Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

"My add-ons collection" is not displayed after enabling the debug menu

Hello, I have firefox for android version: Firefox Daylight 89.1.1 (Build #2015812947) AC: 75.0.22, 5204f4025 GV: 89.0-20210527174632 AS: 74.0.1 After activating the debu… (read more)

Hello, I have firefox for android version: Firefox Daylight 89.1.1 (Build #2015812947) AC: 75.0.22, 5204f4025 GV: 89.0-20210527174632 AS: 74.0.1 After activating the debug menu, my add-ons collection is not showing in the settings. Tell me how to fix this?

Asked by berserkr1988 1 week ago

Answered by Seburo 1 week ago

  • Solved

Firefox 89.0.1 on Mac, slow on initial page load only

Since the recent update to 89.0, I've been experiencing longer than normal initial page loads from start up or wake up for my MBP. Safe mode doesn't seem to matter, and i… (read more)

Since the recent update to 89.0, I've been experiencing longer than normal initial page loads from start up or wake up for my MBP. Safe mode doesn't seem to matter, and it doesn't matter if a browser window is open and a page loaded or if I'm opening a new browser window, that first page load (or reload) takes much longer than it should (up to 10 seconds to load for example, the Google home page). Once I'm past that initial page load, my browser speed is fine. I also checked Safari and Chrome on this MBE, and neither have this issue, which leads me to believe it isn't a security or some other setting on the Mac.

Asked by jamesaltemus 1 month ago

Answered by jamesaltemus 1 week ago

  • Solved

Youtube stuck loading with silver circle

When I directly tap on a youtube video from listings it plays the video, but if I open in a new tab, or open a previously opened tab, or reload the page, it is stuck on a… (read more)

When I directly tap on a youtube video from listings it plays the video, but if I open in a new tab, or open a previously opened tab, or reload the page, it is stuck on a silver loading circle. I have tried on chrome and adblockplus browsers and I see the same circle but then the videos will play. It seems youtube recently updated their site to autoplay videos with the tap to unmute as the first tap and then tap again to bring up controls and then tap pause to stop the video. But only on firefox is this a problem. I have posted in youtube help forums but wanted to post here as well.

Asked by allfourseasons 1 week ago

Answered by Seburo 1 week ago

  • Solved

When I right click on a bookmark, there is no delete option

The instructions say you have to visit the page of the bookmark to delete it. Why can't you have the option to QUICKLY right click on it and press delete? This question i… (read more)

The instructions say you have to visit the page of the bookmark to delete it. Why can't you have the option to QUICKLY right click on it and press delete?

This question is also a suggestion for someone to program it into Firefox to delete bookmarks by right click, or do we have to use a different browser to have that feature?

Asked by Newfirefoxuser 1 week ago

Answered by cor-el 1 week ago

  • Solved

Update made Youtube videos stop playing properly

Since the upgrade to 89, I have a problem with Youtube that, judging by Google results, nobody else on earth has. If I click on a video, it starts to play normally but as… (read more)

Since the upgrade to 89, I have a problem with Youtube that, judging by Google results, nobody else on earth has.

If I click on a video, it starts to play normally but as soon as the page finishes loading the video stops and returns to the start of the video. I have to click the play button to get it to play, which it then does without any issues.

The same problem happens when videos are part of one of Youtube's playlists. Video starts, page finishes loading, video stops and goes back to the start.

I've been through too many Google searches, tried about:config changes, policy changes, toggling autoplay in Youtube, installed extensions that supposedly control autoplay. Nothing works.

This was not a problem with 88 when I first had it. When 89 first appeared, I was so frustrated with the wasteful display setup that I uninstalled Firefox and went back to 88; this was when the Youtube issue first appeared. I upgraded back to 89 when I found out how to turn off Proton (because my Bookmark menu shouldn't mostly wasted vertical space) but the Youtube problem persists.

Somebody, please tell me how to fix this.

Asked by OilCanHarry 1 week ago

Answered by FredMcD 1 week ago

  • Solved

displaying images

Hello! This portfolio site I'm doing does not display the carousel of images on Firefox. I've removed any ad blockers which might affect it, but problem still persists. … (read more)

Hello! This portfolio site I'm doing does not display the carousel of images on Firefox. I've removed any ad blockers which might affect it, but problem still persists. The carousel of images are available on Chrome. Any ideas on how to fix this? site below; https://svelte-portfolio-phi.vercel.app/

Thanks, Jack :)

Asked by jack.gaarkeuken 1 week ago

Answered by jscher2000 1 week ago

  • Solved

Can't Delete Firefox History of 6 Months or Older

Hello, I'm having trouble deleting my History because whenever I right click the history. I tried doing clear recent history and deleting everything with Cookies, Browsin… (read more)

Hello, I'm having trouble deleting my History because whenever I right click the history. I tried doing clear recent history and deleting everything with Cookies, Browsing & Download History, Cache, Form & Search History Ticked, but a portion of the History remains undeleted. Additionally, recently visited sites don't show up in my History at all and has since stopped listing website visits for like a month ago.

