Showing questions tagged: Show all questions
  • Archived

Has firefox began accepting PCI compliant website with SHA2?

"Upon further investigation between your screenshot, mine and another server I completed, I believe I might have the answer. Firefox does not natively support cipher suit… (read more)

"Upon further investigation between your screenshot, mine and another server I completed, I believe I might have the answer. Firefox does not natively support cipher suite encryption levels above SHA. The server having the issues has the SHA suite completely disabled leaving 256bit keys and above enabled, even with the AES 128 wrapper on a couple of the suites. I will make this change tonight and verify if this is the answer."

https://support.mozilla.org/en-US/questions/1121392

This is related to this question above. Has firefox released an update to this yet? Do they support sipher suite encryption levels above SHA1? Our company's website has to be PCI compliant and since meeting PCI standards, we get a "Secure Connection Failed" error only in firefox when loading our site.

Asked by Amy9 2 years ago

Last reply by Shadow110 2 years ago

  • Archived

My site will work in all other browers but firefox.

https://www.aibonline.org/en/ You can open this link in chrome, IE and safari but not firefox. Firefox can't seem to find our security certificate but all the other bower… (read more)

https://www.aibonline.org/en/

You can open this link in chrome, IE and safari but not firefox. Firefox can't seem to find our security certificate but all the other bowers can. Is there something we're missing?

Asked by Amy9 2 years ago

Last reply by jscher2000 2 years ago

  • Archived

Secure Connection Failed

22.12 2018 06 27 pst usa after the update to 62 we have been getting alot of this error: the below is from just going to www.google.com but we get this at ANY time on mo… (read more)

22.12 2018 06 27 pst usa

after the update to 62 we have been getting alot of this error: the below is from just going to www.google.com but we get this at ANY time on most any page.

Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to www.google.com. SSL received a record that exceeded the maximum permissible length. Error code: SSL_ERROR_RX_RECORD_TOO_LONG

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the website owners to inform them of this problem.

Learn more…

Report errors like this to help Mozilla identify and block malicious sites

system info from the troubleshooting page would not all fit here so it has been pasted UNDER the Share Data info below.

Asked by d.bede 2 years ago

Last reply by jscher2000 2 years ago

  • Locked
  • Archived

developer ed dev tools network tab xhr, edit & resend not working

Version 62.0b3 (64-bit) (Mac) To reproduce: 1. Go to a website that performs xhr reqs (i.e. https://support.mozilla.org/en-US/questions/new/desktop) 2. CMD + SHIFT + I to… (read more)

Version 62.0b3 (64-bit) (Mac)

To reproduce:

1. Go to a website that performs xhr reqs (i.e. https://support.mozilla.org/en-US/questions/new/desktop) 2. CMD + SHIFT + I to open dev tools > Network Tab 3. Either right click on the xhr req and choose edit & resend or one left click then click edit and resend (as shown in screenshot).

PS: it works fine in FireFox; iow, it shows a window to modify req then resending it.

PSS: can you add a resent option (beside the edit & resend)?? Makes it a lot easier when debugging

Asked by mustafawm 2 years ago

Last reply by Wesley Branton 2 years ago

  • Archived

developer ed dev tools network tab xhr, edit & resend not working

Version 62.0b3 (64-bit) (Mac) To reproduce: 1. Go to a website that performs xhr reqs (i.e. https://support.mozilla.org/en-US/questions/new/desktop) 2. CMD + SHIFT + I to… (read more)

Version 62.0b3 (64-bit) (Mac)

To reproduce:

1. Go to a website that performs xhr reqs (i.e. https://support.mozilla.org/en-US/questions/new/desktop) 2. CMD + SHIFT + I to open dev tools > Network Tab 3. Either right click on the xhr req and choose edit & resend or one left click then click edit and resend (as shown in screenshot).

PS: it works fine in FireFox; iow, it shows a window to modify req then resending it.

PSS: can you pls add a simple resend option (without editing) makes it a lot faster/easier when debugging.

Thanks.

Asked by mustafawm 2 years ago

Last reply by Wesley Branton 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Search redirected to Yahoo instead of using Google

Hi, A bit of an odd one this I think. Have already read all the other threads regarding search problems and pretty sure this isn't the same thing at all. No matter what I… (read more)

Hi,

A bit of an odd one this I think. Have already read all the other threads regarding search problems and pretty sure this isn't the same thing at all.

No matter what I type into the URL / search box it first very quickly flashes up with a Google link (which is what I have set in my preferences for Firefox [I'm using the Developer Edition] to use) then it redirects to Yahoo and uses their search instead.

I have checked all plugins / extensions in Firefox and there are none installed that would do anything like this.

Luckily I was able to halt the browser from performing the redirect so I copied the URL that shows before being redirected to Yahoo.

