Showing questions tagged: Show all questions

Firefox can't load some websites but other browsers can in Windows 10 (version 20H2)

Dear Community, I have problem with my Firefox version 86.0 (64-bit). I have Windows 10 20H2 64-bit operating system. Firefox can't load some websites. For example I can… (read more)

Dear Community,

I have problem with my Firefox version 86.0 (64-bit). I have Windows 10 20H2 64-bit operating system. Firefox can't load some websites. For example I can load https://allegro.pl/ but I have problem sometimes with this website: https://allegro.pl/myaccount/newpayments_incoming.php

If you go there and use F5 key on keyboard (refresh website) sometimes this can't load. On other browser I don't have this issue. This very frustrated me because I can't work. On Windows 10 1909 on older machine (another computer) I don't have this issue with my firefox (this sam 86.0 version). So this is probably problem only with Windows 10 20H2.


Steps to reproduce:

1) Open new tab and go here: https://allegro.pl/myaccount/newpayments_incoming.php 2) Log in to your account for Allegro website (without account you can't load website) 3) When website loads normally you must refresh this website (F5 key on keyboard) few times (you must be patient, sometimes this can take some time) 4) When website can't load or it's load partly you can see that this stops loading when it try connect to analytics.google.com so I think that it is very strange behavior.

On other browsers on Windows 10 20H2 version this website works without issue. Only with Firefox I have a problem. On Windows 10 1909 version on another machine I can't notice this issue. Also on Ubuntu I don't have any problems with this website with firefox.

Can you fix it? I can't work on my computer with Windows 10 20H2 system. I musted to switch to another browsers (Google Chrome, Microsoft Edge). I contacted with owner of the website but this is not the first problem with Firefox on Windows 10 20H2 so you should fix it. I remember that I had some similar problems on another websites but I don't remember what was address for these websites.

Actual results:

Sometimes I can't load this website on Windows 10 20H2 64-bit: https://allegro.pl/myaccount/newpayments_incoming.php

When website can't load or it's load in a part you can see in the bottom of the browser that this stops when it try connect to analytics.google.com so it is very strange behavior.

This can be not problem only with this website.

Expected results:

I should load this website always: https://allegro.pl/myaccount/newpayments_incoming.php


I hope that you can fix it.

Asked by Peter 1 month ago

Last reply by Peter 1 day ago

downloading images from google images

If I try to do a long press on a picture in google images I just get three vibrations and nothing happens. I can download or share the image if I go to the host site but … (read more)

If I try to do a long press on a picture in google images I just get three vibrations and nothing happens. I can download or share the image if I go to the host site but google images specifically doesn't work.

Asked by zeke.hansen 6 days ago

Is there a setting hidden somewhere where I can force my preferred date format? Why do I have to contend with the dreadful date format when when visiting mozilla.org in english?

Hi! Since most content is in English and search engines always link to the English version, I usually browse the english version of mozilla pages. But here on support in … (read more)

Hi!

Since most content is in English and search engines always link to the English version, I usually browse the english version of mozilla pages. But here on support in particular I have to contend with the pathetic date format where you can't tell which is day or month or year. So why can't I find a way to set the date format. Even the majority of tiny websites/forums have an option to specify the date format.

Asked by avada 5 days ago

Last reply by avada 3 days ago

Unable to Install sites as apps in Android

Hi I have tried on both firefox regular built and nightly built but install site as app is not working on both. I remember that whenever I click install on option menu I … (read more)

Hi I have tried on both firefox regular built and nightly built but install site as app is not working on both. I remember that whenever I click install on option menu I had seen some popup but now nothing happens now. I think this feature was not working at all on both builds. I don't know what went wrong gave all permission in myphone for both builds but nothing happened. Please fix this

Asked by Mohamed Adnan 4 days ago

Last reply by Mohamed Adnan 3 days ago

Firefox won't allow connect to my centurylink.net email

4/15/21 Hi I have reviewed the posts of individuals (draculas.tomb, jscher2000, chasdobie) from 3/11-3/18/2021; who were having a similar problem accessing the email acc… (read more)

4/15/21 Hi I have reviewed the posts of individuals (draculas.tomb, jscher2000, chasdobie) from 3/11-3/18/2021; who were having a similar problem accessing the email account through centurylink.net. I tried the suggested fixes through confirming DNS and changing TLS, and I still cannot access my email account. I get an error "redir.peridot.synacor.com/?to=zmail&u_d..." Are there any other suggestions to resolve this issue?

