Showing questions tagged: Show all questions

Thunderbird keeps saying the Network Solutions email certificates are bad

TB 102.5.0 (64-bit) on Win10 I'm getting repeated notices that my e-mail accounts with Network Solutions don't have a proper "certificate" when I try to send an email. I… (read more)

TB 102.5.0 (64-bit) on Win10 I'm getting repeated notices that my e-mail accounts with Network Solutions don't have a proper "certificate" when I try to send an email. I get a popup window stating so, and asking me to "permanently" choose the exception. It doesn't matter how many times I tell the fool thing to accept the exception "permanently". I still keep getting the notice every few times. Since the glitch is not consistent, I don't have an image of one to put here. Not only that, I have to send the email twice after doing so. TB refuses to send the email the first time after choosing the exception, but allows it the second. I don't know anything about "certificates" and am sick of getting popup notices about them. I doubt that the problem is with Network Solutions email accounts. This reminds me of years ago, when I tried to upgrade to WinXP. It kept interrupting my work to give me popup security notices that I didn't understand and couldn't do anything about. If I remember correctly, I took it back to Sam's Club and replaced it with Win2000. Problem solved. Never mind that XP was supposed to be better. If it ain't broke, don't fix it.

Asked by business11 2 months ago

Last reply by business11 1 day ago

Bug? Red Triangle Icon in Saved Logins List on iOS

Hello. This is something I've been noticing for a few years on iOS and haven't found anything about it. Currently using Firefox 109.0 (25841) on iOS 16.2. In the saved lo… (read more)

Hello.

This is something I've been noticing for a few years on iOS and haven't found anything about it. Currently using Firefox 109.0 (25841) on iOS 16.2.

In the saved logins list (Settings>Privacy>Passwords), some entries have a red triangle icon with an exclamation mark in it (see image). Assuming this indicates a password that appears in multiple entries.

I don't recycle passwords and confirmed that the entries with said icon have unique passwords. I've noticed that if I click an entry that has this icon then go back to the saved logins list, the icon is sometimes no longer next to this entry but now next to another entry where it previously wasn't. If I open up this other entry then go back, the icon has now moved to another entry and so on. This seems to toggle on/off the icon next to seemingly random entries. Looks like a bug to me. What do you think?

All Junk messages being marked as read when deleted

Tools/Settings/Privacy & Security Option - Mark messages determined to be Junk as read The option to mark Junk messages as read does not seem to be working. Even afte… (read more)

Tools/Settings/Privacy & Security

Option - Mark messages determined to be Junk as read

The option to mark Junk messages as read does not seem to be working. Even after making sure it is unchecked, it still marks all Junk messages as read when deleted.

Messages from the same Junk folder deleted in Outlook remain unread in the Deleted folder.

Asked by Casual User 5 days ago

Password failed in Thunderbird

I have been using Thunderbird on a mac for years with no problems. Since yesterday, I have been getting login failed messages as my password is apparently incorrect. I am… (read more)

I have been using Thunderbird on a mac for years with no problems. Since yesterday, I have been getting login failed messages as my password is apparently incorrect. I am using macos 13.1, TB 102.6.1 and it is as a POP mail server. The error messages are attached. What is causing these failures? What login password is required? I have changed the password for this account everywhere I can find but these messages keep popping up every few minutes.

Asked by hunterbr 5 days ago

Last reply by hunterbr 4 days ago

Credit cards not showing up

Hey team, I cannot see any option to see my stored credit cards. To be clear, see the image. I don't see any option to see my stored credit cards. See the second image f… (read more)

Hey team, I cannot see any option to see my stored credit cards.

To be clear, see the image. I don't see any option to see my stored credit cards.

See the second image for the about:config settings. Not sure why this is the case.

Asked by Kartik Thapar 3 days ago

How to make Firefox ask for permissions for camera and microphone separately from each other?

Hello! Whenever I join a conference/meeting, web version of Teams asks for camera and microphone in one window, e. g. "Allow camera and microphone? yes/no". I can, of cou… (read more)

Hello!

Whenever I join a conference/meeting, web version of Teams asks for camera and microphone in one window, e. g. "Allow camera and microphone? yes/no". I can, of course, press No, then press "Yes, continue without audio" in Teams, and then allow microphone, but that's really annoying.

Is it possible for firefox to ask it in two separate dialog window? 1. Do you want to grant Teams access to microphone? - yes 2. Do you want to grant Teams access to camera? - no

Asked by WhiteBlackGoose 3 days ago

Account Owner Change

Hi, The primary e-mail on my account has been hacked for over a decade. I just did a fresh install in Windows not realizing I wouldn't be able to sign in to my Firefox ac… (read more)

Hi,

The primary e-mail on my account has been hacked for over a decade. I just did a fresh install in Windows not realizing I wouldn't be able to sign in to my Firefox account using my current e-mail because apparently my current e-mail is "not the primary account holder e-mail". Now I imagine I would have added it as a backup e-mail for the case of if I couldn't access my primary e-mail (which as I've said I haven't been able to do since approximately 2011 or so) but there isn't even an option to send the confirmation to the backup e-mail in that case. I'm really tired of going through this on every website I signed up on prior to our e-mails getting hacked. Is there a way we can just change the owner to the other e-mail so I can get back into my account please?

