Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Locked
  • Archived

Search.....

One of your recent updates has all searches forced to the address bar..... I use the Google search box on my homepage and from the first letter its moved to the address … (read more)

One of your recent updates has all searches forced to the address bar..... I use the Google search box on my homepage and from the first letter its moved to the address bar... Go back to the Google box on the homepage.... You've made it useless....

Asked by koyotee 1 year ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Solved
  • Locked
  • Archived

Firefox "Print Preview" has disappeared from the File menu in 84.0.2

Firefox "Print Preview" has disappeared from the File menu in 84.0.2; all I have now is "Print", which brings up a Microsoft Edge style print dialog. Is this an upgradin… (read more)

Firefox "Print Preview" has disappeared from the File menu in 84.0.2; all I have now is "Print", which brings up a Microsoft Edge style print dialog. Is this an upgrading error, or is it just the way Firefox will be now?

Asked by firefox1202 1 year ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Solved

How to restore a removed account in Thunderbird

Hello, I have recently changed my Host and in the process of trying to reconfigure my server details for my new mail account I accidentally removed my account, thereby lo… (read more)

Hello, I have recently changed my Host and in the process of trying to reconfigure my server details for my new mail account I accidentally removed my account, thereby losing all mails and folders including my customer database, which leaves me feeling bereft.

Looking at similar questions it seems that it is possible to restore the lost mails and folders but unfortunately I am not that savy with this stuff and find it all rather difficult and scary.

Are there any step by step instructions on how I can restore my account or simply get access to my lost mails and folders ?

Thank you very much for any assistance.

Ray

Asked by flynnboy 3 months ago

Answered by flynnboy 3 months ago

  • Solved
  • Archived

What Happened to "Print Preview"?

A recent Firefox update has totally disrupted our ability to print from browser windows. There used to be a "Print Preview" button that allowed us to set things up the wa… (read more)

A recent Firefox update has totally disrupted our ability to print from browser windows. There used to be a "Print Preview" button that allowed us to set things up the way we wanted them. That's now missing. As a result, stuff that used to cost us for ten pages now costs us for twenty pages. Also, when we print double-sided, the second side prints upside down.

This strikes me and my wife as a horrible development, and we would like to go back to the old version ASAP!

Asked by Anan 1 year ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Solved

Recently changed hosts and now I have TWO mailboxes in Thunderbird

Hi, I have just changed my hosting company. I reconfigured my server settings and now I have TWO mailboxes: ray@raysloan.com (this is the one I want!) and another ray@nil… (read more)

Hi, I have just changed my hosting company. I reconfigured my server settings and now I have TWO mailboxes: ray@raysloan.com (this is the one I want!) and another ray@nilgaut.o2switch.net All mails are going into the latter and this is NOT the one I want. If I look at 'settings' for raysloan.com at the top it says 'The following is a special account. There are no identities associated with it - account name ray@raysloan.com' !?

Please see the screen shots attached.

I am terrified of trying anything for fear of losing important mails. The last time something similar happened I lost all of my client information ! How can I get my primary mailbox back as my default mailbox and get rid of the ray@nilgaut.o2switch.net without losing mails ?

Thanks very much for any help.

Asked by flynnboy 1 month ago

Answered by flynnboy 3 weeks ago

  • Solved
  • Archived

Gmail won't switch accounts

I've used gmail (with multiple email accounts) on Firefox for many, many years. I switch back and forth between my email accounts daily. In the past few weeks, though, wh… (read more)

I've used gmail (with multiple email accounts) on Firefox for many, many years. I switch back and forth between my email accounts daily.

In the past few weeks, though, when I try to switch from my primary account to the others, it just defaults back to the primary. I've purged the cache, I've signed out and signed in. This does not happen on Chrome, just Firefox, which is why I've brought it here.

If I change the URL of the mailbox

https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox

to

https://mail.google.com/mail/u/1/#inbox

It will take me to another mailbox. I can then change that number to get to the others. But it shouldn't be that way. So ... what is going on? How do I fix it?

Asked by randee1 7 months ago

Answered by randee1 7 months ago

  • Solved
  • Archived

Background turned black after 95.0 update

I just updated to 95.0. I use default Firefox home page with the Search bar. The background turned to black with this update. The background has also turned to black f… (read more)

I just updated to 95.0. I use default Firefox home page with the Search bar. The background turned to black with this update. The background has also turned to black for some of my bookmarks or sites I go to. Settings, Language and Appearance, Colors, Text is Black and Background is White. I have never changed that. How do I get the background back to White?

