Emails are not received and quaranteened on a new version 115 but work well on 102.15.1

Ever since the update to 115.8 I have not been able to send emails to a hospital since it Quaranteens emails at the server lever sent from thunderbird and they are not re… (read more)

Ever since the update to 115.8 I have not been able to send emails to a hospital since it Quaranteens emails at the server lever sent from thunderbird and they are not received by the recipient. I have downgraded to version 102.15.1 and the emails go through

Asked by a70 4 days ago

Firefox asking me to sign in again to all platforms after update

Hi, lately I have been having issues with updates. When Firefox browser in MacOS gets update, it ask me to sign in to all platforms again. This wasn't the case at all bef… (read more)

Hi, lately I have been having issues with updates. When Firefox browser in MacOS gets update, it ask me to sign in to all platforms again. This wasn't the case at all before.

Looking forward to the responses.

Thanks!

Asked by i.akhtar 3 days ago

Automatically enable/disable the "Use system colors" check box in the color settings.

In the browser settings I use a color preference that replaces white with black, this works with pages where Dark Reader is not available. These settings are needed so th… (read more)

In the browser settings I use a color preference that replaces white with black, this works with pages where Dark Reader is not available. These settings are needed so that when surfing the web at night with the dark mode on, my eyes don't hurt from contrasting bright white elements with dark-colored pages. For example, it works on single image pages - in situations where except for the image the rest of the page is colored solid white; It also works for some add-ons - on settings pages and pop-ups.

I'm interested in being able to automate toggling on/off the «Use system colors» checkbox, which is in the browser «Color» settings. It would be great to somehow synchronize the activation of night mode in Dark Reader with disabling checkbox responsible for using system colors. Or, for example, make it so that when the «Website appearance» setting is set to «Automatic», the checkbox is switched accordingly together with it - being disabled when the appearance is dark and enabled when it is light.

Asked by малютка Фюрер 3 days ago

Videos stutter

Hi, I have a problem with my firefox app. Everytime I play or skip a port of a video, it plays stuttering and return normal only If I rewind some second (if I pause it no… (read more)

Hi, I have a problem with my firefox app. Everytime I play or skip a port of a video, it plays stuttering and return normal only If I rewind some second (if I pause it nothing change). Anyone knows why? Is there some way to solve this problem? I have deleted every data, cookies etc, every add-on and reinstalled the app but nothing changed. I also formatted every setting of my device but same result. Oh, also, this problem don't happen with other apps like gallery or chrome video (I hope bitrate doesn't cause problems).) .

Asked by marianiiccolo 1 week ago

Last reply by marianiiccolo 4 days ago

Can't open email

When I click on the shortcut this popup comes up. Thunderbird is already running, but is not responding. The old Thunderbird process must be closed to open a new window. … (read more)

When I click on the shortcut this popup comes up. Thunderbird is already running, but is not responding. The old Thunderbird process must be closed to open a new window. I close it and it does it again.

You can send the the answer to  pedersonted@gmail.com This email doesn't work.
 Thank you, Ted

Asked by phyte 4 days ago

Cannot restart Thunderbird after normal close

Start new Windows session. Start Thunderbird and works OK. Shut Thunderbird down and try to re-start during same Windows session and it will not launch. Reboot Windows an… (read more)

Start new Windows session. Start Thunderbird and works OK. Shut Thunderbird down and try to re-start during same Windows session and it will not launch. Reboot Windows and try to start Thunderbird and works OK. Alternatively, going into Task Manager there will be a number of Thunderbird processes running. If I manually end them all (while Thunderbird is NOT active) then I can restart as normal too. This all began with 124.0 Beta 1. Never had the issue prior.

Also, Thunderbird crashes if restarting within the app. By this I mean clicking the X it appears to close (excepting those persistent processes running) but "Restart Thunderbird" such as to launch Troubleshooting mode or from the "Restart to update Thunderbird" config crashes the app with 100% consistency.

Asked by Dudley Fuddpucker 3 days ago

Folders

Thunderbird updated itself this morning. After it did so, all the custom folders I created, many holding a large volume of critical information disappeared. How do I reco… (read more)

Thunderbird updated itself this morning. After it did so, all the custom folders I created, many holding a large volume of critical information disappeared. How do I recover them? I desperately need the information they contain back!!

