Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

How to identify what plugin is required?

When one browses to a website, and it fails to load with the little grey label that says "A plugin is required to play this content", how on earth does one identify WHICH… (read more)

When one browses to a website, and it fails to load with the little grey label that says "A plugin is required to play this content", how on earth does one identify WHICH plugin?

I have been using firefox for years and have a system that work perfectly most of the time, and has all the usual suspects already installed. But when I see the message above, I just get frustrated because there is no link to follow, and so far as I can tell, no information at all to lead to a resolution of the issue.

Thanks for any pointers.

Asked by gth65 5 years ago

Answered by philipp 5 years ago

  • Solved
  • Archived

All of my downloads over ~200MB either fail or end up corrupt

Whenever I try to download something that's sized ~200 Megabytes or higher, it will take multiple (5-10+) tries to download it with success. The download will either fail… (read more)

Whenever I try to download something that's sized ~200 Megabytes or higher, it will take multiple (5-10+) tries to download it with success. The download will either fail somewhere in the middle of the process, or it will "finish" faster than it should, and when I try to open it, it ends up corrupt. I've tried restarting/resetting firefox in the past, but the larger downloads still will almost always fail in some way.

One other issue that is somewhat related to this, is that my internet speed always seems to fall. It's supposedly 6 Mbps, but once it reaches ~500KBps, it slowly drops until it is around 156-180KBps. Sometimes, it will return to the higher speed, but only momentarily. I've had this downloading issue with things other than firefox, such as Steam. I power cycle my router on a regular basis, since the speeds often will reach a ludicrous level, so restarting it hasn't really solved this issue.

P.S. I know the difference between a Megabit (Mb) and a Megabyte (MB) and so forth, so I'm not making any typing errors in the speeds, just in case anyone is wondering.

Asked by dwarvenname 5 years ago

Answered by shadyz 5 years ago

  • Solved
  • Locked
  • Archived

Tried the FAQ help still getting a runtime error, server error with a certain website

I've tried repeatedly going to the forums at texags.com as I have in the past but keep getting the following message- Server Error in '/' Application. Runtime Error Descr… (read more)

I've tried repeatedly going to the forums at texags.com as I have in the past but keep getting the following message-

Server Error in '/' Application. Runtime Error Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
    <system.web>
        <customErrors mode="Off"/>
    </system.web>
</configuration>

Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
    <system.web>
        <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
    </system.web>
</configuration>

Other people on the forum use firefox without problems and I have done so in the past. I'm trying to switch back from Chrome but this is a huge block for me. I have checked for updates and cleared the history and cache as suggested in the FAQs. ANy advice?

Asked by superrufus99 5 years ago

Answered by superrufus99 5 years ago

  • Solved
  • Archived

"This Connection is Untrusted" appears when trying to access ALL sites on MacBook Pro; problem started after running Avast scan of computer

I ran the Avast full disk scan. Since that time, I've been unable to access any site using Firefox without getting the message, "This Connection is not Trusted." Many … (read more)

I ran the Avast full disk scan. Since that time, I've been unable to access any site using Firefox without getting the message, "This Connection is not Trusted." Many are sites I've been too many times before and they are trusted sites. I don't know whether there's a problem with Firefox or might Firefox be picking up some kind of new "infestation." The Avast scan resulted in 5 files being put into a virus chest. Eleven could not be scanned. Thanks for any help that you can provide!

Asked by Sooser 5 years ago

Answered by jscher2000 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Firefox not updating it self?

The Automatically Install Updates is checked But Firefox is not updating it self, the About Box Says "Firefox is up to date". I have Firefox 36.0.4 Funnelcake January 201… (read more)

The Automatically Install Updates is checked But Firefox is not updating it self, the About Box Says "Firefox is up to date". I have Firefox 36.0.4 Funnelcake January 2015 mozilla35 - 1.0.

