Showing questions tagged: Show all questions

Problem: Upgraded to 103.2 I get a blank new page with no book marks or anything from my profile if I click on a link in an email

I Just upgraded to 103.2, When I start FF It starts with all my bookmarks pw mgr etc and I can browse to my hearts content . I use Thunderbird mail client If I click … (read more)

I Just upgraded to 103.2, When I start FF It starts with all my bookmarks pw mgr etc and I can browse to my hearts content . I use Thunderbird mail client If I click on a link for a site with a stored pw in FF password manager now I get a clean new window which has no bookmarks and no saved passwords for anything. How can you help me?

Thank you Richard

Asked by portsoft1 2 hours ago

When I try to load gmail, since a recent update in July 2022, all that is rendered is a blank screen on Firefox.

Starting in July 2022, when I launch gmail at the usual url https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox, My Gmail is a blank screen on Firefox. I cleared my cookies and … (read more)

Starting in July 2022, when I launch gmail at the usual url https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox, My Gmail is a blank screen on Firefox. I cleared my cookies and always ensure I am using the latest update for Firefox. I tried disabling addons, clearing cookies, etc . Now, in order to access gmail, I have to use alternative browsers. Does anyone know if there is a current BUGZILLA issue opened for this problem (I looked earlier and could not workarounds or bug fixes for this - but, may have missed it in my search?) I noticed other reports of this issue from other Firefox users as well.

Asked by dcottle 3 hours ago

Last reply by dcottle 2 hours ago

Windows 10; Firefox; GOOGLE "Region Settings"

Windows 10; Firefox; GOOGLE "Region Settings" locale is blocked to default region; "show more" ... nothing happens. This is a new problem. I have re-installed Firefox s… (read more)

Windows 10; Firefox; GOOGLE "Region Settings" locale is blocked to default region; "show more" ... nothing happens. This is a new problem. I have re-installed Firefox several times without being able to correct the fault. I used system restore to revise system date and still the problem persists. I have checked settings but cannot seem to find anything that will solve the problem.

Asked by mberns 4 hours ago

Downloads setting WON'T default to 'Ask every time'

I've ticked the box, I've unticked the box, rinse and repeat. I've checked for updates, cleared cache & cookies, Troubleshooting mode, refresh, removed popup blockers… (read more)

I've ticked the box, I've unticked the box, rinse and repeat. I've checked for updates, cleared cache & cookies, Troubleshooting mode, refresh, removed popup blockers etc. reinstalled, etc. Win 10 home 64-bit, Firefox 103.0.2 (64-bit)

Just trying to get the browser to STOP defaulting to Downloads location and START asking me where to save the d/l.

Thank you!

Asked by MILESTWEST 9 hours ago

On about 8-4-2022 there was a update took my pc into wakasphere, I did get a flash text telling me it was my compute was AMD design..Lost my windows, taps, and lost all my add-ons. Please return me back to prior update ‘Firefox

On about 8-4-2022 there was a update took my pc into wakasphere, I did get a flash text telling me it was my compute was AMD design..Lost my windows, taps, and lost all m… (read more)

On about 8-4-2022 there was a update took my pc into wakasphere, I did get a flash text telling me it was my compute was AMD design..Lost my windows, taps, and lost all my add-ons. Please return me back to prior update ‘Firefox. I had to wait a day because it wouldn't update , it updated but lost tabs, functionaliy. Can you set it back to previous Firefox windows, it's all screwe d up

Asked by herbwhi 10 hours ago

I have Firefox ver 103.0.2 but want rounded tabs

I have Firefox 103.0.2 and have enabled the use of style sheets in about:config. I have a CSS style sheet userChrome.css that is giving me color at the top heading an… (read more)

I have Firefox 103.0.2 and have enabled the use of style sheets in about:config. I have a CSS style sheet userChrome.css that is giving me color at the top heading and in the tabs, except for the active tab (is white)

I'll list the CSS and see if you can give me some guidance in what i need to do to put some roundness in the top corners of the tabs. the UserChrome.css file .titlebar-color{ color: AccentColorText; background-color: AccentColor; } .tab-background{ border-radius: 5px 5px !important; margin-bottom: 0px !important; } .tabbrowser-tab:not([selected=true]):not([multiselected=true]) .tab-background{ background-color: color-mix(in srgb, currentColor 5%, transparent); } menupopup > menu, menupopup > menuitem{ padding-block: 2px !important; min-height: 0px !important; }

root{

--arrowpanel-menuitem-padding: 2px !important; }

The whole top is solid color (same as Windows color, which is ok by me. However, it would also be nice if there were a dividing line or separation between the menu on top and the "tabs" below. Any ideas would be great! Thanks!! Vern

Asked by Vernon Jenewein 10 hours ago

Major sites blocked by Facebook Container

Not able to interact with major sites like Verizon and Blue Cross Blue Shield. Today, I was not able to look at my Verizon account. The browser kept switching to a Facebo… (read more)

Not able to interact with major sites like Verizon and Blue Cross Blue Shield. Today, I was not able to look at my Verizon account. The browser kept switching to a Facebook container even when I selected it to override. At times, it blocks logins, or doesn't allow a login button to activate, so I have to use Chrome. I'm getting to the point where after years of loving this browser, I'm seriously considering using Chrome. What is going on, Firefox??????

Asked by rsr.reader 13 hours ago

uBlock Origin on msn.com

uBlock Origin has stopped working on msn.com and I have tried everything I can think of to get it to work. It works on other websites but not on msn.com. When I try to … (read more)

uBlock Origin has stopped working on msn.com and I have tried everything I can think of to get it to work. It works on other websites but not on msn.com. When I try to use the element picker or element zapper, the entire page is selected when I hover.

