• Solved

Add-Ons don't work; Apple MacBook Air M1

When I wan't to use add-ons in Firefox for Mac, they just don't work. I can install them but they do not open. I have tried re-installing Firefox, installing the Firefox … (read more)

When I wan't to use add-ons in Firefox for Mac, they just don't work. I can install them but they do not open. I have tried re-installing Firefox, installing the Firefox Beta (which supports Apple Silicon but crashed a lot) and restarting my computer, as well as re-installing the Add-Ons. Nothing works. How can I fix this?

Asked by aaronkurz6 1 day ago

Answered by Tom J 1 day ago

  • Locked

Outgoing Mail

I accidently deleted the saved passwords and now I cannot put the providers name back in. Is there a way to correct this. I cannot edit anything. I will appreciate any he… (read more)

I accidently deleted the saved passwords and now I cannot put the providers name back in. Is there a way to correct this. I cannot edit anything. I will appreciate any help

Regards

Gary Pound

Asked by gary.pound 3 days ago

Last reply by Toad-Hall 2 days ago

  • Solved

Firefox loading is slow for the last few days

For the past few days, Firefox has been running painfully slowly. I have tried to reset it, reinstall it and running Glary Utilities to clean but nothing has worked so fa… (read more)

For the past few days, Firefox has been running painfully slowly. I have tried to reset it, reinstall it and running Glary Utilities to clean but nothing has worked so far. I also have Opera and Chrome which are running absolutely fine. The program itself starts up fine but just seems to be very slow to load pages.

I am on Windows 10 with latest updates which is run on a separate SSD drive. Everything else runs very quickly like the resource heavy NoxPlayer.

Please let me know what further details I can provide you with.

Thank you in advance!

Asked by vsquad22 5 days ago

Answered by vsquad22 4 days ago

  • Solved

THunderbird not displaying new emails

For the last two days or so, Thunderbird has stopped asking me for my account logins or will it show any new emails. At the bottom is just says " <my email account >… (read more)

For the last two days or so, Thunderbird has stopped asking me for my account logins or will it show any new emails. At the bottom is just says " <my email account > is connected to verizon.net. I can go to mail.aol.com and read new mail from my verizon account. None of my 5 email accounts show new mail in Thunderbird. I don't have any filters turned on that I am aware of that would hide this and I never tell it to save my login.

What the heck ?

Asked by JohnW63 6 days ago

Answered by Toad-Hall 2 days ago

  • Solved

Keyboard doesn't disappear after entering URL: Firefox Nightly for Android

In the Nov 20th and Nov 21st Nightly builds, when I enter a URL in the address bar (either by fully typing it and tapping Enter, or by partially typing it and tapping on … (read more)

In the Nov 20th and Nov 21st Nightly builds, when I enter a URL in the address bar (either by fully typing it and tapping Enter, or by partially typing it and tapping on one of the autocomplete suggestions), the onscreen keyboard remains in place.

The behaviour in previous builds (and in my view the desired behaviour) was that the onscreen keyboard disappeared in order not to take up screen space that the web page could use.

Asked by philipmgrant 1 week ago

Answered by Seburo 1 week ago

  • Solved

Password not managed by Thunderbird 78.4.1

Hello, Thunderbird has been updates automatically from v68.12.1 to v78.4.1 on my computer. Now the password is requested every time I launch Thunderbird. No password are … (read more)

Hello, Thunderbird has been updates automatically from v68.12.1 to v78.4.1 on my computer. Now the password is requested every time I launch Thunderbird. No password are registered in Option->Vie privée->Mots de passe enregistrés. The check box allowing to store the password to the password manager is not any more shown. Can you help me ?

Fred

Asked by famillegroslambert 3 weeks ago

Answered by sfhowes 3 weeks ago

  • Solved

Very disappointed in lack of transition from Thunderbird 68 to 78

My issue is the lack of a heads-up from Mozilla Thunderbird about the downside to upgrading (I use the term loosely) from 68 to 78. Where was the warning that the add-ons… (read more)

My issue is the lack of a heads-up from Mozilla Thunderbird about the downside to upgrading (I use the term loosely) from 68 to 78. Where was the warning that the add-ons I was using would not work (and now, months later that there are STILL NO UPDATES to v78-compatible add-ons). I was not aware that there were profile and database changes that would occur making for problems for lots of users.

The forum is full of comments about these points so I'm not going to belabor with further feedback but I would like to emphasize that Thunderbird may very well have signed it's own obsolesence warrant for failing to take its customers base real needs into account. Fortunately for me a roll-back to 68 was easy since I had just done a full image backup.

