Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

Cloudflare Verify you are human looping

I have been experiencing a problem with Cloudflare specifically on one site (character.ai) and when the verify you are human pops up. It takes me in a seemingly infinite … (read more)

I have been experiencing a problem with Cloudflare specifically on one site (character.ai) and when the verify you are human pops up. It takes me in a seemingly infinite loop. On the Cloudflare community site they say it could be because of things like adblock but even without any adblock or anything of the sort on it does the same thing. Sadly Cloudflare community doesn't support being used on Firefox. So maybe they don't support being used on Firefox in general? I have contacted the actual websites support but they don't seem to even read submitted inquiries because I never hear anything back from them except the automated message they received it. It is now preventing me from using certain things in general which as before it wasn't that big of a deal but recently they changed the site layout and still allowed you to use the old layout but the verification blocks you from using the old layout. The first one is one from a couple of weeks ago when it only effected me trying to open things in a separate tab and the second one is the newer one which prevents me from accessing the old layout. I'm not sure what to do about it since nothing I specifically could do to solve it has helped. I have opted into sharing data under troubleshooting IDK how well that'll help.

Asked by Lilynette 1 month ago

Answered by Lilynette 3 weeks ago

  • Solved

Repeating "Welcome back" popup when starting Firefox

I have just upgraded to Firefox version 123. Now whenever I start Firefox on any of my profiles, it will immediately or almost immediately display a "Welcome back" popup … (read more)

I have just upgraded to Firefox version 123. Now whenever I start Firefox on any of my profiles, it will immediately or almost immediately display a "Welcome back" popup stating that "Here’s a quick reminder that you can keep your favorite indie browser just one click away." and provides a button to make the browser the default one. That's exceedingly annoying - I can understand that Firefox wants to notify my once in a while, but this happens at least once a day, probably more often than that. I looked over the source code and got that it is a "spotlight" feature, but I failed to find any settings that would turn it off. Any idea how can I disable this forever?

Asked by pepak 1 month ago

Answered by pepak 1 month ago

  • Solved

Google Sheets - Scrolling Issue

As of today, I am unable to scroll with my mouse in google sheets. The scroll bar on the right disappears and I'm taken to the bottom of the spreadsheet and can't scroll … (read more)

As of today, I am unable to scroll with my mouse in google sheets. The scroll bar on the right disappears and I'm taken to the bottom of the spreadsheet and can't scroll back up. I have to use CTRL+Home and then the arrow keys to go down the rows. This appears to be only on Firefox. I tried a different browser and it worked fine.

Asked by Maria Quetell 1 month ago

Answered by Sean Thomas 1 month ago

  • Solved

Sync open tabs from old PC to new PC not working

I've read all the suggestions but can't get Firefox Sync to transfer the open tabs from my old PC to my new one. I'm signed in on both to the same account, both are on… (read more)

I've read all the suggestions but can't get Firefox Sync to transfer the open tabs from my old PC to my new one. I'm signed in on both to the same account, both are on my LAN with a wired ethernet connection, and I've checked every box in the "what to sync" field. When I click "Sync Now" the icon spins for a few seconds like it's doing something but the tabs from the old machine do not appear on the new one as I expected them to. Nor can I get them by closing and doing a Restore Session.

This seems pretty straightforward and how most users would expect it to work - am I missing something? If not, why isn't it working?

Asked by Robert Nickels 1 month ago

Answered by jonzn4SUSE 1 month ago

  • Solved

Youtube slow only on firefox

YouTube all of a sudden started to slow down and only be able to load videos fast enough in 360p resolution, I tried watching YouTube on Microsoft edge and YouTube handle… (read more)

YouTube all of a sudden started to slow down and only be able to load videos fast enough in 360p resolution, I tried watching YouTube on Microsoft edge and YouTube handled 1080p easily there, I have cleared the cash and made sure my Firefox and Windows are up to date and still the issue persists.

this only seams to occur on YouTube as amazon prime and speed test works without issues

Asked by nadum8 1 month ago

Answered by jonzn4SUSE 1 month ago

  • Solved

Videos buffering and/or not playing

When I try to play a video on Firefox desktop, it takes it a long time to load. Once it has loaded, whenever I pause it for more than a few seconds, or if I try to skip a… (read more)

When I try to play a video on Firefox desktop, it takes it a long time to load. Once it has loaded, whenever I pause it for more than a few seconds, or if I try to skip around the video (either by clicking around in the loaded section of the progress bar or using +/- seconds buttons), the video begins buffering again before the video resumes. This makes it extremely difficult and frustrating to watch anything that requires me to pause, rewind, or fast forward. I've noticed this issue affect multiple video viewing sites, such as YouTube, Vimeo, and Netflix. My roommate also uses Firefox, but doesn't have this issue, so I know it's not a problem with my internet. I thought it might be a problem with my computer, but I tried to replicate the issue in Chrome and everything worked fine there. The issue has persisted almost a week. I have:

  • Rebooted my computer several times
  • Deleted my history/cache
  • Disabled my extensions
  • Turned off Java scripts in firefox (this disabled my ability to load sites like YouTube completely, so I turned it back on)
  • Updated my computer
  • Updated my graphics drivers
  • Refreshed firefox
  • Uninstalled and reinstalled firefox (and rebooted my computer)
  • Uninstalled and reinstalled firefox AND deleted all the data it stored on my computer (and rebooted my computer)

I am currently using version 123.0.1 of Firefox. My OS is Windows 10 22H2.

