Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

Youtube very laggy recently?

basically just the title. In the last couple days youtube.com specifically has been borderline unusable for me on firefox. All other websites work fine for me on firesfox… (read more)

basically just the title. In the last couple days youtube.com specifically has been borderline unusable for me on firefox. All other websites work fine for me on firesfox and youtube has no issues on other browsers.

Asked by Dartagnan Rozycki 5 months ago

Answered by TyDraniu 4 months ago

  • Solved

Videos buffering and/or not playing

When I try to play a video on Firefox desktop, it takes it a long time to load. Once it has loaded, whenever I pause it for more than a few seconds, or if I try to skip a… (read more)

When I try to play a video on Firefox desktop, it takes it a long time to load. Once it has loaded, whenever I pause it for more than a few seconds, or if I try to skip around the video (either by clicking around in the loaded section of the progress bar or using +/- seconds buttons), the video begins buffering again before the video resumes. This makes it extremely difficult and frustrating to watch anything that requires me to pause, rewind, or fast forward. I've noticed this issue affect multiple video viewing sites, such as YouTube, Vimeo, and Netflix. My roommate also uses Firefox, but doesn't have this issue, so I know it's not a problem with my internet. I thought it might be a problem with my computer, but I tried to replicate the issue in Chrome and everything worked fine there. The issue has persisted almost a week. I have:

  • Rebooted my computer several times
  • Deleted my history/cache
  • Disabled my extensions
  • Turned off Java scripts in firefox (this disabled my ability to load sites like YouTube completely, so I turned it back on)
  • Updated my computer
  • Updated my graphics drivers
  • Refreshed firefox
  • Uninstalled and reinstalled firefox (and rebooted my computer)
  • Uninstalled and reinstalled firefox AND deleted all the data it stored on my computer (and rebooted my computer)

I am currently using version 123.0.1 of Firefox. My OS is Windows 10 22H2.

Asked by AccidentalRogue 3 months ago

Answered by AccidentalRogue 3 months ago

  • Solved

Youtube slow only on firefox

YouTube all of a sudden started to slow down and only be able to load videos fast enough in 360p resolution, I tried watching YouTube on Microsoft edge and YouTube handle… (read more)

YouTube all of a sudden started to slow down and only be able to load videos fast enough in 360p resolution, I tried watching YouTube on Microsoft edge and YouTube handled 1080p easily there, I have cleared the cash and made sure my Firefox and Windows are up to date and still the issue persists.

this only seams to occur on YouTube as amazon prime and speed test works without issues

Asked by nadum8 3 months ago

Answered by jonzn4SUSE 3 months ago

  • Solved

Security risk - "Thunderbird detected a potential security threat"

I opened Thunderbird this morning and there were no issues. Closed it and just now reopened and I'm getting this message: Thunderbird detected a potential security thre… (read more)

I opened Thunderbird this morning and there were no issues. Closed it and just now reopened and I'm getting this message: Thunderbird detected a potential security threat and did not continue to live.thunderbird.net. If you visit this site, attackers could try to steal information like your passwords, emails, or credit card details.

It downloaded 28 emails but will not let me see/access them.

Can anyone help? Thanks, Linda

Asked by sunapeedog 2 months ago

Answered by sunapeedog 2 months ago

  • Solved

Incredible slow download speeds with 999Mbps connection (below 15Mbps)

Just recently Firefox seems to have its downloads capped at 15-16 meg speedtests show the full 1Gig speed OPERA AND EDGE both download at the full 999 megs but firefox … (read more)

Just recently Firefox seems to have its downloads capped at 15-16 meg speedtests show the full 1Gig speed OPERA AND EDGE both download at the full 999 megs but firefox has recently stopped downloading any faster then 19 meg

what in firefox could be causing this its not happening in any other browser.