I'm not really looking for "help" or a solution to a particular problem. But, respectfully, WTH were you thinking?

Asked by webweweave 1 month ago

Answered by Toad-Hall 1 month ago

  • Solved

receiving emails go to junk folder

every email I receive goes straight into the junk folder. this started months ago and I couldnt resolve it. even went to the trouble of uninstalling thunderbird and reins… (read more)

every email I receive goes straight into the junk folder. this started months ago and I couldnt resolve it. even went to the trouble of uninstalling thunderbird and reinstalling but problem remains. stopped using thunderbird but decided to give it another go and still all incoming emails go to the junk folder

even when I transfer all my emails out of junk into the inbox they almost immediately go back in the junk folder. I'm guessing its a setting problem but I havent been able to fix

Asked by sdilks 5 months ago

Answered by gild 5 months ago

  • Solved

Firefox Lockwise doesn't show "Import from file" or "Import from another browser" options

Hi! I'm trying to import my passwords from Chrome and I can't because there isn't the option, like it is described in this tutorial. https://support.mozilla.org/en-US/kb/… (read more)

Hi! I'm trying to import my passwords from Chrome and I can't because there isn't the option, like it is described in this tutorial. https://support.mozilla.org/en-US/kb/import-login-data-file

What can I do?

Asked by jjpv151088 8 hours ago

Answered by cor-el 6 hours ago

  • Solved

Automatic connection to my firefox account

Hi, Can I turn off the option to automatically sign in to my Firefox account as soon as I open the app? I would like to be asked for my password every time I open Firefox… (read more)

Hi,

Can I turn off the option to automatically sign in to my Firefox account as soon as I open the app? I would like to be asked for my password every time I open Firefox, considering that all my passwords are accessible there.

Thanks a lot,

Antoine

Asked by gardavous 8 hours ago

Answered by cor-el 7 hours ago

  • Solved

E-Mails won't go out

I am using Thunderbird 78.5, Windows 10, AVG virus protection (free version) and hughes.net for mail. A continuing problem sending e-mail. I can receive but not sent. I … (read more)

I am using Thunderbird 78.5, Windows 10, AVG virus protection (free version) and hughes.net for mail. A continuing problem sending e-mail. I can receive but not sent. I have been getting this problem on and off for months. Goes away then comes back (seems during an update).

I have tried all the fixes such as disabiling AVG anti-virus, changing password, checking outgoing server, changing security tls verision enable to true and min value to 1, but nothing works. It has to be thunderbird because I can send messages using windows MAIL and the hughes.net e-mail interface.

The error I receive on thunderbird reads: log in to server failed. Failed due to unexpected error 80004005. No description available. This message could not be sent using outgoing server SMTP.hughes.net for an unknown reason. Please verify outgoing server (SMTP) setting.

I have verified server settings and they are correct.

Please help as I like thunderbird and don't want to ditch it for something else. Thank you

Asked by acorn51 19 hours ago

Answered by acorn51 10 hours ago

  • Locked

I have updated my O/S from Ubuntu 18.04 to 20.10. Nothing else. Now Firefox is nearly useless

This is basically a copy of what I put in the Ubuntu forum. The problem is the same, no matter where I post it. Originally I was using Ubuntu 18.04 LTS. I thought it woul… (read more)

This is basically a copy of what I put in the Ubuntu forum. The problem is the same, no matter where I post it.

Originally I was using Ubuntu 18.04 LTS.

I thought it would be good to update to GG (20.10) though I did briefly try FF (20.04).

As the install was done on an existing 18.04 version things remained the same for programs, book marks, etc.

Ok, now the crunch: I USE Firefox ""A LOT"". When it loads, there are...... 8 x 6 windows of FireFox and each of those have anywhere from one to ""THIRTY"" tabs loading.

Believe me: ""It worked!!""

I could use it, also run other tasks as well - though a VM was pushing it with the RAM. But the entire machine worked.

Now, I am lucky if FireFox loads at all. Let alone let me browse.

When it loads some of the window's tops are flashing. A screen shot does not really show this. (I tried)

All that has changed is the O/S from 18.04 and Firefox from (what ever it was) to 83.0

I don't want this to be a finger pointing exercise between Mozilla and Ubuntu. I would prefer it is helpful to all.

What have I tried? I've tried starting FireFox with all addons disabled. Still happens.

