Showing questions tagged: Show all questions

Firefox Beta keeps starting in last workspace in window manager under Linux

Does somebody know how to disable firefox to start in the last used workspace? I use Firefox under Linux in a Window Manager and defined a rule that should put firefox in… (read more)

Does somebody know how to disable firefox to start in the last used workspace? I use Firefox under Linux in a Window Manager and defined a rule that should put firefox in a specific workspace but in this case firefox remembers its last used workspace and does not 'obey' the set rule...

Ray

Asked by Ray Vermey 2 days ago

Hang at random times at random webpages.

As the title says, I got a problem with Android version of Firefox that sometimes on some webpages it just hangs and doesn't load the page at all. While it's hanging ther… (read more)

As the title says, I got a problem with Android version of Firefox that sometimes on some webpages it just hangs and doesn't load the page at all. While it's hanging there if i try to open extension settings it doesn't even load that, just opens blank page. Only way around it is to close tab and try again later. Sometimes i can just close tab and on next try it works, sometimes it just doesn't. I've had same issue with PC version of Firefox and it seems to be fixed after disabling HTTPS over DNS. On Android I've tried changing network.trr.mode to 5 but with no luck. Also ive tried disabling extensions and changing some options but whatever I do it just still keeps happening. Btw its a new install after years of not using Firefox, perhaps because of the same issue.

Asked by MandandM 5 days ago

Last reply by MandandM 3 days ago

Elements are missing in a website, just in FF Dev Ed, and just on one computer

I develop wordpress websites on FF Dev Ed on a Mac running macOS12.7.4. This current problem is one I've never seen before. In a regular window of FFDE, dropdown item… (read more)

I develop wordpress websites on FF Dev Ed on a Mac running macOS12.7.4. This current problem is one I've never seen before.

  • In a regular window of FFDE, dropdown items on the menu, don't drop down.
  • A youtube video, visible in the source and in the editor, doesn't display on the page.
  • A gallery of logos doesn't appear on the page, though it does in the editor and the editor's preview.

These problems DON'T APPEAR

  • in a private window,
  • in vanilla Firefox,
  • in another user account, using FFDE
  • on other websites, using FFDE
  • in other browsers,
  • on other computers, using FFDE

In all those cases, site works perfectly. Actions:

  • refreshed the page (dozens of times),
  • cleared the site cache, the browser cache (Managed the data AND cleared the data)
  • turned off all extensions,
  • put the browser in troubleshooting mode,

all with no change. Although I don't think anyone else will see the problem, the site is https://homeopathyschool.org What am I missing?

Asked by karelle2001 1 week ago

Ability to disable RTX HDR on selective sites?

Right now i love my HDR content in most scenarios, except on a few sites where its just bad. Is it possible to be able to block it on certain sites where you dont want to… (read more)

Right now i love my HDR content in most scenarios, except on a few sites where its just bad. Is it possible to be able to block it on certain sites where you dont want to apply it?

Asked by Dajova 1 month ago

Last reply by Dajova 1 week ago

Firefox doesnt work properly - update from 116.0 b8 to 128.0

Hello everyone!! I've been experiencing a rather "unusual" issue: My Firefox up until version 116.0b8 worked perfectly fine; however, after any updates to versions beyon… (read more)

Hello everyone!!

I've been experiencing a rather "unusual" issue: My Firefox up until version 116.0b8 worked perfectly fine; however, after any updates to versions beyond that, it stopped working.

I've tried the final versions and the betas, but nothing works. I attempted reinstallation and everything else, but I couldn't solve the mystery and remain stuck on version 116.0 beta 8.

What's happening? Every time I try to load a page on any version above 116.0, it either doesn't open or keeps loading in a loop. Yet, if I use another browser or revert to version 116, everything works correctly. This issue does not occurs in others machines.

Has anyone experienced something similar?

Thanks in advance for your help.

Asked by jpmagri91 3 weeks ago

Last reply by jpmagri91 1 week ago

Really Firefox dev team needs to step it up

I absolutely hate the new ui and there is no option to change it either Also not showing full link in search bar is kinda stupid...not even a option to enable it either … (read more)

I absolutely hate the new ui and there is no option to change it either

Also not showing full link in search bar is kinda stupid...not even a option to enable it either

Reported 2 bugs in bugzilla 1 year ago....no fix till now The countdown on website still doesn't work in background(https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1848178)

Asked by Samiul Islam Shawon 1 week ago

Last reply by TyDraniu 1 week ago

Facebook Messenger Picture Issues

Hi. In recent weeks, I have been having daily issues with pictures in messenger not showing when they are sent to me, though I can see the ones I send out. I have done t… (read more)

Hi. In recent weeks, I have been having daily issues with pictures in messenger not showing when they are sent to me, though I can see the ones I send out.

I have done the usual running in troubleshooting mode etc, but it makes no difference.

I have added a screenshot of the issue below.

I use Firefox beta and the issue does not happen on other browsers such as edge.

Asked by gavin323 1 week ago

Shortcuts and recent activity is gone

Hello, I'm having similar issue like this person https://www.reddit.com/r/firefox/comments/1b8e2za/everything_is_missing_after_update/, where my shortcuts and recent acti… (read more)

Hello, I'm having similar issue like this person https://www.reddit.com/r/firefox/comments/1b8e2za/everything_is_missing_after_update/, where my shortcuts and recent activity is just blank. I tried to reinstall firefox, install beta version, remove cookies and cache but nothing helped me. Seems it happened after a update.

Asked by TheAlfaPoland 1 week ago