Showing questions tagged: Show all questions

Unable to download

Android Firefox 'download failed' error. Unable to download files using Firefox it suddenly shows 'download failed. try again' error. Your previous versions are ok. Phone… (read more)

Android Firefox 'download failed' error.

Unable to download files using Firefox it suddenly shows 'download failed. try again' error. Your previous versions are ok.

Phone: Xiaomi Mi Max 2 Model: MDE40 MIUI: Global 11.2.0 Stable Android version: 7.1.1 NMF26F

Asked by anandkj 2 months ago

Last reply by Vale Ibarlu 1 day ago

Thunderbird suddenly won't connect to server: connection was reset

Hi, I'm a long-time TB user, currently Portable Apps vsn. 78.3.1 (32 bit). My desktop PC (Win 10) suddenly failed to connect to my POP account. I don't think it's a serve… (read more)

Hi,

I'm a long-time TB user, currently Portable Apps vsn. 78.3.1 (32 bit). My desktop PC (Win 10) suddenly failed to connect to my POP account. I don't think it's a server problem as I have changed no settings and my other devices (Android, iPad Air 2) still connect fine. The message I receive is: Thunderbird: Connection to server xxx was reset. I reinstalled TB Portable, keeping the same profile, etc., but I didn't really expect it to fix things and it didn't. I've tried safe mode but no joy, so I doesn't look like an addon problem.

Would anybody have any useful suggestions please, as I'm stumped :(

Thanks!

Asked by bob191 2 months ago

Last reply by Adel8 1 day ago

SMTP Settings

Sending of the message failed. Unable to communicate securely with peer: requested domain name does not match the server’s certificate. The configuration related to mail.… (read more)

Sending of the message failed. Unable to communicate securely with peer: requested domain name does not match the server’s certificate. The configuration related to mail.wizardtower.com must be corrected.


this is the error I keep getting on my laptop, I can receive email fine just cant send out, I get the Certificate exception and add it, deleted all my local files after an uninstall and did a fresh reinstall same results. The annoying part is that on every other computer my account works fine but it's only on the new laptop that it won't double checked network stuff to make sure Thunderbird wasn't getting blocked by anything.

Help?

Asked by keagan_leroux 1 month ago

Last reply by christ1 1 month ago

  • Solved

downloading problem

When attempting to download a Pdf file on FFA 82.1.1 (Build #2015770923), Browser popup shows file is ready for download And then.... nothing... As it is shown on my scre… (read more)

When attempting to download a Pdf file on FFA 82.1.1 (Build #2015770923), Browser popup shows file is ready for download

And then.... nothing... As it is shown on my screenshot... The file seems to being downloaded, but not. The folder "Download" stays empty...

With Chrome it works perfectly...

Tried with : https://www.interieur.gouv.fr/content/download/124824/999521/file/30-10-2020-justificatif-de-deplacement-scolaire.pdf?#xtor=AD-326


This issue has been described in this post but not solved. https://support.mozilla.org/fr/questions/1297466?page=1

Please help me : I'm just a new user of FFA (default navigator) and I'm trying to resist to go back to Chrome!

Asked by Olafjh 1 month ago

Answered by Seburo 3 weeks ago

Firefox >79 slow to load pages

Was using FF 79.0. Everything worked great. I upgraded to 80 or so a while back and found that it was taking ~7-10 seconds before FF would begin to load an initial webp… (read more)

Was using FF 79.0. Everything worked great. I upgraded to 80 or so a while back and found that it was taking ~7-10 seconds before FF would begin to load an initial webpage, so I used system restore to go back to 79. I've upgraded to 82.0.2 and the same thing is happening. Tried going back using system restore, but system restore failed for some reason, so I'm now stuck. I haven't had success re-installing FF 79.0. Any ideas why FF would be so slow loading a page? FYI, once I'm on that website, if I click to another page on that website, it loads quickly and normally. Only seems to be when I'm moving to a new website. I'm using Windows 7.

Asked by bgula 3 weeks ago

Last reply by FredMcD 4 days ago

  • Solved

I have 18 sub-mailboxes under my inbox. Todayt, after updating to the latest revision, the mailbox name no longer changes colour to indicate new mail. How do I fix this or, alternatively, how can I revert to the previous revision?