Asked by varuna 5 years ago

Answered by jscher2000 5 years ago

  • Solved
  • Archived

How to remove Trojan Exploit-WinampPLS.b.gen from Firefox

Looking for any help removing a Trojan that seems to be effecting Firefox. Anti virus continues to detect Exploit-WinampPLS.b.gen. I used online support from Mcafee, they… (read more)

Looking for any help removing a Trojan that seems to be effecting Firefox. Anti virus continues to detect Exploit-WinampPLS.b.gen. I used online support from Mcafee, they remove a profile entry from Firefox, rescanned, and it was gone, but it appears to return shortly after removed. I have tried resetting Firefox, deleting cash and reinstalling Firefox, it keeps coming back. Any ideas?

Asked by FireMunki 5 years ago

Answered by FredMcD 5 years ago

  • Solved
  • Archived

new tab is redirecting to suspicious site

Hello, When I open a new tab on firefox, it is redirecting to "homepage-web.com/?s=hp&m=tab"... which my McAfee SiteAdvisor is flagging as a "suspcious site". I've s… (read more)

Hello, When I open a new tab on firefox, it is redirecting to "homepage-web.com/?s=hp&m=tab"... which my McAfee SiteAdvisor is flagging as a "suspcious site". I've searched on the firefox help forums and looked at my add ons to see if there was anything dodgy in there... all I have are the one's I installed (i think): 1 click YouTube Video downloader 2.3.8 (I've had this over a month before this tab issue started). McAfee Site Advisor 3.7.2 Right inbox for Gmail 3.6.0 McAfee Security Scan Plus 1.0 (disabled)

Asked by magic_mj 5 years ago

Answered by philipp 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Forgotten sync password and can't find the "forgot password" button/link in option-sync tab.

Mozilla firefox help database instructed us to access option-sync tab as follow to reset password 1. Click the menu button New Fx Menu and choose Options. 2. On the Sync … (read more)

Mozilla firefox help database instructed us to access option-sync tab as follow to reset password 1. Click the menu button New Fx Menu and choose Options. 2. On the Sync tab, click Sign in to open the Sign in page. 3. On the Sign in page, click Forgot password? Firefox will send you a reset email. 4. Follow the instructions in your reset email to change your password.

but in my firefox 36.0.4 there isn't any Sign in link, just Manage firefox account link. Clicked Manage to open manage account page, still can't find "Forgot password" link as stated above. So how do we reset password to sync? Please advise anyone.

Asked by loyheng 5 years ago

Answered by Sashoto Seeam 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Graphics glitch is messing up the tabs

The tab graphics display area has a glitch. The tabs are sometimes covered by garbled characters in and background colors that make the tabs difficult to see and interac… (read more)

The tab graphics display area has a glitch. The tabs are sometimes covered by garbled characters in and background colors that make the tabs difficult to see and interact with. In the screen shot attached, see the far right tab for the problem. This problem is sometimes much worse, covering all but the first tab.. FF 36.0.4, Windows 7, updated to current.

Asked by Bloom22 5 years ago

Answered by jscher2000 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Gray Box At The Bottom of the Window

One day I opened Firefox and it started up with the gray box at the bottom of the window as shown in the screenshot. I can't seem to be able to get rid of it. Unistalled/… (read more)

One day I opened Firefox and it started up with the gray box at the bottom of the window as shown in the screenshot. I can't seem to be able to get rid of it. Unistalled/reinstalled and does not go away. Anyone else know what this is? Thank you.

Asked by st4evr 5 years ago

Answered by user633449 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Firefox crashes

First let me thank anyone who can help me solve this problem. Last night I upgraded to Firefox 36.0.4, updated my flash to Adobe Flash 17 NPAPI, and shockwave to Adobe Sh… (read more)

First let me thank anyone who can help me solve this problem.

Last night I upgraded to Firefox 36.0.4, updated my flash to Adobe Flash 17 NPAPI, and shockwave to Adobe Shockwave Player 12.1

The system automatically installs a plugin called Shockwave for Director.

