Firefox/Norton Safe Search. May not be a Firefox problem, but...

Firefox browser, v123.0.1, 64-bit. windows 10 Pro, 22H2. Hello, this may not be a problem with Firefox itself at all, but I'd like to try to understand what the cause of… (read more)

Firefox browser, v123.0.1, 64-bit. windows 10 Pro, 22H2.

Hello, this may not be a problem with Firefox itself at all, but I'd like to try to understand what the cause of the problem I and others are having.

I have Norton 360 installed, in this Windows 10 computer and like to use Firefox for internet browsing, it has always served me well.

I also have Norton Safe Search integrated/add-on to Firefox. This puts a red, green, or gray check mark at the end of each link that comes up during a search and has always worked before.

Recently, I've noticed that such check marks do not appear at all when doing a search with Firefox, but they are present when I do searches with MS Edge.

I am searching for a solution here, and also in the Norton Community. There are others there who have stated they are having the same problem.

Has anyone here heard of this before, would you have any suggestion as to what may be causing the lack of the Norton Safe Search check marks in Firefox searches?

Any input/suggestions would be welcome.

Asked by gvgr4139 1 day ago

Last reply by gvgr4139 10 hours ago

Autofill

I am using the credit card autofill function. I select a card and payment is taken from a different saved card. I have quit and restarted Firefox but still wrong card use… (read more)

I am using the credit card autofill function. I select a card and payment is taken from a different saved card. I have quit and restarted Firefox but still wrong card used???

Asked by nick.fulford9 6 days ago

Last reply by nick.fulford9 3 days ago

Can receive but not send with my ionos account

I have an email account with IONOS and my wife has an account. We have had these accounts for several years. Recently my wife can not send email. We are configured the… (read more)

I have an email account with IONOS and my wife has an account. We have had these accounts for several years. Recently my wife can not send email. We are configured the same and I do not have a problem. Server: smtp.ionos.com Port: 587 (tried others at IONOS support request) Security STARTTLS Authentication: Normal password. When she tries to send or forward with a simple text (one letter or larger, it does not seem to matter). She gets the following reply: "Sending of the message failed. An error occurred while sending mail. The mail server responded: Transaction failed Reject due to policy restrictions. For explanation visit https://www.ionos.com/help/index.php?id=2425&ip=198.177.53.191&c=hd&r=0MQ4Bx-1rqmFh0x4l-00ErW3. Please check the message and try again." When trying to go to that web page, it does not exist. I have gone to IONOS support and we have both looked at the configuration and can see no differences between my set-up and hers. I have deleted all email address from her machine and reloaded Thunderbird (115.9.0), restarted her machine and added back her email. Same results, she can receive but not send. If she uses her phone, it works, and if you go to the IONOS web site and use there service it works. I'm at my wits end and can not figure it out. I have also opened an incident with the IONOS Postmaster, which I think is their second level support. Please help.

Asked by cddunn100 1 week ago

Last reply by cddunn100 3 days ago

How do I format my signature?

Left Mac Mail for TB (on Fedora). I am trying to replicate my signature from Mac Mail but I can't seem to format it nicely. I had some legal disclaimer text which was s… (read more)

Left Mac Mail for TB (on Fedora). I am trying to replicate my signature from Mac Mail but I can't seem to format it nicely. I had some legal disclaimer text which was small font (8) and gray rather than black. I tried pasting the text into the signature box in account settings but it's just plain text. is there some way to activate a rich text/html editor to make it look a bit nicer? thanks

Asked by mozilla516 1 week ago

Last reply by mozilla516 6 days ago

Oauth fail on thunderbird 115.10.0 (64-bit) Linux

Hello My Thunderbird failed pop access to my Gmail account, at beginning of month. Any try to fix, and even change from pop to imap don't work. I get the windows as shown… (read more)

Hello My Thunderbird failed pop access to my Gmail account, at beginning of month. Any try to fix, and even change from pop to imap don't work. I get the windows as shown i images as result. I don't like see oauth/legacy/consent in the URL. - Change setting in Google from pop to imap - Cookie setting updated as forum suggest - JavaScript true as forum suggest

Any hint on forwarding step? Thanks Lars Granath

Asked by Lars Granath 4 days ago

Last reply by Lars Granath 2 days ago

Error code: SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER when using vodafone mobile data provider phone hotspot.

