Adware/malware

Can I stop redirects in Firefox Android. I have tried several suggestions including clearing all my personal data, private data,cache, Etc. My last resort seems to be to … (read more)

Can I stop redirects in Firefox Android. I have tried several suggestions including clearing all my personal data, private data,cache, Etc. My last resort seems to be to be to uninstall reinstall Firefox Android.

Any assistance would be much appreciated. Thanks

Asked by DoctorP 2 days ago

Last reply by DoctorP 1 minute ago

In Reddit, why do links to Imgur now open a new copy of my browser?

Sorry if this isn't a Firefox fault or anything, but I'm lost for want of an answer. I browse both Reddit and Imgur extensively (perchance excessively!) and in Reddit, ma… (read more)

Sorry if this isn't a Firefox fault or anything, but I'm lost for want of an answer.

I browse both Reddit and Imgur extensively (perchance excessively!) and in Reddit, many posts add a link to either gfycat.com or to Imgur to display a picture or video. Normally when the post adds a link to Imgur (and I click on it) a new tab opens on my browser for Imgur and for the video. However, today when I do that Imgur opens up a second Firefox browser meaning that were I to browse and click all evening (as I sometimes do) I could end up with perhaps 30 or more Firefox browsers open.

Please could someone tell me (or suggest) what's happened and also offer a possible cure. Of course, this could be a Reddit error but I'm starting my search here for lack of a better idea! Thanks

Asked by leo9ine 5 minutes ago

Loss of Java with latest FF 79 upgrade

After installing FF 79, we lost the ability to properly view material that require Java script. We verified that Java script was still enabled - it is. Chrome works perfe… (read more)

After installing FF 79, we lost the ability to properly view material that require Java script. We verified that Java script was still enabled - it is. Chrome works perfectly on the same items. This situation created an unknowing error on our part, in that, trying to go back to 78.02, we ran into a compatibility issue with the profiles folder / files. Saving the profiles in 79 stamps them accordingly, and will not allow that folder to be used on 78.02. That unleashed 2 day's worth of struggle to get back to 78.02 with everything we had customized, plus our bookmarks. We found this compatibility issue very hard to crack using the FF help system, but eventually we succeeded by manually creating a "new folder", and copy / pasting all the files, deleting the compatibility.ini. We then invoked this default New Folder and got back to normal. And yes, Java-based items are working normally again. There seems to be no grumbling on the web (at least, as yet) about what we regard as a bug, but we did waste a couple of days on this, and are now carefully "Not now"-ing the update to 79 message, until more info is available and a fix is offered.

Asked by rnjbailey 3 hours ago

Last reply by rnjbailey 7 minutes ago

Restoring a saved profile

I have Windows 10, version 1903. I recently backed up my Mozilla Roaming and Local profiles to an external drive before replacing the hard drive in my laptop. After repla… (read more)

I have Windows 10, version 1903. I recently backed up my Mozilla Roaming and Local profiles to an external drive before replacing the hard drive in my laptop.

After replacing my hard drive with a new one, I restored an earlier image file of my computer in order to put back all my data onto the new drive.

Then I did a Fresh Start, effectively doing a new install of Windows 10 (v.1903).

(As far as I can tell, my old Firefox data was deleted during the Fresh Start reinstall.)

I now did a new install of Firefox onto my computer. After I opened it I synced. Because my favicons were not restored (a generic globe icon shows in their place instead), I'd like to load in my old saved profile and make that my default profile.

The problem: So I tried copying and pasting the saved profile ("bxfz7tby.default" ) back into the new Mozilla Roaming and Local profiles (e.g, into "C:\Users\,username>\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\", but I can't get Firefox to access them. Instead, it only accesses the new profile it created.

I did an uninstall and tried it again, but all I ended up doing is creating another new profile. Now when I go to About:Profiles (see image), the default-release and default profiles listed don't seem to exist anymore (they aren't loadable, and they can't be found using the filepath noted there), and the actual backup profiles that I copied from my portable drive into Mozilla and that I actually see in File Explorer, doesn't show up as a profile choice.

How can I restore my old backed up profile? And if I do restore it successfully, will that also restore my missing favicons?

