Showing questions tagged: Show all questions

attached jpg files are not displayed

This is basically the same issue as someone posted in https://support.mozilla.org/en-US/questions/1431097 I posted it there as the latest reply, but the thread is idle. S… (read more)

This is basically the same issue as someone posted in https://support.mozilla.org/en-US/questions/1431097 I posted it there as the latest reply, but the thread is idle. So- I am receiving regular emails with jpg attachments from IP security camera, sometimes jpg is displayed, sometimes not, at the same time using mobile phone email app or on my win10 pc other email app it shows just fine. Also strange that when I try to open the attachment with faststone image viewer- nothing happens at all, if I try to save the attachment, it is saved, but the size is 0 bytes, though in a message view it shows as 241 KB. I have tried solution from https://support.mozilla.org/en-US/questions/1404538 and no difference, seems like a bug. Today I noticed that not only jpg, but also pdf files sometimes have the same issue. Email provider is outlook.com

Asked by Tomas Seimys 5 months ago

Last reply by Tomas Seimys 6 days ago

Access denied

I'm unable to open pdf in mozila as it is showing access denied in acrobatservices.adobe.com in the all other browser its opeing perfectly please fix this issue vfast … (read more)

I'm unable to open pdf in mozila as it is showing access denied in acrobatservices.adobe.com in the all other browser its opeing perfectly please fix this issue vfast

Asked by negisaksham191 6 days ago

Last reply by negisaksham191 6 days ago

Developer tools > Persist logs not working

In release 126.0 (64-bit) in Windows, persist logs in developer tools is not working for me. I've tried selecting and deselecting all the combinations in both settings ar… (read more)

In release 126.0 (64-bit) in Windows, persist logs in developer tools is not working for me. I've tried selecting and deselecting all the combinations in both settings areas in the split console, quitting the browser in between. Is there a new place to set this?

Asked by Carol Ido 4 days ago

Firefox Android "close private tabs" won't go away

On my Android phone, the "close private tabs" notification keeps reappearing no matter how many times I tap it or swipe it away. Only way to get rid of it is by force sto… (read more)

On my Android phone, the "close private tabs" notification keeps reappearing no matter how many times I tap it or swipe it away. Only way to get rid of it is by force stopping Firefox. Weird thing is that this issue doesn't repro 100% of the time either.

This is happening on Firefox 126.0, on my S23 Ultra running Android 14/One UI 6.1

Asked by yerrahiman 6 days ago

Outlook pro connexion

Hello, Im trying to connect my account Outlook pro on thunderbird. I have the extension owl Windows 11. I could do on my previous computer 2 months ago. No i couldnt. … (read more)

Hello, Im trying to connect my account Outlook pro on thunderbird. I have the extension owl Windows 11.

I could do on my previous computer 2 months ago.

No i couldnt.

When i m doing the connection through smtp i received this errer message.

Thunderbird need autorisation from administratrice.

When im doing the connection through exchange i receive this message

clientIPAddress 94.109.12.101 X-ClientId: E74E7EF9C8B14572912694A706B2D89F X-Redir-Error ArLym14BNav70IN53Ag|AsTJRt4B-TXm0IN53Ag|ArLym14BQpuq0IN53Ag|AsTJRt4B5yWV0IN53Ag|ArLym14BaYw60IN53Ag|AsTJRt4BpCsZ0IN53Ag|ArLym14BAKXRz4N53Ag|AsTJRt4Bewi1z4N53Ag|ArLym14BGKl0z4N53Ag|AsTJRt4BD29az4N53Ag|ArLym14Bhl0oz4N53Ag|AsTJRt4Bd5oEz4N53Ag|ArLym14B8wCqzoN53Ag|AsTJRt4BNymSzoN53Ag|ArLym14BUWdPzoN53Ag|AsTJRt4Bt483zoN53Ag|ArLym14BnLkAzoN53Ag|AsTJRt4BVUTrzYN53Ag|ArLym14B3jV7zYN53Ag|AsTJRt4BO-tWzYN53Ag|ArLym14BWRF-t4N53Ag X-FEServer AS4P251CA0023 Date:21/05/2024 10:50:2

Can you help?

Thanks

Asked by CoVoyage Sacré 5 days ago

Pdf not opening due to access denied

I'm unable to open pdf in mozila as it is showing access denied in acrobatservices.adobe.com in the all other browser its opeing perfectly please fix this issue vfast ope… (read more)

I'm unable to open pdf in mozila as it is showing access denied in acrobatservices.adobe.com in the all other browser its opeing perfectly please fix this issue vfast opens in chrome and stuck in mozila at 100% and screen gets blanked as the access is denied helpppp

Asked by negisaksham191 5 days ago

Can't scroll down to The bottom od browser's menu

I can't scroll to The bottom of browser's menu lately, meaning i can't get to setups. I could not long ago while still having the bug, as a bit of the setup button was "r… (read more)

I can't scroll to The bottom of browser's menu lately, meaning i can't get to setups. I could not long ago while still having the bug, as a bit of the setup button was "reachable", but it is nów replaced by that "turn into pdf" feature. The bug itself is also rather new, although i can't tell precisely when i first noticed IT to occur, as it is on my heavy duty work phone and i use browser irregularly on it.