Asked by AccidentalRogue 1 month ago

Answered by AccidentalRogue 1 month ago

  • Solved

How to make google search on firefox look like google search on other browsers

I much prefer how google search looks on other browsers like opera and chrome (obviously), so I was wondering if there was a way to make it look like this on firefox. I h… (read more)

I much prefer how google search looks on other browsers like opera and chrome (obviously), so I was wondering if there was a way to make it look like this on firefox. I have attached two images, the first is from Firefox and the second is from opera.

Asked by jimmy582263 1 month ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 month ago

  • Solved

Graphical problems on Surface Pro X (arm64)

Using the arm64 version of Firefox on a Surface Pro X causes several graphical issues. These issues started either with a update of Firefox or drivers. This topic has al… (read more)

Using the arm64 version of Firefox on a Surface Pro X causes several graphical issues. These issues started either with a update of Firefox or drivers.

This topic has already been reported, please see here for more information and documentation: Reddit: https://www.reddit.com/r/firefox/comments/182iojx/firefox_arm64_graphical_problems_on_surface_pro_x/ Mozilla Connect: https://connect.mozilla.org/t5/discussions/firefox-arm64-graphical-problems-on-surface-pro-x/m-p/52086

What can be done to report this issue and help it getting fixed?

Asked by Felix 1 month ago

Answered by zeroknight 1 month ago

  • Solved

Twitter's Login page doesn't load in Firefox

Twitter's login page won't load when I try to open it in Firefox. https://twitter.com/ https://twitter.com/ loads just fine, account pages like https://twitter.com/firefo… (read more)

Twitter's login page won't load when I try to open it in Firefox. https://twitter.com/ https://twitter.com/ loads just fine, account pages like https://twitter.com/firefox load just fine, and individual tweets individual tweets load just fine. But when I click the login button on any working page, or go directly to the login page at https://twitter.com/i/flow/login, all I get is a white rectangle in the middle of the screen that flashes a loading-spinner for a few frames every two seconds but never actually loads any page content.

I can log in just fine in Chrome, so the problem is specific to Firefox. The problem started at least a week ago, but I don't log in on my desktop regularly enough to know exactly when the problem started.

I turned my Browser Privacy setting to "Standard" and cleared all site data from Twitter, with no effect. I use uBlock Origin, but the problem persists when I disable it. The problem also occurs in Private windows.

Asked by Z Lawton 1 month ago

Answered by cor-el 1 month ago

  • Solved

firefox addons page is blank (.. and so are some other support/help pages)

I want to uninstall and maybe re-install some add-ons. But when I goto the add-on page. It just appears blank. So are some other pages in the support/ help sections. Anot… (read more)

I want to uninstall and maybe re-install some add-ons. But when I goto the add-on page. It just appears blank. So are some other pages in the support/ help sections. Another most notably, is (via menu) help -> more troubleshooting information. It just sends me to a blank page! See the uploaded images for the pages I get send to.

Help please with changing my add-ons

Asked by Radu 1 month ago

Answered by zeroknight 1 month ago

  • Solved

Server Synchronization Challenge

I have Thunderbird as my client on my primary home workstation as well as my traveling laptop. Each instance is configured exactly the same with regards to the four serv… (read more)

I have Thunderbird as my client on my primary home workstation as well as my traveling laptop. Each instance is configured exactly the same with regards to the four servers I use: Earthlink, GMail, Outlook and GMX. Each of those server/services is also identically configured with regards to these Server Settings: Leave Messages on the Server Until I Delete Them.

Each of the servers -- except GMail -- has the same behavior with regards to how it handles things when I click on the option to Get Messages, i.e., each server seems to be able to identify which of the clients has and which of the clients has not previously been served up with a newly arrived email. It will not send the same email to the same client more than once.

GMail is the exception. There I get what seems to be a first-come-first-served protocol. If I perform Get Messages on the laptop, I will get the email, but will not be able to get the email when I subsequently make the request from the workstation's Thunderbird instance. [Or, if the first request is made from the workstation instance, the laptop instance will never get the email.]

I realize that my usage pattern is rather unique, so it may well be that no one else has ever experienced this behavior, but if anyone has -- with regards to any email server, not just GMail -- and knows a work-around, I would appreciate the instruction.