I'm a novice using Firefox (up-to-date and also the latest version of uBlock Origin. uBO does work on other websites. Trying to report the problem on GitHub has not helped.

I'm on a Win 10 Pro 64 bit PC.

Thank you!

Asked by Harster 13 hours ago

Firefox will not let me log into Firefox????

On every device I own, on 3 different network types and multiple locations, "password123" (not my actual password) works. Logs me straight in. No issues whatsoever. I can… (read more)

On every device I own, on 3 different network types and multiple locations, "password123" (not my actual password) works. Logs me straight in. No issues whatsoever. I can log in, log out, uninstall and reinstall, no issues whatsoever. Suddenly, on ONE device, "password123" will not work. It's "incorrect" and yet, here I am still logging in and out using the "incorrect" password on 2 iPhones, a Galaxy phone, Ubuntu, Mac, and a work Windows PC. I had to make a whole separate freaking account just to post this question, because (brilliant work here) you HAVE to be logged into a mozilla account to ask them for help.

Yes I checked the username - several times, it's correct. Yes I cleared cache and cookies and history. Yes I tried uninstalling and reinstalling the program. Yes I made sure it was up to date. Yes I tried older versions of firefox. I even tried (thank heaven its a brand new laptop) completely wiping the entirety of the device and starting from out of the box brand new.

So is my password "password123" or do I now have new and unknown surprise passwords for every device I try to log in on?

Asked by impostermaple 19 hours ago

FireFox Security issues for stealing cookies & passwords

Hi dear manager, I know a cyber security team related to military in my country are working on Security holes very badly. In these days there are many trojans and viruse… (read more)

Hi dear manager, I know a cyber security team related to military in my country are working on Security holes very badly. In these days there are many trojans and viruses out there. I am using FF latest update all the time & MalwareBytes & Eset both of them licensed latest versions. Just tell me can hackers steal my passwords & cookies and logged in sessions by opening a single web site in these days? Can they install an exe file in my pc through FF in silent mode without my permission? Imagine a news web site has some malicious codes. Can they steal data through this web site by just opening it?

Asked by helius.dev 21 hours ago

Is it worth to activate these firefox options in aboutconfig?

browser.tabs.loadBookmarksInBackground media.autoplay.allow-extension-background-pages media.autoplay.enabled browser.tabs.loadBookmarksInTabs browser.tabs.extraDragSpace… (read more)

browser.tabs.loadBookmarksInBackground media.autoplay.allow-extension-background-pages media.autoplay.enabled browser.tabs.loadBookmarksInTabs browser.tabs.extraDragSpace layers.acceleration.force-enabled gfx.webrender.enabled layers.force-active

Also is there a way to see which options have been modified easily? And to reset them all?

Asked by klappa 23 hours ago

"Send Page to Device" and "Send Tab to Device" missing in recent versions!

After I reported this problem earlier (https://support.mozilla.org/en-US/questions/1374122), my installation of Firefox on Windows 10 has been auto-updated to Ver. 103.0.… (read more)

After I reported this problem earlier (https://support.mozilla.org/en-US/questions/1374122), my installation of Firefox on Windows 10 has been auto-updated to Ver. 103.0.2, but the missing "Send Page to Device" and "Send Tab to Device" commands have not been restored yet.

I tested to see whether pages/tabs can be sent back and forth between my Android tablet and PC, as well as whether the Android device is visible on the PC at all, and compared the results between before and after auto-update (88.0.1 and 103.0.2, respectively) . Here is the sum-up:



On PC (88.0.1):

(1) Android device is visible in the "Connected Services" page. (2) It is also listed as destination in the "Send Page to Device" and "Send Tab to Device" commands. (3) Pages/tabs are successfully sent to Android using these commands.


On PC (103.0.2):

(1) Android device is visible in the "Connected Services" page. (2) But the "Send Page to Device" and "Send Tab to Device" commands are not available (see the screen shots below). (3) Therefore, pages/tabs cannot be sent to Android.


On Android, when trying to send a page to PC (88.0.1):

(1) PC is listed as destination in the "Send to other devices" command. (2) Pages are successfully sent to PC using the command.


On Android, when trying to send a page to PC (103.0.2):

(1) PC is listed as destination in the "Send to other devices" command. (2) The command apparently finishes successfully, but the page does not show up on PC.



Though both desktop versions can perfectly sync bookmarks, history, cookies, etc., with Android, it seems something is wrong with Ver. 10x (and 9x as I have reported earlier) in communicating with Android.




[Screen shots]

(Green = 88.0.1, Blue = 103.0.2, Red = Android)

  1. 1: 88.0.1 Version info
  2. 2: 88.0.1 "Connected Services"
  3. 3: 88.0.1 Right click on page
  4. 4: 88.0.1 Right click on tab
  5. 5: Android (connected to 88.0.1) "Send to other devices"
  6. 6: 103.0.2 Version info
  7. 7: 103.0.2 "Connected Services"
  8. 8: 103.0.2 Right click on page
  9. 9: 103.0.2 Right click on tab
  10. 10: Android (connected to 103.0.2) "Send to other devices"

Asked by g_mich 1 day ago

Website has verified SSL certificate but is not encrypted

My website has an SSL certificate installed and this is detectable in Firefox. However, looking at the page info, it states that the site is not encrypted. On other brows… (read more)

My website has an SSL certificate installed and this is detectable in Firefox. However, looking at the page info, it states that the site is not encrypted.

On other browsers like IE and Chrome, the site is reported to be using encryption. I also looked at the actual network packets which seem to be encrypted, even when using FireFox. I was wondering if this is a FireFox bug or am I missing something here?

Asked by sohjunqi 1 day ago