So, i don't see "refresh" button (or can't Reach IT, don't remember wether it was at the bottom od somewhere else), setup button and anything bellow the print button. Well, bellow that "save as pdf" button precisely, although i can't really swe said button.

Pictures show menu opened and how far i can go down.

It's latest FF on Android 6

Asked by catonandr 5 days ago

Firefox not completing auto update

Almost consistently every day and often multiple times a day, Firefox will freeze up, unable to load new tabs, and sometimes will display a message that the browser has u… (read more)

Almost consistently every day and often multiple times a day, Firefox will freeze up, unable to load new tabs, and sometimes will display a message that the browser has updated and requires a restart. Upon restart (when fozen), I'm prompted to create a new profile because I'm using an 'older version of Firefox'. After creating a new profile, I'm able to update the browser and switch back to my original profile.

Although this is a relatively easy fix, Firefox requiring me to restart my browser without being able to do anything else is disruptive alone, but not even completing the auto updates, crashing, and requiring me to do a workaround just to keep using the browser is driving me back to a more stable browser.

I don't remember updates requiring a restart before, or maybe they didn't happen enough to cause issues in my workflow.

I have tried using the 'restore' feature in the uninstaller hoping that it might resolve the issue with no results, but I haven't found any reasonable other options with my searches online.

Asked by poguepotamus 5 days ago

FILES WITH IP

I found a file that has an IP address at the top of it. And the IP address is from China. recently my email address showed up on dark web. Do you think It could be connec… (read more)

I found a file that has an IP address at the top of it. And the IP address is from China. recently my email address showed up on dark web. Do you think It could be connected. and is hack?

Asked by LAURA HANNAH-BECKWITH 5 days ago

mozilla for Mac is opening a settings tab whenever i click on an autofill suggestion.

whenever I am filling out an online form that requires basic info, Firefox prompts the common info that I have input in the past via the Auto-fill feature. Whenever I cli… (read more)

whenever I am filling out an online form that requires basic info, Firefox prompts the common info that I have input in the past via the Auto-fill feature. Whenever I click on the suggested information, a new settings tab opens and switches my screen view to that tab. This didn't happen prior to the most recent update and has made filling out various forms extremely tedious and frustrating.

Asked by lebennett1621 5 days ago

error message when trying to retrieve email

Just a few days ago, one of my email accounts is unable to retrieve emails and it has the following error message: Unable to write the email to the mailbox. Make sure th… (read more)

Just a few days ago, one of my email accounts is unable to retrieve emails and it has the following error message:

Unable to write the email to the mailbox. Make sure the file system allows you write privileges, and you have enough disk space to copy the mailbox.

I installed the latest updates but still having a problem on that one account. Other accounts I have on the same server has no problems retrieving the emails so it has nothing to do with "disk space". All settings in the accounts are identical except for the email address so it must have something to do with TBird itself. I know it's not the email server as I can log into those accounts using the browser on their website. Thanks!

Asked by Garfy2008 5 days ago

Downloading Messages

I am using a Mac with Big Sur (macOS Monterey, Version 12.7.5), and my email is POP, using Thunderbird Version 115.11.0. I first retrieve the mail header, then I click on… (read more)

I am using a Mac with Big Sur (macOS Monterey, Version 12.7.5), and my email is POP, using Thunderbird Version 115.11.0. I first retrieve the mail header, then I click on "Download the rest of the message" if I wish to read the full message. When I click "Download the rest of the message" to see the contents of the actual message Thunderbird downloads the rest of the message, highlights the message (new) but then displays the next message in the list of messages in my inbox. The message I had wanted to read now becomes the previous message in the list in my inbox. I then have to go back and click on the message itself to see its contents. Please correct.

Asked by attride 4 days ago

Twitch.tv not working properly and few random websites not loading in

Hello there, for past few days I'm having issues mainly on Twitch.tv - the streams do work fine, but whole website is displayed as text - Avatars, emotes, badges are disp… (read more)

Hello there, for past few days I'm having issues mainly on Twitch.tv - the streams do work fine, but whole website is displayed as text - Avatars, emotes, badges are displaying as text, or don't display at all, I'm attaching screenshots as examples. What I've tried - restarting PC, router, full re-install of Firefox, disabling all add-ons and uinstalling them (7tv and FFZ), private mode, troubleshooting mode, creating a new profile in Firefox, checked firewall settings, checked AV settings and did multiple scans - nothing was found, tried changing Firefox security Settings, also cleared cache and cookies.

I think that's everything - I was doing everything that was in the article: https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-and-diagnose-firefox-problems

Regarding other websites - this is completely random, mail works, some websites also do, but on some it gets stuck, like for example when I have to do a 2FA somewhere and get a pop-up window to click "login" or type a code, it just gets stuck and nothing shows up.