Asked by blue_sky 2 days ago

Last reply by blue_sky 14 minutes ago

Can't see pictures on mobile.de website

Hi dears, I can't see any picture on that website. I've tried to use "privat mode" and "safe mode" - problem is exactly the same. Reseting browser data didn't help. Attac… (read more)

Hi dears, I can't see any picture on that website. I've tried to use "privat mode" and "safe mode" - problem is exactly the same. Reseting browser data didn't help. Attached picture, link for website on the screen: https://suchen.mobile.de/auto-inserat/audi-q3-2-0-tdi-quattro-s-line-xenon-navi-klima-shz-p-k%C3%B6ln/298986800.html?action=homeRviReco

I've tried also other browsers - everything works fine. With firefox mobile everything works fine too.

Could someone help me? :)

BR. Łukasz

Asked by Wolek Priv 25 minutes ago

Changing the color of Firefox home page

My system was acting up so I reset FF and now I see I've lost all my custom menu options for things like Netflix, PayPal, email, etc. The screen is also WHITE...TOO BRIGH… (read more)

My system was acting up so I reset FF and now I see I've lost all my custom menu options for things like Netflix, PayPal, email, etc. The screen is also WHITE...TOO BRIGHT for my eyes. I have FF set as home page as before, but I lost the light grey color I had before the reset. I have searched all over the web and cannot find simple instructions, extensions, or help on how to turn off this awful white glare in the home search page. I have also lost my bookmarks and menu icon. Can you help this 'ol fart..LOL...??! Attached is the image of my desktop with new home page...ALL that WHITE...!!!!

Asked by unclepine 27 minutes ago

Drafts are Saving to Archives Folder

Hello all, I have a problem. I have set up my email to keep draft messages in "Drafts" folder on Local Folders. Auto save is also set to keep Auto Save draft messages … (read more)

Hello all,

I have a problem.

I have set up my email to keep draft messages in "Drafts" folder on Local Folders. Auto save is also set to keep Auto Save draft messages in "Drafts" folder on Local Folders.

However, all drafts are saving into the Archives folder.

I am not sure what to do next to correct this issue.

I hope you can help.

Asked by cporan 1 day ago

Last reply by cporan 32 minutes ago

Outlook

Yesterday, HP and Windows 10 ran an update and now when I try to open Outlook (Hotmail), I get a very tiny screen that looks like this. I click on my user name and passwo… (read more)

Yesterday, HP and Windows 10 ran an update and now when I try to open Outlook (Hotmail), I get a very tiny screen that looks like this. I click on my user name and password and then nothing happens. Until yesterday, Outlook opened automatically when selected from my bookmarks. Also, it is now taking a long time for this tiny little screen (as shown below) to open. In addition, I cannot invite participants to Zoom meetings anymore. If I click on "Default email" after "Invite", nothing happens. This, until yesterday, would open Outlook so I could send the invitation. Thank you!!!

Sign in No account? Create one! Sign in with Windows Hello or a security key Sign-in options Terms of use Privacy & cookies

Asked by ateter2004 41 minutes ago

Switching architectures from x86 to x64

Hello - I'm looking to upgrade clients in my enterprise environment from x86 to x64. I've consulted the KB at https://support.mozilla.org/en-US/kb/profile-manager-create-… (read more)

Hello -

I'm looking to upgrade clients in my enterprise environment from x86 to x64. I've consulted the KB at https://support.mozilla.org/en-US/kb/profile-manager-create-remove-switch-firefox-profiles and I'm wondering if there is a way to launch this profile manager at launch, or a way to import the bookmarks from x86 to x64. In my testing, I have not seen this Profile Manager launch automatically on first run of an install of x64.

Asked by Mark Phillips 53 minutes ago

Unified Folders - Only "Junk" Misbehaves

I use the Unified Folders view all the time. It works just as expected (summary level shows the totals, each folder shows its details), except for the Junk set. I get no … (read more)

I use the Unified Folders view all the time. It works just as expected (summary level shows the totals, each folder shows its details), except for the Junk set. I get no summary level. Each of the detail folders shows the correct information, but the top level folder shows nothing. When I select the top level folder, Thunderbird will search all of the folders, but seems to hang up on an empty folder (I checked with the browser access to the account).

