Showing questions tagged: Show all questions

Firefox on Big Sur crashing mac

I have a 2013 MacBook Pro Retina running Big Sur 11.6. Every time I install Firefox 92.0 my computer just shuts down turning off. I have tried disabling hardware accelera… (read more)

I have a 2013 MacBook Pro Retina running Big Sur 11.6. Every time I install Firefox 92.0 my computer just shuts down turning off. I have tried disabling hardware acceleration, safe mode to no avail. Even after I get Firefox installed and open it, it may run for a couple of seconds then immediately shut off.

Asked by Death 11 hours ago

Not Responding Error

Why does it seem like every time Thunderbird is updated, the program runs like crap? I get an Not Responding error each time I try to download mail, open mail or move bet… (read more)

Why does it seem like every time Thunderbird is updated, the program runs like crap? I get an Not Responding error each time I try to download mail, open mail or move between folders. It takes forever to do anything. Thank you.


Tim

Asked by tchaffee1 1 week ago

Last reply by tchaffee1 12 hours ago

As of Aug. 1, '21, cannot access my gmail.com through Thunderbird (when I upgraded to 78.14.0 (64 bit)). Won't recognize ANY of my passwords! Help!

I have run out of things to try to get Thunderbird/Gmail interface to work. None of my passwords work since I "upgraded" to Thunderbird 78.14.0 around Aug. 1, '21. I de… (read more)

I have run out of things to try to get Thunderbird/Gmail interface to work. None of my passwords work since I "upgraded" to Thunderbird 78.14.0 around Aug. 1, '21. I definitely prefer getting my Gmail via Thunderbird!! Can you help me? Thanks, (in advance!?), David Widmer, dnwidmer@gmail.com

Asked by David 1 week ago

Last reply by David 13 hours ago

error message when trying to send emails

I keep getting the following sending error message and it does not happen all the time. Sometimes, if I continue to click send multiple times it will eventually send and… (read more)

I keep getting the following sending error message and it does not happen all the time. Sometimes, if I continue to click send multiple times it will eventually send and other times I need to reboot by machine. I have 3 email accts. One is through Gmail and the other two are through Rackspace

Sending of the message failed. The message could not be sent because the connection to Outgoing server (SMTP) secure.emailsrvr.com was lost in the middle of the transaction. Try again.

Help please:)

Asked by info6099 20 hours ago

Last reply by info6099 15 hours ago

Problem with Thunderbird working with Yahoo Mail acccounts.

Help! ... I now use Yahoo Mail accounts on Thunderbird. I keep getting a window pop-up: "Server imap.mail.yahoo.com has disconnected." and Thunderbird stops working. This… (read more)

Help! ... I now use Yahoo Mail accounts on Thunderbird. I keep getting a window pop-up: "Server imap.mail.yahoo.com has disconnected." and Thunderbird stops working. This has been going on for over a month and I thought re-addressing AuthO2 thru Yahoo Accounts would have stopped these pop-up windows, but nope. This is frustrating as I use Thunderbird for our business as well as personal. I have to constantly reboot Thunderbird to get it working again for around 10 minutes before it goes down again & I have to re-boot. What's going on here? The complete message in window pop-up reads: [ Server imap.mail.yahoo.com has disconnected. The server may have gone down or there may be a network problem. ] I've never had this problem with Gmail accounts or Verizon accounts before we transferred accounts to Yahoo & I've been using Thunderbird for over 25 years. Please help, as I need a stable e~mail program for our business. Would appreciate it & thank you in advance. goCaT

Asked by goCaT 18 hours ago

Last reply by goCaT 15 hours ago

Some YouTube videos aren't in sync with the audio

I'm having a problem with a couple videos where the video and audio aren't in sync. For example, the video in the first screenshot is only 2:30, yet when I play it, it se… (read more)

I'm having a problem with a couple videos where the video and audio aren't in sync. For example, the video in the first screenshot is only 2:30, yet when I play it, it seems to partially mimic the video in the second screenshot; it "extends" to 2:41, and it plays the video from the second video. However, it plays the audio from the first video and the progress bar still only goes to 2:30, yet the video keeps playing for another 11 seconds without any audio until the video from the second video ends. Seeking forward causes the different recommendations to pop up as if the video had ended normally.

I am using a MSI laptop on Windows 10. I have restarted my computer, cleared my cookies and cache, and updated Firefox to the latest version. This problem persists with all of my extensions disabled, and when logged in or out of YouTube (no matter the account) or in incognito mode. At first, I thought it had something to do with the video and/or channel, since the other video with the same problem was also uploaded by AmericanDadVEVO. When I tried watching the video in the first screenshot on Microsoft Edge (which I barely use and have no extensions on), however, it worked normally.

Any help would be appreciated! I really do not want to switch to another browser.

