Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

Cannot log into Twitter on Firefox anymore

At first I was getting the something not wrong but don't fret we'll give it another shot message so I looked online and added Twitter to a block list and cleared all my c… (read more)

At first I was getting the something not wrong but don't fret we'll give it another shot message so I looked online and added Twitter to a block list and cleared all my cookies. This got rid of that message and I was able to get to the login page but when I go to login it still won't let me. I know the password is right (it also doesn't say anything like incorrect username/password). Someone in another forum had mentioned going into configs and flicking something from true to false or vice versa and that also didn't work. Most places I look just say the same old thing about cookies. It works perfectly fine on the mobile app and Chrome still but I prefer Firefox. I'm out of ideas.

Asked by merriska_carrier 2 years ago

Answered by cor-el 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Can't see all junk messages in Junk folder in unified folders mode

Hey! I have problem viewing junk (spam) messages for all accounts in unified folders mode. It doesn't show anything for this folder: https://take.ms/D0pbO but it shows me… (read more)

Hey!

I have problem viewing junk (spam) messages for all accounts in unified folders mode. It doesn't show anything for this folder: https://take.ms/D0pbO but it shows messages when I select specific account under that global Junk folder.

How can I fix that? I want to check all spam on one screen for all my accounts. Thanks for the help!

Asked by outfoxer 2 years ago

Answered by Stans 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Thunderbird is blank

Hi, I used Thunderbird for a while, suddenly after restarting thunderbird appears blank. No e-mails are displayed. Most of the UI is not visible. Please see screenshot at… (read more)

Hi,

I used Thunderbird for a while, suddenly after restarting thunderbird appears blank. No e-mails are displayed. Most of the UI is not visible. Please see screenshot attached.

A click on the button with the three lines to go to settings does not trigger any reaction.

First workaround was to backup Profile, uninstall thunderbird, reinstall thunderbird, copy Profile to Thunderbild App-Folder (%appdata%). After a while, the same thing happened again.

I use Windows 10.

Kind regards,

Asked by Fuchs 2 years ago

Answered by Fuchs 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Since some companies I have accounts with have updated their sites they are all broken in Firefox but not other browsers

Since some of the companies that I have online accounts with have updated their sites I am finding they are all broken in Firefox but not Chrome. Either the pages do not … (read more)

Since some of the companies that I have online accounts with have updated their sites I am finding they are all broken in Firefox but not Chrome. Either the pages do not load at all or they load but without the login boxes. I really do prefer Firefox. Can your next update resolve this? Soon I hope.

I am running Mac OS X 10.11.6

Thanks

Asked by Casey 2 years ago

Answered by Casey 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Failure creating a subfolder

Sometimes when I try to create a subfolder nothing happens. I tried a few times but still nothing. Then I created a folder called Test and it worked. Then I tried to r… (read more)

Sometimes when I try to create a subfolder nothing happens. I tried a few times but still nothing. Then I created a folder called Test and it worked. Then I tried to rename Test to my real name it says that one already exists, but it doesn't show on the list. Is there a way to find the subfolders that exist but don't show, so I can get rid of them? And why is it letting me create some but not others?

Thanks. Jeff

Asked by jeff111 1 year ago

Answered by sfhowes 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox don't move cursor with page down

Quite often when I page down to read message from website, then I found I missed something and like to go back one page, page up will bring me back to the top. Upon check… (read more)

Quite often when I page down to read message from website, then I found I missed something and like to go back one page, page up will bring me back to the top. Upon checking it is because Firefox don't move cursor with page down, the cursor still at the top and thus page up bring me there

It is really inconvenience and if anyway to fix that?

Asked by carfield 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

how to remove "visit" suggestions from urlbar

Earlier it was removed using style in userChrome.css file - " #PopupAutoCompleteRichResult richlistitem:first-of-type[actiontype="visiturl"] ", after update to 78.3 esr… (read more)

Earlier it was removed using style in userChrome.css file - " #PopupAutoCompleteRichResult richlistitem:first-of-type[actiontype="visiturl"] ", after update to 78.3 esr version this isn't working. I tried with deleted /home/.mozila folder (new profile) and with menu home ->top sites and search suggestions switched off (and also with and without userChrome.css file) so this is isn't the case. Thanks for help.