Asked by firefox2776 1 month ago

Answered by firefox2776 1 month ago

  • Solved

Cannot send or receive GMail messages in Thunderbird

Good afternoon I have 2 accounts in Thunderbird - a gmail and a Yahoo. Both were running great from the time I set up Thunderbird about 2 weeks ago until yesterday when t… (read more)

Good afternoon I have 2 accounts in Thunderbird - a gmail and a Yahoo. Both were running great from the time I set up Thunderbird about 2 weeks ago until yesterday when the gmail account stopped sending and receiving. The Yahoo account is still fine. I have not received a message in Thunderbird in my gmail account since, although I have logged in on the web and confirmed that there are incoming messages in my account.

When I attempt to send a message from the gmail account I receive an error message - "Add Security Exception". If I click "View" nothing happens. If I click "Get Certificate" the section "Unknown Identity" changes to "No Information Available". However, when I cancelled the message I noticed a new error message appeared - "Send Error Message" and when I returned to the main Thunderbird screen I noticed a new tab appeared "Certificate for smtp.gmail.com".

As you can imagine, I seem to be getting nowhere with this and as I am only an intermediate user with computers I don't know where to go next. Subsequently, I sincerely hope that someone out there is able to help me. Any assistance would be very much appreciated.

The following are my Thunderbird settings for the gmail account :- Incoming Server Server type : IMAP Mail Server Server name : imap.gmail.com Port : 993 User name : [myname]@gmail.com Connection security : SSL/TLS Authentication method : OAuth2

Outgoing server Description : Google Mail Server name : smtp.gmail.com Port : 465 Connection security : SSL/TLS Authentication method : OAuth2 User name : [myname]@gmail.com


A copy of the error messages as well as the Certificate are attached.

Asked by Mike Flint 5 days ago

Answered by Matt 4 days ago

  • Solved

Error code 400? Cannot connect

Hi, I cannot get my outgoing connection to work. I have had message that said my incoming was ok but I cannot see any incoming mail, (TB locks up and says do not retry or… (read more)

Hi, I cannot get my outgoing connection to work. I have had message that said my incoming was ok but I cannot see any incoming mail, (TB locks up and says do not retry or the like). I have deleted TB and re-installed Ver. 115.8.1 (64 bit). I am using Win 10 on an older desktop. I have no difficulty getting and sending using Google mail account, I can log in and out without any problem. After a new TB install I enter my Name, my email address and Google password. Remember password is checked. I select POP, (a few times imap), incoming says pop3 SSL/TLS and POP.gmail.com For outgoing it says SMTP SSL/TLS and smtp.gmail.com and user name is my Google email address. I click "continue". NEXT; I get the popup showing a busted robot says user name or password not correct. On occasions I have seen the system searching for a password. Ultimately it may say contact supplier or the like. I have been down for 6 weeks and want to get back to TB, help will be appreciated. Bill bill.geneau@gmail.com

Asked by Bill Geneau 3 months ago

Answered by david 3 months ago

  • Solved

I can't upload images on mobile

The upload photo button does nothing... on this page, on Reddit, Facebook too. I've tried clearing cache. I'm on latest android and firefox 124.2.0. I have standard secur… (read more)

The upload photo button does nothing... on this page, on Reddit, Facebook too. I've tried clearing cache. I'm on latest android and firefox 124.2.0. I have standard security enabled and permission is set to "Ask" for camera and storage. How do I make this work again?

Asked by sodapuddle 2 months ago

Answered by sodapuddle 2 months ago

  • Solved

"this page is slowing down firefox"

How can I turn this message off? Some sites I visit give me that message, it shows up when I'm typing a reply to something which pushes the page lower and fouls up my ab… (read more)

How can I turn this message off? Some sites I visit give me that message, it shows up when I'm typing a reply to something which pushes the page lower and fouls up my ability to keep typing, then if goes away, comes back, goes away ... I just want to kill the message entirely. I'm not worried about speed, there's nothing to fix, I just want the message gone.

Asked by rayandrews 3 months ago

Answered by cor-el 3 months ago

  • Solved

When replying the cursor is placed in the TO field instead of the text field

Hi. When replying to an e-mail, Thunderbird has started to place to input cursor in the TO field instead of the message text field (in this case it should be before the a… (read more)

Hi. When replying to an e-mail, Thunderbird has started to place to input cursor in the TO field instead of the message text field (in this case it should be before the answered text).

