Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Locked

captcha not working...never ends

On a couple of websites, but in particular Rogers.com, the captcha just never ends. It asks to click on all the bicycles, I click on them one at a time until no more app… (read more)

On a couple of websites, but in particular Rogers.com, the captcha just never ends. It asks to click on all the bicycles, I click on them one at a time until no more appear, hit verify, it brings up something else. It will do this dozens of times and just never ever end.

Switch over to Edge, does the same. Switched to chrome and it works fine. Has google done something to captcha to deny it working on other browsers?

I have checked to see firefox is up to date and it is. I have disabled all extensions/addons. I have run malware/virus scans. On the Rogers community forums there are all kinds of people having problems but there are no solutions on how to fix. Oddly (or not) the problems are similar...captcha won't work on Edge, Firefox but will work on Chrome.

Asked by Rye Encoke 5 months ago

Answered by zeroknight 5 months ago

  • Archived

Problem with a GIS website

Until the most recent update of Firefox, I was able to access atrribute data of a GIS map feature on the GIS Open Data, State of Michigan website: https://gis-michigan.o… (read more)

Until the most recent update of Firefox, I was able to access atrribute data of a GIS map feature on the GIS Open Data, State of Michigan website:

https://gis-michigan.opendata.arcgis.com/datasets/2020-voting-precincts/explore?location=44.909859%2C-86.310800%2C6.97

Now, I can not click on any feature. I can do this, however, using Chrome. What is the issue, here?

Asked by FireFoxFan1 2 years ago

Last reply by FireFoxFan1 1 year ago

  • Archived

usps tracking and informed delivery does not work on firefox, but works on edge!

how is it that the usps website works on edge, but not on firefox? usps stopped working about a month ago on firefox. i already tried clearing the cashe and cookies from … (read more)

how is it that the usps website works on edge, but not on firefox? usps stopped working about a month ago on firefox. i already tried clearing the cashe and cookies from usps and that did not work, and neither did turning off ad block plus. im at a loss here.

Asked by 09grizzly550 1 year ago

Last reply by 09grizzly550 1 year ago

  • Archived

I'm getting a popup blocked on a page I need to have the popup working

I have turned off all extensions, allowed all permissions on the page, changed the Privacy to Standard, turned off enhanced protection, but I still cannot get the popup t… (read more)

I have turned off all extensions, allowed all permissions on the page, changed the Privacy to Standard, turned off enhanced protection, but I still cannot get the popup to show on this page (need login to see actual page)

https://app.gohighlevel.com/location/ApwnvXGFIEHm8LKgmFQz/page-builder/hKQsgETZFHVjwGxTUCeN

I cannot find anything else which can be blocking it, but something is.

If I load the page in Edge, it works fine.

Asked by Christopher 8 months ago

Last reply by Christopher 7 months ago

  • Archived

Unable to access Microsoft One Drive without first Refreshing Firefox each time

Recent issue, last few days. Unable to access Microsoft One Drive online without first having to Refresh Firefox each time. It is then accessible for a short period of ti… (read more)

Recent issue, last few days. Unable to access Microsoft One Drive online without first having to Refresh Firefox each time. It is then accessible for a short period of time before the address link again breaks down into an incomplete address that does not open One Drive. I've repeated this process a number of times and each and every time the only means of access to One Drive is by Refreshing Firefox. Access to One Drive is fine on other browsers. I've cleared the cache, and run Firefox in Troubleshoot mode, but the only thing that works, and does so consistently, is to first Refresh Firefox. It will then go to the correct address for One Drive for a short period of time, before again breaking down into an incomplete forwarding address. I prefer using Firefox, but regular access to One Drive, without all these unnecessary steps, is a requirement

Asked by anastasiaanthony8 2 years ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Archived

I just downloaded the lasted "update" and suddenly EVERY SINGLE WEBSITE I visit, INCLUDING FIREFOX, is giving me a security error. Please fix it ASAP.