Not sure if this helps, but exactly same issues appear on different browsers - Chrome, Edge, but only on PC. I tried Firefox on mobile and it worked just fine.

If I can provide more details please let me know, I did attach the "Troubleshooting Information" so hopefully this also helps.

Thank you in advance!

Asked by b.kijak95 6 days ago

Last reply by b.kijak95 6 days ago

Inbox within an inbox

I've been noticing apparent duplicate messages within my unified folders inbox on my desktop recently. Looking further I notice that one of my accounts has 'INBOX' as on… (read more)

I've been noticing apparent duplicate messages within my unified folders inbox on my desktop recently.

Looking further I notice that one of my accounts has 'INBOX' as one of its subfolders which is where the problem appears to stem from. When I look at that account in isolation (ie not in unified folders) I can still see the inbox as a subfolder.

The subfolder 'INBOX' appears to be a duplicate of the account's main inbox (it contains the same number of emails), which may account for the appearance of duplicates.

At a guess this is probably related to inadvertent moving of folders. I find that when trying to use the scroll bar (to scroll down the subfolder list), if the mouse strays slightly to the left it will pick up a subfolder and move it unintentionally. This can cause all sorts of problems with disappearing emails and the folder structures showing differently on different computers.

In this case the duplicate email problem only happens on my desktop. On my laptop I can still see a subfolder named 'INBOX' but it shows as empty and I don't see the duplicate emails in unified folders.

It would be really useful if Mozilla could introduce a 'confirm folder move' feature as that would eradicate inadvertent moves.

How do I resolve the apparent duplicate emails on my desktop? I am somewhat reticent to delete the subfolder 'INBOX' for fear of the potential consequences. . .

Asked by allan55 3 weeks ago

Last reply by allan55 4 days ago

FireFox sends wrong user agent for a specific website

We have a noticed a very strange behaviour with the latest FireFox (126). One of our webpage is behaving differently across our Integration and production environment. Bo… (read more)

We have a noticed a very strange behaviour with the latest FireFox (126). One of our webpage is behaving differently across our Integration and production environment. Both env are running identical code and similar network stack the only difference we have noticed so far is for our Integration env Firefox is sending the different user-agent string than for production.

Steps to reproduce: 1. Open https://integration4-view.publitas.com/automation-int4/reader-happy-path/page/1

2. Go to console and view navigator.userAgent the user-agent string will be:

    "Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.15; rv:126.0) Gecko/20100101 Firefox/126.0" 

3. Now open the same content on production -> https://view.publitas.com/automation-prod/reader-happy-path/page/1

4. Go to console and view navigator.userAgent the user-agent string will be:

   "Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_15_7) FxQuantum/126.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/103.0.5060.71 Safari/537.36" 

Our website changes behaviour based on which browser it is and based on second string our backend interprets the browser as chrome instead of Firefox.

If I change privacy.resistFingerprinting to True then the user-agent string is sent correctly.

Can you please help us identify what changed in the latest version that is causing this behaviour.

Version: 126 (64 bit) Test on Windows 11 and Mac OSX

Asked by Umer Khan 4 days ago

Last reply by Umer Khan 4 days ago

YouTube Issue

YouTube content doesn't load. Same with NYTimes.com articles. Up to date, no extensions, no add-ons. Running Sonoma 14.4.1 Safari and Chrome work as expected. … (read more)

YouTube content doesn't load. Same with NYTimes.com articles.

Up to date, no extensions, no add-ons.

Running Sonoma 14.4.1

Safari and Chrome work as expected.

Asked by johnedwardlow 5 days ago

Last reply by johnedwardlow 4 days ago

Loading home page

It takes a lot longer than it should to load my home page, MSN. This problem is more pronounced with Firefox than other browsers. What can be done to load the home page f… (read more)

It takes a lot longer than it should to load my home page, MSN. This problem is more pronounced with Firefox than other browsers. What can be done to load the home page faster? And, in general to load websites? Can someone help? Thank you.

Asked by sciencemagic 1 week ago

Last reply by sciencemagic 4 days ago

After resume from suspend graphics are broken (Linux, Nvidia)

This has been a problem for a while, currently on Firefox 126.0 and Nvidia 550.78. I can work around the problem by forcing webrender to use software mode. When using HW… (read more)

This has been a problem for a while, currently on Firefox 126.0 and Nvidia 550.78. I can work around the problem by forcing webrender to use software mode.

When using HW accelerated webrender with my Nvidia graphics card everything works fine until the PC wakes from sleep, then graphics are broken and Firefox needs restarting. Most noticeable for me is when looking at Grafana graphs they will look like random lines, and my Frigate NVR snapshots only display some of the time.

Is there anywhere in Firefox that will show a log of any error messages to do with the graphics card? I would like to try and fix the problem rather than disabling HW acceleration, but with no logs to look at that is impossible. No other programs seem to have a problem with resuming from sleep, and no error messages are shown in any of the system logs.

Asked by Adam 1 week ago

Last reply by Adam 4 days ago