I am going to try to remember to (next time) launch FireFox from a Terminal and pipe the output to a file to look for things.

The machine I am using has shown it is well up to being able to have this running. I have had it working for a few years like this.

This post is (for now) to establish there is a problem. I will post more information when I get it, rather than waiting to get it then post, as I feel there are a lot of people who have very similar problems and I want it known: ""You are not alone!""


Now a bit of extra stuff.

Other things which are weird: When I am watching stuff - youtube for example - the playback is/WAS jerky. I hadn't touched anything in the settings.

After digging around, I discovered that I had to turn ""OFF"" the hardware acceleration for the graphics. Question: How did it get turned on? (Semi rhetorical)

I have a lot of local pages I open with passwords. When I load them the CPU load goes through the roof and nearly invariably the program just exits. No crash report.

Which is a good 50% of how it happens. The other 50% is the machine just locks up and I have to power it down.

Asked by teeny_weeny 21 hours ago

Last reply by Seburo 13 hours ago

  • Solved

Add-on's suddenly disappeared, are installed, unusable

How fix this. Have googled the problem and tried all proffered solutions. No change. Others seem to have had similar problem, mentioning certificates, but got no help fro… (read more)

How fix this. Have googled the problem and tried all proffered solutions. No change. Others seem to have had similar problem, mentioning certificates, but got no help from Mozilla, that I saw. I have put the little jigsaw icon o the search bar, to no avail. Am deadended.

Asked by bill.bane1 1 day ago

Answered by FredMcD 22 hours ago

  • Solved

Does anyone know the status of the ADDON "Close tab on ESC"? It no longer works on Thunderbird 78.5.0.

Does anyone know the status of the ADDON "Close tab on ESC"? It no longer works on Thunderbird 78.5.0. I read old discussions about making this an "enhancement" in Thunde… (read more)

Does anyone know the status of the ADDON "Close tab on ESC"? It no longer works on Thunderbird 78.5.0. I read old discussions about making this an "enhancement" in Thunderbird and it was decided that it was not going to happen with no really good reason not to. Then the addon came out and worked fine for two year stints at a time, until new versions of Thunderbird came out that rendered the addon obsolete. That happened with 78/5.0 for me. Anyone know if this will be fixed? In the mean time, I have found that CTRL - F4 will close a tab if anyone else is having the same problem. ESC sure is more convenient as a one finger "exercise," especially with where the ESC key is located.

Asked by ajchicago 1 day ago

Answered by ajchicago 22 hours ago

  • Solved

When I « Google » many of the results are not correctly displayed.

Hi, When I « Google » many of the results are not correctly displayed. See joined capture. The first two lines of many (not all) of the Google results are in overlapping… (read more)

Hi, When I « Google » many of the results are not correctly displayed. See joined capture.

The first two lines of many (not all) of the Google results are in overlapping.

This happens for every search with google.

Thank you.

PC Windows 7. Firefox 83.0 (x64 fr).

Asked by jacques.naeye 1 day ago

Answered by FredMcD 1 day ago

  • Solved

thunderbird won't access yahoo mail

Suddenly thunderbird won't access emails. Address is sbcglobal.net, which arrives through yahoo. "Get messages" button gives me the following: "sending of password for us… (read more)

Suddenly thunderbird won't access emails. Address is sbcglobal.net, which arrives through yahoo. "Get messages" button gives me the following: "sending of password for user (my email address) did not succeed. Mail server inbound.att.net responded: server error - Please try again later".

For outbound mail get message: "login to server smtp.att.yahoo.com with username (xxxx@sbcglobal.net failed" with the option of entering a new password.

I'm using the correct password, and am able to access my email directly from yahoo with that password.

Thunderbird updated to version 78.5 just before the problem started. I deleted 78.5 but could not figure out how to install the previously working version, 78.4.3, so added 78.5 back again.

I read that there can be a problem if the provider doesn't use TLS 1.2. As far as I can tell, that shouldn't be the problem with yahoo.

I suspect possible problem with free version of avast, but I have been using this for several years with no problem.

Incoming server setting is pop.att.yahoo.com, port 995 Outgoing is smtp.att.yahoo.com port 465

https://support.mozilla.org/en-US/kb/thunderbird-and-yahoo#w_my-sign-in-attempt-was-prevented tells me to set security to "Oauth2", but that is not an option in the settings menu.

Any suggestions appreciated! Thank you.

Asked by knelson151 1 day ago

Answered by sfhowes 1 day ago