode code in html on https://talkomi.com

I like to know what code do I put when people are at for example like this website and be able to surf even though their browser or data is set in lite mode. What code do… (read more)

I like to know what code do I put when people are at for example like this website and be able to surf even though their browser or data is set in lite mode. What code do i need to insert to make sure that they do not bounce back because they are currently in a lite mode?

Asked by caliznmber1 2 months ago