Thunderbird: 78.1.0 (64-bit)

  • No extensions or themes
  • Three IMAP email accounts

macOS Catalina: 10.15.6

Asked by Old Gnome 1 hour ago

Headers (From/Subject/To) not visible in message pane since 78.0 update

In the list view everything still looks fine, but selecting a single message, in the message pane most of the lines are blank (though it shows "1 more" on the From line, … (read more)

In the list view everything still looks fine, but selecting a single message, in the message pane most of the lines are blank (though it shows "1 more" on the From line, another "1 more" way over on the right edge of the window, possibly on the "To" line). One message appears to have been grabbed cleanly for the Subject line after going through 400+ new messages, but now it just keeps using that Subject for every email I select.

This is so flagrant I can't imagine how this could have gone out this way. I did flip through the release notes in case it's just some poorly documented change but nothing I see there could explain this behavior.

This isn't acceptable; I need to be able to tell what email I'm looking at and who else was on the thread or I can't use Thunderbird. Please don't make me go back to Outlook.

Anyone?

Also at the moment both address book and just literally sending myself an email both don't work. Is 78.0 even remotely usable?

Thanks

Asked by dyer216 2 weeks ago

Last reply by dyer216 1 hour ago

Verification Link not sent

Hi I've just changed from Android to IOS and downloaded the App. It asks me to sign in which I have, then says it is 'sending verification link' to my email address (corr… (read more)

Hi

I've just changed from Android to IOS and downloaded the App.

It asks me to sign in which I have, then says it is 'sending verification link' to my email address (correct address).

Despite many attempts this link never shows up.

There does not seem to be any online help/ chat or a direct email to ask them directly.

Any ideas?

Thanks, Steve

Asked by sjpankhurst 1 hour ago

IMAP: Any way to put multiple IMAP accounts under one heading, e.g., "All My Mail"?

Thunderbird allows multiple POP accounts to be merged under one header. Thunderbird seems NOT to allow multiple IMAP accounts to be merged under one header. I'm importing… (read more)

Thunderbird allows multiple POP accounts to be merged under one header. Thunderbird seems NOT to allow multiple IMAP accounts to be merged under one header. I'm importing 4 gmail accounts via IMAP protocol. As asides:

  • MS Mail allows multiple IMAP accounts to be merged under one header.
  • I am a "refugee" from Outlook 2007 (system crash).

Any help will be appreciated, even if it's "It can't be done." TIA

Asked by MisterGlenn 1 hour ago

Thunderbird causes Major Problem with Trash and Spam folders for mail servers

The default settings in: Tools - Account Settings - Syncronization & Storage - Advance ... are to not check the Trash and Spam folders, therefore Thunderbird only dow… (read more)

The default settings in:

Tools - Account Settings - Syncronization & Storage - Advance

... are to not check the Trash and Spam folders, therefore Thunderbird only downloads 51 messages at a time.

This might sound like a good idea for reducing traffic, but users don't know this so when they empty their trash (if they ever) after deleting all their spam (which can have more than 51 messages), they think they are done.

This results in leaving gigabytes of Trash and Spam on the mail server for IMAP accounts that users will probably never delete because they have to repeatedly empty the Trash 51 messages at a time.

Please change the default settings to download all mail for all folders. At least offer an option to do so when they Empty Trash.

Asked by ggreen71 2 hours ago

Last reply by ggreen71 1 hour ago

No longer able to bypass SSL_ERROR_BAD_CERT_ALERT

Since the last update, I can no longer bypass the SSL_ERROR_BAD_CERT_ALERT where I had once just been able to "Accept the Risk". I need to be able to bypass this message… (read more)

Since the last update, I can no longer bypass the SSL_ERROR_BAD_CERT_ALERT where I had once just been able to "Accept the Risk". I need to be able to bypass this message.

Asked by Richard 1 hour ago

Firefox window is not lined up properly

Hello, Since a while i noticed that the aspect ratio of firefox is off. There is a little line on the bottom and left side of the window. It's only a few pixels wide, but… (read more)

Hello,

Since a while i noticed that the aspect ratio of firefox is off. There is a little line on the bottom and left side of the window. It's only a few pixels wide, but enough for my mouse to not recognize it as a window. It's slowly been driving me mad, since i can't click on the far left side of the screen and my cursor stays there when i watch a video fullscreen.

Anyone have any solutions for this?

Thanks in advance!

Asked by aa96ron 1 hour ago