Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

firefox has forced me to make a new account

One day i opened firefox and it a window popped up that said "create new account", "delete account" and something else. so i made a new account/profile. Now i can't open … (read more)

One day i opened firefox and it a window popped up that said "create new account", "delete account" and something else. so i made a new account/profile. Now i can't open my old account even though it worked just minutes before the whole incident. if i try to make a different shortcut for that profile it doesn't show up beside my new account(i added "-P" to the path in properties, so it would show me that window again.) Now i'm not sure what to do since i have seen nobody else with this problem. In the picture you can see there are two profiles. The one which says "default" on the end is the old one. It still has all the info in the folders. In the other window you can see what happens if i want to open the old account. Thank you for your help.

Toni

Asked by Toni Matesic 1 year ago

Answered by jscher2000 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Ocasionally when Firefox starts, a second tab opens, 'addon browser' this is not an add on I'm aware I have added

I have searched the web to find out what this extension is and have found no information, when I open firefox on windows the anti virus blocks it. As it only comes up inf… (read more)

I have searched the web to find out what this extension is and have found no information, when I open firefox on windows the anti virus blocks it. As it only comes up infrequently I can't include a http address

Asked by stujo 1 year ago

Answered by jscher2000 1 year ago

  • Solved
  • Archived

TLS handshake for minutes, then fail. Computer restart always fixes

This started when I installed V68 on my Mac (I'm on 68.0.2 now, Mac is 10.12.6). About half the time when I start my computer in the morning, when I try to browse *any* … (read more)

This started when I installed V68 on my Mac (I'm on 68.0.2 now, Mac is 10.12.6). About half the time when I start my computer in the morning, when I try to browse *any* site (http or https), I get the TLS handshake attempt that lasts for several minutes, then connection fails.

BUT, *unlike other posts with this problem*, if I restart my computer (restarting FF does not fix it), all is well. A detail (not sure if relevant): the pages my (Comcast) server has local copies of, that is, my home page and a couple of very frequently accessed pages, I can access, but any other site, regardless of http or https, results in the TLS handshake "freeze 'n fail."

  • Edit: I just lost then, 10 mins later, regained my Comcast (internet, mail, cable). I did not re-start computer or FF, but when signal returned, I got the dreaded TLS Handshake Freeze 'N Fail. Again, computer restart let me come here to report.

Asked by ChrisG 1 year ago

Answered by ChrisG 11 months ago

  • Solved
  • Archived

Firefox local development "CORS request not http"

As of update to v68 I get errors like these: Cross-Origin Request Blocked: The Same Origin Policy disallows reading the remote resource at file:///D:/website/fonts/fontaw… (read more)

As of update to v68 I get errors like these: Cross-Origin Request Blocked: The Same Origin Policy disallows reading the remote resource at file:///D:/website/fonts/fontawesome-webfont.woff?v=4.2.0. (Reason: CORS request not http).

What the heck is this? Why did silly mozila messed up the development of local files? How can I bypass that WITHOUT ALTERING my code? It broke fontawesome functionality! Very stupid!

Asked by Office Desktop PC 1 year ago

Answered by philipp 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Why is my XSL file no longer being applied to my XML file?

This morning Firefox upgraded to version 68.0 and several XML files that each reference a corresponding XSL file stopped loading as they always have. One example follows:… (read more)

This morning Firefox upgraded to version 68.0 and several XML files that each reference a corresponding XSL file stopped loading as they always have. One example follows:

The file ASTest_Appl_Events..xml contains the following

<?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1"?>
<?xml-stylesheet type="text/xsl" href="ASTest_Appl_Events.xsl"?>
<ASTestApplEvents>
<Event xmlns='http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event'><System><Provider Name='Report Server Windows Service (MSSQLSERVER)'/><EventID Qualifiers='0'>107</EventID><Level>2</Level><Task>5</Task><Keywords>0x80000000000000</Keywords><TimeCreated SystemTime='2019-07-08T10:01:35.000000000Z'/><EventRecordID>270493</EventRecordID><Channel>Application</Channel><Computer>ASTest</Computer><Security/></System><EventData><Data>Report Server Windows Service (MSSQLSERVER)</Data></EventData></Event>
<Event xmlns='http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event'><System><Provider Name='Microsoft-Windows-User Profiles Service' Guid='{89B1E9F0-5AFF-44A6-9B44-0A07A7CE5845}'/><EventID>1530</EventID><Version>0</Version><Level>3</Level><Task>0</Task><Opcode>0</Opcode><Keywords>0x8000000000000000</Keywords><TimeCreated SystemTime='2019-07-08T10:00:10.973301100Z'/><EventRecordID>270438</EventRecordID><Correlation/><Execution ProcessID='848' ThreadID='524'/><Channel>Application</Channel><Computer>ASTest</Computer><Security UserID='S-1-5-18'/></System><EventData Name='EVENT_HIVE_LEAK'><Data Name='Detail'>1 user registry handles leaked from \Registry\User\S-1-5-21-659900985-4002748794-950523200-1002:
Process 300 (\Device\HarddiskVolume3\Windows\System32\conhost.exe) has opened key \REGISTRY\USER\S-1-5-21-659900985-4002748794-950523200-1002\Control Panel\International
</Data></EventData></Event>
</ASTestApplEvents>