Any ideas? BR Johnny

Asked by johnny35 1 month ago

Answered by johnny35 1 month ago

  • Solved

Persistent problem with Thunderbird not responding

For months I was experiencing the problem of "Thunderbird not responding" occasionally. It was a short duration issue (a few seconds to a minute). I reinstalled Thunder… (read more)

For months I was experiencing the problem of "Thunderbird not responding" occasionally. It was a short duration issue (a few seconds to a minute). I reinstalled Thunderbird several times without success. I read almost every comment available online about this problem and I tried many ideas and recommendations I found without success. Most recently the problem became so serious that it was not a nuisance any longer. It was nearly impossble to work waiting for minutes to open an email or to continue typing while preparing a message and being interrupted by the problem I am describing. I ran Thunderbird in safe mode and determined that none of the add-ons is causing the problem. I turned the firewall OFF and determined that firewall was not causing the problem. I then decided to run Thunderbird in Offline mode and found that the program works normally. Then while in Offline mode I decided to download more messages and the program asked me if I wanted to switch to the Online mode. I said yes. New emails were downloaded and without going back to the Offline mode I was able to work normally without any occurrence of the "Thunderbird not responding" problem. I have been using this workaround for several days now. I download a number of eamails. I try working in Online mode and I cannot do it. I switch to Offline and work fine. I switch back to Online mode and I don't see the problem any longer for the whole day. Do you have any idea as to the origin of my proble? I am running Thunderbird 115.10.2 64 bit on Windows 11. I had the problem originally using Lenovo T490s and more recenlt Lenovo X1 Yoga

Asked by savvides48 1 month ago

Answered by savvides48 1 month ago

  • Solved

Firefox url and search bar display issue since last update (126)

There is a display issue when I search anything in the url bar. It goes up the window, and disappears completely if many suggestions are made. The issue disappears when i… (read more)

There is a display issue when I search anything in the url bar. It goes up the window, and disappears completely if many suggestions are made. The issue disappears when in troubleshooting mode. I disabled all plugins, changed the theme to no avail.

Asked by jacquessanson 3 weeks ago

Answered by cor-el 3 weeks ago

  • Solved

Lost the sound on FF after updating to 121.0

User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:121.0) Gecko/20100101 Firefox/121.0) I updated FF build from 120.0.1 to 121.0, then sound disappeared from all w… (read more)

User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:121.0) Gecko/20100101 Firefox/121.0)

I updated FF build from 120.0.1 to 121.0, then sound disappeared from all websites!!! and I checked my laptop the sound is working in other apps! now I watch YouTube like Charlie Chaplin. This issue happens in a new profile, as I created another one to see if it's a profile related problem, Thank you.

Asked by H 5 months ago

Answered by H 5 months ago

  • Solved

Firefox does not appear in volume mixer in Windows 11

I have a Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 6 (20XY005MGE) with Win11 Pro. All of a sudden, Firefox does not play any sound. I notice that it does not show up in the volume mix… (read more)

I have a Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 6 (20XY005MGE) with Win11 Pro.

All of a sudden, Firefox does not play any sound. I notice that it does not show up in the volume mixer. I tried:

Youtube does not play sounds, the Spotify page notices that it cannot play sound (the spotify App for Windows works fine, though). News sites (tagesschau.de / video, deutschlandfunk.de / audio) play the video, but no sound.

I had the problem a few months ago already but I cannot recall the solution :(

Thanks for helpful hints!

Asked by Wolfgang-Hannover 5 months ago

Answered by Wolfgang-Hannover 5 months ago

  • Solved

Personal subfolders have disappeared

For many years, my wife and I have each used Thunderbird on our own computers. Several weeks ago, when my wife turned Thunderbird on, a new screen appeared that mentioned… (read more)

For many years, my wife and I have each used Thunderbird on our own computers. Several weeks ago, when my wife turned Thunderbird on, a new screen appeared that mentioned account setup and directed her to set up her existing email address. When she did, a home screen appeared that was significantly different than the one she had been using. But more than that, she lost all her saved emails and Thunderbird started to reload emails. The reloading ended with over 1800 “new” emails whose dates reached back for almost a year. Since then, after some work, the home page has been returned to its earlier look; downloading, sending and deleting are working as before. Missing are a few important, personal subfolders. We’ve tried a few things that we thought/hoped would return us to the point before everything went crazy. That hasn’t happened. Recently, we looked at the Profiles folder on each of our computers and saw something that, I think, is unusual and, I hope, might provide a way get her back at least some of what was lost.