HELP!!! PLEASE!!!

Asked by IronNoggin1 2 days ago

Can not resize Thunderbird columns in main view

Just updated to v115.08 and can not resize the columns. When I place the cursor on the right edge of column header, I drag it all the way across the monitor screen and th… (read more)

Just updated to v115.08 and can not resize the columns. When I place the cursor on the right edge of column header, I drag it all the way across the monitor screen and the column header expands partially very slow, then when I release it, it goes back to a mini width and I can't read them message info; all columns except the size and received. Unacceptable as I manage a business and can't see my email info!

Likewise, I can't seem to go back to the older version I had! Granted I turned updates off because the nag screen pops up constantly and is SO annoying. Every minor up date now is considered a damn full version ID and it's just a flat PIA.

As well, this update deleted ALL MY ADD_ONS... seriously!!! I've been using both TB and Ff since they began. What to do now. I don't know what's happened to Mozilla programming, but the nag screens for every little change and now this?!?

HELP!!! Thanks in advance.


Big Thunder

Asked by BigThunder1 1 day ago

After latest update (123.0) usernames and passwords are not auto filling

Hi, After latest update (123.0) usernames and passwords are not auto filling. - I noticed that "Ask to save passwords" is unchecked and not configurable(or grayed out). … (read more)

Hi, After latest update (123.0) usernames and passwords are not auto filling.

- I noticed that "Ask to save passwords" is unchecked and not configurable(or grayed out). - I tried troubleshoot mode and did refresh too, no use. - History setting is set to "Always remember history".

Note: I see the banner: "Your browser is being managed by your organization.", There I dont see any of these settings controlled except primary password is turned off.

Asked by SatSat 5 days ago

Last reply by SatSat 4 days ago

Glitch in the display of Firefox windows, maybe related to Mac OSX "spaces" and "desktops" fuctionality

Using Mac OSX El Capitan 10.11.6 and Firefox 75.15.0 esr I have a number of desktops defined in "spaces" and each app goes into one. Something odd has happened with Fire… (read more)

Using Mac OSX El Capitan 10.11.6 and Firefox 75.15.0 esr

I have a number of desktops defined in "spaces" and each app goes into one. Something odd has happened with Firefox.

When I select a different Window from the Window dropdown, or from the Dock, sometimes there is a "sliding sideways" effect.

And if I go into Firefox by going to the Dock and tapping its icon - it goes to one window; BUT if go to the Dock and tap again, it changes to another window. I think, always the same two.

So its sort of behaving like "spaces" does, but when I view all the "desktops" in the selection view at the top of the screen, I only see one containing Firefox windows.

Its really annoying when the window changes like that, and I don't know how to get them into a single grouping. I have quit & reopened many times, but it persists.

If I knew which of the Firefox Windows were in each of these glitchy "pseudo-groups" then I might quit all of one group, and then re-open them. Not sure if there are just two such pseudo-groups, or more.

Asked by FireFoxSucks 6 days ago

Thunderbird Supernova and my Windows 11 problems...

My Thunderbird(115.8.0) and Windows 11 just don't get along. My Thunderbird has a Menu button in the top right that's just there for it does nothing when I click or righ… (read more)

My Thunderbird(115.8.0) and Windows 11 just don't get along. My Thunderbird has a Menu button in the top right that's just there for it does nothing when I click or right click so I guess no add-ons, calendar, etc. If I hover over it I see "Display the Thunderbird Menu" and that's it. When I open the program it doesn't go to my inbox, it goes to a page that I have to click on "Read Messages" to get to my inbox and in prior versions and I had Windows 10 this never happened. When I go to buttons on the left and click on "Help" and then "About Thunderbird" to check on updates I always get "Unable to check for updates due to internal error" and oh yeah now in Thunderbird I can't copy and paste, I can highlight but when I right click....nothing.