Sorry, new to this. Subject should have been shorter and question here: I have 18 sub-mailboxes under my inbox. Today, after updating to the latest revision, the mailbo… (read more)

Sorry, new to this. Subject should have been shorter and question here: I have 18 sub-mailboxes under my inbox. Today, after updating to the latest revision, the mailbox name no longer changes colour to indicate new mail. How do I fix this or, alternatively, how can I revert to the previous revision?

Asked by bob203 1 week ago

Answered by sfhowes 1 week ago

thunderbird freezes on large mailboxes

I'm working with Thunderbird since it was still NetscapeMail. I see myself as an ambassador for your software as I install/recommend it on a lot of clients/friends their … (read more)

I'm working with Thunderbird since it was still NetscapeMail. I see myself as an ambassador for your software as I install/recommend it on a lot of clients/friends their computers. Now some of these clients (the ones with a lot of big mailboxes) often complain about Thunderbird freezing when getting new mail. I can confirm this behavior on my main computer (running Win10x64 and 6 mailboxes and lots of rss feeds). The freezing is happening when new mails come in and the spam controls do their thing... Thunderbird freezes for some seconds and after unfreezes and all goes back to work... This behavior can be quite irritating on some slower computers, there it takes minutes before the application unfreezes. After all, it always does. How can i debug this problem?

Asked by rogéz 1 week ago

Last reply by rogéz 1 week ago

  • Solved

THunderbird not displaying new emails

For the last two days or so, Thunderbird has stopped asking me for my account logins or will it show any new emails. At the bottom is just says " <my email account >… (read more)

For the last two days or so, Thunderbird has stopped asking me for my account logins or will it show any new emails. At the bottom is just says " <my email account > is connected to verizon.net. I can go to mail.aol.com and read new mail from my verizon account. None of my 5 email accounts show new mail in Thunderbird. I don't have any filters turned on that I am aware of that would hide this and I never tell it to save my login.

What the heck ?

Asked by JohnW63 1 week ago

Answered by Toad-Hall 4 days ago

Firefox CPU usage increases dramatically while playing YouTube videos full-screen

I'm using Firefox v 83.0 on Manjaro (Gnome) Linux. YouTube videos in theater/full-screen mode lag if resolution is higher than 360p and cause the CPU usage to burst. Thi… (read more)

I'm using Firefox v 83.0 on Manjaro (Gnome) Linux. YouTube videos in theater/full-screen mode lag if resolution is higher than 360p and cause the CPU usage to burst. This happens for large web pages as well: when I scroll the page, text overlaps and everything is terribly slow. I've checked and this seems to be a Firefox related problem; videos play smoothly both on VLC and Chromium. I've tried all official troubleshooting suggestions: changing to default theme, refreshing Firefox, starting in safe-mode, disabling extensions, disabling hardware acceleration and so on, with no success. I've never had any problems with Firefox for Linux before and I wonder what could be the cause.

I attached screenshots for comparison of CPU usage for the same video playing in theater mode in Firefox and Chromium.

Asked by Giulia 1 week ago

Last reply by TyDraniu 6 days ago

Facing an error

From Past 3-4 hours whenever i use *FIREFOX* I am facing a constant error as: Our systems have detected unusual traffic from your computer network. This page checks to s… (read more)

From Past 3-4 hours whenever i use *FIREFOX* I am facing a constant error as:

Our systems have detected unusual traffic from your computer network. This page checks to see if it's really you sending the requests, and not a robot. Why did this happen?

I ve tried numerous things like disbaling the ip,refreshing firefox,clearing cache , restarting system , reinstalling firefox but all went in vain

Could someone please provide a substantial solution to above stated and to why this has occured when i use firefox in first place

Asked by kushagra02 1 week ago

  • Solved

large black boxes or lines are appearing and preventing me from entering text in varous programs’ for ‘Firefox’

large black boxes or lines are appearing and preventing me from entering text in various programs’ for ‘Firefox’ These are very large black "boxes" that also cause gmail… (read more)

large black boxes or lines are appearing and preventing me from entering text in various programs’ for ‘Firefox’

These are very large black "boxes" that also cause gmail to flick in and out from a large to a small display

Asked by Graeme 1 week ago

Answered by cor-el 1 week ago

Multiple profiles for accounts.google.com

Steps that I took Re-installed pc Download FF Sign in and sync logins and passwords from Lockwise Change password of one of my work google profile (I use 3 in total)… (read more)

Steps that I took

  1. Re-installed pc
  2. Download FF
  3. Sign in and sync logins and passwords from Lockwise
  4. Change password of one of my work google profile (I use 3 in total) - from custom password to random generated one

Result is:

  1. Password of my work google profile did not get updated in Lockwise - now I can't login into that profile
  2. Password for my school google profile got removed

I recovered the deleted school profile from my phone before it got synced. I have no way to recover the random generated password for my work profile.