And, in anticipation of one line of questioning, when I say that all four server/services are configured the same, I am indicating that I do work with GMail as a POP3 server, not IMAP. All my email content ultimately resides on my own hardware resources and is only temporarily resident on hardware provided by the server/service entity.

Asked by Terry Corbet 1 month ago

Answered by sfhowes 1 month ago

  • Solved

Unable to paste screenshot into Google Translate

When I try to screenshot (Windows+Shift+S) and paste the screenshot into Google Translate, I get the error message: Unable to paste from clipboard right now. Try copying… (read more)

When I try to screenshot (Windows+Shift+S) and paste the screenshot into Google Translate, I get the error message:

Unable to paste from clipboard right now. Try copying the image again.

This functionality works in every other browser I've tried (Chrome, Edge, Brave, Opera GX), so it's not a Google problem, I don't think.

Asked by Patrick R. 1 month ago

Answered by zeroknight 1 month ago

  • Solved

Bookmarks Tool Bar

Hi, my bookmarks toolbar doesn’t show when I launch Firefox. They always use to. When I click on View>Toolbar>Bookmarks Toolbar>Always Show - the Bar shows. When… (read more)

Hi, my bookmarks toolbar doesn’t show when I launch Firefox. They always use to. When I click on View>Toolbar>Bookmarks Toolbar>Always Show - the Bar shows. When I click on any bookmark the bar disappears. If (in new window) I click on View>Toolbar>Bookmarks Toolbar>Always Show - the bar appears, when I then open new tab it does not show on new tab and when I click back to previous tab bookmarks are gone.

I have restarted W10 PC, no change.

Hope you can help, many thanks, David

Asked by davidmedcalf1 1 month ago

Answered by zeroknight 1 month ago

  • Solved

Cannot See New "Report Broken Site" Option in Firefox 123.0 Menu

I am using Firefox 123.0.0 (rel. 20-Feb-2023) on a Win 10 Pro v22H2 computer. I understand that FF123.0.0 is supposed to include a new option to "Report Broken Site" on … (read more)

I am using Firefox 123.0.0 (rel. 20-Feb-2023) on a Win 10 Pro v22H2 computer.

I understand that FF123.0.0 is supposed to include a new option to "Report Broken Site" on the menu (hamburger icon) that is described in the support article How do I report a broken site in Firefox desktop? but I can't see this new option. I also checked the menu options under More Tools and Help but can't find it.

Exiting and re-opening Firefox didn't solve the problem.

Asked by lmacri 1 month ago

Answered by MarkRH 1 month ago

  • Solved

Sudden lack of access to university gmail account

Hi folks, So my university uses gmail and accesses with Duo Mobile. I usually use Firefox on a Win11 PC, no problem. This morning for some reason firefox will not let m… (read more)

Hi folks, So my university uses gmail and accesses with Duo Mobile. I usually use Firefox on a Win11 PC, no problem. This morning for some reason firefox will not let me even begin the login process. Chrome works fine. I have disabled four extensions (DuckDuckGoprivacy, Unpaywall, YoutubeNonstop, Boomerang) and restarted, no change.

Screenshot shows errormessage on Firefox, with functional Chrome screen in background.

This has to be a firefox issue? help please!

Asked by SLG 1 month ago

Answered by SLG 1 month ago

  • Solved

I can't turn off SafeSearch, set on Strict by default

Bing says my browser is the one to set my SafeSearch on strict by default, but I can't find the option to turn it off. Is there even an option or is this a Bing issue? … (read more)

Bing says my browser is the one to set my SafeSearch on strict by default, but I can't find the option to turn it off. Is there even an option or is this a Bing issue?

Asked by lu 1 month ago

Answered by lu 1 month ago

  • Solved

When I play a YouTube video on a web page, the playback box has a big white colour.

I'm not very good at English, so I use a translator. After updating to the latest version of Firefox, the problem I'm having is that when I play a YouTube video on the we… (read more)

I'm not very good at English, so I use a translator. After updating to the latest version of Firefox, the problem I'm having is that when I play a YouTube video on the web side, the playback box will have a large white colour, as shown in the red box below. I would like to know what is causing this, my current version is 123.0

Asked by feifang feng 1 month ago

Answered by zeroknight 1 month ago

  • Solved

Facebook News Feed on my laptop

For the past week, when I sign into Facebook, the news feed is constantly refreshing itself. Once in a while the first post will stay, but the remainder of the news feed … (read more)

For the past week, when I sign into Facebook, the news feed is constantly refreshing itself. Once in a while the first post will stay, but the remainder of the news feed keeps refreshing. It is impossible to read anything as posts flash on and off, mostly off. The news feed is the only thing that is affected, visiting pages for likes and groups load and display properly, as do the games I play. The same occurs if in the private window mode. This does not happen if in the Chrome browser. What can be done to correct this situation?

Asked by phambel 1 month ago

Answered by phambel 1 month ago