Showing questions tagged: Show all questions

Problems downloading from some websites.

I get a message under the toolbar in bright yellow background that Firefox is slowing my browser down when I am browsing certain web sites such as clothing and sometimes … (read more)

I get a message under the toolbar in bright yellow background that Firefox is slowing my browser down when I am browsing certain web sites such as clothing and sometimes on the Yahoo news site. This is happening more frequently and I would like to know how to fix it. Thanks

Asked by lindasj52 1 day ago

Websites load slowly on Firefox

I've been having the problem of websites loading slowly on Firefox for a few days now. Firefox itself loads quickly, but opening Youtube for example takes a very long tim… (read more)

I've been having the problem of websites loading slowly on Firefox for a few days now. Firefox itself loads quickly, but opening Youtube for example takes a very long time.

I have this problem since I have a new internet line, yet this is most likely not the problem, since on chrome this problem does not occur.

As a solution I have cleaned firefox and even clean reinstalled it. However, the problem still occurs. I suspect that this is a problem related to my profile. Even opening it without addons does nothing.

Any ideas?

Asked by JLN 1 day ago

Recurring problems with Lockwise

I have 2 issues & both are with Lockwise: Lockwise on my Galaxy Tab A Endlessly syncs for DAYS, without giving a usable list, that I can edit. Then it starts endlessl… (read more)

I have 2 issues & both are with Lockwise: Lockwise on my Galaxy Tab A Endlessly syncs for DAYS, without giving a usable list, that I can edit. Then it starts endlessly syncing again, immediately after deleting 1 duplicate entry. When you are replacing passwords, the endless syncing is a Big Problem! The user should decide WHEN to Sync.

2) I previously used email to send Sync Invites to other devices. When I tried the only available QR Code method, it immediately resulted in error code 500.

P.S. Lockwise syncs very quickly on my Galaxy phone, yet the tablet takes days - why?

PLEASE Help!!

Asked by Zilla 1 day ago

A website is slowing down your browser error message

I only get "A website is slowing down your browser..." message when on MSN.com. This only started recently. I have cleared cache, history, etc. - nothing helps. Is there … (read more)

I only get "A website is slowing down your browser..." message when on MSN.com. This only started recently. I have cleared cache, history, etc. - nothing helps. Is there a fix? (Other than not going on MSN?) Thank you for any help.

Asked by lynniedear 1 day ago

Tooltips show up on primary monitor when using Firefox on a secondary monitor

I have a Macbook laptop and I'm using a secondary screen. I use Firefox on my secondary screen, and anytime I hover over a bookmark or a button that has a tooltip, the to… (read more)

I have a Macbook laptop and I'm using a secondary screen. I use Firefox on my secondary screen, and anytime I hover over a bookmark or a button that has a tooltip, the tooltip shows on my primary monitor, instead of showing on the secondary monitor. Steps to reproduce: 1. Setup a Mac with a secondary monitor 2. Launch Firefox on the second monitor 3. Enable the Bookmark Bar and make sure you have some bookmark set in a folder structure 4. Open one of the folder so it drops down 5. Hover over one of the items in the folder SEE: The tooltip appears on the primary monitor floating over empty space, instead of hovering over the proper menu entry in the secondary monitor

I have attached a screen capture (obscuring some personal items).

Note: Some tooltips show in the right place, but all bookmark tooltips,

Asked by aebicalho 1 day ago

Cannot click okay on the download dialogue

Whenever I click on a file to download in Firefox the dialogue box pops up asking what I would like to do with the file. I can select Open or Save as usual, but no matter… (read more)

Whenever I click on a file to download in Firefox the dialogue box pops up asking what I would like to do with the file. I can select Open or Save as usual, but no matter what I press or how long I wait the ok button remains greyed out and unselectable. This means I can't download anything in Firefox which is very frustrating. Downloading works fine in other browsers.

So far I have run the refresh thing on Firefox which hasn't helped. I do not have any Parental Controls on as far as I know, this is a brand new computer, no children use any computers in this house and I have never activated anything like that. I have also cleared the downloads folder which had no affect either.

I just can't work out why it isn't working.

Asked by katherine.f 3 days ago

Last reply by katherine.f 1 day ago

Thunderbird

I can't get on Thunderbird it says: The proceedure entry point PKll Derive with flags could not be located in the dynamic link library c:\Program files (x86)\ Mozilla Thu… (read more)

I can't get on Thunderbird it says: The proceedure entry point PKll Derive with flags could not be located in the dynamic link library c:\Program files (x86)\ Mozilla Thunderbird\xul.dll. Then another window said couldn't load xpcom. What do I do now to get my emails again. my provider is Comcast and so is my email.