This is the sort of URL that I am getting :

https://www.google.com/search?q=dog&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab

Notice the &client=firefox-b-ab at the end. If I take that off the end of the URL then it searches as it should do with Google however with me not changing the URL (which happens automatically as soon as I type something in to search) then it redirects to Yahoo which leads me to believe that Google is redirecting Firefox based upon the fact that it is Firefox?

Why they would do that is utterly beyond me though?

Thanks for any help with this as I'd really love to be able to get back to having Google as my default search engine again as soon as possible.

Best wishes,

Mark

Asked by markbowen 2 years ago

Answered by markbowen 2 years ago

  • Solved
  • Archived

How can I launch firefox nightly and firefox at the same time(GNU/Linux)?

I just downloaded Firefox developer edition, and Firefox nightly edition. The problem happens on both of my Linux Mint 18.3 and Linux Mint 19 systems. I can run Firefox d… (read more)

I just downloaded Firefox developer edition, and Firefox nightly edition. The problem happens on both of my Linux Mint 18.3 and Linux Mint 19 systems. I can run Firefox developer edition straight away. Problem happens when I launch the Firefox Nightly edition, the regular Firefox pops up. If I open the regular Firefox again, a new window in Nightly opens if the Nightly is already launched. After opening and saving tabs, the tabs are shown on the regular Firefox, and vice versa. This doesn't happens for Firefox Developer Edition. How can I fix that? Please help!

Asked by Sourav 2 years ago

Answered by James 2 years ago

  • Archived

Re-enable multi-E10S when not debugging ServiceWorkers?

When I started experimenting with ServiceWorkers in Firefox Developer Edition recently, I consented to disabling multi-E10S, but now it seems to be stuck on disabled even… (read more)

When I started experimenting with ServiceWorkers in Firefox Developer Edition recently, I consented to disabling multi-E10S, but now it seems to be stuck on disabled even when I don't have about:debugging open and debugging a ServiceWorker. I've tried changing a few of the prefs in about:config as suggested for accessibility stuff that may disable it, but no luck. I'd love to get my performance back. :|

Bug for reference: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1345932

Asked by Ambient.Impact 2 years ago

Last reply by cor-el 2 years ago

  • Archived

ONLY delete shortcut in GMail not working - why?

(NOTE: I have originally posted this on the GMail forums here: https://productforums.google.com/forum/#!msg/gmail/YGiJ50_0y0c/_I5cu4_vAQAJ ) I am a keyboard junkie - and … (read more)

(NOTE: I have originally posted this on the GMail forums here: https://productforums.google.com/forum/#!msg/gmail/YGiJ50_0y0c/_I5cu4_vAQAJ )

I am a keyboard junkie - and on my Mac with Firefox the delete shortcut ("#") does no longer work. It's the ONLY shortcut that stopped working. I can do anything else - I can navigate, move mails, go forward and back, write mails, etc - I just cannot delete any more.

If I hit CMD-F and hit "#" it appears in the search box. I can enter it in the location bar. I can enter it in the search bar in GMail. I can enter it on any web page, I can use it just as before - it just has absolutely no effect in GMail. It does not work in the old AND the new GMail UI.

It works in Chrome, though. But I love Firefox, and I will not switch to Chrome. And it should just work, IMHO ;) . I really don't get it.

Things I've tried:

  • stopped pretty much ANY running tool
  • restarted firefox with addons disabled
  • cleaned out Firefox (shift-CMD-backspace, select "All", go)

Nothing helped.

Does anybody have *any* idea why? This severely impacts my GMail productivity ...

My firefox about:support is here: https://gist.github.com/flypenguin/9080d658bee369304a54dff5e321f311

Thanks for any input, Axel.

Asked by the-me 2 years ago

Last reply by jscher2000 1 year ago

  • Archived

How do I stop Firefox erasing all my saved passwords, after updates are installed!!!!!!!

Exactly as above!! I'm using the beta version! The problem is recognised, but nothing has been done about it! I cannot retrieve the passwords (150 or so) from previous ve… (read more)

Exactly as above!! I'm using the beta version! The problem is recognised, but nothing has been done about it! I cannot retrieve the passwords (150 or so) from previous versions, and was informed someone was on the case! So, it happened again this morning!

Asked by DGMundy 2 years ago

Last reply by WestEnd 2 years ago

  • Solved
  • Archived

A web page is slowing down your browser

Hi, take a look at this web site website. In particular the pictures pages web page are loaded extremely slowly or not loaded by firefox quantum (standard 61 or developer… (read more)

Hi,

take a look at this web site website. In particular the pictures pages web page are loaded extremely slowly or not loaded by firefox quantum (standard 61 or developer edition 62) while are loaded well by brave or chromium.

Can you tell me why? In general, firefox quantum is very fast compared to the others browsers.