Asked by ease217 2 days ago

Last reply by ease217 1 day ago

GPG keys became unavailable for use by Thunderbird

Hi, my situation was like so: I am using Thunderbird 102.6.0 under an up to date Fedora 36. I have an email account registered into Thunderbird. I have an RSA key with a … (read more)

Hi,

my situation was like so: I am using Thunderbird 102.6.0 under an up to date Fedora 36. I have an email account registered into Thunderbird. I have an RSA key with a passphrase added which I use to sign an decrypt as needed. I use a master password.

That was the situation before today. No update to Thunderbird have been made since the issue, nor to the system (afaik). I can not sign and decrypt messages anymore through Thunderbird. For instance, when I seek to send a signed email Thunderbird gives me a popup with: `Unable to send the message, because there is a problem with your personal key.`. Signature verification still works so at least Thunderbird can access my public key.

I go to the Thunderbird `Account Settings` and under `End-To-End Encryption` I see that the selected personal key radio button is greyed out. It says that the private is not available or readable (I dont remember, the message disappeared when I selected a radio button repenting an other key in the list...).

I check the Thunderbird OpenPGP manager and see that there is indeed a key for the email address associated to the account (see the attached picture).

This key pair is valid enough so that I can manually encrypt and decrypt using the `gpg` command (using a terminal, not under Thunderbird).

Any idea why Thunderbird forgot about the private key ?

Asked by 1lemonsik 2 days ago

Last reply by 1lemonsik 1 day ago

Why do I get this error message on Thunderbird?

Sending of password for user tyronekay did not succeed. Mail server mail.optusnet.com.au responded: [IN-USE] Internal error occurred. Refer to server log for more informa… (read more)

Sending of password for user tyronekay did not succeed. Mail server mail.optusnet.com.au responded: [IN-USE] Internal error occurred. Refer to server log for more information"

This message is very confusing. Thunderbird is the only application that generates this error. I have no problems with Outlook Mail or 2 other email clients. Is there a work around this, please?

Asked by Teekay 1 day ago

Exceptions for Enhanced Tracking Protection

I am working on development of a SaaS platform that will use a 3rd party chat bot for customer support. Enhanced tracking protection blocks the bot. If I click the shiel… (read more)

I am working on development of a SaaS platform that will use a 3rd party chat bot for customer support. Enhanced tracking protection blocks the bot.

If I click the shield and use the toggle to turn off ETP the bot loads. So far so good. But we don't want our users to have to click the toggle every time they want support.

So I figured I would add exceptions to ETP. When I click the shield to see what is being blocked I see the bot URL. When I add the URL to the enhanced tracking protection exceptions whitelist the bot is still blocked. I also added our URL to the list. Still being blocked. I would expect to be able to see the bot if our URL and the blocked URL are both on the whitelist, but I don't.

Is the exceptions list working as intended and not meant to do what I think it is meant to do? Am I missing settings that I need to use differently? Any help appreciated. (Sorry, I can't do screenshots because we're still in development)

Asked by jason127 1 day ago

Firefox update causes master password to not be recognized

The last 3 time i have had an update to Firefox my master password is not recognized on my main PC. If I go to another PC or laptop and copy the key4.db from those to thi… (read more)

The last 3 time i have had an update to Firefox my master password is not recognized on my main PC. If I go to another PC or laptop and copy the key4.db from those to this system it works. It is the same password, but it fails on this pc, my main one after the last 3 updates

Asked by chucklestx 13 hours ago

Return home kiosk inactive

Hi, i prepare an internet access point with Ubuntu and Firefox kiosk on a touchscreen machine. My problem is how to return home page if the screen is inactive for 1 minu… (read more)

Hi, i prepare an internet access point with Ubuntu and Firefox kiosk on a touchscreen machine.

My problem is how to return home page if the screen is inactive for 1 minute

Thanks

Asked by selami352 12 hours ago

Firefox headless: Grant access to camera/microphone in Selenium test

I'm currently building/testing a website with Firefox and Selenium, which requires interacting with the camera/microphone. To avoid having real hardware present, I've con… (read more)

I'm currently building/testing a website with Firefox and Selenium, which requires interacting with the camera/microphone.

To avoid having real hardware present, I've configured media.naviagator.streams.fake=true, however for some time now, this isn't enough anymore (not exactly sure for how long).

When running normally (i.e. not headless), I can see that the permission prompt ("Allow website to use your camera/microphone?"), but I can't interact with it from Selenium.