Asked by glasswalker 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Screenshots feature unavailable after moving Firefox

Same Problem on 2 Macs (!) (PowerBook Pro with HighSierra + PowerBook Pro with Mojave). Both have latest Firefox 81.0.1 installed: I moved Firefox App inside die App Fold… (read more)

Same Problem on 2 Macs (!) (PowerBook Pro with HighSierra + PowerBook Pro with Mojave). Both have latest Firefox 81.0.1 installed:

I moved Firefox App inside die App Folder (used it for years without problems put of another directory). When launching it again, I was informed by a promt window, that Firefox uses now a new default profile instead of my own profile. So I launched "about:profiles" and choosed my old profile as my standard profile again and restareted FF.

My Bookmarks and so on where restored as expected, but I recognized, that the feature to create screenshots was suddenly gone. On both Macs ! No Button in the bar and also no option with right mouse click. I tried also "about:config", but there all screenshot settings have been ok.

Screenshot feature is only missing in my profile. It works if I choose the new standard profile without all my bookmarks an so on, but this is no help to me.

What can I do to make the screenshot feature work with my profile again? Thanks for your help in advance!

Asked by chris298 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox completely resets when quit (Preferences, web information, bookmarks, history, etc.)

I use firefox on Mac OS 10.14.6. Every time I quit firefox (Stopping the program, not simply closing all windows) everything is reset to defaults. For all intents and pur… (read more)

I use firefox on Mac OS 10.14.6. Every time I quit firefox (Stopping the program, not simply closing all windows) everything is reset to defaults. For all intents and purposes, it's as though I deleted and re-installed firefox every time I quit out of it. Bookmarks are removed, and any default bookmarks I removed are re-instated. It also opens up the set-up and privacy web pages that it does for the first time when you open it. None of the preference files are locked, it's set to remember history and I'm not permanently in private browsing, it's not even supposed to delete cookies. It's been like this since the moment I installed it; refreshing firefox changes nothing, uninstalling and reinstalling it also changes nothing. The only thing that stays the same is that my computer keeps firefox as my default browser.

Asked by lotknockmc 1 year ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Impossible to login to Firefox Lockwise on a new Android device

Dear community, I just bought a new android phone. Im logged in Firefox Sync on many different devices. I have firefox Lockwise on my older phone working perfectly find. … (read more)

Dear community,

I just bought a new android phone. Im logged in Firefox Sync on many different devices. I have firefox Lockwise on my older phone working perfectly find.

So i just installed Firefox lockwise on a completely new phone. After login/pwd, i get an email with 2FA code to enter.

After entering the code, Firefox lockwise goes back to the home screen and displays "Incorrect password".

The login displayed under the error is from an older email.

I have changed the email in my firefox sync account to a new one and i think this is jacking the system up.

I think the intervention of someone from Mozilla who can have access to the database is needed because i think the login system is being confuse between my new email and the old one.

any help appreciated,

Thanks, James

Asked by James White 1 year ago

Answered by James White 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Thunderbird won't send emails!

Just installed Thunderbird on a new laptop. However it will not send emails. The message is "Peer certificate issuer is not recognised". How is an 82 year old like me sup… (read more)

Just installed Thunderbird on a new laptop. However it will not send emails. The message is "Peer certificate issuer is not recognised". How is an 82 year old like me supposed to understand what that means? My server is btinternet. I've tried the fixes elsewhere on this forum but still I get the same message so I'm afraid Thunderbird is destined for the bin!

Asked by kmjones915 1 year ago

Answered by kmjones915 1 year ago

  • Solved
  • Archived

new beta is not retreiving email....

Hey now....I have the 82.0b2 running...it automatically updated....I cannot retrieve email. It says I am connected but then it just sits there doing nothing. I am running… (read more)

Hey now....I have the 82.0b2 running...it automatically updated....I cannot retrieve email. It says I am connected but then it just sits there doing nothing. I am running an older version on another computer and it is working fine....all settings are the same....on both computers....even my phone works....but this new version is stuck....

can I go back to the older version? help?

Asked by thechef1 1 year ago

Answered by christ1 1 year ago

  • Solved
  • Archived

FireFox stops responding inside a website

Frequently when on a website I will do a search, or try to print, and after issuing the command, FireFox just sits there and does nothing. I go to a different browser, lo… (read more)

Frequently when on a website I will do a search, or try to print, and after issuing the command, FireFox just sits there and does nothing. I go to a different browser, log on to my account on the same website and it searches, prints or otherwise functions normally.

Here is an example where after hitting the search button on the website, FireFox sits and leave me a blank screen. Screen shot attached.

https://www.americastestkitchen.com/search?q=ham%20and%20scalloped%20potatoes

I have updated to the latest version of FireFox hoping that the problem would go away, but it persists. This is getting very frustrating, and since other browsers don't do this, it is drawing me away from Firefox, which I have used as my default browser for years.