Asked by David_H23 1 week ago

Last reply by David_H23 15 hours ago

Message download stalls on MacOS

I'm running Thunderbird 78.14.0 on MacOS 11.6 Frequently Thunderbird on my Macbook will 'stall' when trying to refresh the inbox for my Google mail account (google worksp… (read more)

I'm running Thunderbird 78.14.0 on MacOS 11.6

Frequently Thunderbird on my Macbook will 'stall' when trying to refresh the inbox for my Google mail account (google worksplace).

If I switch folders, the the newly selected folder will download.

If I switch to a few other folders, and back to the inbox, the inbox folder will refresh.

When I switch folders, I see the status bar showing sending login & refreshing contents. The folders that don't download do not show the status bar updates.

I'm almost certain it's a setting that I inadvertently tweaked, but can't figure out which one.

Any suggestions?

Thanks!

david

Asked by David 19 hours ago

Thunderbird freezes constantly on my iMac running Mojave 10.14.6

Since before the last update to Thunderbird, it constantly freezes and locks up my whole computer to the point where I have to shut my iMac down with the start button. It… (read more)

Since before the last update to Thunderbird, it constantly freezes and locks up my whole computer to the point where I have to shut my iMac down with the start button. It has actually gotten worse since the most recent update. I have used Thundirbird for over 10 years and never had a problem with it until now. It also will spontaneously close an email while I am trying to read it. This is very annoying and if this keeps up and I can't find a solution I will change my email program.

Asked by larrysphotos 1 week ago

Last reply by larrysphotos 21 hours ago

LINKS DO NOT WORK

LINKS IN THIS SITE DO NOT WORK. THE OWNERS HAVE TESTED IT WITH FIREFOX AND ALL OK WHAT IS WRONG WITH MY PC www.bidorbuy.co.za A SIMPLE NOT TECHNICAL ANSWER PLEASE. … (read more)

LINKS IN THIS SITE DO NOT WORK. THE OWNERS HAVE TESTED IT WITH FIREFOX AND ALL OK WHAT IS WRONG WITH MY PC

www.bidorbuy.co.za

A SIMPLE NOT TECHNICAL ANSWER PLEASE.

Asked by rod18 1 day ago

Last reply by rod18 22 hours ago

Cannot open / save PDF attachment from google imap account

I receive a 12 Mb PDF attachment. I am able to open it using my browser and going to gmail online. But when I try to open or save using TB then I cannot see it. Well I ca… (read more)

I receive a 12 Mb PDF attachment. I am able to open it using my browser and going to gmail online. But when I try to open or save using TB then I cannot see it. Well I can save it but the saved PDF is smaller and corrupted.

I am using TB Version 91.1.1 64 bit on Windows Version 10.0.19042.1237

Thanks.

Asked by Daniele 1 day ago

Last reply by Daniele 1 day ago

Firefox not loading Facebook images

Hello, I am at a loss to trying to fix a problem after extensive troubleshooting. When I am on Facebook for about five minutes, Firefox stops loading most images. This on… (read more)

Hello, I am at a loss to trying to fix a problem after extensive troubleshooting. When I am on Facebook for about five minutes, Firefox stops loading most images. This only occurs with Firefox, not Safari or Chrome. And it only occurs with Facebook and Instagram, which is owned and run by Facebook. I have to restart Firefox to get images back and then after five minutes or so, it happens again every time. Can anyone help? This is driving me crazy!

Thank you

Asked by lkutchermusic 1 day ago

Last reply by lkutchermusic 1 day ago

Formatted PC, Installed Firefox, lost all passwords and bookmarks.

Hi, just like described in title, I formatted my PC and when I logged into my usual account in order to recover my info, I find that I have no passwords or bookmarks save… (read more)

Hi, just like described in title, I formatted my PC and when I logged into my usual account in order to recover my info, I find that I have no passwords or bookmarks saved. I have done this many times but this is the first time the process has failed me. Please help. Thanks in advance.

Asked by bustosricky 4 days ago

Last reply by bustosricky 1 day ago

Blacked out letters on Firefox Bookmarks Toolbar and Window tabs

Sometimes (not always!), the entries on my bookmarks toolbar appear with the lower case a's blacked out, and the leading edge of lower case e's as well. Nowhere else on t… (read more)

Sometimes (not always!), the entries on my bookmarks toolbar appear with the lower case a's blacked out, and the leading edge of lower case e's as well. Nowhere else on the page does this happen. Anyone else ever seen this? Is there a fix? Thanks

Asked by dtowson 2 days ago

Last reply by dtowson 1 day ago

Thunderbird 91.0.3 hangs when entering Preferences

Latest release Thunderbird 91.0.3 x64 hangs when entering Preferences. It is very slow scrolling after that and total hang on in a few seconds. OS is Win 10 Pro x64 21H1.… (read more)

Latest release Thunderbird 91.0.3 x64 hangs when entering Preferences. It is very slow scrolling after that and total hang on in a few seconds.