My system crashes anytime there is any Flash content on the screen from any page in Firefox (regular and safe mode), and I get the message

"Shockwave Flash may be busy or have stopped responding. You can stop the plugin now, or you can continue to see if the plugin will complete."

There is no issue with Chrome, I am about to test IE.

Does anyone think unstalling Firefox, Adobe Flash, and Adobe Shockwave, then re-installng all three problems will help?

Also, I don't know if this is important, but I am not able to get to the Adobe Flash settings page because when I right click just on Flash Motion, the system freezes.

I appreciate the help very much.

Asked by texasbill 5 years ago

Answered by user293 5 years ago

  • Solved
  • Archived

I can't see my tabs

Hi! I refreshed Firefox when it suggested I do so because it was being slow. Silly me for not reading a bit more carefully about what it would remove, and I lost certain … (read more)

Hi!

I refreshed Firefox when it suggested I do so because it was being slow. Silly me for not reading a bit more carefully about what it would remove, and I lost certain settings. Well, I restored tabs on bottom and all that jazz, but it seems that the space above the page itself is limited, and I can't see the tabs (although they are there) unless I remove the bookmarks toolbar or move it up next to the location bar. I do see the tabs when I have the customize-window open, since the bookmarks toolbar is hidden then.

I have tried both restarting Firefox, and my computer - both twice - but it's still the same. It's driving me nuts because I want it back the way I'm used to having it! I tried enclosing two screenshots to show you, but it takes inexplicably long to upload them for some reason, so I hope you understand my problem without them.

Thank you in advance for any assistance!

Asked by DasObscure 5 years ago

Answered by jscher2000 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Some emails don't appear in the folder list, I can only find them by using Search Messages

As of yesterday, new emails from one regular correspondent do not appear in the list of messages when I click on Inbox. The only way I can access them is to use "Edit/Fin… (read more)

As of yesterday, new emails from one regular correspondent do not appear in the list of messages when I click on Inbox. The only way I can access them is to use "Edit/Find/Search Messages". They are still in Inbox, they haven't been moved to another folder. Thunderbird version is 31.6.0.

Asked by d_awdry 5 years ago

Answered by finitarry 5 years ago

  • Solved
  • Archived

I lost tabs using tab groups for the first time

Hi, I had a lot of open tabs so I decided to try using tab groups. As explained in help I was first presented with a single group with all my open tabs in it. I then drag… (read more)

Hi, I had a lot of open tabs so I decided to try using tab groups. As explained in help I was first presented with a single group with all my open tabs in it. I then dragged one tab out to make a group as instructed. I was prompted to name this new group and I did this but I was left with only this group and its single member and nothing else. The rest had disappeared and I can't find them anywhere. Your help in getting my tabs back would be greatly appreciated, Eugene.

Asked by ecofox 5 years ago

Answered by cor-el 5 years ago

  • Solved
  • Archived

No default search engines

I installed freeware that hijacked my search. It removed all of the default search engines and left only bing which was then set to my default. I managed to get bing off … (read more)

I installed freeware that hijacked my search. It removed all of the default search engines and left only bing which was then set to my default. I managed to get bing off the list and added google so I can search. It is not my preferred search tool. I cannot find my preferred search, yahoo, as an add-on. The restore search engines tool is grayed out. I tried a reset add-ons to no avail. I am using Windows 7. Do I need to reinstall firefox?

Asked by rickmcm 5 years ago

Answered by rickmcm 5 years ago

  • Solved
  • Archived

On some web sites, the player is covered by . . .

an invisible screen. Sometimes, I can remove it using Inspect Element. For example, on YouTube, the block is coded; <div id="theater-background" class="player-height"… (read more)

an invisible screen. Sometimes, I can remove it using Inspect Element. For example, on YouTube, the block is coded;

<div id="theater-background" class="player-height"></div>

After I remove the above, the block is gone. How can I get this to not be there in the first place?

Asked by FredMcD 5 years ago

Answered by user1194064 5 years ago