Asked by JudEric 11 months ago

Answered by cor-el 11 months ago

  • Solved
  • Archived

Blocked Firefox Startup page

Hi, It seem that the Firefox.exe was hacked on my PC. Namely, there is no way to get rid of some Turkish webpages like https://www[.]ahaberci[.]com/sifresiz-trabzonspor-k… (read more)

Hi, It seem that the Firefox.exe was hacked on my PC. Namely, there is no way to get rid of some Turkish webpages like https://www[.]ahaberci[.]com/sifresiz-trabzonspor-konyaspor-canli-izle-bedava-bein-sports-1-canli-yayin-izle-justi-49375h.htm which appear on starting the Firefox. I checked for the malwares the PC with several antivirus software. I uninstalled Firefox and reinstalled it without saving data from the previous versions, with no success. I tried all methods offered by the Firefox Help, but does not work. Please, help me to fix the problem. I am attaching screenshots to illustrate the problem.

Thank you, Katalin

link broken to avoid misclicks and malware -Andrew

Asked by Katalin 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Colored icons for folders

Dear Sirs, Is there any possibility to have the colored icons back in Thunderbird 78.x? It helped me a lot to differentiate between folders and other stuff. Now with the … (read more)

Dear Sirs,

Is there any possibility to have the colored icons back in Thunderbird 78.x?

It helped me a lot to differentiate between folders and other stuff. Now with the black and white display only, it is for me more difficult.

Sincerely,

Jens Wickinger

Asked by FF Konto Jens 2 years ago

Answered by Toad-Hall 2 years ago

  • Solved

Thunderbird 102.1.2 (32-bit) on WIN10

I just upgraded to version 102.1.2 and almost all is working fine. However, when I go to my Newsgroups I now need to enter Username and Password. I have checked the "Us… (read more)

I just upgraded to version 102.1.2 and almost all is working fine. However, when I go to my Newsgroups I now need to enter Username and Password.

I have checked the "Use Password Manger to remember this password." It works for that time but then a few minutes later I need to do it all over again!!!

Then when I try to go to Tools>Options>Privacy & Security>Passwords the "Options" link does NOT exist!!!

In all the years of using Thunderbird this has never happened before on a Upgrade to a new version.

Is there a fix for this in another update or is there something I am missing??

Thanks,

Les

Asked by lrneidig 3 months ago

Answered by lrneidig 3 months ago

  • Solved

Grey/italic folder problem persists even after new installation and deletion of profile

Hello! I have the grey/italic problem that has been reported often here as well. I tried these solutions, but they didn't help: https://support.mozilla.org/en-US/question… (read more)

Hello! I have the grey/italic problem that has been reported often here as well. I tried these solutions, but they didn't help: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1293067 https://support.mozilla.org/en-US/questions/1246828

I contacted the support of my email provider and he said that the problem is TB and not the IMAP server and I think he is right because logging in on the web the folder structure is fine and all messages are there.

so the final solutions was to reinstall TB. I did this first without deleting my user profile from the folder "roaming", but the problem persisted just the same way, and then I deleted the entire user profiles folder and the issue still exists. this means to me that this wasn't yet a clean new installation so that TB creates the folder structure completely new. To me It seems to me that TB is storing some information still on another location. Might this be?

So, how do I force TB to completely load from scratch the folder structure and it's content?

Best,

Wolfram

Asked by w.lange 4 months ago

Answered by w.lange 4 months ago

  • Solved
  • Archived

Four alias accounts means four of the same folder list ? Isn't that possible with one list?

Hi. Have been helped a lot in the past through this road. Hopefully this 'inconvenience' will be resolved. My provider provides me with one mailbox with 5 alias addresses… (read more)

Hi. Have been helped a lot in the past through this road. Hopefully this 'inconvenience' will be resolved. My provider provides me with one mailbox with 5 alias addresses, from which my wife and I created our own accounts. TB has shown that entering these different mail accounts is necessary in order to be able to compose a message - each with their specific e-mail address. Until there no problem. However, because of this TB makes the same amount - always with the same content - lists 'Inbox', 'Sent', Drafts and everything else! So I see 4 times all the same folders appearing with all different accounts! It would be more manageable to have only one, since those aliases end up in the same mailbox, so the content is identical. Specifically: if we could enter all desired (alias) accounts in TB and thus send the message via the desired account, but only see one collective - yet the same - list appear. Plus, we're constantly getting notifications of all incoming messages that we've seen before with all the other aliases! Bit of an annoying abundance of the same thing over and over. Thank you for the help we hope to receive.

