Firefox tab crashes during test run with Smartbears TestComplete

We are experiencing crashes in Firefox. The test report shows a message "The firefox.exe process crashed." and provides a dmp file. I didn't find an option to upload the … (read more)

We are experiencing crashes in Firefox. The test report shows a message "The firefox.exe process crashed." and provides a dmp file. I didn't find an option to upload the dmp here. The attached pictures shows that the current tab of firefox has crashed.

Asked by m.hesse 4 days ago

Offline mode is online and is still connecting to Internet

Hello everyone, Please test with all versions of Firefox. I was able to reproduce this consistently even after a complete reinstall or reset. For this case, ESR was check… (read more)

Hello everyone,

Please test with all versions of Firefox. I was able to reproduce this consistently even after a complete reinstall or reset. For this case, ESR was checked and surprisingly it stays online even when offline mode is used upon start using profile manager. For this, you can create a new profile and start the browser in offline mode and search something in address bar. At first, you will be greeted with an offline mode message but if you hit refresh then the browser becomes online and the search results are now available. This is not just related to search results but any websites.

Hope you guys can provide some info as this is really unexpected behavior.

Thank you and looking forward to your suggestions

Test specs: Windows 7-10/Linux/Ubuntu Firefox version: ESR 102.5.0/Standard 107.0

Asked by d3nkzplfcx 6 days ago

Youtube glitching out

I've noticed there seems to be some kind of issue with Youtube. I had jumped into the site today same as usual, and found that there were times when it was not playing pr… (read more)

I've noticed there seems to be some kind of issue with Youtube. I had jumped into the site today same as usual, and found that there were times when it was not playing properly. I couldn't shut off annotations, for example, and then there were times when the browser would say that the page was slowing down Firefox (often taking up to 60% of memory in my task manager, which should not be possible). Other times I couldn't pause a video. or if I closed the vdeo out, it would still briefly play audio from it in the background. I tried clearing the cache and later my temp files in my laptop and checked other sites to see if similar issues occur. None of them seem to be affected by this. I even shut down the computer and retarted it while putting it on the charger during startup to clear any bugs via power cycle and this is still happening on and off. Anyone have a clue what's going on?

Asked by Marc7 2 days ago

Authentication error with Yahoo mail

About 2 months ago I started getting errors accessing Yahoo mail in Thunderbird. I deleted the account and set up my IMAP according to the recommendations on the Yahoo si… (read more)

About 2 months ago I started getting errors accessing Yahoo mail in Thunderbird. I deleted the account and set up my IMAP according to the recommendations on the Yahoo site for third party apps. I have TB 102.4.2 64 bit on my HP desktop running Ubuntu 22.04. I have repeatedly, at least 20 times reconfigured to no avail. I have used TB with no problem for over 10 years. Back a few months ago I did set an application password for Yahoo as well.

I have looked at the solutions posted over and over again but no suggestions work.

Here are my settings: Incoming mail: Server Name: imap.mail.yahoo.com Port: 993 Connection Security: SSL/TLS Authentication Method: OAuth2 User Name: Myname@yahoo.com

Outgoing Mail: Server Name: smtp.mail.yahoo.com Port: 465 Connection Security: SSL/TLS Authentication Method: OAuth2 User Name: Myname@yahoo.com

What gives?

Asked by kjaspan 4 days ago

Last reply by kjaspan 2 days ago

Duck Duck Go missing

Duck Duck Go has gone missing from the search function on my Windows 10 desktop and is now showing 'Search with Google or enter address.' I do NOT want to search with Goo… (read more)

Duck Duck Go has gone missing from the search function on my Windows 10 desktop and is now showing 'Search with Google or enter address.' I do NOT want to search with Google. How can I get Duck Duck Go back?

Asked by Doug Buchs 1 week ago

Last reply by Doug Buchs 6 days ago

Save path dosent remember

I dont know how to explain or how its called, What i want to know when i use Firefox for docker app i have to type path every time i want to use download while on Chrome … (read more)

I dont know how to explain or how its called, What i want to know when i use Firefox for docker app i have to type path every time i want to use download while on Chrome when i double click i get drop down with paths i allready used so i just pick instead type every time (it can be frustrating because sometimes i mistype)

Image shows best what i mean :)

Asked by neocro44 6 days ago

Last reply by neocro44 4 days ago

youtube bad sound and video stoping with this virsion of firefox browser ok with microsoft egde on same computer

having lots of problems with watching videos on youtube sound breaking up and videos stoping been having this since it updated ok on microsoft edge browser no prob but wo… (read more)

having lots of problems with watching videos on youtube sound breaking up and videos stoping been having this since it updated ok on microsoft edge browser no prob but would rather use firefox than windows shit

Asked by lee.corkram 3 days ago

Last reply by lee.corkram 2 days ago

Can't send email on one account

I am on version 102.5.0 (64bit). I use Thunderbird to access my Charter email and my gmail accounts. I am unable to send email from my Charter account, but my gmail acc… (read more)

I am on version 102.5.0 (64bit). I use Thunderbird to access my Charter email and my gmail accounts. I am unable to send email from my Charter account, but my gmail account works okay. This has been happening for a couple days. I was using a POP server on the 32 bit version of TB. I did a little research and thought maybe updating to an IMAP server would work. It doesn't. My settings look like they are what Charter expects. Server: mobile.charter.net. Connection security: SLS/TLS. Authentication: Normal password. When I try to send a message, it looks like it is sending, but it hangs there until I cancel. (On the POP server, I got a "Sender rejected" message.) I can send email through Charter's interface and through the Mail app on my iPad.