The route to my Profiles is C: > Users > Me > AppData > Roaming > Thunderbird > Profiles In Profiles are two folders, one ends with .default and the other with .default-release. The only thing in the default folder is the file times.json. The default-release folder contains many files and folders, including the Mail folder. The Mail folder contains two subfolders: Local Folders and mail.comcast.net.

On my wife’s computer, there is only one folder inside Profiles. The name ends in .default. Inside that folder is the Mail folder. Within the Mail folder are six subfolders: Local Folders, Local Folders-1, Local Folders-2, mail.comcast.net, mail.comcast.net-1, mail.comcast.net-2. The Date Modified date for Local Folders is probably the date the problem started. Date Modified for Local Folders-1, mail.comcast.net and mail.comcast.net-1 is the same: a few days after the date for Local Folders. The dates for Date Modified for Local Folders-2 and mail.comcast.net-2 are the same, and change daily.

I’m hoping/assuming that the missing, personal subfolders are in one, or more, of Local Folders, Local Folders-1, mail.comcast.net, mail.comcast.net-1. What I’m asking here is: does anyone know of a way to easily locate and recover the subfolders and, then, move them into the correct location in Local Folders-2and/or mail.comcast.net-2.

Thanks for taking the time to read this long story.

Asked by I_Rufus 5 months ago

Answered by I_Rufus 4 months ago

  • Solved

On startup: "Authentication Required - Mozilla Thunderbird"." https://www.google.com is requesting your username and password". How do I find out which username and password it is looking for, I have tried all of my gmail accounts. Cause: Calendar

On every login to Mozilla thunderbird it open a popup: "Authentication Required - Mozilla Thunderbird" "https://www.google.com is requesting your username and password" … (read more)

On every login to Mozilla thunderbird it open a popup: "Authentication Required - Mozilla Thunderbird" "https://www.google.com is requesting your username and password" . I have tried all of my gmail account logins and passwords. How can I find out what it wants?

Asked by kjlevy71 5 months ago

Answered by Matt 5 months ago

  • Solved

Firefox browser starts flickering when maximized and when the theme is dark.

Hello, I'm using samsung odyssey g7 32' monitor connected to my laptop with a rtx 2060. The monitor is connected with a minidisplay port to display port cable. The proble… (read more)

Hello, I'm using samsung odyssey g7 32' monitor connected to my laptop with a rtx 2060. The monitor is connected with a minidisplay port to display port cable. The problem doesn't occur on the laptop screen but it does on the samsung screen. The flickering stops when i make the window a little smaller. I am using KDE plasma 6.0.3 but the problem was also present when i was using Hyprland as my desktop enviroment. I tried troubleshoot mode but nothing changed. I am seeking help. Thanks.

Asked by ersandemircan57 2 months ago

Answered by jonzn4SUSE 2 months ago

  • Solved

firefox and ublock origin

When I open Firefox. Firefox Will NOT open any websites. If I disable ublock origin then enable again Firefox works but I get all the ADS. What I have to do is: Close fir… (read more)

When I open Firefox. Firefox Will NOT open any websites. If I disable ublock origin then enable again Firefox works but I get all the ADS. What I have to do is: Close firefox and restart Firefox but then I get this message "Firefox is already running, but is not responding. The old Firefox process must be closed to open a new window." Sometimes I have to restart Firefox as many as 10 times before Firefox works. I got to the point where I stop after the second try and just switch to Brave browser.

Before: Firefox use 99%. Brave Use 1% Now: Firefox use 75%. Brave use 25%

Asked by mrlucky92022 3 months ago

Answered by zeroknight 3 months ago