Periodically Thunderbird pops a nag box that it can't update but it's already up to date.

"Thunderbird can't update to the latest version Download a fresh copy of Thunderbird and we'll help you to install it" How can I be rid of this annoyance? The "latest co… (read more)

"Thunderbird can't update to the latest version

Download a fresh copy of Thunderbird and we'll help you to install it"

How can I be rid of this annoyance? The "latest copy" to download is what I'm already running! This began with my update to version 91.10.0 from the previous version.

Asked by stinkfoot 1 month ago

Last reply by frtz 3 minutes ago

Version 102 Some email messages are blank. Possible mail corruption.

Hi, I did an upgrade yesterday from 91 to 102. This morning, I get a few issues. Some email messages are blank. Some have a lot of header and content code displaying that… (read more)

Hi,

I did an upgrade yesterday from 91 to 102. This morning, I get a few issues. Some email messages are blank. Some have a lot of header and content code displaying that is not related to the email I am opening but from a different email message. Some emails have no HTML content but others are fine.

On my cellular device, I am using the Bluemail app and all messages are there and are fine so it appears to be related to Thunderbird 102 upgrade.

I have used Thunderbird for years and this is an issue I have never seen? I am running an IMAP account.

Thanks,

Mike

Asked by mike611 4 days ago

Last reply by Mark Lang 27 minutes ago

After upgrade to 102 can't send S/MIME signed messages

Having working before, after upgrade to TB 102 when I try to send an S/MIME signed message I get this: --- Sending of the message failed. Unable to sign message. Please c… (read more)

Having working before, after upgrade to TB 102 when I try to send an S/MIME signed message I get this:

--- Sending of the message failed. Unable to sign message. Please check that the certificates specified in Mail & Newsgroups Account Settings for this mail account are valid and trusted for mail. ---

I check the account settings and seems to be all fine (as I mention it was working before) nevertheless I clear the selected S/MIME certificates and select them again but still have the issue.

Please help, the company policies is to always sign our messages, so right now I'm not able to send any messages.

((enjoy)) Carlos Rodríguez

Asked by cr.pub 1 week ago

Last reply by kaie 44 minutes ago

opening PDFs

Cannot open PDF from MS365/Sharepoint site. Error message: "ERROR: URL provided is expired or invalid. Please reinitiate the workflow..." Checked: 1 Other file types o… (read more)

Cannot open PDF from MS365/Sharepoint site. Error message: "ERROR: URL provided is expired or invalid. Please reinitiate the workflow..." Checked:

  1. 1 Other file types open/download correctly.
  2. 2 Other browsers open PDFs correctly.

The issue seems restricted to Firefox and PDFs.

Asked by dennis.loebs 20 hours ago

Last reply by kcook2 59 minutes ago

Bookmarks

How do I delete a single bookmark? The instructions in your help file do not work. I click on the blue star in the top right corner, hit "Delete bookmark," but the bookma… (read more)

How do I delete a single bookmark? The instructions in your help file do not work. I click on the blue star in the top right corner, hit "Delete bookmark," but the bookmark does not delete. I have tried shutting down Firefox and restarting after giving the delete command, but no dice. The bookmark seems immortal! Using Mac OS 10.13.6.

Asked by d.freeman031938 4 weeks ago

Last reply by BigFish 3 weeks ago

FULL SCREEN DOES NOT WORK CORRECTLY WITH SOME FACEBOOK GAMES

Several FACEBOOK games show OVER MAGNIFIED when going into full screen. Some examples are SPADES PLUS and JUNE's JOURNEY. The problem started about 3 weeks ago. The only … (read more)

Several FACEBOOK games show OVER MAGNIFIED when going into full screen. Some examples are SPADES PLUS and JUNE's JOURNEY. The problem started about 3 weeks ago. The only "workaround" I can find is to try to hit F11 and / or control - . It might take a dozen or so attempts to finally get it to show correctly. The problem does not exist in OPERA or CHROME. ( These browsers have their own unique problems, such as extreme slow response in Spades Plus ).. I have uninstalled and reinstalled Firefox several times to no avail. I am using a LAPTOP with WIN 7 OS. All has worked well up until about 3 weeks ago.

Asked by rvanceimvu 4 hours ago

Last reply by RobertJ 2 hours ago

using firefox 102.0.1 - suddenly have problems on Amazon

As of yesterday I cannot use Firefox on Amazon from my desktop. I can use it from both of my laptops and, on my desktop, I can use Amazon from Google Chrome. When I try … (read more)

As of yesterday I cannot use Firefox on Amazon from my desktop. I can use it from both of my laptops and, on my desktop, I can use Amazon from Google Chrome.

When I try to search products on FF I get a black screen. When I try to access my wish list, I get multiple error messages.