I've tried uninstalling and reinstalling and even tried removing hidden folders, but as of now nothing has worked. I don't know what to think and I'm truly at a loss and it sure looks like I have to find another email program because right now Thunderbird just ain't working. I've been using this program I believe for over 20 years with really zero problems but my luck has apparently run out. Sorry for the mini series. lol

Asked by dmcgoo33 6 days ago

Export multiple emails from thunderbird

We have been using Thunderbird for years and love it. I have a considerable amount of emails now stored/filed under local folders which does well to keep my inbox clean.… (read more)

We have been using Thunderbird for years and love it. I have a considerable amount of emails now stored/filed under local folders which does well to keep my inbox clean. But they do take up space on my Hard Drive. I have a Dell which uses 2 drives- one with flash smaller at 500G and another with a Terabyte So I have several questions which relate to moving those emails off to another drive or location

  • I can export each email individually as HTML or save as a txt file and move it to another Drive (portable or to my larger D drive)

-this is time consuming when dealing with 1000 + emails -is there a program that will do that for multiple email files at one time? Either at Thunderbird utility or 3rd party?

  • Is there a way to re-direct my "local files" saved in the Thunderbird profile to point to a location on my secondary D drive where I have more space?

Many of the emails are for business and so we do need to keep them for past referencing. Not often, but they need to be retained Any suggestions would be most helpful!

Asked by nancy 6 days ago

Last reply by nancy 6 days ago

I am trying to get help to get WPS 365 going. I think there may be problems with the account I should have with you. I have seen both p348brogden and peter.brogden3 and the latter is whe name I think is correct.

I wish I knew! Problem seems to with name I have for my account with Firefox. I see p348brogden, I think it should be peter.brogden3 but I may totally wrong. I cannot get… (read more)

I wish I knew! Problem seems to with name I have for my account with Firefox. I see p348brogden, I think it should be peter.brogden3 but I may totally wrong. I cannot get loading of WPS365(?) to happen.

Asked by p348brogden 6 days ago

Sent Messages Not Showing Up

I am trying to move back to Thunderbird from Apple Mail. The issue I am having is that Thunderbird is not pulling my sent messages on my Mac or in Linux. When I used Thun… (read more)

I am trying to move back to Thunderbird from Apple Mail. The issue I am having is that Thunderbird is not pulling my sent messages on my Mac or in Linux. When I used Thunderbird in the past this was not an issue. I checked the forum and my iCloud and Fastmail accounts are set up as IMAP. What has me confused is that Thunderbird pulled three messages with very old dates but nothing else.

Asked by mozilla533 6 days ago

Linking problems with Firefox browser on iOS17.3.1

Firefox has been my default browser, but when I click on a link in an email newsletter, for example, often I get to the Firefox homepage instead of the link. I have to cl… (read more)

Firefox has been my default browser, but when I click on a link in an email newsletter, for example, often I get to the Firefox homepage instead of the link. I have to click a second time to get the linked page itself. When I search with Firefox and click on a link, I may get there, but if I try to go back to the search page, the page crashes and I'm taken to the Firefox home page. I fear I will lose my saved passwords if I uninstall and reinstall--is there any alternative?

Asked by sylvialindman 6 days ago

Cannot change events that are created on Synology Calendar

Hi, I am running Thunderbird 115.6.0 on Linux. One of my calendars is on a Synology NAS with Synology Calendar. I can create new events. As long as I don't close Thund… (read more)

Hi,

I am running Thunderbird 115.6.0 on Linux.

One of my calendars is on a Synology NAS with Synology Calendar.

I can create new events. As long as I don't close Thunderbird I can change the events as well.

But after a restart of Thunderbird I cannot change the events anymore. Ending up with a o/rjcpdo/pdo/faa15765-29e1-4470-80d7-5157b042bddf.1705244573723.ics [HTTP/2 405 Method Not Allowed 817ms].

I can still change the event for instance on the default calendar of Android. The changed events also show up in Thunderbird.

After changing the event on Android. I can change the event in Thunderbird again untill restart.

What I've seen so far is that the working link from Thunderbird is different than the link when it is not working. Not working. https://XXXX.synology.me:80/caldav/xxxxx/rjcpdo/pdo/faa15765-29e1-4470-80xx-5157b042bddf.1705244573723.ics

working: https://XXXX.synology.me:80/caldav/xxxxx/rjcpdo/faa15765-29e1-4470-80xx-5157b042bddf.1705244573723.ics

I've changed part of the link (xxxx) but it is the extra pdo part in the not working link.

Anybody any idea what is going wrong here?

Regards

Asked by Jânio 6 days ago

Last reply by Jânio 6 days ago