OS is Win 10 Pro x64 21H1.

Also I cannot find the way how to open Config Editor - there is no appropriate tab in Preferences (as far as I see before hang on).

Asked by Fixxxer 2 weeks ago

Last reply by Fixxxer 1 day ago

I cannot add a secondary email address.

I am trying to change my e-mail address by following the steps provided in here. According to the support pages, in order to do that I need to add a secondary e-mail addr… (read more)

I am trying to change my e-mail address by following the steps provided in here. According to the support pages, in order to do that I need to add a secondary e-mail address and then make it primary.

Until there everything's clear. My issue, though, comes precisely when I try to add that information. The system doesn't recognize the new address. Instead, a message appears saying "Account already exists", when that's not possible, since I never delivered it or linked it with Firefox before, nor even I have received or accepted any validation through the said e-mail. I'm guessing that Mozilla ain't grasping that the address really belongs to another e-mail client.

Illustration: Let's say my current address is <example100@outlook.com> When I try to add the following secondary address <example100@protonmail.com>, the aforementioned message will prompt.

Why? What's going on? Is there any solution available? Thank you beforehand, I can't wait to hear from somebody with a remedy.

Asked by Foxar 1 day ago

Video speed control not working - Ubuntu

Hi! I use Firefox on Ubuntu 20.04.3. I tried to speed up video on Sharepoint. Right click -> speed -> 2.0 and nothing happend. When I right click -> speed again… (read more)

Hi! I use Firefox on Ubuntu 20.04.3. I tried to speed up video on Sharepoint. Right click -> speed -> 2.0 and nothing happend. When I right click -> speed again, I saw that speed still 1.0. Then I went to google, found that Sharepoint allow speed up videos only in HTML5 player. Then I knew that to do that in Firefox I should disable Hardware acceleration, so I did it, but it didn't help. OpenH264 Video Codec provided by Cisco add-on is activate.

Then I decided that's Ubuntu. I install ubuntu-restricted-extras, ffmpeg packages (to support h.264 video), restarted, but again that didn't work.

youtube.com/html5 saying that everything fine.

Asked by Sergey K 1 day ago

'New Folder' option under InBox

Each time I create a 'New Folder' under InBox, the new folder does not appear unless Thunderbird is terminated then restarted. This was first noticed when attempting to m… (read more)

Each time I create a 'New Folder' under InBox, the new folder does not appear unless Thunderbird is terminated then restarted. This was first noticed when attempting to make a filter, and moving a message to the newly created folder; the folder was not listed as an option. Checking under the InBox an sure enough the folder was not there. Terminated Thunderbird, then restated, checked under InBox and the folder was there. Was then able to successfully create the new filter.

Asked by xytsrm 1 week ago

Last reply by xytsrm 1 day ago

Tab crashing

Hi guys. I have Windows PC machine running for several years now. No new program updates or installs recently, no restarts. And then yesterday, suddenly Firefox started t… (read more)

Hi guys. I have Windows PC machine running for several years now. No new program updates or installs recently, no restarts. And then yesterday, suddenly Firefox started to crash all youtube tabs. Not even videos itself, but also www.youtube.com crashes. Any idea how could i find out, what the hell is going on? Microsoft edge is working fine with youtube. I have tried troubleshoot mode, same. Windows 10.

What can possibly cause this? Thank you.

Asked by zarsss 2 days ago

Last reply by zarsss 2 days ago

Firefox continues to be slow loading, even on new, clean, fresh install

I have Windows 11 IE with all available updates as of late. Chrome works like a charm. Faster than ever, actually. However, I missed Firefox and it has all my settings th… (read more)

I have Windows 11 IE with all available updates as of late. Chrome works like a charm. Faster than ever, actually. However, I missed Firefox and it has all my settings the way I like and doesn't have the annoying download feature than Chrome has where it leaves little files along with the download cluttered all over your desktop.

I have had Firefox deleted from my system for months now and have been using Chrome as my daily browser. I wanted to give Firefox a chance again, seeing as I have Windows 11 IE installed, and figuring that maybe there was a Windows 10 Pro bug that was causing the slowness within Firefox, but no, it is definitely Firefox. I even installed Firefox on my M1 Macbook Pro and immediately deleted it as it was using a TON of resources and slowing down my machine.

Can ANYONE please help me in finding out what is wrong with Firefox to make it so very slow in loading for the first time upon firing up my machine. It somewhat loads ok after it's been closed and loaded again a while later, but this waiting forever for it to load on startup is absolutely ridiculous.

For the record, I don't know how to use the about:help stuff, so if you are going to suggest something, then please be very specific as I have not really dabbled in that so know next to nothing about that feature. Appreciate it.

Asked by Dyrelogan 2 days ago