Asked by nedrowdiane 1 day ago

No longer able to print

Started yesterday March 1st. Linux Mint Firefox 86 Brother HLL 2300 printer Was working fine day before. Went to print and it stops after (it appears) to start sending… (read more)

Started yesterday March 1st. Linux Mint Firefox 86 Brother HLL 2300 printer

Was working fine day before. Went to print and it stops after (it appears) to start sending to the printer. Pops up an error message. Run diagnose and it returns with "The printers state message is "Filter Failed"

Prints fine with any other browser of software.

I have tired all the reset printers instructions on here. Including editing the config file.

Asked by Kudzu 2 days ago

Last reply by Kudzu 1 day ago

I get a zero in front of each email.

I've updated to the latest version of Thunderbird and now keep getting zeros in front of each new message that comes in. I've tried rebuilding my inbox and that seamed to… (read more)

I've updated to the latest version of Thunderbird and now keep getting zeros in front of each new message that comes in.

I've tried rebuilding my inbox and that seamed to work for a time but now i'm getting the zeros back.

For example; I just sent myself an email and got this: 0 interesting. Brad 14:13

Asked by bradleybrown2 1 day ago

Can't send messages through my outlook accounts

With this last update (87.0b1 (32-bit)), I find myself AGAIN unable to send send messages through my outlook accounts (hotmail.com and outlook.pt), insisting that I inser… (read more)

With this last update (87.0b1 (32-bit)), I find myself AGAIN unable to send send messages through my outlook accounts (hotmail.com and outlook.pt), insisting that I insert a Smart Card.

italic textSending of the message failed. A PKCS #11 module returned CKR_GENERAL_ERROR, indicating that an unrecoverable error has occurred. The configuration related to smtp.office365.com must be corrected.

Asked by nunovski2001 1 day ago

Unable to progress past Profile selection screen after re-installing Firefox Nightly

I have attempted multiple fresh installations of Firefox Nightly, including previous versions. Upon start-up, Nightly opens the profile selection screen, and promptly han… (read more)

I have attempted multiple fresh installations of Firefox Nightly, including previous versions. Upon start-up, Nightly opens the profile selection screen, and promptly hangs. Only response is the Windows error sound upon clicking anywhere within the profile selection window.

I frequently have problems with Developer Edition and Nightly every time Windows forces a system update. To solve issues with Developer Edition, I usually have to roll back to version 79, then walk the versions forward.

Similar techniques have worked with Nightly in the past, however current attempts are failing at the profile window.

Since I am unable to get past profile creation, crash reports and dump files are not being generated.

Asked by MIddKnight 1 day ago

How to modify MOZ_CRASHREPORTER_RESTART_ARG_1 parameter

when i open about:support, i find "MOZ_CRASHREPORTER_RESTART_ARG_1 " http://3304626.ker58.com"。this make that when i open the firefox, it will open http://3304626.ker58.… (read more)

when i open about:support, i find "MOZ_CRASHREPORTER_RESTART_ARG_1 " http://3304626.ker58.com"。this make that when i open the firefox, it will open http://3304626.ker58.com as the Homepage ,how to delete that?

Asked by zhlwyy 1 day ago

Import Logins from a csv file

Hi, My old install of Mint Mate 19.3 worked flawlessly until the recent FF upgrade to version 86. Then after the upgrade it would crash but only when I logged out or rebo… (read more)

Hi,

My old install of Mint Mate 19.3 worked flawlessly until the recent FF upgrade to version 86. Then after the upgrade it would crash but only when I logged out or rebooted the OS. Hence I hadn't noticed an issue for a while. The crash happened also using firefox --safe-mode from the command line. Deleting profiles and restarting - crash. Uninstalling FF and re-installing - crash. So I bit the bullet and wiped my drive and installed Mint Mate 20.1

I imported my bookmarks and Imported my logins from a csv file and all worked until I logged out/rebooted and again FF crashed. I dug out a spare HDD and did a clean install of Mate. I didn't import logins and FF didn't crash when I logged out of Mate or rebooted. Once I imported logins from the csv file FF crashed again.

I installed Chromium and imported bookmarks and logins - it worked okay but I wanted to use FF so am at the point where I've spent a week troubleshooting this problem and have fallen behind in my workload. I just don't want to spend days installing / uninstalling etc. I could go round in circles, testing on the Live USB stick for example, I could try enabling signon.management.page.fileImport.enabled import my logins and then disable the option before closing FF and subsequently rebooting Mate and so on, but its getting tedious and for now Chromium works and I can get work done.

So, when I enable signon.management.page.fileImport.enabled and import my logins, all is well until I logout of Mate or reboot the OS. Then when I launch FF I get the Crash report. Running firefox at the command line gives this error -

ExceptionHandler::GenerateDump cloned child 3776 ExceptionHandler::SendContinueSignalToChild sent continue signal to child ExceptionHandler::WaitForContinueSignal waiting for continue signal...

nothing else. Same with firefox --safe-mode

Uninstalling, deleting my profile, rebooting the OS, reinstalling FF, same error, and that's without importing my logins. It appears that once the option in about:config - signon.management.page.fileImport.enabled has been used, its causing FF to crash.