I just downloaded the lasted "update" and suddenly EVERY SINGLE WEBSITE I visit, INCLUDING FIREFOX, is giving me a security error:, Secure connection failed, Firefox did … (read more)

I just downloaded the lasted "update" and suddenly EVERY SINGLE WEBSITE I visit, INCLUDING FIREFOX, is giving me a security error:, Secure connection failed, Firefox did not connect.

This is obviously something in the latest download, because the exact same sites have no problem when i open them in Chrome. In fact, it's the ONLY way I can post this problem, because Firefox is preventing me from accessing the Internet entirely.

Please fix this ASAP, or I will have to move permanently to a new browser. I can't afford this kind of disruption to my work.

Asked by BHealthy 11 months ago

Last reply by BHealthy 11 months ago

  • Archived

Firefox backspace doesn't work in new iCloud Calendar on the web...

Hi all, Apple has revised/updated their iCloud web portal. The backspace key no longer registers in the iCloud Calendar app on the web. This is specific to Firefox on … (read more)

Hi all,

Apple has revised/updated their iCloud web portal. The backspace key no longer registers in the iCloud Calendar app on the web. This is specific to Firefox on Windows - I've tried other web browsers to access iCloud web portal and Chrome's backspace key registers so its not an Apple iCloud problem, just Firefox. Is there a setting or do I have to wait for an update?

Thanks in advance.

Asked by wm_cheng 8 months ago

Last reply by zeroknight 4 months ago

Hardware Video Encoding seems broken on Arch Linux with an AMD RX 7800 XT

I have a problem where if I install the packages needed to get hardware video decoding working in firefox it completely breaks YouTube playback. I can't find any info on … (read more)

I have a problem where if I install the packages needed to get hardware video decoding working in firefox it completely breaks YouTube playback. I can't find any info on the internet about the problem and I am having a lot of trouble with it. YouTube playback with libva-mesa-driver and libva-vdpau-driver will start stop restart start playing audio then crash with a this error every single time. I am at my wits end trying to figure out this problem and I would love help figuring out the problem I am using firefox-developer-edition as a note thanks Ozzy

Asked by Ozzy Helix 1 month ago

Last reply by Ozzy Helix 1 month ago

  • Archived

Helvetica font renders blank after updating to 112 via snap store

After running `snap refresh firefox`, many sites I use no longer render any text. Via some fiddling via the developer console, it appears to be that any text with `font… (read more)

After running `snap refresh firefox`, many sites I use no longer render any text.

Via some fiddling via the developer console, it appears to be that any text with `font-family: Helvetica`. Removing that CSS restores the text, adding it removes the text.

There's a fix for CVE-2023-29537 in this release that affects font initialization - possibly related?

Asked by daniel270 1 year ago

Last reply by cor-el 1 year ago

  • Locked
  • Archived

this happens whn ever i clean history or cache in Firefox

every time i clear cache and history this is what i see in words with frind not it has not always done that seems ince the nest Firefox update it does it I hav … (read more)

every time i clear cache and history this is what i see in words with frind not it has not always done that seems ince the nest Firefox update it does it I hav eanother problem when shut dw nte computer and restart Mozlla hangs and will not load could it be my home page I use xfinity

 whay doe it   hang and take forever to  load  at start up

Asked by Mary 2 years ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 2 years ago

  • Archived

Firefox browser issues

When I first launch firefox, I see all the images on my Yahoo homepage (Yahoo is set to my homepage on firefox). But, when I clear history, and re-launch firefox, not al… (read more)

When I first launch firefox, I see all the images on my Yahoo homepage (Yahoo is set to my homepage on firefox).

But, when I clear history, and re-launch firefox, not all the images are there. Sometime very distorted pages come up.

I have a Dell inspiron laptop, and I spoke with the Dell technician, who refreshed firefox--that didn't work.

Then he re-installed firefox.

That didn't work either.

He checked all firefox settings, and they are correct.

In addition, when I use firefox, and search by sender I receive a message indicating "an error occurred.. retry"

Again this does not happen in Chrome. I DON'T with to use Chrome as my default browswer; I have always used firefox.

When I "retry", the list from the senders I have searched does come up. But this was never an issue. I contacted Yahoo Mail help, and they suggested contacting you.

