Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

Cannot play video

I use firefox 83.0 on Ubuntu 20.04. Browser does not play videos on Twitter, Reddit or Netflix. Youtube plays some videos but some videos show error "your browser does no… (read more)

I use firefox 83.0 on Ubuntu 20.04. Browser does not play videos on Twitter, Reddit or Netflix. Youtube plays some videos but some videos show error "your browser does not currently recognize any of the video formats available". I cannot find any viable solution. what should I do?

I installed chrome and it plays all the videos. So there must not be any problem in OS.

Asked by anchitxp 1 year ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Solved
  • Archived

you must log in to this network before you can access the internet

Hi everyone, I have this message that appears on every web page but my connection is fine: "you must log in to this network before you can access the internet". It appear… (read more)

Hi everyone,

I have this message that appears on every web page but my connection is fine: "you must log in to this network before you can access the internet". It appeared I don't know how (maybe after using my VPN?) and I can't get rid of it. Any idea?

In advance, thanks a lot.

Asked by jean.souviron 1 year ago

Answered by Scribe 1 year ago

  • Solved
  • Archived

download keep failing

i am trying to download a file (about 50gb) and the download keeps failing. When i click reply the download continuous. It downloads fine for a little bit then it fails a… (read more)

i am trying to download a file (about 50gb) and the download keeps failing. When i click reply the download continuous. It downloads fine for a little bit then it fails again. Keep in mind when i click the trry agin button the download does not restart, it just continuous to download where it left off. (sort of like just pause and unpause) what should i do?

Asked by johnkarpontin 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Copy/Paste not working

As the title indicates, copy/pasting does not work. I'm on Windows 10, have installed Firefox about two days ago (I've recently switched to it) so the version of FF is up… (read more)

As the title indicates, copy/pasting does not work.

I'm on Windows 10, have installed Firefox about two days ago (I've recently switched to it) so the version of FF is up to date. I've looked up a few fixes before posting and they didn't work:

- Tried booting FF on safe mode and it didn't fix the issue - it clearly isn't caused by an add-on (and I've never had this issue in my previous browser with nearly the same add-ons installed). - other people seem to have had the exact same issue multiple times and it's lasted for years, so it's clearly a problem on FF's end.

Here is the issue described more specifically: Copying things from a tab from FF and into the online version of Word does not work - when I try to, the intended selection: - disappears a few seconds after I've pasted - or it does not appear at all - or when it does, it erases the entire sentence it was pasted next to it, which you can imagine is absolutely bothersome.

I've also tried to copy/paste statistics from a site called archiveofourown.org onto another FF tab. - What ended up being copied is only the last character of the entire content I was trying to paste, which I think suggests there's some issue with what's contained in the clipboard.

I'm mentioning these two websites because I'm guessing that something about them is probably conflicting with the copy/paste feature, however I'm hoping no one will have the gall to tell me it's those websites' faults and that I should just stop using them.

When pasting (while having hopefully copied the former selected content- and no, it wasn't the case), it always pastes the content which was last copied into the clipboard prior to that very attempt, which shows that the clipboard's content was not refreshed with the last selected copied one.

I'm surprised to see that FF has had such a glaring issue for years and for many other users, and updates have never given a fix for it. I'd like this issue to be fixed properly, because I'd hate to have to switch back to my previous browser. FF sports so many nice features that other browsers don't have, and it'd be a shame to ruin the experience with a bug so basic as the copy/paste feature being broken.

Asked by yumiifmb 2 years ago

Answered by user1321319 2 years ago

  • Solved
  • Archived

high CPU usage, even with no tabs opened

Hi Firefox start to take a lot of CPU depending on how many tabs are opened (that is normal of course especially if with flash contents). What is not normal is that CPU w… (read more)

Hi Firefox start to take a lot of CPU depending on how many tabs are opened (that is normal of course especially if with flash contents). What is not normal is that CPU will not be released when tabs are being closed, even with one (blank) tab left opened CPU usage is 40%-85% (depending if other process need CPU). Essentially: once Firefox process obtained 80% of CPU you can close tabs but you are fucked the same, now opening new tabs is a pain! Of course restart fix the issue. Is not a matter of addons or updates, Firefox and system (Windows 10) are updated to last version; I feel is something related with flash contents. Is it possible only me experience this?! Regards

Asked by Boooooo 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Download speed in Firefox is very slow

All things I try to download on Firefox are extremely slow compared to other apps like Steam, torrents and other apps. I get 90mb/s on the download speed checks, but when… (read more)

All things I try to download on Firefox are extremely slow compared to other apps like Steam, torrents and other apps. I get 90mb/s on the download speed checks, but when I try to download something on Firefox, it downloads at like, 120 KB/s.

