Showing questions tagged: Show all questions

I am receiving "DOMException: The quota has been exceeded." ERRORS

I am using a WooCommerce plug that allows for website manipulation via real time CSS changes. I am repeatedly receiving this message, and the browser freezes and has to b… (read more)

I am using a WooCommerce plug that allows for website manipulation via real time CSS changes. I am repeatedly receiving this message, and the browser freezes and has to be reloaded:


DOMException: The quota has been exceeded.

Uncaught DOMException: The quota has been exceeded.


I dont seem to have this issue with other browsers. I would like to keep using FireFox, how do I fix this? Ive already cleared the cache and current settings for memory are at 1 gig... it only buys me some time as eventually the symptoms reappear.

Asked by tuatha 5 hours ago

Last reply by tuatha 47 minutes ago

Thunderbird 102.1.2 (32-bit) on WIN10

I just upgraded to version 102.1.2 and almost all is working fine. However, when I go to my Newsgroups I now need to enter Username and Password. I have checked the "Us… (read more)

I just upgraded to version 102.1.2 and almost all is working fine. However, when I go to my Newsgroups I now need to enter Username and Password.

I have checked the "Use Password Manger to remember this password." It works for that time but then a few minutes later I need to do it all over again!!!

Then when I try to go to Tools>Options>Privacy & Security>Passwords the "Options" link does NOT exist!!!

In all the years of using Thunderbird this has never happened before on a Upgrade to a new version.

Is there a fix for this in another update or is there something I am missing??

Thanks,

Les

Asked by lrneidig 1 day ago

Last reply by lrneidig 1 hour ago

Get older UI of firefox back

Hi Firefox For the past few updates you have changed your user interface (UI) from time to time and I have to say I am not really a fan of any of the new ones. However, i… (read more)

Hi Firefox

For the past few updates you have changed your user interface (UI) from time to time and I have to say I am not really a fan of any of the new ones. However, it was once possible to get some add ons like "classic theme restorer 1.4.5" to restore the older more compact and efficient look of firefox. However, I can't find any of those sort of add ons anymore and trying to manually change the look, revert settings and so many more options suggested on the internet is clunky, inefficient and quite frustrating to try and make work.

Is there any way to revert the UI back to a more classic look like in Firefox 89 (or the one from the verison attached in the image) rather than these newer "messy" ones, or will you hopefullt implement a function in the future where one can select an older UI for the browser? I can see from forums, discussions and more online that I am not the only one who wishes there was a way to get an older UI back as the newer ones, in my opinion are no way near as good as the older ones.

Hope you can help with this

Best Regards Klaus

Asked by Karlsen-97 6 hours ago

Cannot make calls on messenger, get message on popup window something went wrong

I cannot make calls via Firefox on Facebook Messenger. In the second window that normally loads tells me that something went wrong. (in Dutch tells me "Er is iets fout ge… (read more)

I cannot make calls via Firefox on Facebook Messenger. In the second window that normally loads tells me that something went wrong. (in Dutch tells me "Er is iets fout gegaan" This happens on both my computers, Windows and Linux. Even when I start Firefox in troubleshoot mode it is still not working. However works absolute perfectly in Google Chrome. The problem started today by my knowledge for no apparent reason. I tested the camera in Firefox, works. I tested the microphone in Firefox, works, no problem. Also I granted Facebook permission to use the microphone and camera.

Asked by Jan-holtman 7 hours ago

How to restore a removed account in Thunderbird

Hello, I have recently changed my Host and in the process of trying to reconfigure my server details for my new mail account I accidentally removed my account, thereby lo… (read more)

Hello, I have recently changed my Host and in the process of trying to reconfigure my server details for my new mail account I accidentally removed my account, thereby losing all mails and folders including my customer database, which leaves me feeling bereft.

Looking at similar questions it seems that it is possible to restore the lost mails and folders but unfortunately I am not that savy with this stuff and find it all rather difficult and scary.

Are there any step by step instructions on how I can restore my account or simply get access to my lost mails and folders ?

Thank you very much for any assistance.

Ray

Asked by flynnboy 5 days ago

Last reply by flynnboy 9 hours ago

Facebook voice and video chat quit working - 8/12/22 AM using Firefox. Works fine, same computer on Chrome?

Facebook voice and video chat quit working - 8/12/22 AM using Firefox. Works fine, same computer on Chrome? When calling or accepting a call the screen goes to "Something… (read more)

Facebook voice and video chat quit working - 8/12/22 AM using Firefox. Works fine, same computer on Chrome? When calling or accepting a call the screen goes to "Something went wrong"? Same symptom on two desktops, two laptops, and one notepad. Windows 10.