Asked by Tom George 2 years ago

Answered by FredMcD 2 years ago

  • Solved
  • Archived

firefox always crash when visiting website with media content.

firefox always crash when visiting website with media content (youtube, and w3 html5 video test page) i started firefox with --safe-mode and i got this error - [Child 211… (read more)

firefox always crash when visiting website with media content (youtube, and w3 html5 video test page) i started firefox with --safe-mode and i got this error - [Child 2113, MediaDecoderStateMachine #1] WARNING: Decoder=ffff5d305c00 Decode error: NS_ERROR_DOM_MEDIA_FATAL_ERR (0x806e0005) - RefPtr<MediaSourceTrackDemuxer::SamplesPromise> mozilla::MediaSourceTrackDemuxer::DoGetSamples(int32_t): manager is detached.: file /home/gitlab-runner/builds/DVuPV_et/0/manjaro-arm/packages/extra/firefox/src/firefox-80.0.1/dom/media/MediaDecoderStateMachine.cpp, line 3470 - then firefox become unresponsive and i have to kill it.

Asked by boku 1 year ago

Answered by boku 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Can't click on things

When I try clicking on certain things, it doesn't work. Example shown in picture. Same clickable thing works on chrome, but I don't want to use chrome. Any fixes? (The pa… (read more)

When I try clicking on certain things, it doesn't work. Example shown in picture. Same clickable thing works on chrome, but I don't want to use chrome. Any fixes? (The past months part)

Asked by gabriel2446 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

QR Codes wont show.

Whenever I have to scan a qr code, It turns into whatever that is in the image attached. Same thing happens sometimes when I try uploading images on certain websites. It … (read more)

Whenever I have to scan a qr code, It turns into whatever that is in the image attached. Same thing happens sometimes when I try uploading images on certain websites. It works fine on other browsers. It also happens while using Firefox safe mode. Sorry for not being detailed enough.

Asked by anon 2 years ago

Answered by cor-el 2 years ago

  • Solved
  • Archived

wrong senders name in correspondents column

Hello every email i get from paypal includes the same (wrong) name in the correspondents column. For example, I'll receive a payment from client "Bob Jones", but the co… (read more)

Hello

every email i get from paypal includes the same (wrong) name in the correspondents column.

For example, I'll receive a payment from client "Bob Jones", but the correspondent column always says: "John Smith via paypal".

Paypal insists it's not them and suggested that I contact you.

Any ideas?

Rick Haesche

Asked by rhaesche 1 year ago

Answered by Matt 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Empty Thunderbird - all accounts disappeared

I have been using Thunderbird for more then 10 years, generally without any problems until today. Currently I have wersion 68.12.0 (32-bit), updated on September 17,2020,… (read more)

I have been using Thunderbird for more then 10 years, generally without any problems until today. Currently I have wersion 68.12.0 (32-bit), updated on September 17,2020, running under Windows 7. When I restarted my system today and launched Thunderbird there were no accounts (left panel was empty) and I was asking for creating a new account. I have localized all my email data on disk - it is placed in two different locations: 1. e:\Thunderbird\Profiles\yrs7svk0.Poczta prywatna psk.pl 2. c:\Users\Olgierd\AppData\Roaming\Thunderbird\Profiles\yrs7svk0.Poczta prywatna psk.pl

The first location contains data for two email accounts which were created as first accounts in Thunderbird long long time ago. This location was choosen by me. The second location contains all the remianing accounts (about ten of them) which were created later during using Thunderbird. This location was created by Thunderbird - I did not know this fact until today.

The email data in both locations is up-to-date because the modification date of INBOX files is set as today. So I may assume INBOXes for all accounts contain emails from the morning. The crash happened about noon and this is the last modification date of INBOX file.

I tried launch Thunderbird with command line options for these two profiles: 1. -profile "e:\Thunderbird\Profiles\yrs7svk0.Poczta prywatna psk.pl" 2. -profile "c:\Users\Olgierd\AppData\Roaming\Thunderbird\Profiles\yrs7svk0.Poczta prywatna psk.pl"

The result was the same - empty TB. I tried also launch Profile Manager (optin -p) and start TB from it - with no results either.

There is no profiles.ini file in TB directory.

HELP!...

Asked by Olin IX 2 years ago

Answered by svlad2009 2 years ago