Asked by lucb3 8 months ago

Answered by lucb3 8 months ago

  • Solved
  • Archived

OAuth2 for gmail Not Working

TB 91.7.0 (64-bit I used to send/rcv gmail no problm, started having issues ~ Oct 2021 I then setup a 3rd party app password in gmail account for thunderbird. That … (read more)

TB 91.7.0 (64-bit I used to send/rcv gmail no problm, started having issues ~ Oct 2021 I then setup a 3rd party app password in gmail account for thunderbird. That allowed me to Send Gmails, but, not receive it kept asking for password. Then I read to use OAuth2 and saw that Google will no longer allow 3rd party app passwords, so i deleted it in google, and set both Imap.gmail.com and smpt.gmail.com to use OAuth2 (both set for SSL/TSL). I did this just for smpt first when the 3rd party app password was still enabled, i could recv but, when i went to send, it would ask for password, i enter it, then it would sent msg to my cell phone to Allow thunderbird, i would press Allow on my phone, and Thunderbird would come up with Sending message.. with the progress marked all way to end BUT, it will never complete sending.... I have to hit cancel it then shows Failed message unable to authenticate. After I deleted the 3rd party app password in gmail settings, now when i start thunderbird or try to receive emails, it goes through the same authorization process with my phone, but, then never downloads any new emails. I have spend HOURS on this.. extremely frustrated (I have been forced to us ms mail which i really don't like, i am too used to thunderbird (although I wished thunderbird had check boxes on emails to select via checkboxes for delete, or moving, etc)

Asked by jbeals108 7 months ago

Answered by jbeals108 7 months ago

  • Solved
  • Archived

When Thunderbird started up today, it changed my IMAP accounts to POP3 and won't download new email

I only ever use IMAP mail settings, but today (21st Sep 2021) they've changed in Thunderbird to POP3. I get the msg "This POP3 server does not seem to support encrypted p… (read more)

I only ever use IMAP mail settings, but today (21st Sep 2021) they've changed in Thunderbird to POP3.

I get the msg "This POP3 server does not seem to support encrypted passwords. If you have just set up this account, please try changing to 'Password, transmitted insecurely' as the 'Authentication method' in the 'Account Settings | Server settings'. If it used to work and now suddenly fails, this is a common scenario how someone could steal your password" Thunderbird is up to date. Please does anyone know how I can change them back without having to delete them first? As they're now POP I'm not sure if the emails will be deleted if I delete the accounts, Thanks for any help!

Asked by ad_mc 1 year ago

Answered by Matt 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Yahoo pop mail stopped working last week

I use Windows 7 ultimate and Thunderbird. I have 2 accounts from yahoo mail that I am using many many years by now. And many years I was able to download them to Thunderb… (read more)

I use Windows 7 ultimate and Thunderbird. I have 2 accounts from yahoo mail that I am using many many years by now. And many years I was able to download them to Thunderbird on my desktop. The one email account worked until February 8 and the second until February 10 this year. Then it stopped. Could not more download and not more answer emails. When I choose to Get Messages, on the bottom left it shows "Host contacted, sending login information ... ", and this stays for a good while, then I get an error message: "Sending of password for user xxxxxxxx did not succeed. Mail server pop.mail.yahoo.com responded: Server error. Please try again later". And this is repeating since 8 of February. Any idea what is happening? Or what I can do to have my yahoo back working with Thunderbird?

Asked by mrgta_br 1 year ago

Answered by mrgta_br 1 year ago

  • Solved
  • Archived

500 Error Oh dear, something went wrong there. We've been notified and will get working on a fix.

Hi: I am using the Safari browser on my Mac. Suddenly when I wanted to login into the Firefox account I got the 500 Error message that I pasted in the Subject. I am a new… (read more)

Hi:

I am using the Safari browser on my Mac. Suddenly when I wanted to login into the Firefox account I got the 500 Error message that I pasted in the Subject. I am a new user of Firefox, just switched from Safari and I am not computer savvy...

I cannot login, I cannot create another account...

I hope I do not have to go back to Safari.... I have no idea what might cause this problem and what to do. I hope that somebody has the answer. Thanks in advance.

Asked by Sue 1 year ago

Answered by Sue 1 year ago