The file ASTest_Appl_Events.xsl contains:

<?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1"?>
<xsl:stylesheet version="1.0" xmlns:xsl="http://www.w3.org/1999/XSL/Transform"
				xmlns:MSEvent="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">

<xsl:template match="/">
	<html>
	<body>
	<title>ASTest Appl Events</title>
	
	<table><tr>
		<td><h3>ASTest Application Events</h3></td>
		<td width="100"> </td>
	</tr></table>
	
	<table border="1" style="border-collapse:collapse;font-size:14px;" cellpadding="4">
		<tr bgcolor="black" style="color:white">
			<td>Server</td>
			<td>Event Type</td>
			<td>Provider</td>
			<td>Event ID</td>
			<td>Time (Mar-Oct subtract 4 hours, Nov-Feb subract 5 hours)</td>
			<td>Level</td>
			<td>Event Data</td>
			<td>User Data</td>
		</tr>
		<xsl:for-each select="ASTestApplEvents/MSEvent:Event">
			<xsl:sort select="MSEvent:System/MSEvent:TimeCreated/@SystemTime" order="descending" />
			<tr bgcolor="lightgray">
				<td><xsl:value-of select="MSEvent:System/MSEvent:Computer"/></td>
				<td><xsl:value-of select="MSEvent:System/MSEvent:Channel"/></td>
				<td><xsl:value-of select="MSEvent:System/MSEvent:Provider/@Name"/></td>
				<td><xsl:value-of select="MSEvent:System/MSEvent:EventID"/></td>
				<td><xsl:value-of select="MSEvent:System/MSEvent:TimeCreated/@SystemTime"/></td>
				<xsl:choose>
					<xsl:when test="MSEvent:System/MSEvent:Level=1">
						<td style="color:orange;">CRITICAL<br></br>(
							<xsl:value-of select="MSEvent:System/MSEvent:Level"/>)
						</td>
					</xsl:when>
					<xsl:when test="MSEvent:System/MSEvent:Level=2">
						<td style="color:red;">ERROR<br></br>(
							<xsl:value-of select="MSEvent:System/MSEvent:Level"/>)
						</td>
					</xsl:when>
					<xsl:when test="MSEvent:System/MSEvent:Level=3">
						<td style="color:green;">WARNING<br></br>(
							<xsl:value-of select="MSEvent:System/MSEvent:Level"/>)
						</td>
					</xsl:when>
					<xsl:otherwise>
						<td>(<xsl:value-of select="MSEvent:System/MSEvent:Level"/>)</td>
					</xsl:otherwise>
				</xsl:choose>
				<td><xsl:for-each select="MSEvent:EventData/MSEvent:Data">
					<img src="Blue_dot(sm).jpg"/> <strong><em><xsl:value-of select="./@Name"/>:</em></strong> <xsl:value-of select="."/><br></br>
				</xsl:for-each></td>
				<td><xsl:for-each select="MSEvent:UserData">
					<img src="Blue_dot(sm).jpg"/> <strong><em><xsl:value-of select="./@Name"/>:</em></strong> <xsl:value-of select="."/>
				</xsl:for-each></td>
			</tr>
		</xsl:for-each>
	</table>
	
	</body>
	</html>
</xsl:template>

</xsl:stylesheet> 

Screen shots of what I used to see (html generated by an Online XSL Transformer) and currently see are attached.

Any assistance would be appreciated.

Thanks, Kurt H

Asked by Kurt H 1 year ago

Answered by Kurt H 1 year ago

  • Solved
  • Archived

"Your browser is being managed by your organisation.". Suddenly appeared. What does this mean?