This happens on other websites as well: https://www.exploit-db.com/ Peer’s Certificate issuer is not recognized. HTTP Strict Transport Security: true HTTP Public Key Pi… (read more)

This happens on other websites as well: https://www.exploit-db.com/

Peer’s Certificate issuer is not recognized.

HTTP Strict Transport Security: true HTTP Public Key Pinning: false

Certificate chain:


BEGIN CERTIFICATE-----

MIICpzCCAY+gAwIBAgIRAKwGoGQAAAAAmCY0AAAAAAAwDQYJKoZIhvcNAQELBQAw fzELMAkGA1UEBhMCRVMxDzANBgNVBAgMBk1hZHJpZDEPMA0GA1UEBwwGTWFkcmlk MQ4wDAYDVQQKDAVBbGxvdDEOMAwGA1UECwwFQWxsb3QxLjAsBgNVBAMMJWFsbG90 LmNvbS9lbWFpbEFkZHJlc3M9aW5mb0BhbGxvdC5jb20wHhcNMTYxMjE2MTMwNzQ5 WhcNMjYxMjE2MTMwNzQ5WjAdMRswGQYDVQQDDBJ3d3cuZXhwbG9pdC1kYi5jb20w WTATBgcqhkjOPQIBBggqhkjOPQMBBwNCAAQ6cVWKA7AbHU4bIprcBJJbf5Ggu1m2 l7AKSfxW+qP7yVdufqa0G1QUHSAuRSuSH1gY4BLBkCrF1nSUePkDGiP9o0swSTAd BgNVHREEFjAUghJ3d3cuZXhwbG9pdC1kYi5jb20wHQYDVR0OBBYEFBfx8iCjxST9 q2VG6sjqslEAp5nRMAkGA1UdEwQCMAAwDQYJKoZIhvcNAQELBQADggEBAHgjFO4M jlQprOomfaK474+gLvuhl9h0+CQVzxHOZvM7enfi9AAKX2PmjHLnfh3BFKvHqtHs BImhiOx1eP/1aKMAy/RLDPz/5/rEG6pb9V+s1/ByMRPYjRZycfKgO23FfY2FEiZo 8eWuoELjJw186Zy8Y7IunUdlIKx7C9Bm7alBfd9XJSvJgphYqNsSFqwq1m4sOXf7 R1iFIhC7oFPp209LQ6krOHDSxiB9rkQ0rKkpslvGIClesi7SUm/SDQ1OBESnByD9 IXiNPxRUFMefwQ90F12RMalfWnTjbgNqsJHK/Q0u4cIFDXfx+lJ9/PLq+mtC8IZL HfuPiRKqEguiRso=


END CERTIFICATE-----
BEGIN CERTIFICATE-----

MIID3DCCAsSgAwIBAgIBATANBgkqhkiG9w0BAQsFADB/MQswCQYDVQQGEwJFUzEP MA0GA1UECAwGTWFkcmlkMQ8wDQYDVQQHDAZNYWRyaWQxDjAMBgNVBAoMBUFsbG90 MQ4wDAYDVQQLDAVBbGxvdDEuMCwGA1UEAwwlYWxsb3QuY29tL2VtYWlsQWRkcmVz cz1pbmZvQGFsbG90LmNvbTAeFw0xNjEyMTYxMzA3NDlaFw0yNjEyMTYxMzA3NDla MH8xCzAJBgNVBAYTAkVTMQ8wDQYDVQQIDAZNYWRyaWQxDzANBgNVBAcMBk1hZHJp ZDEOMAwGA1UECgwFQWxsb3QxDjAMBgNVBAsMBUFsbG90MS4wLAYDVQQDDCVhbGxv dC5jb20vZW1haWxBZGRyZXNzPWluZm9AYWxsb3QuY29tMIIBIjANBgkqhkiG9w0B AQEFAAOCAQ8AMIIBCgKCAQEAtckdwPaklW7lAUz/jjFnePUeGNG0w9E1ajLq4UZO vol1ESRdiVXJhj43/4NtvFGiw0ujDwh8K5xErtaXx+W+Lk0yw2uXATBtdvr3pdDj cxNjUVYl6iis0lxgKff02fsLHdLvy9hJX08wsBF6NKW9YetM6WznDsWztucfg8a1 QaUxFzwHxKjTaV9+RO1zosUgU6RIZwBJrXnyJPeMdbDeS7+WXIAQT1WlficRckAw 4VX7l90AVXzng+Kf+SErsD0DtOiMS/nawa/0tW6whd6zmSaCtPJg37EBp3BQkpdn RvRCsG9h1aWkBUdFNb0mNbnHDP0dmWrDZEFKNmpeC6LmkQIDAQABo2MwYTAOBgNV HQ8BAf8EBAMCAQYwDwYDVR0TAQH/BAUwAwEB/zAdBgNVHQ4EFgQUqLwqHQ0a0mcp ebqXCx9QL1ibqvcwHwYDVR0jBBgwFoAUqLwqHQ0a0mcpebqXCx9QL1ibqvcwDQYJ KoZIhvcNAQELBQADggEBAHJsGkbv+mGhMHfc5z1UZGsH0rkV0U+tl/6hwutyMHPO tvHCwK30keSqiIz8E0grwkMAiS4Ir1w52hfJB0JndxWv1rBTk5gA5ASruhsNKcgv hDgfuVBwSw7ILX9wkl5J2Eu/ew3TRB8lDO7XX4DF0p2L1DyZl+r0HSB9NgQH4kI7 HSxW0oo34bu+S/u3ycMZ1RjjzzVKtI5S6ydVz2qKVqhuSwuFJnndoKjrzMphwraN cKSTLyIj77FK1IUtiivprXk15/lrlnoK+zIlrCzR/Yl5pBYDjb1VhTLUBzm8uNV/ dlYQqPygZFfK8Al/p1grILXWUHmdOaUX+AoWlitKDJo=