I tried Re-installing FF but the same problem persists. I have not tried uninstalling/reinstalling yet.

I did a full virus scan overnight. No problems were found in the scan.

Asked by Rosaliy Lynne 2 hours ago

Last reply by RobertJ 2 hours ago

url autocomplete

Since a recent update. Whenever I start typing a URL into my address bar such as "goo" expecting "google.com" or the like to come up nothing happens. It appears the URL a… (read more)

Since a recent update. Whenever I start typing a URL into my address bar such as "goo" expecting "google.com" or the like to come up nothing happens. It appears the URL autocomplete is no longer functioning. I've searched extensively for a solution to the issue but have come up with nothing useful. If you can help I would appreciate it.

Asked by amw3223 4 hours ago

Last reply by Tan Chee Keong 2 hours ago

USPS issue

I can log in to USPS but when Firefox sends a request to the USPS server, I get a BAD REQUEST return. See image. I did not have this problem up until about a month ago. C… (read more)

I can log in to USPS but when Firefox sends a request to the USPS server, I get a BAD REQUEST return. See image.

I did not have this problem up until about a month ago.

Currently running the latest update of Firefox.

Thank you

Asked by rdaffeldt 3 hours ago

Last reply by RobertJ 2 hours ago

title bar buttons

I found that whenever I press the alt button on my keyboard, the title bar appears above the tabs, but it only stays there until I click the mouse. How can I make the ti… (read more)

I found that whenever I press the alt button on my keyboard, the title bar appears above the tabs, but it only stays there until I click the mouse. How can I make the title bar stay?

Asked by Reikson 3 hours ago

Last reply by Tan Chee Keong 3 hours ago

recent update "Error Platform version "91.110" is not compatibler with minVersion 91.11.0 maxVersion 91.110" How to regain access to my email?

how to regain access after your recent update did something to Thunderbird. The computer I am using for this has not yet received that update. I have a great deal of di… (read more)

how to regain access after your recent update did something to Thunderbird. The computer I am using for this has not yet received that update. I have a great deal of difficulty downloading stuff, so I usually need to hire a techie to do that for me. Hopefully you can fix this for me.

Asked by djberlin46 6 days ago

Last reply by Sales282 3 hours ago

Cannot open youtube.com randomly

Hello, I get Secure Connection Failed - SSL_ERROR_HANDSHAKE_UNEXPECTED_ALERT error code randomly while trying to open youtube.com. It works with other browser. Please he… (read more)

Hello,

I get Secure Connection Failed - SSL_ERROR_HANDSHAKE_UNEXPECTED_ALERT error code randomly while trying to open youtube.com. It works with other browser. Please help to solve this problem.

Asked by virag_shah 2 days ago

Last reply by Tan Chee Keong 3 hours ago

Unable to Open Google and Youtube. Potential Security Issues

Hello, I have a problem with firefox and it's recently unable to open Google and Youtube due to HTTP Strict Transport Security (HSTS) with an error Code : SEC_ERROR_UNKNO… (read more)

Hello, I have a problem with firefox and it's recently unable to open Google and Youtube due to HTTP Strict Transport Security (HSTS) with an error Code : SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER

I have done the steps in here : https://support.mozilla.org/en-US/kb/error-codes-secure-websites I don't have any third-party Antivirus

I have also do about:config security.enterprise_roots.enabled by changing to true. It works but unfortunately youtube is broken when i set it to true.

I can't also accept the risk and continue since there's no button that says it.

Thank you

Asked by darkkiller131 1 day ago

Last reply by Dropa 3 hours ago

Address book version 102

Just intalled 102 on Win 10 (latest update). I am getting two problems in the address book. 1. When I open my imported Outlook addresss (now my main address boo) the cont… (read more)

Just intalled 102 on Win 10 (latest update). I am getting two problems in the address book. 1. When I open my imported Outlook addresss (now my main address boo) the contacts are listed but if I click on any of them no details are shown. However, if I use the rightclick menu to select "edit" the details do appear, but with a dark overlay (as it would be for editing. Pressing "save" leaves the entry details displayed properly - and then all the other entries will also bring up their detals too ie it now apears to work normally 2 If I enter a term in the search box absolutely nothing happens. (in version 98 it would show requisite contacts). Oddly if I look in "collected addresses" I find the search result is displayed THERE. (But only if the necessary result entries were already in that address book too - otherwise it says "no result"). It there is a result and I switch back to the main address book it now shows just the search result entries too. But it still does not work for a new entry term. And the list of contacts below is severely truncated [I thought for a moment it had deleted the contacts but closing and reopening address tab shows they are there]. Have I done something wrong or is there a bug here?

Asked by AdrianLG 4 hours ago

Last reply by david 3 hours ago