Asked by pedro.santos.valim 1 year ago

Answered by pedro.santos.valim 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Your message was sent but a copy was not placed in your sent folder (Sent) due to network or file access errors. You can retry or save the message locally to Local Folders/Sent

Hi, i am currently using Thunderbird Version 68.11.0 - haven't had any problems - so far. Then all of a sudden it starts not working. I have not changed any settings wh… (read more)

Hi,

i am currently using Thunderbird Version 68.11.0 - haven't had any problems - so far. Then all of a sudden it starts not working. I have not changed any settings whatsoever.

This message pops up: Your message was sent but a copy was not placed in your sent folder (Sent) due to network or file access errors. You can retry or save the message locally to Local Folders/Sent It is a problem occurring only with our company's mail provider. The thing is it work just fine know it seems i can't even get any messages.

This is kind of urgent because i cannot work like this.

Please if you could help with any suggestions. Thanks a lot.

Asked by carlo.b.nogossek 1 year ago

Answered by Stans 1 year ago

  • Solved
  • Locked
  • Archived

can not send mail after update ver78 SOLVED: caused by TLS

I can not send emails after the new update I am getting this error. Sending of the message failed. Peer using unsupported version of security protocol. The configuration … (read more)

I can not send emails after the new update I am getting this error. Sending of the message failed. Peer using unsupported version of security protocol. The configuration related to smtp.vcn.com must be corrected I have checked all settings and had the ISP check also and can not get past this error.Any help would be appreciated

Asked by copyjerome 1 year ago

Answered by sfhowes 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Getting this error message: The message could not be sent because the connection to Outgoing server (SMTP) smtp.gmail.com was lost in the middle of

I keep getting this error message when trying to send emails through one of my Gmail accounts in Thunderbird: "Sending of the message failed. The message could not be sen… (read more)

I keep getting this error message when trying to send emails through one of my Gmail accounts in Thunderbird: "Sending of the message failed. The message could not be sent because the connection to Outgoing server (SMTP) smtp.gmail.com was lost in the middle of the transaction. Try again." I tried the steps online in the support article at https://support.mozilla.org/en-US/kb/cannot-send-messages. All my settings are correct, but my emails will not send all of a sudden. I tried switching the port to 587, but still got the same message.

I'm sending a screenshot of my server settings. My email provider: Gmail ISP: Spectrum Firewall Version: Windows Defender Firewall Antivirus Software: Windows Defender Virus & Threat Protection Operating System & Version: Windows 10 Home, Version 10.0.18362 Build 18362 Thunderbird Version: 68.5.0 (32-bit)

Asked by amaryllis08 2 years ago

Answered by sfhowes 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Thunderbird update

Thunderbird asked me to restart for an update and now all I get Is the following:- XUL Runner Error: Platform version 78.5.0' is not compatible with minversion >=78.4… (read more)

Thunderbird asked me to restart for an update and now all I get Is the following:-

XUL Runner Error: Platform version 78.5.0' is not compatible with minversion >=78.4.0 maxversion>=78.4.0

Can someone please help

Asked by northnfella 1 year ago

Answered by christ1 1 year ago

  • Solved
  • Archived

VCRUNTIME140_1.dll not found

Following a Windows 10 update, I tried to open Firefox and the following popup message appeared. "the code execution cannot proceed because VCRUNTIME140_1.dll was not fou… (read more)

Following a Windows 10 update, I tried to open Firefox and the following popup message appeared. "the code execution cannot proceed because VCRUNTIME140_1.dll was not found. Reinstalling the program may fix this problem." I have tried several times to download the latest version of Firefox, but during it's installation the same error message appears. How can I fix this problem and get Firefox to work normally.