I was going to do a clean install of Mint Mate and not update FF from version 84 to version 86 and test the older version to see if its version 86 causing this, which I suspect it is, since the problem also suddenly occurred on my old Mint Mate 19.3 install after an update...

Its possible my login.csv file is an issue, so I also exported the logins from Chromium instead after importing them from a FF csv backup and then imported the Chromium login csv back into a clean FF install and it crashed again... So after going around in these circles I decided to post here and pass the buck so to speak.

Perhaps later tonight or later this week if I get the urge I will try the clean Mint Mate install, not update FF to latest version, staying at version 84 and try the same thing to see if its the firefox causing the issue.

On a side note, once in a blue moon, instead of FF giving a crash report, it would offer to boot in safe mode or perform a clean startup. This would get FF going again until I closed it and started it, when it would crash again.

Cheers and have a good day :)

Asked by scotsmist 3 days ago

Last reply by scotsmist 1 day ago

Logga in to my epost

Hello I have used Thunderbird as my emailprogram for many years now and I am very satisfide with it. For some time ago I changed computer and installed Thunderbird in the… (read more)

Hello I have used Thunderbird as my emailprogram for many years now and I am very satisfide with it. For some time ago I changed computer and installed Thunderbird in the new computer. Since then, when I start Thunderbird I get this errormessage: Login to the server outlook.office365.com with the username andrew6112@outlook.com failed. I also get three opptions: try again, change password, cancel. The only way to se my email now is to login to outlook via Microsoft. In the process when I changed to a nother computer, I think I also changed my password but I am not shore of that. Perhaps that is the problem I don´t know. But how can this be fixed så I can use the program? Thank you for youre help. Andrew.

Asked by AndyIF 1 day ago

Thunderbird To field keeps repeating email address wherever I touch on the email!

Hi All, REALLY odd issue that when I reply to an email, it adds/auto populates the TO fiels 3 xtimes with the same address! Even stranger, when I click on anywhere near … (read more)

Hi All,

REALLY odd issue that when I reply to an email, it adds/auto populates the TO fiels 3 xtimes with the same address!

Even stranger, when I click on anywhere near the to field, it adds another copy of the same email address.

Need help with this ASAP please peeps!

Asked by faithbates78 1 day ago

WebRTC screenshare combining all monitors to single in dualhead configuration X11 Archlinux

When I try to share one of my monitor's via WebRTC (e.g. https://www.webrtc-experiment.com/Pluginfree-Screen-Sharing) the options are the open windows and "share full scr… (read more)

When I try to share one of my monitor's via WebRTC (e.g. https://www.webrtc-experiment.com/Pluginfree-Screen-Sharing) the options are the open windows and "share full screen", which is a combination of both my monitors. (1280x1024 and 1920x1080) I tested this with firefox 86.0 and firefox-nightly 88.0a1.20210301. To ensure it aren't addon's or a weird setting that I made that stop the screen sharing I used the command "firefox-nightly --profile /tmp/firefox-test" I use Arch-Linux with i3 as window manager with the X11 Server. I would except to be able to select the individual monitor's instead of the combination of all.

Asked by Donald4444 1 day ago

Proxy Settings

we have installed Firefox 85.0.2 (esr). we are working in home office with a vpn connection (citrix gateway). the system is set to use proxy settings with a script - ever… (read more)

we have installed Firefox 85.0.2 (esr). we are working in home office with a vpn connection (citrix gateway). the system is set to use proxy settings with a script - every time I start firefox new, it is set to "auto-detect proxy setting for this network" and I have no internet. Also with disabled vpn connection - i have to set the proxy setting to "no proxy" or "use system proxy settings" who sets the setting default to "auto-detect ..."? why is this not working in home-office

Asked by stefan.luik 2 weeks ago

Last reply by stefan.luik 1 day ago

Need to sign in to Yahoo each time after switching Thunderbird account to OAuth

Hi, I wasn't able to receive or send mail via smtp/TLS since Feb 08 2021, so I found out about OAuth and followed the instruction here Mozilla Link paragraph 'Important … (read more)

Hi,

I wasn't able to receive or send mail via smtp/TLS since Feb 08 2021, so I found out about OAuth and followed the instruction here Mozilla Link paragraph 'Important Changes'

I understood the help instruction the way that TB gets a kind of cookie/key to sign in automatically to Yahoo each time, 'in the background', as to work quite as one is used to? But I keep getting a Yahoo pop-up window, asking me to sign in to my Yahoo mail account each time (user name, pass word). Is that supposed to happen? I've re-checked. Everything looks as if I followed the instruction (cookies accepted, OAuth in both setting, server names and ports correct). Any ideas?

Asked by wellenreiter27 1 day ago