Asked by mikeerny 9 hours ago

Sharing button issue

I recently created a new artist website on WIX and added a widget by Elfsight that shows sharing buttons. The widget is installed correctly. The buttons appear when I bri… (read more)

I recently created a new artist website on WIX and added a widget by Elfsight that shows sharing buttons. The widget is installed correctly. The buttons appear when I bring up the site on Microsoft Edge, but not on Firefox. What gives? I tried clearing my cache etc. to no avail. Any help would be very much appreciated. Thanks!

Asked by hel_montpetit 2 days ago

Last reply by hel_montpetit 10 hours ago

Wrong behavior on lichess.com.

Foxfire behaves incorrectly when playing chess on lichess.com. This is a popular chess playing site that hosts online chess games between logged in players. When a game c… (read more)

Foxfire behaves incorrectly when playing chess on lichess.com. This is a popular chess playing site that hosts online chess games between logged in players. When a game challenge is accepted, it presents a chess board and a clock that should start immediately counting down white's remaining time. Instead, with Foxfire, the clock starts when the first move is made by white.

The above behavior only occurs on Foxfire. On Edge, Google Chromium, and Opera, it works correctly. This is of little significance to most players, but I have observed it for a long time on Foxfire--maybe as long a two years. I have not reported it before because I can easily work around the problem. The workaround is obviously to switch away from Foxfire when playing chess on lichess.com.

Just thought someone there ought to know about this Foxfire abnormality.

Asked by Jay 1 day ago

Last reply by Jay 11 hours ago

windows is having trouble opening firefox

windows is having trouble opening Firefox it cannot find the EXE file thing and gives the path when I go out there and find it it's there it's a good file there's nothing… (read more)

windows is having trouble opening Firefox it cannot find the EXE file thing and gives the path when I go out there and find it it's there it's a good file there's nothing wrong with it when I click on it it says windows is not allowing to open also on my Firefox developer browser, both of these EXE files are in the directories then it says they're not I had a VG antivirus software that I just got rid of because it was slowing down my computer after I got rid of that I couldn't access either one of these pinned to the taskbar browsers I don't know what to do I tried reloading fire firefox same thing happened I really need some help here

Asked by Anthony D. Mason 12 hours ago

Seeing Double Browser History in History

At certain times I see double posted history on my history management. Why does this happen? Please help and thank you in advanced! I have attached a image to the topic. … (read more)

At certain times I see double posted history on my history management. Why does this happen?

Please help and thank you in advanced!

I have attached a image to the topic.

Asked by Roy 1 day ago

FF will not open all the way.

When I open FF, it will only open halfway. I can eventually got it open I started to play with it. When I tapped the FF down button (top right of page) it will bring FF b… (read more)

When I open FF, it will only open halfway. I can eventually got it open I started to play with it. When I tapped the FF down button (top right of page) it will bring FF back to the left side of the page, which is the original problem, opening halfway on the left. what can I do?

Asked by marine65 2 weeks ago

Erratic behavior of the Library

Hi all My configuration is: MacBook Air M1 Big Sur 11.4 FF: 103.0.1 Since I installed the 103 version, randomly, after the Mac stayed idle or slep I find the Library in t… (read more)

Hi all My configuration is: MacBook Air M1 Big Sur 11.4 FF: 103.0.1 Since I installed the 103 version, randomly, after the Mac stayed idle or slep I find the Library in the state seen in the image. It's as if the hundreds of bookmarks and folders I have had been erased. I have to close it and reopen it then browse the folders to find out where I was. TIA Regards Nick

Asked by Saint.112 1 day ago

email

I have a new computer when data was transferred my email addresses were al lost

Asked by dhewson 1 day ago

Weird double menu when pasting to toolbar search item

I will post an image to show what is happening when I use the paste in the toolbar search item. I did a retore to defaults and it fixed the issue until the next day after… (read more)

I will post an image to show what is happening when I use the paste in the toolbar search item. I did a retore to defaults and it fixed the issue until the next day after a reboot of the pc and it is back. Anybody else see this behavior and know how to fix it? Thanks, Dave

p.s. I wrote up a larger version of this and tried to share data which didn't work automatically and wiped out my story. :(

Asked by schemer 3 days ago

Last reply by schemer 1 day ago