When I first launch firefox, I get all the images. But if I clear history and re-launch, may images are not there on my Yahoo homepage--just empty boxes.

My husband has an Acer desktop, and he does not have this problem. I don't know what the difference is.

I do not know what is going on--I would like to know what to do. Or will it resolve itself eventually (perhaps with the next firefox update?)

This is issue does not appear to happen with Chrome, but I use firefox as my main browser.

Please assist as soon as possible, as I indicated, I use firefox as my main browser.

I have attached some images.

Asked by selena_vella 2 years ago

Last reply by selena_vella 1 year ago

  • Solved
  • Archived

OneDrive photos not loading

The photos page in OneDrive is having trouble loading most of the time. The page has the OneDrive header, and the section where the photos should show up is simply blank.… (read more)

The photos page in OneDrive is having trouble loading most of the time. The page has the OneDrive header, and the section where the photos should show up is simply blank. Screenshot attached.

This is working fine on Google Chrome, but I would prefer not to use chrome for privacy reasons.

Can anyone help me with this?

Regards, Harrison

Asked by h.bade93 2 years ago

Answered by h.bade93 1 year ago

eBay UK - Site Issues

I have been using FF for many years but recently have started having issues on eBay.co.uk At the moment it specifically relates to leaving feedback on my sold items. I'… (read more)

I have been using FF for many years but recently have started having issues on eBay.co.uk

At the moment it specifically relates to leaving feedback on my sold items.

I'm currently logging in on MS Edge or Chrome to leave feedback as FF just will not work.

I've tried FF on a clean install on a 2nd PC (no add-ons) and still get the issue.

Please help as I am now having to use Edge & Chrome so much I may as well move over to them which I would rather not do.

Asked by Ian 5 months ago

Last reply by Ian 5 months ago

Go back one page, not working on Microsoft forum website

I searched Microsoft forum and opened the first link (https://answers.microsoft.com/en-us). On Firefox, Go back one page (back arrow) button was not working on this websi… (read more)

I searched Microsoft forum and opened the first link (https://answers.microsoft.com/en-us). On Firefox, Go back one page (back arrow) button was not working on this website.

Asked by s malik 5 months ago

Last reply by jonzn4SUSE 4 months ago

  • Solved
  • Archived

Image Size starting with Firefox 103

The first image is with Fx 103 https://i.imgur.com/r9L3MtM.jpg This next one is with Fx 102 https://i.imgur.com/N8p1gis.jpg Others having resolutions other than 1920 x … (read more)

The first image is with Fx 103 https://i.imgur.com/r9L3MtM.jpg

This next one is with Fx 102 https://i.imgur.com/N8p1gis.jpg

Others having resolutions other than 1920 x 1080 are having the same problem. Any help would be appreciated

Asked by Josey 1 year ago

Answered by AliceWyman 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Middle click on some buttons with link does not work after updating to Firefox 115.3.1esr (64-bit)

Middle click on ordinary text links works as before. But on some pages a middle click on a button shows a vertical scroll up/down icon as when middle clicking outside the… (read more)

Middle click on ordinary text links works as before. But on some pages a middle click on a button shows a vertical scroll up/down icon as when middle clicking outside the button, instead of opening link in new tab.

The problem begun Friday 29 September after I updated from previous esr-version (think it was 102.-something). I have tested on my old Windows 7 PC, and it worked fine before update, but same problem after updating to 115.

I have verified that about:config browser.tabs.opentabfor.middleclick = true.

One example from a free site: https://sok.riksarkivet.se/scb-fodda-vigda-doda?Forsamling=huddinge&Lan=0&DatumFran=1880&DatumTill=1890&Dokument=F%C3%B6delse The green button with text "Bild" is the problem.

Just fund that the green "Bild"-buttons on other pages on same site works just as before: https://sok.riksarkivet.se/?postid=Arkis+eef4e56e-60a2-4221-9c36-8a7a68280d28&tab=post&flik=1&s=Balder


Best regards Sven Jönsson, Sweden

Asked by sven_y_joensson 8 months ago

Answered by zeroknight 8 months ago