Asked by jaccola 3 days ago

Search in 102.5.0

In 102.5.0 and all versions I have had thus far of Thunderbird I have the usual search, plus the "filter these messages" search box underneath on the toolbar. Until very… (read more)

In 102.5.0 and all versions I have had thus far of Thunderbird I have the usual search, plus the "filter these messages" search box underneath on the toolbar.

Until very recently I could go into any folder and just put a word and it would do a search of that folder, but has stopped doing that now. I can be in same folder and put a name and that works fine.

Does anyone know how I can get the normal response that I have had for many, many years please?

Asked by Hughmoz 1 week ago

Last reply by Hughmoz 2 hours ago

emails not sending

I am not able to send emails from my Thunderbird app, can receive them no problem. I can also send from my mobile and from the Outlook app - but I want to keep using Thun… (read more)

I am not able to send emails from my Thunderbird app, can receive them no problem. I can also send from my mobile and from the Outlook app - but I want to keep using Thunderbird. I have contacted my service provider, no problem there, and looked at the settings which all seem ok to me. What can I try next?

Asked by imogen.field1 3 days ago

TB spell checker not working after update

After several recent updates (ie continuing issue) the spell checker is disabled. Re-installing it solves the problem. On editing/composing a reply all text is shown as r… (read more)

After several recent updates (ie continuing issue) the spell checker is disabled. Re-installing it solves the problem.

On editing/composing a reply all text is shown as red/UL (ie spell error). Reinstalling the English (Canadian) language pack and restarting TB restores it until the next update.

This occurs on 2 machine Win 10 22H2 version. TB currently 102.5.0 (64-bit).

Richard

Asked by Rich-J 1 week ago

Last reply by Rich-J 5 days ago

Nexus website

Hi, this site when trying to login keeps looping, it has only happened recently and I've cleared cookies and disabled all the addons for it, the site works, but when tryi… (read more)

Hi, this site when trying to login keeps looping, it has only happened recently and I've cleared cookies and disabled all the addons for it, the site works, but when trying to login it loops https://www.nexusmods.com and says in the loop-

users.nexusmods.com

Checking if the site connection is secure users.nexusmods.com needs to review the security of your connection before proceeding.

even tried in private browsing, cannot use any other web browser. Please help thanks.

Asked by Mangekyo Sharringan 2 days ago

Last reply by Mangekyo Sharringan 2 days ago

Home screen icons no longer have names

My home screen icons no longer have any names! It's impossible to tell different shortcuts from one another if they share the same image. There's nothing in the customisa… (read more)

My home screen icons no longer have any names! It's impossible to tell different shortcuts from one another if they share the same image. There's nothing in the customisation options about hiding text, and I wouldn't have enabled any such feature if I had found the option. Help!? I know there were names there before.

Asked by silarcta 5 days ago

Black Screen + Total Blockade

The Browser is gone completly basicly. I opened a "few" Tabs and then it suddenly crashed with my PC. Now My PC is getting old so Crashes aren't new but after the Restar… (read more)

The Browser is gone completly basicly. I opened a "few" Tabs and then it suddenly crashed with my PC. Now My PC is getting old so Crashes aren't new but after the Restart of the PC Firefox just didn't work, it would Open but that's where it ends i can't access anything it doesn't react to any inputs, it's black screen can't even see my bookmarks it doesn't open last opende sites or anything altough i can Input somehting in the Hot bar but it won't react to it and just try to google it but that won't work as well. I installed a second version of Firefox now but for example my passwords.. not all of those were saved somewhere else. So if someone knows a fix for that or to just get them another way through files along side my bookmarks that would be very helpfull. thankss

Asked by Kiro30000 2 days ago

Last reply by Kiro30000 2 days ago

Program nonfunctioning

I have been using Firefox for years. Suddenly, when opened, ALL of the menu items are greyed out and non-responsive. I have tried reinstalling a couple of times, to no av… (read more)

I have been using Firefox for years. Suddenly, when opened, ALL of the menu items are greyed out and non-responsive. I have tried reinstalling a couple of times, to no avail. I have no idea what is going on, and hope someone out there does! Thanks, David

Asked by d.ixtlan 5 days ago