Asked by dkirk1 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Downloads almost always fail: '.part could not be saved, because the source file could not be read.'

Error message: E:\Users\Sarah\AppData\Local\Temp\xxxxx.xxx.part could not be saved, because the source file could not be read. Try again later, or contact the server admi… (read more)

Error message: E:\Users\Sarah\AppData\Local\Temp\xxxxx.xxx.part could not be saved, because the source file could not be read. Try again later, or contact the server administrator.

I do want to mention upfront that this issue is also affecting Chrome and IE. It's not solely a Firefox issue, but I'm hoping someone here can help me anyways.

  • This happens for any filetype, from any source.
  • It started happening about a month ago.
  • Prior to that, I installed a new motherboard, RAM and processor. I'm fairly certain there was a period between these events in which it worked fine, but I am mentioning it just in case it's relevant.
  • If it's a small file and I try repeatedly, it sometimes will eventually download.
  • Even if a large file successfully starts downloading, it will eventually fail. It usually fails immediately though.
  • I sometimes have success downloading the same file in Chrome, but it also often fails. IE as well.

I have tried the following:

  • Used Refresh Firefox
  • Cleared download history
  • Changed download location
  • Reset browser.download values
  • Disabled firewalls and antivirus/spyware
  • Reinstalled Firefox using Run as Admin (first uninstalled previous version and deleted all program files that I could find, including profiles)
  • Cleared cookies and cache
  • Ran in safe mode
  • Verified Temp folder filepath was valid
  • Verified the PART file was created in that path -- it exists until I hit OK on the error message, then it disappears
  • Ran Firefox as admin

I think these are outdated methods I only found on non-official sources, but will mention them just in case:

  • I found some sources that said to delete Compreg.dat; I could not find this file in the place listed, nor could I find it with a search of the entire drive
  • Verified places.sqlite was not set to read-only
  • Removed read-only from entire profile folder and subfolders

In Options > Security: 'Block dangerous & deceptive content': true, 'Block dangerous downloads': false

Internet speed test: 58.96 Mbps download; 148.04 Mbps upload. No connection loss.

This problem is absolutely maddening. I'll be so grateful if anyone can help me out!! :( Thank you in advance, I know this was a long read!

(Edited for readability)

Asked by wormmulch 1 year ago

Answered by wormmulch 1 year ago

  • Solved
  • Archived

No sound of firefox windows 10

Hello, I have trouble getting sound playback on firefox (checked 85.0 and 78.7.0esr both 64 bit) on windows 10. I checked sound on youtube, and netflix. I checked other a… (read more)

Hello, I have trouble getting sound playback on firefox (checked 85.0 and 78.7.0esr both 64 bit) on windows 10. I checked sound on youtube, and netflix. I checked other applications like spotify and mpv, and soundplayback there is fine. Also it works on Firefox nightly (87.0a1).

What i have already tried: - restarting my computer - opening windows volume mixer and see if firefox is muted - updating my audio driver - different playback devices (Device over HDMI and Line out) - reinstalling firefox - uninstalling firefox, delete folders in C:\Users\$username\AppData\Local C:\Users\$username\AppData\Roaming - new install with fresh downloaded installer - restart to safe mode

Since firefox nightly is working i suspect that maybe the application name "Firefox" is muted somewhere. This could explain why i can reproduce my error on ESR and stable but not on nightly.

Thank you for your help in advance

Asked by Alice 1 year ago

Answered by Alice 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Can't play Live Stream Videos on Firefox

Ever since i re-installed my windows, Firefox just won't play live streams. Neither Youtube or Twitch works. I have tried everything i have seen on internet, nothing work… (read more)

Ever since i re-installed my windows, Firefox just won't play live streams. Neither Youtube or Twitch works. I have tried everything i have seen on internet, nothing works. I do get to see them on Chrome or Brave, but i don't like those browsers, i wan't my firefox back!!!!

Asked by TioLucho 1 year ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Solved
  • Archived

firefox snap 89.0, to play video, you need to install the required video codecs

On ubuntu 20.04, the snap version of firefox can't play some videos. Some youtube videos will play but streams won't, and then I get the message "to play video, you need … (read more)

On ubuntu 20.04, the snap version of firefox can't play some videos. Some youtube videos will play but streams won't, and then I get the message "to play video, you need to install the required video codecs". On telegram web and tweetdeck I also get this message while trying to play some video.

Since it's a snap, nothing I do on my system will solve the problem, I cannot install any codecs.

It's firefox 89.0

Asked by Lucas Zanella 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Youtube error: "An error occurred. Please try again later. (Playback ID: uFCV2ClQxLQMYdFX)"

Youtube was working fine but now it gives me the error message "An error occurred. Please try again later. (Playback ID: uFCV2ClQxLQMYdFX)" I cleared cache, refreshed the… (read more)

Youtube was working fine but now it gives me the error message "An error occurred. Please try again later. (Playback ID: uFCV2ClQxLQMYdFX)"

I cleared cache, refreshed the browser, restarted, disabled ublock and logged out of my YT account. Still doesn't seem to work.

Youtube works fine on other browsers like edge and chrome.

Asked by munifc 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Error code when I want to play Netflix on Firefox

Good afternoon folks I can't watch Netflix on my Firefox browser. Do you know why is there a plug-in what is missing or something? He says the version is not up to date… (read more)

Good afternoon folks I can't watch Netflix on my Firefox browser. Do you know why is there a plug-in what is missing or something? He says the version is not up to date While my Firefox is always up to date, can you help me further. Thanks in advance from Trimmy.

Asked by trimmy100 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Embedded youtube videos not playing, An error occurred. Please try again later. Youtube layout issues

Hi, first of thanks for reading and possibly responding. The issue I am having has been going on for a few days. In websites where youtube video's are embedded if I try a… (read more)

Hi, first of thanks for reading and possibly responding.

The issue I am having has been going on for a few days. In websites where youtube video's are embedded if I try and play the video on the said site it will load and display an error message An error occurred. Please try again later. If I visit the video on youtube, link provided in the video itself, then it plays just fine. Error is not restricted to one site but anything that embeds youtube videos.

I have also come across some strange youtube.com issues, when I am on the main website you get the thumbnails of video's but no time duration are displayed in the thumbnail, neither are the 3 dots where you can have one of the videos removed (not a big deal and maybe this was implemented a while ago I don't know tbh). When I play a video, as in visit the video page on youtube the side bar videos sometimes do and sometimes don't display time duration.

Please check attached image to see what I mean. Left is without said timecodes, right is what it almost should be.

What addons do I use: Ublock Origin is the only one worth noting but even without it the weird thing still occurs. I don't use any plug ins that correspond with youtube.

I am using the latest Firefox on Windows 10.

Things I have tried thus far to resolve it: - make sure Firefox is up to date - try with and without addblocker (Ublock) - remove Adobe flash entirely - refresh Firefox and clear all data and cookies 9tried this I think 3 times now, no change) - looked through older posts with similar issues but most links regarding html5 on youtube were 404 and sometimes the solution stated things like 'cause by some video helped addon' which I do not use or updating Flash

Am I the only one with this issue?

Asked by WaffleToaster 1 year ago

Answered by WaffleToaster 1 year ago

  • Solved
  • Archived

How can I fix firefox tabs crashing?

Ever since the end of February Firefox has had a habit of crashing on me at random, usually just a tab or so but there's been times where the whole browser just ups and c… (read more)

Ever since the end of February Firefox has had a habit of crashing on me at random, usually just a tab or so but there's been times where the whole browser just ups and crashes. I am using Firefox 73.0.1 (64-bit) on a Windows 7 Professional computer.

1. This mainly occurs when viewing a video (mostly Youtube), scrolling down on pages, or opening or switching to a new tab.

2. Beforehand if there were issues it would take a few seconds to load the tab, now it just instantly crashes.

3. I've tried uninstalling and re-installing, clearing everything, turning off add-ons, and changing options and nothing has worked. At best, I've stopped it from crashing on launch and disabling add-ons.

4. This issue does not happen on other browsers, nor has my computer shown any unusual behavior.

5. It did not start immediately with the new update, which I got the 20th. It started occurring a week or so after.

Asked by krazykopter96 2 years ago

Answered by krazykopter96 2 years ago