Showing questions tagged: Show all questions

Can no longer play media with Firefox ESR 102.x

Hello, ever since we moved endpoints from Firefox ESR 91.13 to 102.3, it has become impossible to play any media with Firefox. No video will play in youtube, for instance… (read more)

Hello, ever since we moved endpoints from Firefox ESR 91.13 to 102.3, it has become impossible to play any media with Firefox.

No video will play in youtube, for instance (it just loads endlessly as if it would start, but it doesn't).

Can't use radio websites either. Anything with a "play" button (video or sound) does nothing.

This has been tested with a clean profile, a clean install, after allowing autoplay in the settings.

Is there any info on what exactly changed between ESR 91 and 102 that might explain this ? There has been no system change, If I reinstall 91 instead it works again as usual.

No issues anywhere else on the endpoints (Edge, Windows), this is on Windows 10 if it makes any difference.

Tanks for any help on this.

Asked by OdeonFF 2 months ago

Last reply by OdeonFF 3 days ago

Unable to download jpg file complete since latest update

Unable to download jpg file complete. Get error message and image down will have .part after filename.jpg. DeepDreamGenerator.com site from user 'file manager' view. C… (read more)

Unable to download jpg file complete. Get error message and image down will have .part after filename.jpg. DeepDreamGenerator.com site from user 'file manager' view. Can download ok if I right click image to show in new tab. Cannot find adblocker to disable which was DDG Team suggested was happening. I can download from file view in MS browser. Problem started after latest update.

Asked by Cowgirl_in_the_Sand 6 days ago

Last reply by Cowgirl_in_the_Sand 6 days ago

Your system has run out of application memory

I am using the latest version of Firefox with Mojave on a Mac. Lately I have experienced slowness despite the fact that I didn't add any software and I have Norton checki… (read more)

I am using the latest version of Firefox with Mojave on a Mac.

Lately I have experienced slowness despite the fact that I didn't add any software and I have Norton checking for viruses. Recently I got a message "Your system has run out of application memory" when I had 5 tabs open in Firefox. I checked Activity Monitor and it showed Firefox using 1.16 GB. 7 other apps were open, the next one with the highest memory usage was Mail (465 MB). Activity Monitor showed 30 instances of FirefoxCP Isolated Web Content entries.

I attached a screen capture showing what Firefox was using in one of these instances. Is this "normal" with 5 tabs open?

I closed the open tabs and quit Firefox. Memory usage by Firefox went down, but after a short time the problem happened again.

A search on the internet showed lots of similar complaints about FirefoxCP Isolated Web Content. Is this a known bug? Any way to avoid this problem?

Thanks.

Asked by Sue 1 month ago

Last reply by Sue 4 days ago

installing new version

I am on Firefox version 102. It assures me I am up to date. My credit union insists I must be on version 107 to log in. I was able to download and install version 107, … (read more)

I am on Firefox version 102. It assures me I am up to date. My credit union insists I must be on version 107 to log in. I was able to download and install version 107, but it gives me a different icon and none of my bookmarks are there. It is like I installed it new rather than upgraded. I have no bookmarks, setting, etc.

Asked by dennisedds 2 days ago

Last reply by dennisedds 7 hours ago

YouTube videos don't work with Firefox

YouTube videos not working with Firefox since recent updates. Videos start to load but don't don't complete. Firefox is the only browser with this issue. Have tried three… (read more)

YouTube videos not working with Firefox since recent updates. Videos start to load but don't don't complete. Firefox is the only browser with this issue. Have tried three other browsers without issue.

Asked by lbertrand 3 weeks ago

Last reply by lbertrand 3 days ago

Encrypted HTTPS websites always ask if I want to trust the certificate

I am using Mozilla Firefox 64-bit with version 107.0 on Windows 10 21H2. I connect very often to HTTPS websites without a valid certificate. Often with certificates issue… (read more)

I am using Mozilla Firefox 64-bit with version 107.0 on Windows 10 21H2. I connect very often to HTTPS websites without a valid certificate. Often with certificates issued by themselves. Before it was always enough to say "I trust this website" once. Now the question comes again and again, whenever I connect. What could be the cause of this?

Asked by Andreas Fendt 1 week ago

Last reply by Andreas Fendt 4 days ago

Debugging content scripts on a temporary extension.

I'm porting a chrome extension to firefox: it clearly loads on the page as I see some of it working. But other things are not happening. There are no errors in either the… (read more)

I'm porting a chrome extension to firefox: it clearly loads on the page as I see some of it working. But other things are not happening. There are no errors in either the page or the background page. So I wanted to set a breakpoint in my content page, and I followed the instruction on this page: https://extensionworkshop.com/documentation/develop/debugging/#debugging-content-scripts Which clearly shows extensions icons in the Sources/Main Thread.

But for me, there are none. The first screenshot is from the page where the extension is loaded no extension is listed, the second is from the background page for the temporary extension.