END CERTIFICATE-----

Can you help?

Asked by Gregory Laycock Hammond 5 days ago

Last reply by Gregory Laycock Hammond 4 days ago

My history only goes back to January 19, 2023

I was looking for an item that would be a couple of years back in my history, only to discover that my history now only goes back a year and 3 months… Exactly, as of toda… (read more)

I was looking for an item that would be a couple of years back in my history, only to discover that my history now only goes back a year and 3 months… Exactly, as of today, I don't know if that's meaningful. Does anyone have any idea what might've happened, and how I can restore the rest of my history? Thank you!

I'm on a Mac using Mojave, with Firefox version 115.8.

Asked by Lisa Smith 2 days ago

Last reply by Lisa Smith 1 day ago

latest FFox supernova blew up reader view

In previous versions of FFx, toggling to Reader view used the same font I'd chosen in Settings / wherever. Now it's something else, in boldface with no distinctions made … (read more)

In previous versions of FFx, toggling to Reader view used the same font I'd chosen in Settings / wherever. Now it's something else, in boldface with no distinctions made in original view (italics, not italics, etc). & there doesn't seem to be any way I can control fonts in Reader.

Any suggestions? In plain English, please, I am NOT a programmer or computer professional, just a regular human trying to use this new version that seems to have broken everything I liked about FFx.

Asked by pat.g888 6 days ago

Last reply by pat.g888 4 days ago

Thunderbird Email - HANGS-UP and I get the Spinning Beachball of Death -- constantly

I am an e-mail packrat.... I have a pop e-mail but keep years and years worth of old e-mails (inbound and outbound) some with big attachments. My backup for the few e-mai… (read more)

I am an e-mail packrat.... I have a pop e-mail but keep years and years worth of old e-mails (inbound and outbound) some with big attachments. My backup for the few e-mail accounts I have within my profile is approx 13 gigs. I've moved machines... and currently running Ventura on my imac.

I have to force-quit all the time to get my e-mail working again. It hangs-up.... sometimes will recover... but then... I type a few words or maybe sentences... and back to HANGING-UP again. Sometimes after a Force-Quit... it will behave for awhile. Other times... it takes 4-5-6 force quits in a row to get the program working again. Been having these issues for months... and have taken out all the add-ons etc.... HELP... pulling my hair out! Thanks

Asked by jb4home 4 days ago

Last reply by jb4home 3 days ago

Thunderbird - Sent messages from Webmail and Phone not captured

I use Thunderbird as a central repository for 5 different email addresses. Recently 1 of them stopped getting Sent messages that were created on Webmail or my Phone. I … (read more)

I use Thunderbird as a central repository for 5 different email addresses. Recently 1 of them stopped getting Sent messages that were created on Webmail or my Phone. I used to work fine, now it doesn't. This account is the only one I have that is set to POP3; the others are IMAP.

I'd change the settings to be IMAP but don'e see how to do that. And, I don't want to lose any messages and would like to capture the ones that have not been captured.