Asked by b_blakes 1 week ago

Last reply by b_blakes 2 days ago

LinearGradient at svg without id

Hello I have this SVG: <svg > <rect width="100%" height="100%" fill="url(#linear-gradient-1)" /> <defs> <linearGradient id="li… (read more)

Hello I have this SVG:

<svg >
       <rect width="100%" height="100%" fill="url(#linear-gradient-1)" />
       <defs>
         <linearGradient id="linear-gradient-1">
           <stop offset="0%" stop-color="gold" />
           <stop offset="100%" stop-color="silver" />
         </linearGradient>
       </defs>
     </svg>

But how can I insert linearGradient without using an id. I have a lot of svgs and its very hard to remember all of ids...

Asked by m.au.ri.ciok.e.l.lertm.p 2 days ago

how to block blob?

Hello everyone. I can't be the only one with this issue. I'm on a Pixel 5, Android and Firefox for Android both up to date. I can't seem to find a way to block blobs from… (read more)

Hello everyone. I can't be the only one with this issue. I'm on a Pixel 5, Android and Firefox for Android both up to date. I can't seem to find a way to block blobs from launching. you know, these videos embedded in some newspaper pages that launch automatically. anyone has a solution?

here's an example of site. it's a big french newspaper. you have to scroll down the page, slowly, until you see the video starting and no way to stop it.

https://www.lefigaro.fr/faits-divers/la-petite-mia-retrouvee-dans-un-squat-en-suisse-avec-sa-mere-20210418

I hope someone knows the way! I've tried adblock browser, same problem.

Asked by thorandroid0 3 days ago

Last reply by thorandroid0 2 days ago

Becoming impossible to use websites

Reached the end of my tether. Recently Firefox has been stopping me loading up certain websites in full. For instance BBC Sounds - the play buttons won't work. Times a… (read more)

Reached the end of my tether. Recently Firefox has been stopping me loading up certain websites in full. For instance BBC Sounds - the play buttons won't work. Times and Guardian comments won't load.

Now flickr will not let me log in using Firefox.

This only happens with Firefox "pure". If I use private browsing, I don't have a problem.

It's nothing to do with addons; I've disabled all those. I've followed all of the instructions on the solve page; no effect. And even Firefox itself won't let me log in, saying that cookies need to be enabled; well, again, I've done everything that the website suggests, and it reads exactly as the website suggests, but nothing.

I confess I'm not good with these things so need pretty close instructions. But I've no idea why it's getting worse and worse. There was a power cut earlier but that seems as a side-effect to have thrown me out of flickr - and every time I try to log back in the site just sits there with address and password filled in.

Asked by vastarena 4 days ago

Last reply by vastarena 2 days ago

Poor Image Quality while uploading on any online platform

I use vit.codetantra.com website for my university exams, where we have to upload whatever we write on a sheet using our phone. When taking pictures from the website came… (read more)

I use vit.codetantra.com website for my university exams, where we have to upload whatever we write on a sheet using our phone. When taking pictures from the website camera through my phone, it significantly reduces the image quality, to the extent that it's barely readable. This doesn't happen in Chrome mobile app though. The website has two options for image uploading -- Low Memory camera mode and Normal Mode. This option is available on Chrome but in Firefox it by default uses low memory camera mode and hence a blurry picture. I don't understand why is this happening. Kindly help.

Asked by Arnz 2 days ago

Camera using Google Meet doesn't work (appearing light colore flashing)

Hello I tried to use Firefox for a meeting with Google Meet. After reaching the front page in Meet, camera is active but I don't see myself. Camera instead is showing ver… (read more)

Hello I tried to use Firefox for a meeting with Google Meet. After reaching the front page in Meet, camera is active but I don't see myself. Camera instead is showing very light flashes with various colors.

it's not the OS....i use the latest W10. And of course it's not the camera: if I open the same Meet on Edge or Chrome...in those cases work normally. And of course is not the Firefox out to date....because I checked it is.