I have had issues using a programme on Firefox, which I managed to resolve by using a different browser. However the above message has suddenly appeared on my options pag… (read more)

I have had issues using a programme on Firefox, which I managed to resolve by using a different browser. However the above message has suddenly appeared on my options page. What does it mean, is it dangerous, and can I get rid of it? Many thanks

Asked by Jackie 1 year ago

Answered by McCoy 1 year ago

  • Solved
  • Archived

firefox is crashing and its not even open

I'll leave my PC alone and out of no where the firefox has crashed box will have pop up. This time I had TWO open and I havn't even use firefox in over 8 hours so how is … (read more)

I'll leave my PC alone and out of no where the firefox has crashed box will have pop up. This time I had TWO open and I havn't even use firefox in over 8 hours so how is it crashing IF i don't have it open seem slike they have somthing running when it shouldn't

Asked by furydeath9 1 year ago

Answered by furydeath9 1 year ago

  • Solved
  • Locked
  • Archived

change browser tabs location to below bookmarks toolbar

long story short l had to reinstall my laptop, it was long overdue (by two years lol) now lve gotten everything reinstalled but lm having a problem getting my tabs below … (read more)

long story short l had to reinstall my laptop, it was long overdue (by two years lol) now lve gotten everything reinstalled but lm having a problem getting my tabs below my bookmarks toolbar, the userchorme.css l kept a backup of doesnt seem to be working any more, surely theres a simpler way to sort this now, or if someone could direct me to some working code to get me tabs back to below my bookmarks toolbar ld be extremely grateful..

Asked by SirusZex 1 year ago

Answered by SirusZex 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Multiple tabs are opening in reverse sequence - Firefox68

Moving up to Firefox 68 from Firefox 54. I open multiple tabs ("open all tabs") on many web sites. I have them organized alphabetically in subfolders. So, when I click o… (read more)

Moving up to Firefox 68 from Firefox 54.

I open multiple tabs ("open all tabs") on many web sites. I have them organized alphabetically in subfolders. So, when I click on "open all tabs" I'm used to seeing "A" as the leftmost tab and "Z" as the rightmost tab.

In Firefox 68, I'm seeing "A" as the rightmost tab and "Z" as the leftmost tab.

I know you may think this is a trivial difference, but it slows down my work. I could, I suppose, go through all of my bookmarks and re-order but that pretty much defeats the "sort by name" bookmark function.

I've installed Foxy Tabs, Tab Mix (the web extension) and Tree Tab extensions, so I disabled all three to see if it made a difference. It doesn't. Any idea how to fix this?

Asked by RemySecor 1 year ago

Answered by RemySecor 1 year ago

  • Solved

How to shut firefox up about updates

I'm running Firefox 68.9.0 ESR, and it keeps whining about an update being available. I don't care, because every time I update, one of the extensions I use every day is… (read more)

I'm running Firefox 68.9.0 ESR, and it keeps whining about an update being available. I don't care, because every time I update, one of the extensions I use every day is disabled without my permission. How do I get firefox to shut up about it once and for all? In other words, where is the "do not check for updates" command hidden, or, how else can I shut this thing up? I have, in the past, liked firefox, but it has, over the last few years, supported less and less of features I use daily, at a minimum, many times/day for most.

So how do I shut these annoying alerts about an update I have NO intention of installing off? "You can't" is not a valid answer. Nor is "just upgrade and lose half of the stuff (again) that you use all the time." Sorry if I sound angry, but these constant annoyances (and Thunderbird is doing the same---so same question for it here) are really getting on my nerves.

I have Firefox almost working the way it should. Still can't click in a bookmark toolbar bookmark and then click on "add bookmark here" like I could. That was one of those I used about 10--30 times per day, depending on what I was working on.

Thanks.

Asked by jim174 5 months ago

Answered by jim174 5 months ago

  • Solved
  • Locked
  • Archived

Created New Firefox Account Instead of Linking Old Mozilla Account-What Steps To Take?

Please answer each question separately: Even though Google is my default search engine, I have selected the remaining 6 default options under 'One Click' Search Engines. … (read more)

Please answer each question separately:

Even though Google is my default search engine, I have selected the remaining 6 default options under 'One Click' Search Engines.

When I type a letter, it brings up searches for my default Google but the icons for the other search engines are in the bottom left corner.

1. Am I supposed to click on one of the icons to bring up a search for that particular search engine OR is my address bar search supposed to show searches for all seven search engines?

2. When 'Never Remember History' is selected, am I still able to select the 'One Click Search Engines' that will automatically be displayed the next time that 'Remember History' is selected OR can I only choose the one-click search engine options when 'Remember History' is selected?

3. Before signing into my old account, I noticed that users have to create a new Firefox account, even if they have an existing account, so that is what I did-Is that what I was supposed to do?