Any thoughts?

Asked by pmbrown1 4 days ago

Last reply by pmbrown1 3 days ago

Logitech Surround Sound | Firefox

So with Google becoming an increasingly terrible company over the years I once again decided to try to move away from chromium based browsers and over to Firefox, but I'm… (read more)

So with Google becoming an increasingly terrible company over the years I once again decided to try to move away from chromium based browsers and over to Firefox, but I'm still having the same problem as I did when I first tried. I have since found the source of the problem, or rather a more exact explanation of what is going on, but I still can not find a solution. Basically when I compare the audio of the same YouTube video while logged into the same account with the same settings the audio quality on chromium browsers seems better. After some testing I figured out that it has to do with Logitech's G Hub surround sound option. Using Logitech's surround sound on headsets that support it, the Pro X2 in my case, will change the audio quality by quite a lot, in my opinion it sounds better. The problem is that this change doesn't seem to have an effect when using Firefox.

Is this a known issue and if yes, is there a solution?

Asked by fenryxspam 3 days ago

Last reply by fenryxspam 2 days ago

Can't open firefox settings

When I open firefox in ubuntu linux. (WSLg) Fresh install. I can't go to settings in firefox. Steps: press the hamburger menu, press settings, nothing happens. OS: Ubunt… (read more)

When I open firefox in ubuntu linux. (WSLg) Fresh install. I can't go to settings in firefox. Steps: press the hamburger menu, press settings, nothing happens.

OS: Ubuntu 22.04.4 LTS on Windows 10 x86_64 Kernel: 5.15.146.1-microsoft-standard-WSL2 Shell: bash 5.1.16

Asked by Ceel Beckers 2 days ago

Last reply by Ceel Beckers 1 day ago

Impossible to stop Thunderbird compacting folders it hasn't seen before?

Hi, About a month ago I accidentally activated the "Delete all but the most recent 2000 messages" option for one of my mail account in Thunderbird (15.10.1 (64-bit) on a… (read more)

Hi,

About a month ago I accidentally activated the "Delete all but the most recent 2000 messages" option for one of my mail account in Thunderbird (15.10.1 (64-bit) on a MacBook Air). Luckily our local support were able to restore the affected folders. BUT - every time I opened the restored folders in Thunderbird, all the restored messages would disappear again. Correspondingly, the support team can see at this time large numbers of messages being deleted.

I've tried to delete the affected mail account from Thunderbird - didn't help. I've hidden my profile and started Thunderbird from scratch, set up the mail account again (so there should have been no leftover information from any previous instance of the account) - didn't help. I can see that whenever I open a folder for the first time, Thunderbird says "Compacting" - this is even though I have "Always ask before compacting" set. Even after I turn off automatic compacting for space saving >20MB, Thunderbird still compacts when it first sees a folder.

I have verified this behaviour by connecting to the same mail server using alpine - I see messages flagged for deletion in the restored folder; as soon as Thunderbird touches the folder, they disappear (even though no compacting should be happening and I should be prompted before it does, see above). Conversely, if I remove the "to delete" mark from the messages using alpine and then open a folder in Thunderbird, the messages are visible there.

From my understanding of what Thunderbird should be doing when compacting (or rather when not compacting), I would say the behaviours I've seen are rather significant bugs. But if I've misunderstood and there is some other way to stop Thunderbird from purging messages marked for deletion, I would be grateful for any advice.

Many thanks in advance for your help.

Asked by psollich 1 day ago

Last reply by psollich 10 hours ago

Unread Email Count - beyond frustrated

Hey there Team! So I flipped my table because of the new Outlook update and I'm beyond frustrated. Not only it does not show the unread email count but also stopped wor… (read more)

Hey there Team!

So I flipped my table because of the new Outlook update and I'm beyond frustrated.

Not only it does not show the unread email count but also stopped working for my work email, making me miss a serious meeting!

This is ridiculous!

So now I'm transitioning to Thunderbird however, my Inbox is showing the total amount of emails. This is not what I need. What I need is the unread amount of emails.

On top of this, if I minimize the email, the Inbox amount count merges with the amount count of Sent Items. This is not what I need either... What I need is to solely have the amount of unread emails.

How can I achieve solely unread email count with Thunderbird?