Asked by Karsten 1 week ago

Answered by FredMcD 1 week ago

  • Solved

SEC_ERROR_BAD_SIGNATURE can't reach my AOL mail box

Hello, can anyone help me because I am getting the "SEC_ERROR_BAD_SIGNATURE" message every time I try to connect to AOL mail and only on this site... I have been using Fi… (read more)

Hello, can anyone help me because I am getting the "SEC_ERROR_BAD_SIGNATURE" message every time I try to connect to AOL mail and only on this site... I have been using Firefox on Windows 8 with confidence for a long time, and do not wish to change. Is it still possible to exchange emails with a minimum of security, without being flooded with spam? A big thank you to the one who found a solution and wants to communicate it to me! Jean

Asked by jjdubreuil 1 week ago

Answered by FredMcD 1 week ago

  • Solved

Mozilla firefox gets disconnected intermittently

Hello My firefox is getting disconnected that lasts for a couple of minutes and then the connection gets restored. It is frequent and has been taking place since a few da… (read more)

Hello

My firefox is getting disconnected that lasts for a couple of minutes and then the connection gets restored. It is frequent and has been taking place since a few days ago. The problem is only in Mozilla Firefox and all the other software tools are well connected to the internet. I tried to fix the problem by refreshing the firefox and then uninstalled it and re-installed it but the issue remains.

I would appreciate any help.

Cordially

Houman

Asked by hoomangurbani 2 weeks ago

Answered by hoomangurbani 1 week ago

  • Solved

Outlook Live Not Working Properly In Firefox

About 3 weeks or so ago I started to have problems using Firefox to open my windows.live.com emails. I can open windows live (it is slow) and all my emails show but if I … (read more)

About 3 weeks or so ago I started to have problems using Firefox to open my windows.live.com emails. I can open windows live (it is slow) and all my emails show but if I try to open an inbox email or even a junk email, Firefox tries for a minute or more the gives up and doesn't open the email. I have tried to re-fresh Firefox but that doesn't change anything.

If I use Google Chrome everything works fine.

I am using a Lenovo ThinkPad running Windows 10 Home, Version 20H2

Thanks - pj

Asked by phj.travel 3 weeks ago

Answered by jscher2000 3 weeks ago

  • Solved

Pin header at top of page

How do I pin the header at the top of the window? It all of a sudden went into hide mode, only showing up if I mouse over it, then it makes the screen content jump down. … (read more)

How do I pin the header at the top of the window? It all of a sudden went into hide mode, only showing up if I mouse over it, then it makes the screen content jump down. Very annoying. I must have hit a key code I don't know or they updated or something...

Asked by dr_janicenickel 1 week ago

Answered by cor-el 1 week ago

  • Solved

My Firefox profile is blocking GitHub.com!

Hello. Firefox prevents me from opening the following URL, citing Google Safe Browsing advisory: https://github.com/sandboxie-plus/Sandboxie/releases Google, however, de… (read more)

Hello.

Firefox prevents me from opening the following URL, citing Google Safe Browsing advisory:

https://github.com/sandboxie-plus/Sandboxie/releases

Google, however, denies having issued any recommendation to block.

I have noticed that the problem has something to do with my own profile. The problem doesn't appear under the following circumstances:

  • I start Firefox in troubleshooting mode
  • I start Firefox with a new profile

I tried manually disabling all my add-ons, but even with all of them disabled, I can still reproduce the problem.

Any idea what could be wrong with my setup?

Asked by Fleet Command 1 week ago

Answered by jscher2000 1 week ago

  • Solved

Kaspersky Password Manager Extension

Hi - I have been using Kaspersky Password Manager for many months, and it has great autofill capability for many browsers. It has been working great with Firefox, but as … (read more)

Hi - I have been using Kaspersky Password Manager for many months, and it has great autofill capability for many browsers. It has been working great with Firefox, but as of a month or 2 ago... it suddenly stopped working. I checked my extensions and it's no longer there. When I search for Kaspersky extensions... I don't see it anymore. Only "Kaspersky Protection", etc. Does anybody know if the extension isn't available for the current Windows version of Firefox? Of COURSE it works great in the (C-Word... CHROME!) Yuk. Thanks.

Asked by bmaddock24 1 week ago

Answered by TyDraniu 1 week ago