Is there a way to disable this prompt programmatically?

Asked by DMKE 11 hours ago

Windows GPO Help with JSON configs

Environment: Windows 10 22h2 clients, latest ESR build, Domain servers Windows 2016 or better. So I followed the guide https://github.com/mozilla/policy-templates/blob/ma… (read more)

Environment: Windows 10 22h2 clients, latest ESR build, Domain servers Windows 2016 or better.

So I followed the guide https://github.com/mozilla/policy-templates/blob/master/README.md#extensionsettings and tried to set up the config. We are using the latest ESR build but after the settings is applied I still dont have working extensions.

Here is the code

{
     "*": {
           "blocked_install_message": "Addon or Extension is not approved. Please submit a ticket to Help Desk if you need access to this extension.",
           "install_sources": ["https://addons.mozilla.org/"],
           "installation_mode": "blocked"
     },
     "{d10d0bf8-f5b5-c8b4-a8b2-2b9879e08c5d}": {
           "installation_mode": "allowed",
           "install_url": "https://addons.mozilla.org/firefox/downloads/latest/adblock-plus/latest.xpi"
           },
     "ciscowebexstart1@cisco.com": {
           "installation_mode": "allowed",
           "install_url": "https://addons.mozilla.org/firefox/downloads/latest/cisco-webex-extension/latest.xpi"
     },
     "{d0210f13-a970-4f1e-8322-0f76ec80adde}": {
           "installation_mode": "allowed",
           "install_url": "https://addons.mozilla.org/firefox/downloads/latest/instapaper-official/latest.xpi"
           },
     "appstore-mini@feedly.com": {
           "installation_mode": "allowed",
           "install_url": "https://addons.mozilla.org/firefox/downloads/latest/feedly_mini/latest.xpi"
           },
     "extension@one-tab.com": {
           "installation_mode": "allowed",
           "install_url": "https://addons.mozilla.org/firefox/downloads/latest/onetab/latest.xpi"
           },
     "support@lastpass.com": {
           "installation_mode": "allowed",
           "install_url": "https://addons.mozilla.org/firefox/downloads/latest/lastpass-password-manager/latest.xpi"
           },
     "sweb2pdfextension.4@kofax.com": {
           "installation_mode": "allowed",
           "install_url": "https://addons.mozilla.org/firefox/downloads/latest/kofax-pdf-create-4-0/latest.xpi"
           },
     "Aternity-WebExt-12.1.4@aternity.com": {
           "installation_mode": "allowed",
           },
     "its_addons_wrap@onelog.com": {
           "installation_mode": "allowed",
           "install_url": "https://extensions.onelog.com/extension/onelog.xpi"
     }

}

I have placed the settings in HKCU but also tried in HKLM and there has been no difference. in each case I get Unable to parse JSON for Extensionsettings when checking the about:policies section and when I look at the registry I see the REG_MULTI_SZ value but when i click on it to read it I get another error message. Cannot edit ExtensionSettings: Error reading the values contents.

I tried re-entering the code and tried not listing the install URLs and even tried only listing 1 item. I haven't been able to get past this error so any help would be greatly appreciated.

Asked by daniel.david.white 10 hours ago

email setup

My laptop is running Windows 7 installed Thunderbird, setup the incoming and outgoing protocols, for 2 different email addresses. But system is just hanging? I tried send… (read more)

My laptop is running Windows 7 installed Thunderbird, setup the incoming and outgoing protocols, for 2 different email addresses. But system is just hanging? I tried sending an email from one to the other.....and I received it on my phone, but not on Thunderbird?

Appreciate any help

Asked by glenn52 5 hours ago

Cannot turn off autocomplete

I AM LOSING MY MIND. Everysite I go to when I login it pops up with every login option from everything. I want it off. I WANT NOTHING TO POP UP. ALL THE HELP FORUMS ARE Y… (read more)

I AM LOSING MY MIND. Everysite I go to when I login it pops up with every login option from everything. I want it off. I WANT NOTHING TO POP UP. ALL THE HELP FORUMS ARE YEARS OLD.

I have 0 saved passwords. 0 saved accounts. Strict security.

Asked by jameschadthompson 3 hours ago

what prevents from accessing the site https://www.googleadservices.com/

Regardless of the OS or Browser , trying to access the site https://www.googleadservices.com/ results with a failure described as "We can’t connect to the server at www.… (read more)

Regardless of the OS or Browser , trying to access the site https://www.googleadservices.com/ results with a failure described as "We can’t connect to the server at www.googleadservices.com."

Specifically this error message was just obtained on macOS Ventura 13.1 on my Intel based MacBook Pro using Firefox 109.0.1. It happens on all Windows machines I tried, on my iPad and iPhone.

I saw at least a million similar questions similar to this one, even more advices on how to address it - and no answer helps.

Asked by nik23 14 minutes ago