Please keep me posted as I'm losing my last screw over setting up something as basic as this. -Val

Asked by valsis 5 days ago

Last reply by valsis 3 days ago

Cannot copy text in Thunderbird

Hi, I use thunderbird ver. 115.9.0 on Garuda Linux Gnome (Arch based distro). From some time I noticed I cannot copy in app. I cannot copy text from messeges or copy text… (read more)

Hi, I use thunderbird ver. 115.9.0 on Garuda Linux Gnome (Arch based distro). From some time I noticed I cannot copy in app. I cannot copy text from messeges or copy text from popup window with thunderbird version. I try to change theme but it don'y help.

Regards.

Asked by skweresp 6 days ago

Last reply by skweresp 6 days ago

I can't get access to my camera on Spelltable.com

I installed an OBS plug-in for a virtual camera so that I could film my screen and pretend it's a webcam. I was able to use the virtual camera or my webcam on spelltable.… (read more)

I installed an OBS plug-in for a virtual camera so that I could film my screen and pretend it's a webcam. I was able to use the virtual camera or my webcam on spelltable.com by selecting either from the dropdown "allow" menu. One day, I was no longer able to select my webcam. I could only select the obs virtual camera. I switched to MS Edge which worked as normal. I've uninstalled OBS and all plug-ins. Same result I've reinstalled firefox. Same result. I've been using MS Edge for websites that need my camera.

Asked by clffrd.ava 1 week ago

Last reply by clffrd.ava 4 days ago

Firefox won't open in full screen

When I close firefox while it's in full screen, turn off my laptop, and then open it again the day after, it opens in the small screen for some reason. I tried going to t… (read more)

When I close firefox while it's in full screen, turn off my laptop, and then open it again the day after, it opens in the small screen for some reason. I tried going to the root directory in the about:profiles section of the more troubleshooting information section and renaming xulstore.json to xulstore.json.old, and each time it worked for a few days and then it just installed a new xulstore.json and went back to opening in the small screen. This is really annoying and I don't want to switch it manually every time.

Asked by HunterWade2024 5 days ago

Last reply by HunterWade2024 4 days ago

"Read" emails have disappeared

All of our "read" emails, --from all of our accounts -- have suddenly disappeared. All of the folders and subfolders are still present. We still get new email, but as s… (read more)

All of our "read" emails, --from all of our accounts -- have suddenly disappeared. All of the folders and subfolders are still present. We still get new email, but as soon as we read it, it's gone. We have had these same email accounts for years and have not made any changes. In Account Settings --> Synchronization & Storage --> "don't delete any messages" is checked. "Read" messages are still on our server.

So, 1) Why did this happen? 2) Is there any way we can get our messages back in Thunderbird?

Asked by nonpsvdl 1 week ago

Last reply by nonpsvdl 5 days ago

Tasks Disappeared - flat out disappeared between sessions - GONE!

TB v115.8.0 (64-bit) Closed the app and went to dinner Came back and opened the app. All the tasks are GONE!!! I know TB keeps everything in text files, so I found the "… (read more)

TB v115.8.0 (64-bit) Closed the app and went to dinner Came back and opened the app. All the tasks are GONE!!!

I know TB keeps everything in text files, so I found the "calendar-data" folder and opened some files using NOTEPAD.EXE to find keywords I know represent my tasks. Sure enough, the data is there in the sqlite files.

What's the secret code that simply decides to not open those files and populate my task window?

Asked by Bob 1 week ago

Last reply by Bob 5 days ago

Image corrupt or truncated for big sprite

Hello. I have a pretty big sprite image i am trying to display on my web page but mozzila wont display it. The sprite is 78016px by 1000px and im cropping it to be 736px … (read more)

Hello. I have a pretty big sprite image i am trying to display on my web page but mozzila wont display it. The sprite is 78016px by 1000px and im cropping it to be 736px by 1000px. Sprite is made out of a png sequence that was made in 3d software, now the thing is when i put in the non rendered verson of images(3D viewport colors) which windows labels as 8bit (maybe because of less colors) it gets displayed, but when i put the rendered version which windows labels as 32bit image it wont get displayed on Mozilla. It gets displayed on Chrome and Edge without any problems. The only difference beetween the images is that the rendered version has a transparent background behind the subject...they are the same sized sprite. I will drop the first frames of the sprite in the images section so you can get a better idea. Also all of the code and images is stored locally.

Asked by Bundalo Mihailo 4 days ago

Last reply by Bundalo Mihailo 4 days ago