Thanks for your help Pier

Asked by il-pier 1 day ago

HAve tried the solutions offered for PR_END_OF_FILE_ERROR

hi there, I have looked at the various solutions offered - but they don't seem to solve the problem. IT is happening with one web page in particular and began to happen … (read more)

hi there, I have looked at the various solutions offered - but they don't seem to solve the problem. IT is happening with one web page in particular and began to happen a couple of days ago. https://www.loteriasyapuestas.es/es OR https://www.loteriasyapuestas.es/en I don't understand it as it never happened before - why now?? Thanks a lot for your help! PS I cannot enclose a Print screen as the format is .bmp Regards Karin

Asked by karinham 1 day ago

Weather.com

Recently weather.com stopped working for me. The zip code search does not respond and I can't enter my search. Also, radar and some other links no longer function. I g… (read more)

Recently weather.com stopped working for me. The zip code search does not respond and I can't enter my search. Also, radar and some other links no longer function. I get 404s when clicking the local weather link. Geolocation is set to True in about:config. This appears to be the only site that doesn't work for me.

Asked by Rick7.62 1 day ago

Web pages do not resolve

There has been a sudden failure to resolve the graphics of websites I attempt to access in Firefox. I am using a Galaxy tab S2 with android 5.0.2. Any attempt to view a w… (read more)

There has been a sudden failure to resolve the graphics of websites I attempt to access in Firefox. I am using a Galaxy tab S2 with android 5.0.2.

Any attempt to view a website which uses graphics produces a few blocks of colour and maybe some black dots where the text is meant to be. This is a sudden change in performance. I don't get the same problem on other android devices or with windows 10.

Repeated uninstall / reinstall cycles have not improved matters. Firefox nightly produces the same result. It is possible that there is some incompatibility with a recent Guardian (newspaper) beta installation but that has been replaced with the stable public version without any improvement in Firefox performance. There are no associated crash reports.

Can anyone offer any assistance in diagnosing what is going on and correcting the problem please

Asked by mmp144 1 day ago

Last reply by mmp144 22 hours ago

firefox nightly for android with Secure connection failed

Version : Firefox nightly for android 210421 17:00 Device : Zenfone 6 android 10 Remarks: Adguard v3.6.1(11),turn on https filter Question: Everytime I used Firefox nigh… (read more)

Version : Firefox nightly for android 210421 17:00 Device : Zenfone 6 android 10 Remarks: Adguard v3.6.1(11),turn on https filter

Question:

Everytime I used Firefox nightly for android , It will show "Secure connection failed". I tried to use about:config to change security.enterprise_roots.enabled. But when I swtich it to enable, it will return to false after close browser.

How can I do to make it enable forever?

Asked by earthwalker2 16 hours ago

Полосы во время просмотра сайтов

Добрый день. При веб серфинге фантомно возникают полосы по экрану смартфона. Смарфон samsung galaxy note 20 ultra. Полосы белого и черного цвета. Проблема именно в firefo… (read more)

Добрый день. При веб серфинге фантомно возникают полосы по экрану смартфона. Смарфон samsung galaxy note 20 ultra. Полосы белого и черного цвета. Проблема именно в firefox, так как пробовал гугл хром и опера, там такого не наблюдалось. Также пробовал версию nightly, все тоже самое с полосами.

Asked by synergi91 16 hours ago

Last reply by synergi91 16 hours ago

my web application does not work correctly with a version greater than or equal to 50

Hello, I have an application that works perfectly with firefox version less than or equal to 49 but beyond this version i.e. from version 50 the application does not work… (read more)

Hello, I have an application that works perfectly with firefox version less than or equal to 49 but beyond this version i.e. from version 50 the application does not work the menu is not displayed correctly.

the technologies used are: - java 7 - glassfish 3 -framework jmaki -ExtJs -oracle for DB

Asked by bassiata.coulibaly 9 hours ago