Thank you

P.S. I tried also with different operating system without any difference. I already selected this https://support.mozilla.org/en-US/kb/accessibility-services.

Asked by erotavlas 2 years ago

Answered by jscher2000 2 years ago

  • Archived

Address bar's autocomplete doesn't work for some sites

Hi all, I've got a really weird problem. I love FF's address bar and really frequently use it to go to my favorite sites really quickly. R is immediately autocompleted to… (read more)

Hi all,

I've got a really weird problem. I love FF's address bar and really frequently use it to go to my favorite sites really quickly. R is immediately autocompleted to say 'reddit.com' so all I have to do is click-R-enter and I'm there. The weird thing is, since a few days ago, the bar doesn't do this for all sites. Just now, I typed in 'map' and maps.google.com shows up in the suggestions as #1, but it doesn't autocomplete to fill it in for me. It used to do that just fine. It's really weird. I've already renamed that json file to reset all settings, but that didn't do anything for me.

Would appreciate any help. I'm on 62.0b5.

Thanks!

Mark

Asked by Mark_88 2 years ago

Last reply by WestEnd 2 years ago

  • Archived

how do I get to watch your adult sex videos?

I can't understand why you don't a base in new Zealand where we get a face to face and personal answer to our problems, instead wait for days or in some cases months b… (read more)

I can't understand why you don't a base in new Zealand where we get a face to face and personal answer to our problems, instead wait for days or in some cases months before we get an answer

Asked by kenbryant 2 years ago

Last reply by jscher2000 2 years ago

  • Archived

Import bookmark from old firefox developer on the previous OS to new firefox developer on the current OS

Hi! I installed a new Windows and installed Firefox Developer on both of them. But the issuse is although I sign in and sync my data; I can't retrieve my previous bookma… (read more)

Hi! I installed a new Windows and installed Firefox Developer on both of them. But the issuse is although I sign in and sync my data; I can't retrieve my previous bookmarks from the Firefox on the previous OS.

Asked by milad1 2 years ago

Last reply by guigs 2 years ago

  • Solved
  • Archived

New bookmarks lose folder and went to Other Bookmarks

I just confirmed that all my new bookmarks are losing the folder I'm assigning to them. Now the last aprox. 20 are in "Other Bookmarks". I saw this before but I thought t… (read more)

I just confirmed that all my new bookmarks are losing the folder I'm assigning to them. Now the last aprox. 20 are in "Other Bookmarks". I saw this before but I thought that I was forgetting to add a folder when I bookmarked a page, but I'm now sure that the new bookmarks are losing the folder at an unspecified time. I can't find any related info and can't create an account in bugzilla to report it. Any help? Thanks.

Update 1: I've disabled Test Pilot add-ons as mentioned below, and at first it seemed fine (I opened the Bookmarks sidebar all the time to watch them, and today they were exactly as I left them yesterday). Later, I was checking the bookmarks in my phone after syncing them and there were differences: a lot of bookmarks I had fixed yesterday now showed again in "Other Bookmarks" (only in the phone, they are ok in the PC); also, I created a subfolder and moved several bookmarks there in the desktop, but in the phone shows the folder empty and the bookmarks are in the previous outside folder (they still are ok in the PC). Another issue: I just came back to the PC and 2 pages I'd bookmarked yesterday with a folder lose it and are now in "Other Bookmarks". I think that all of these issues are related to the Syncing process. At this moment, there are differences between the PC and the phone even if I manually sync both. It's messed up.

Asked by gdisalvo 2 years ago

Answered by Standard8 2 years ago

  • Archived

Recent Firefox Developer Edition sometimes doesn't start add-ons.

I'm using Firefox Developer Edition on two computers. They have similar add-ons installed, at least "TreeStyle Tab", "Copy Title And URL". Recently (2-3 weeks) one copy … (read more)

I'm using Firefox Developer Edition on two computers. They have similar add-ons installed, at least "TreeStyle Tab", "Copy Title And URL".

Recently (2-3 weeks) one copy began to start with the add-ons not working. They listed as enabled, but to really make them work I should reenable (disable-enable) them. Another copy on a system with more advanced and modern computer never showed such issues.

Common part from both Troubleshooting pages (compared with WinMerge)

Name Firefox Version 62.0b5 Build ID 20180702164905 Update History Show Update History Update Channel aurora User Agent Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0 OS Windows_NT 6.1

Different parts related to computer CPU "bad" computer:

 Multiprocess Windows 	1/1 (Enabled by default)
 Web Content Processes 	3/4

"good" computer:

 Multiprocess Windows 	2/2 (Enabled by default)
 Web Content Processes 	5/4

Other parts of the Troubleshooting page doesn't show anything closely related to add-ons but I can post some of the information is necessary.

Max

Asked by maxerist 2 years ago

Last reply by maxerist 1 year ago