So in short you completely deleted one of the stored credentials and did not update the other one. If this has happened to my personal google profile that is used as recovery for all others, this would have prevented me from resetting *any* password I use.

In my opinion this is MAJOR fuck up on side of Lockwise. This is password manager that is advertised to offer more secure way of storing passwords and replace them with auto generated once. But in practice it is one more way to loose access to your credentials.

I can't describe my frustration with this shit show, I intend to move away from Lockwise and recommend to everyone do the same.

Asked by poseidon4o 1 week ago

emails

Sorry to be a pain folks but when i receive an email which then has to be confirmed back via a link my machine will not let me link back eg an appliance company wanted a … (read more)

Sorry to be a pain folks but when i receive an email which then has to be confirmed back via a link my machine will not let me link back eg an appliance company wanted a link back to register the new washing machine. Can anyone please help in simple terms for an OAP with very limited knowledge of computers and their jargon. Thanks Mac Hocking

Asked by hocking 1 week ago

MIME in auto reply from template

I am receiving this error: This is a multi-part message in MIME format. --------------29A29889B6869343B52A05B6 Content-Type: text/html; charset=utf-8 Content-Transfer-Enc… (read more)

I am receiving this error: This is a multi-part message in MIME format. --------------29A29889B6869343B52A05B6 Content-Type: text/html; charset=utf-8 Content-Transfer-Encoding: 7bit

the error occurs when an auto reply filter is activated, my signature is missing icons and the prementioned error appears on the top of the reply.

kindly help as this email is meant to be an auto reply to members who register to my site.

Thank you.

Asked by demetris.m 1 week ago

Firefox browser

I continually have a yellow bar across the top of the page when I open Facebook on Firefox. It says "A web page is slowing down your browser. What would you like to do?"… (read more)

I continually have a yellow bar across the top of the page when I open Facebook on Firefox.

It says "A web page is slowing down your browser. What would you like to do?" then there are 2 buttons and a X next to that question.


My request is for Firefox to tell me it is Facebook causing the problem and how to get rid of it.

Asked by maggi146 1 week ago

Last reply by FredMcD 6 days ago

Creashes Firefox

Hello. My firefox has crashed daily. I could not identify any standard behaviour . Can anydody help? This is the last ID crash: bp-aa3008ce-370d-4773-986c-71fdc020112… (read more)

Hello.

My firefox has crashed daily. I could not identify any standard behaviour . Can anydody help?

This is the last ID crash: bp-aa3008ce-370d-4773-986c-71fdc0201124

Tks

Matheus Gil

Asked by mfsgil 1 week ago

Last reply by philipp 1 week ago

Why are messages on Gmail accounts moving to "All Mail" when Deleted and Settings are for "Trash"

I'm relatively new to Thunderbird, and I'm found that when I "delete" e-mails from my inbox on a gmail account, the emails end up in the "All Mail" folder... the "Trash" … (read more)

I'm relatively new to Thunderbird, and I'm found that when I "delete" e-mails from my inbox on a gmail account, the emails end up in the "All Mail" folder... the "Trash" remains empty. This is a bit frustrating, for obvious reasons.

I have gone through multiple processes to figure out a solution, but I do need some additional help here. So far: -I have made sure my setting for "When I delete messages" it is moved to Trash on my gmail account. (This actually does not happen at all, it just archives things to "all mail" instead of deleting them! The Trash folder remains empty) -I've checked to see if my Trash is corrupted, according to this article: https://support.mozilla.org/en-US/kb/cannot-delete-messages However when I check on "Show In Finder" the directory "Thunderbird" is shown, which itself is empty.... making the other steps in the article moot.

Any help here?

Asked by alex.amerri 1 week ago

Last reply by alex.amerri 1 day ago