Showing questions tagged: Show all questions

WebRender disble by default in Firefox 87 (Ubuntu) Snap?

Hi! Does WebRender gets disable by default in Firefox 87 Snap? I use Firefox as an Ubuntu Snap. In Firefox 86 (snap version) I got WebRender enable by default, I check th… (read more)

Hi!

Does WebRender gets disable by default in Firefox 87 Snap?

I use Firefox as an Ubuntu Snap. In Firefox 86 (snap version) I got WebRender enable by default, I check the about:support and run some benchmark to confirm that WebRender was enable and everything seems good! But now with this update I no longer have webrender enable by default, I test the apt package of firefox 87 and webrender is enable by default in Ubuntu 20.10.

Can someone please confirm that WebRender is disable by default on the snap version of FF 87 and why?

Thanks!!! <3 FF

Asked by Eduardo 6 days ago

Last reply by Eduardo 1 day ago

Firefox will not open when being prompt to open and type of link (as the default app), It just gets stuck

I'm not quite sure what causes this, but I have reinstalled firefox, cleared cache, but everytime I try to open any sort of links (while firefox is closed) It simply gets… (read more)

I'm not quite sure what causes this, but I have reinstalled firefox, cleared cache, but everytime I try to open any sort of links (while firefox is closed) It simply gets stuck and does nothing, and I am forced to close it via task manager.

Asked by ZENDER- 1 day ago

Firefox, Facebook & flickering mouse cursor

Hi I got a problem which I think is caused by Firefox/Facebook. Sometimes (quite often) when I'm in Facebook and scrolling down, suddenly Facebook starts to scroll on its… (read more)

Hi I got a problem which I think is caused by Firefox/Facebook.

Sometimes (quite often) when I'm in Facebook and scrolling down, suddenly Facebook starts to scroll on its own and then the cursor starts flickering. The only way to correct this is to restart the computer. Very often when i log in for the first time afters such a restart all my desktop icons are shown wide apart, and the I have to logoff/logon again. Then it works until the next time.

I have switched the hardware acceleration of in Firefox with the same result.

Acctually, it happend right now, and now I don't have Facebook open.

If I can't fix it i have to stop using Firefox!

Asked by lasse8 4 days ago

Last reply by lasse8 4 days ago

Thunderbird not syncing gmail folders reliably

I have set up filters in gmail to assign labels to emails and skip the inbox. I have then set up IMAP access in Thunderbird, where these labels translate to folders. New … (read more)

I have set up filters in gmail to assign labels to emails and skip the inbox. I have then set up IMAP access in Thunderbird, where these labels translate to folders. New messages do not show up in these folders reliably until I open them in the folder tree.

I have tried ticking "When getting new messages for this account, always check this folder" in the folder properties, which doesn't seem to help at all, and have set mail.check_all_imap_folders_for_new to true, which appears to have made the problem occur less frequently, but hasn't fixed it completely. I estimate that a single-digit percentage of new mail still isn't downloaded until I check manually.

This appears to be the same problem as reported here, but the suggested solution doesn't work for me.

Asked by willi6 1 day ago

Can`t send any e-mail

After upgrading my MacOS to Big Sur I can`t send any e-mail from my Thunderbird 78.9.0, my address book is empty as well. When I try to write new message and write in the… (read more)

After upgrading my MacOS to Big Sur I can`t send any e-mail from my Thunderbird 78.9.0, my address book is empty as well. When I try to write new message and write in the e-mail address it stills red and I have no access to Send button. As well I can not access my address book from New Message form. Can someone help?

Operating system macOS Big Sur 11.2.3 Thunderbird version 78.9.0

Asked by jakub4 4 days ago

Thunderbird hangs forever when saving sent message

Problem is similar to the one described here: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1263206#answer-1234965 I wanted to get rid of hanging and closed TB which caused… (read more)

Problem is similar to the one described here: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1263206#answer-1234965

I wanted to get rid of hanging and closed TB which caused sent message was not saved. I use Thunderbird on Linux platform (currently Linux Mint Cinnamon). Problem appeared after certificate expired on Postfix/Dovecot IMAP mail server. To be exact, the certificate did not actually expire, but Dovecot did not use updated cert, that's another story.

There was another indication of some problem at TB after starting it, forever spinning symbol on top of left column but still TB appeared to work.

I found the culprit: Another thunderbird process was still running even after Thuderbird was closed.

pgrep -l thu 10976 thunderbird ps 10976 PID TTY STAT TIME COMMAND 10976 ? Sl 60:44 /usr/lib/thunderbird/thunderbird

Killing extra process solved the problem: killall thunderbird

A simple tip for diagnostics: Start TB on terminal, you'll see all error messages there. Language in the attached screen print is Finnish, but the location of that spinning arrow is under "File" menu.

Suggestions for developers (might someone read?): 1) Please add some code into the startup of Thunderbird to check for stalled thunderbird process and exit with error message. 2) Automatic detection of mail server parameters: Not try only domain.tld but also mail.domain.tld or even better, check from DNS the actual mail server name i.e. like "host" command do at Linux.

Asked by Arto Jääskeläinen 4 days ago

Last reply by Arto Jääskeläinen 4 days ago

Twitter and Gmail in Firefox

In Twitter, when I use the Copy link to Tweet button and then try to paste the link to share in Gmail it fails to show (it is there, but invisible). If I copy the link i… (read more)

In Twitter, when I use the Copy link to Tweet button and then try to paste the link to share in Gmail it fails to show (it is there, but invisible). If I copy the link into another document and then redo cut and paste into Gmail it works OK. It is Firefox specific and something to do with the ?s=20 part of the link... if I change the 20 to 21 then it works fine. And if I copy the link in Edge it works fine. Can anyone help? Thanks

Asked by kenseaton 4 days ago

Last reply by kenseaton 3 days ago

iOS Autofill problems

Situation: Firefox desktop is syncing, storing and returning passwords when required, and generating new passwords for sites where I don’t have credentials. Everything wo… (read more)

Situation: Firefox desktop is syncing, storing and returning passwords when required, and generating new passwords for sites where I don’t have credentials. Everything works seamlessly on desktop. However, Firefox + Lockwise iOS is logged in with the same account I use on desktop but doesn’t Autofill (I have to manually scroll to the URL I want) and doesn’t store new passwords I enter.

I’ve already set/unset Lockwise as the Autofill provider in iOS settings, Firefox already is set up to save passwords but no cigar. What am I doing wrong?

I’ve included a screenshot of a website for which I have saved credentials and as you can see, there is no Autofill being suggested. I have to click “passwords”, where I’m then taken to Lockwise, then manually search/scroll for the relevant URL.

Asked by wilkhu 6 days ago

I don't understand the below errors

Hi Everyone I'm using the latest FF 87.0 64bit in Win 10 Home. I launched FF to a blank tab only, and see the following messages in the console listed below, too advance… (read more)

Hi Everyone

I'm using the latest FF 87.0 64bit in Win 10 Home. I launched FF to a blank tab only, and see the following messages in the console listed below, too advance for me to understand. Also when I add uBlock Origin, it blocks the telemetry data, see the errors below also. Even if I allow access to uBlock, it'll still block telemetry data. For the sake of security, I've changed my browser signature info to 1234 in all the strings below.

What do they mean? Do I need to reset my FF?

THANKS!


Fire Fox Console Errors for a blank tab --------------------------

17:03:21.944 Unknown category for SetEventRecordingEnabled: fxmonitor 17:03:22.602 Error: Can't find profile directory. XULStore.jsm:66:15

   load resource://gre/modules/XULStore.jsm:66
   XULStore resource://gre/modules/XULStore.jsm:24

17:03:22.716 ExtensionError: No such native application com.lastpass.nplastpass ExtensionUtils.jsm:58:5

   ExtensionError resource://gre/modules/ExtensionUtils.jsm:58
   startupPromise resource://gre/modules/NativeMessaging.jsm:83

17:03:22.719 this.ports.get(...) is undefined 4 ExtensionParent.jsm:364

   recvPortMessage resource://gre/modules/ExtensionParent.jsm:364
   recvPortMessage self-hosted:1173
   _recv resource://gre/modules/ConduitsChild.jsm:78
   receiveMessage resource://gre/modules/ConduitsParent.jsm:371

17:03:22.918 extension is undefined 4 ExtensionParent.jsm:321

   normalizeArgs resource://gre/modules/ExtensionParent.jsm:321
   recvRuntimeMessage resource://gre/modules/ExtensionParent.jsm:330
   recvRuntimeMessage self-hosted:1173
   _recv resource://gre/modules/ConduitsChild.jsm:78
   receiveMessage resource://gre/modules/ConduitsParent.jsm:371

17:03:49.519 this.window.gBrowserInit is undefined 2 ext-browser.js:1135

   get activeTab chrome://browser/content/parent/ext-browser.js:1135
   candidates chrome://extensions/content/parent/ext-tabs-base.js:2062
   next self-hosted:1428
   query chrome://extensions/content/parent/ext-tabs-base.js:2081
   next self-hosted:1428
   from self-hosted:486
   query chrome://browser/content/parent/ext-tabs.js:936
   query self-hosted:1173
   result resource://gre/modules/ExtensionParent.jsm:956
   withPendingBrowser resource://gre/modules/ExtensionParent.jsm:489
   result resource://gre/modules/ExtensionParent.jsm:956
   callAndLog resource://gre/modules/ExtensionParent.jsm:918
   recvAPICall resource://gre/modules/ExtensionParent.jsm:955
   AsyncFunctionNext self-hosted:690

17:03:49.523 Unchecked lastError value: Error: An unexpected error occurred lp-handler.js:1

   _cwonFocused moz-extension://1234f1234-2345-1234-1234-12345a04d1234/scripts/background/app/lp-handler.js:1

Ublock error ----------------------------------------------------

uBlock Origin has prevented the following page from loading:

https://incoming.telemetry.mozilla.org/submit/telemetry/1234d1234-1234-1234-1234-123400004321/health/Firefox/87.0/release/20210318103112?v=4:

Because of the following filter:

||incoming.telemetry.mozilla.org^

Found in: Peter Lowe’s Ad and tracking server list

Disable strict blocking for


Asked by Ken94105 1 day ago

Seems like anti-aliasing gone very awry

The oddness is occurring on both my Linux and Windows machines. I think something was added/changed and is syncing back and forth. LMK what you would like from me to tro… (read more)

The oddness is occurring on both my Linux and Windows machines. I think something was added/changed and is syncing back and forth. LMK what you would like from me to troubleshoot this.

Asked by Nicholai 1 day ago

MOZILLA_PKIX_ERROR_INVALID_INTEGER_ENCODING error after new server cert installed (self signed).

After installed some expired certs on a server in house, I try and bring up a management page that worked fine prior. The error is: The server presented a certificate tha… (read more)

After installed some expired certs on a server in house, I try and bring up a management page that worked fine prior. The error is: The server presented a certificate that contains an invalid encoding of an integer. Common causes include negative serial numbers, negative RSA moduli, and encodings that are longer than necessary.

Error code: MOZILLA_PKIX_ERROR_INVALID_INTEGER_ENCODING

How can this be worked around, a setting of some sort maybe?

Thanks for any input

Asked by sbhesser 1 day ago

Last reply by sbhesser 1 day ago

Password not recognised when trying to sign in on note 9

So I discovered that while I am logged into Firefox with my computers I am can't log in to my android Note 9. I keep getting the message that the password is wrong. I wen… (read more)

So I discovered that while I am logged into Firefox with my computers I am can't log in to my android Note 9. I keep getting the message that the password is wrong. I went to my desktop and it seems from my Firefox account that I do have the correct password. Then I saw when I could make a recovery key and again on my desktop I got the message that my password is incorrect. I don't want to lose all my information by creating a new password again. Why is my saved password not being recognized by Firefox now?

Asked by OAH 6 days ago

Ошибка отправления сообщения. Thunderbird

Помогите найти причину ошибки. Не уходит исходящая почта. Как исправить? Настройки исходящего сервера верные. Проблема только на одном ПК, на остальных с этой учетной зап… (read more)

Помогите найти причину ошибки. Не уходит исходящая почта. Как исправить? Настройки исходящего сервера верные. Проблема только на одном ПК, на остальных с этой учетной записи все уходит. Программу переустанавливали, удаляли под 0. Не помогло.

Asked by support112 1 day ago

Paste issue

Since a few months, I have noticed a nasty issue with pasting on some websites. For example, when I try to paste text in the body with CTRL/CMD+V on the web interface of… (read more)

Since a few months, I have noticed a nasty issue with pasting on some websites.

For example, when I try to paste text in the body with CTRL/CMD+V on the web interface of my email provider (mailbox.org), the cursor is moved to the end of the message but no text is copied. Right-click > paste does work, and no issue for the recipient and subject fields. The issue is only when writing emails in HTML; plain text works fine. Another example, when editing a protocol on protocols.io, hitting CTRL/CMD+V leads to a blank page, which needs to be refreshed (but the text has not been pasted). There is no option to do it via right-click > paste there. Same issue when submitting a manuscript on PCI Paleontology.

All these examples are specific to Firefox (I have the latest version installed); it is reproducible both on macOS 10.15 and Win10. It doesn't seem to be due to add-ons (I tried to deactivate them one by one and nothing changed). There is no problem with Chrome-based browsers (e.g. Iridium) or Safari.

Is it maybe some configuration or something? Any idea?

Asked by i 1 day ago

Accessing projects within xero using Firefox

Hi there, I'm using xero which works great in firefox except for the "projects" option. It works fine if I use another browser, but if I click on projects within xero w… (read more)

Hi there, I'm using xero which works great in firefox except for the "projects" option. It works fine if I use another browser, but if I click on projects within xero while using firefox it simply doesn't load. I've done a log me in session with xero help and they tell me that everything is fine from their end so it must be a problem/block within firefox (surprise surprise - "not our problem"). It was working fine up until about 6 weeks ago. Anyone else come across this? It's a pain as firefox is my preferred browser but I have to use another browser to get full functionality out of xero. Thanks in advance!

Asked by miranda8 3 days ago

Getting Twitch Error Code 2000 While Streaming?

A few days back out of nowhere I started getting network error 2000 on Twitch while streaming. I tried all possible ways to fix it on my own. But sadly I failed miserably… (read more)

A few days back out of nowhere I started getting network error 2000 on Twitch while streaming. I tried all possible ways to fix it on my own. But sadly I failed miserably. Then, I started searching for other alternatives to fix this issue. While going through different forums and discussions website, I found that I am not the only one who is getting this error. So, I decided to post this thread on this forum site so that I can help other going through the same problem. After searching and trying lots of foolish ways mentioned by some articles, I finally hopped into the savior. I found this guide on web that has some really amazing working solutions - Twitch Error 2000 I hope it will help others to get this issue fixed on Firefox.

Asked by dikshasinghh708 6 days ago