Asked by stephane.saux 14 hours ago

Last reply by stephane.saux 4 hours ago

Firefox drops 100s of tabs upon restart

Upon restart, Firefox has kept dropping (not loading) hundreds of tabs. 555 tabs, as also listed in my sessionstore, but after loading is finished, only about 330 is actu… (read more)

Upon restart, Firefox has kept dropping (not loading) hundreds of tabs. 555 tabs, as also listed in my sessionstore, but after loading is finished, only about 330 is actually loaded of those. Previously, there have been similar issues with different sets, and loading the full set over, and over again, sometimes the full set or very close to the full set is loaded, indeed. But it is clear that there's a bug or at least a very inconsistent behaviour in the code somewhere. How can this be propely troubleshot and fixed? Happy to help. Thanks.

Asked by BonanzaGroove 6 days ago

Last reply by BonanzaGroove 6 days ago

Firefox will not open amazon.com

I can't open amazon.com. I've disabled my antivirus and have tried in 'troubleshoot' mode. I have cleared my cache. I have flushed my DNS. It's been going on for days… (read more)

I can't open amazon.com. I've disabled my antivirus and have tried in 'troubleshoot' mode. I have cleared my cache. I have flushed my DNS. It's been going on for days. I keep timing out. Other sites do not exhibit problems. Chrome DOES open amazon.com quickly.

Asked by jjjerdee 5 days ago

Last reply by jjjerdee 1 day ago

youtube bad sound and video stoping with this virsion of firefox browser ok with microsoft egde on same computer

having lots of problems with watching videos on youtube sound breaking up and videos stoping been having this since it updated ok on microsoft edge browser no prob but wo… (read more)

having lots of problems with watching videos on youtube sound breaking up and videos stoping been having this since it updated ok on microsoft edge browser no prob but would rather use firefox than windows shit

Asked by lee.corkram 3 days ago

Last reply by lee.corkram 2 days ago

XUL Runner Pop Up Information Message

After the second to the last update to Firefox I started experiencing an information pop up message "Could not determine any profile running in backgroundtask mode!". Is… (read more)

After the second to the last update to Firefox I started experiencing an information pop up message "Could not determine any profile running in backgroundtask mode!".

Is there a fix for this?

Thank you.

Asked by vwilyard 2 months ago

Last reply by vwilyard 7 hours ago

How to delete all container entries from Addon Multi Account Container ?

Hi, with a lot of effort I edited three times all my container entries at about:preferences#containers, but the changes were not overtaken correctly. Now I want to start… (read more)

Hi,

with a lot of effort I edited three times all my container entries at about:preferences#containers, but the changes were not overtaken correctly.

Now I want to start from the scratch without having to create a new Firefox profile. How can I delete the container entries permanently ? I already tried uninstalling and reinstalling the extension, but the entries were still there afterwards.

Thanks

Asked by ranala 2 days ago

Last reply by ranala 21 minutes ago

I was having problems with WWF on FB a few days ago. I think it's their problem after I cleared my cache and temp files. But now Firefox won't recognize me and I have to log into all of my programs like it's the first time (i.e., Insta, LinkedIn, etc.)

I want to be able to use Firefox like I did before! Tired of having to re-log-in to programs that I didn't used to have to before I cleared cache, etc. Dee … (read more)

I want to be able to use Firefox like I did before! Tired of having to re-log-in to programs that I didn't used to have to before I cleared cache, etc.

Dee

Asked by dee0015 5 days ago

Last reply by dee0015 5 days ago

Overflow Menu Disappeared

Hello, I somewhat recently noticed (maybe about a month ago) that my overflow menu disappeared and an "Extensions" menu appeared in its place. I've already created a new … (read more)

Hello, I somewhat recently noticed (maybe about a month ago) that my overflow menu disappeared and an "Extensions" menu appeared in its place.

I've already created a new profile and switched to it, with no success and I'm not sure what else to try or why it went away to begin with (and why this Extensions menu is now here and won't go away).

Any help would be greatly appreciated

Asked by omghax 12 hours ago

Last reply by omghax 7 hours ago

Link will not stay purple to record visited sites

When I do a search I need search result links that I click to remain purple so I have a record of where I’ve already been. This is no longer working instead the links sta… (read more)

When I do a search I need search result links that I click to remain purple so I have a record of where I’ve already been. This is no longer working instead the links stay blue. Please help: thank you in advance.

Asked by remingtonseal 4 days ago

Last reply by remingtonseal 3 days ago

Picture-in-picture not showing

When on youtube or any video website, when I click the PiP button on the side of the video, instead of having the video popup on the screen I have a new windows (only vis… (read more)

When on youtube or any video website, when I click the PiP button on the side of the video, instead of having the video popup on the screen I have a new windows (only visible in the windows taskbar) which is invisible.

If I try to hover the (empty) preview in windows, it should hide everything else and show the window, but nothing happens as if the popup create a window but stops in the middle.

I tried with Firefox (v107.0 64-bit) and Firefox dev edition (v108.0b6 64-bit), same problem. I tried disabling every addon/theme, same problem. I tried disabling hardware acceleration, same problem. I tried Troubleshoot mode, works correctly.

Before re-installing Windows it worked normally. What could be the problem ?

Asked by EdgelordMcTeabag 1 week ago

Last reply by EdgelordMcTeabag 6 days ago