4. With this new account, will I automatically receive an email notification when someone responds to my thread?

5. Periodically, when signing in with my new account, I receive a 'Bad Request 400' message. Other times, I am able to sign in but the top right corner does not show me as signed in so I have to sign in again; Are these known glitches?

Asked by beano100 1 year ago

Answered by AliceWyman 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox not running js on local page but ok on internet

For some reason firefox has doesnt run a site how it supposed to on my local hard drive. Which is a pain when you are designing. The web site works fine live from the hos… (read more)

For some reason firefox has doesnt run a site how it supposed to on my local hard drive. Which is a pain when you are designing. The web site works fine live from the hosting page. It seems to have stopped running js files.

I have even downloaded them from the server and i get exactly the same again. The local site works fine with the dreaded "edge" etc. I am pulling my hair out with this one.

Asked by atarian 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Search suggestions not turning off

Firefox 68, Win 7pro. I can't rid Google search suggestio, they just will not turn off? In the older version I could apply this script in Adblock Plus [ https://google.… (read more)

Firefox 68, Win 7pro.

I can't rid Google search suggestio, they just will not turn off? In the older version I could apply this script in Adblock Plus [ https://google.com/extern-js/ ] to stop search suggestions - I cant get that to work with the FF68.

The only way to rid is to turn Java off in about:config. AND DO lets have a nice plain Theme for Firefox, this is one reason I am still using an outdated version Firefox 2 reloaded was a classic, we ALL don't want flashing bright designs.

Dave

Asked by EF80 1 year ago

Answered by McCoy 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Login and password available only in safe mode

FF Version 68.0.2 and Mac OS X 10.14.6. No login and password available using FF, opening login window under settings no data saved (showed). Opening FF in safe mode all … (read more)

FF Version 68.0.2 and Mac OS X 10.14.6. No login and password available using FF, opening login window under settings no data saved (showed). Opening FF in safe mode all login and password are visible and stored. Any idea how to fix?

Asked by matteo.pontremoli 1 year ago

Answered by McCoy 1 year ago

  • Solved
  • Archived

suspicious device in firefox sync devices

i have recently removed a suspicious device from my device list and changed my Firefox account password and other important websites passwords , and after a few days i c… (read more)

i have recently removed a suspicious device from my device list and changed my Firefox account password and other important websites passwords , and after a few days i checked again my connected device then i found it again , i disconnected the device and added a MFA to my account , i have also found the device name in the about:sync-log ,could some one explain to me what is this

Thanks

Asked by mandouros 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Youtube Wont load thubnails of results in Firefox 68 (MAC OSX High Sierra 10.13.6)

For many versions of Firefox my Youtube video result thumbs won't load any images. However I can play videos when selected/linked to. I've tried everything. 1) Hardware A… (read more)

For many versions of Firefox my Youtube video result thumbs won't load any images. However I can play videos when selected/linked to. I've tried everything.

1) Hardware Acceleration disabling 2) Cookie Clearing 3) Re installing 4) New Profile 5) "about:config" spoofing 6) Plugin disabling

Nothing Seems to work... Any assistance would be appreciated!

Asked by romer242 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

add-ons are not installing

when i click to install the add-on from the mozilla site, i just get a small bar that cycles indefinitely. ive added a screenshot to attempt to show whats happening. … (read more)

when i click to install the add-on from the mozilla site, i just get a small bar that cycles indefinitely. ive added a screenshot to attempt to show whats happening. I'm signed into my account when i try to install any addons. Not sure what the issue could be. I have the newest firefox (version 68). Any help is appreciated, Thanks

Asked by djdanieu 1 year ago

Answered by djdanieu 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Using network.trr.mode = 3

While using FF 68 and setting network.trr.mode to a value of 3 no resolution of any site works. This mode only uses DNS over https and does not fall back. Is DNS over HTT… (read more)

While using FF 68 and setting network.trr.mode to a value of 3 no resolution of any site works. This mode only uses DNS over https and does not fall back.

Is DNS over HTTPS DOH work in this mode?

Asked by Mace2 1 year ago

Answered by jscher2000 1 year ago

  • Solved
  • Locked
  • Archived

Why some sites works ONLY at "private window" mode

Why at some sites I CAN'T LOG IN at normal mode and need ONLY PRIVATE WINDOW MODE so i can log in and use the site normally. Sites like this "http://my.xe.gr" … (read more)

Why at some sites I CAN'T LOG IN at normal mode and need ONLY PRIVATE WINDOW MODE so i can log in and use the site normally. Sites like this "http://my.xe.gr"

Asked by grecory13 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago