Showing questions tagged: Show all questions
  • Archived

firefox-wordpress ads

help! images wont show up in preview in Wordpress in firefox but will show up in opera and safari, these are HTML images from amazon was working before certain blockers w… (read more)

help! images wont show up in preview in Wordpress in firefox but will show up in opera and safari, these are HTML images from amazon was working before certain blockers were but in as extensions

Asked by supermexbg 1 year ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Archived

Since Monday morning, Firefox will not allow me to view anything. It just spins and spins for 2 days now. Help

'bold text I don't know how to fix it. I have always preferred Firefox and it always worked very well. I do not know what happened, however, Monday morning, I noticed … (read more)

'bold text I don't know how to fix it. I have always preferred Firefox and it always worked very well. I do not know what happened, however, Monday morning, I noticed that Once I typed a search item on a tab, a little dot keeps going left and right, but nothing else happens. I tried restarting my laptop several times, ans still the same.'''''''

Asked by vincetrovato 1 year ago

Last reply by FredMcD 1 year ago

  • Archived

most of my css files are not working in firfox but loaded.the same css are working fine in chrome

hi i'm trying to open my website in firefox but the problem is many css files are not loading in firefox.but there is no issue in loading them. they are loaded in the pag… (read more)

hi i'm trying to open my website in firefox but the problem is many css files are not loading in firefox.but there is no issue in loading them. they are loaded in the page but not working.the same files and css inside are working well in chrome.here i give my website link please someone open it in both firefox and chrome and assist me where it goes wrong.https://www.office-deals.nl/ . i have added 2 images below for showing particularly one content from many.the black bg is the chrome image and the white is for the firefox.in black i have a class named owl-item where the corresponding css from owl-carousel.css are loaded fine .but in white bg image the css is not displaying but the files are loaded in the page. i give you the structure of my files that i have in my header.


      <link rel="dns-prefetch" href="//www.google.com">
       <link rel="dns-prefetch" href="//www.google.nl">
       <link rel="dns-prefetch" href="//www.google-analytics.com/">
       <link rel="dns-prefetch" href="//www.googletagmanager.com">
       <link rel="dns-prefetch" href="//connect.facebook.net">
       <link rel="preconnect" href="//www.google.com" crossorigin>
       <link rel="preconnect" href="//www.google.nl" crossorigin>
       <link rel="preconnect" href="//www.google-analytics.com/" crossorigin>
       <link rel="preconnect" href="//www.googletagmanager.com" crossorigin>
       <link rel="preconnect" href="//connect.facebook.net" crossorigin>
       
       <link rel="stylesheet" href="https://css.office-deals.nl/bootstrap.min.css">
       <link rel="stylesheet" href="https://css.office-deals.nl/main.css?v=2.1">

<link rel="preload" href="ext/assets/css/font-awesome.min.css" as="style" onload="this.rel='stylesheet'">

       <link rel="preload" href='https://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans&display=swap' as="style" onload="this.rel='stylesheet'">
       <link rel="preload" href="https://css.office-deals.nl/owl.carousel.css" as="style" onload="this.rel='stylesheet'">
       <link rel="preload" href="https://css.office-deals.nl/owl.transitions.css" as="style" onload="this.rel='stylesheet'">
       <link rel="preload" href="https://css.office-deals.nl/animate.min.css" as="style" onload="this.rel='stylesheet'">
<link rel="preload" href="https://css.office-deals.nl/bootstrap-multiselect.css" as="style" onload="this.rel='stylesheet'"> <script src="https://js.office-deals.nl/jquery-1.10.2.min.js"></script> <link rel="apple-touch-icon" sizes="180x180" href="favicons/apple-touch-icon.png"> <link rel="icon" type="image/png" sizes="32x32" href="/favicons/favicon-32x32.png"> <link rel="icon" type="image/png" sizes="16x16" href="/favicons/favicon-16x16.png"> <link rel="manifest" href="/favicons/site.webmanifest"> <link rel="mask-icon" href="/favicons/safari-pinned-tab.svg" color="#86c341">

Asked by jeenussvd 2 years ago

Last reply by cor-el 1 year ago

  • Archived

internet security

I am constantly hacked or hijacked. My moz extensions are all corrupted. My android browser redirects through iphone and i cannot safely use firefox as while it recognise… (read more)

I am constantly hacked or hijacked. My moz extensions are all corrupted. My android browser redirects through iphone and i cannot safely use firefox as while it recognises my webpage, it doesn't recognise my device. Can anyone help me secure my internet access for a samsung device?

Asked by uniqot 1 year ago

Last reply by Seburo 1 year ago

  • Archived

Thumbnails problem

Hello, i have a problem with thumbnails in a reduced size (80%, ctrl + mousewheel up/down). They dont loaded, during opening a website (tested it on few websites, everywh… (read more)

Hello, i have a problem with thumbnails in a reduced size (80%, ctrl + mousewheel up/down). They dont loaded, during opening a website (tested it on few websites, everywhere the same - i.a. youtube). To load them need to zoom in and zoom out again the website. For 70% is the same problem.

Any idea how to fix it ?

BR Michał

Asked by niewiar 1 year ago

Last reply by FredMcD 1 year ago

  • Archived

Issue accessing Wikipedia in Private Browsing, but not otherwise

1. Open Mozilla Firefox with Private Browsing enabled 2. Type en.wikipedia.org into the address bar Wikipedia doesn't show up properly for me. It shows a "Server Not Foun… (read more)

1. Open Mozilla Firefox with Private Browsing enabled 2. Type en.wikipedia.org into the address bar Wikipedia doesn't show up properly for me. It shows a "Server Not Found" error message. I have tested other sites like Google and twitch.tv and they work. I have also tried typing en.wikipedia.org without private browsing and it works. Does anyone know why there's an issue?

Asked by some_cheese_pause 1 year ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Archived

BT Mail

When I try and log into BT Mail it comes back with invalid password. The password is saved. This only started happening today (22/5/2020) - its been working perfectly up … (read more)

When I try and log into BT Mail it comes back with invalid password. The password is saved. This only started happening today (22/5/2020) - its been working perfectly up to now. I did not want to change my password and experimented with my other access methods - IOS on my Ipad and Iphone works perfectly, likewise if I entered via Safari works fine only Firefox comes back with the block - what has changed. I have tried entering the password manually and cleared all cache but still no joy ? //Andy

Asked by andy.veitch 1 year ago

Last reply by Ankit Kumar 1 year ago

  • Archived

[Android] Everytime I start Firefox for Android after a while without use, pages don't load correctly.

I use Firefox for Android. Everything is fine beside this. When I open the app after like one hour without use, all internet pages load strangely: • Some pictures marked … (read more)

I use Firefox for Android. Everything is fine beside this.

When I open the app after like one hour without use, all internet pages load strangely:

• Some pictures marked as broken links

• I am signed out of my accounts in every website

• When I try to login on any site it fails

• Cookies swttings popups appear again even when I already accepted them

I just have to close the app and open it again and everything is back to normal.

How can I fix this? Thanks.

Asked by McPaul 1 year ago

Last reply by Seburo 1 year ago

  • Archived

Urrrrrr

จงพรรณนา การพูดว่า "การเล่นวิดีโอบน YouTube มักจะขาด ๆ หาย ๆ " จะช่วยให้อาสาสมัครของเราระบุปัญหาของคุณได้ดีกว่าการพูดว่า "มีบางอย่างผิดปกติ" หรือ "Firefox เสีย"

Asked by yuttanachinnawong356 2 years ago

Last reply by Seburo 1 year ago

  • Archived

HTML forms

As of yesterday my forms with HTML are not working properly. It is not carrying the hidden ! parameter. No problem with chrome. If i display the parameter there is nothin… (read more)

As of yesterday my forms with HTML are not working properly. It is not carrying the hidden ! parameter. No problem with chrome. If i display the parameter there is nothing there. HELP! thank you

Asked by margaretmbreen 1 year ago

Last reply by cor-el 1 year ago

  • Archived

Fully updated verison of Firefox is returning messages that it is not a supported browser

On many websites, including for example (and reference to the screenshot shared) Firefox on my PC, which is running version 76.01 (64 Bit). I have received this message … (read more)

On many websites, including for example (and reference to the screenshot shared) Firefox on my PC, which is running version 76.01 (64 Bit). I have received this message on numerous websites, but Xfinity is the one that I am remembering now. Visiting Google.com also displays a warning that I am using an outdated version of Chrome. It also happens on slack.com

These issues started happening suddenly and I cannot determine a cause.

Otherwise, Firefox has been flawless and I would like to keep it that way.

Thank you so much for your help!

Asked by andrew.toig 1 year ago

Last reply by cor-el 1 year ago

  • Archived

Few Websites on my Firefox browsers are showing dark and I can't read the content.

Can someone share how to get dark websites issue resolve on Firefox browser. I have few websites and they will appear dark in browser and I can't read and see the content… (read more)

Can someone share how to get dark websites issue resolve on Firefox browser. I have few websites and they will appear dark in browser and I can't read and see the content in website.

Example : https://www.ciscopress.com/store/browse/books#!?sort=Relevance

In this link I only see few pic and content rest is all dark

Asked by kapilpupesh 1 year ago

Last reply by cor-el 1 year ago