Showing questions tagged: Show all questions

Outgoing account sign-in disappears

Since the last TB update, which was 4 days ago, the credentials to send email for some accounts have vanished from the Passwords list. That leads to the error in the att… (read more)

Since the last TB update, which was 4 days ago, the credentials to send email for some accounts have vanished from the Passwords list.

That leads to the error in the attached photo. Editing or updating the SMTP settings has no effect.

Asked by MX5Bob 6 days ago

Last reply by MX5Bob 1 day ago

New emails not loading unless I make TB forget password and don't click to remember it.

This is not happening on my email, but a co-workers email. New emails will not load when TB is started. After much trial and error I figured out that if I got rid of the … (read more)

This is not happening on my email, but a co-workers email.

New emails will not load when TB is started. After much trial and error I figured out that if I got rid of the stored password and then didn't click to remember it, new emails appeared as soon as the password is entered. New emails thereafter will not load until the program is closed and reopened and password is entered once again. Once I click to save password, new emails will not appear, and clicking on "get messages" silently does nothing. Outgoing email asks for password to be entered too, and sure enough it sends as soon as the password is entered.

I have been in contact with the email server and made sure all server info and port #'s are as they should be. We also verified that using the web-portal for the email through a browser works just fine, no issues. Coworker is on an IMAP email server.

Any and all help would be greatly appreciated. Apparently this an issue that has been going on for a few weeks/months but just on his 2 windows computers and 1 Android tablet. Email works fine on iphone as well as the web. Thanks!

Asked by steelsupply 1 day ago

Updated to Mac OS 11.3.1 & Firefox 88.0.1 and now Firefox is crashing everytime the screensaver takes over.

MacBook Pro (13", 2020, 4 Thunderbolt 3 ports), 2.3GHz Quad-core Intel Core I7, 32G RAM, Intel Iris Plus Graphics 1536Mb Puzzled. It's been crashing all day ever since t… (read more)

MacBook Pro (13", 2020, 4 Thunderbolt 3 ports), 2.3GHz Quad-core Intel Core I7, 32G RAM, Intel Iris Plus Graphics 1536Mb

Puzzled. It's been crashing all day ever since the update. Have to reboot Firefox every time.

Asked by d. 1 day ago

pip videos quality

Hi, when I watch different content in PIP mode at some point if I not with the source tab in focus the resolution or quality of the video in the PIP windows down bad, its… (read more)

Hi, when I watch different content in PIP mode at some point if I not with the source tab in focus the resolution or quality of the video in the PIP windows down bad, its is a little uncomfortable.

Asked by LeDeMon 5 days ago

thunderbird email

I have Thunderbird version 78, Windows 10, AVG internet security My problem is I can receive emails but cannot reply or send new ones. I turned off AVG VPN and the probl… (read more)

I have Thunderbird version 78, Windows 10, AVG internet security My problem is I can receive emails but cannot reply or send new ones. I turned off AVG VPN and the problem still existed. My name and email address are correct in account settings, perhaps outgoing email settings are wrong.

Asked by sschreiber5 3 days ago

Prime Video: "Your browser does not support High-Definition playback due to content restrictions"

Since 88.0.1 all Amazon Prime Video content displays this message: "Your browser does not support High-Definition playback due to content restrictions. Please update your… (read more)

Since 88.0.1 all Amazon Prime Video content displays this message: "Your browser does not support High-Definition playback due to content restrictions. Please update your browser for the best Prime Video experience".

I've tried turning off vpn, adblocker, and set tracking protection back to 'standard', nothing helps.

I'm on W10 1909 Home which is technically not supported by MS as from this week so I did consider that as a possible (but unlikely) reason for it. However, the content plays fine in MS Edge. The content also plays fine from a laptop running Chrome on 1909 Enterprise (similar build to mine albeit not out of support yet).

I see widevine was updated in 88.0.1 - could this be the issue?

Thanks

Asked by jrh 21 hours ago

Last reply by jrh 16 hours ago

THunderbird seems ot be in a loop of continually RE-downloading messages and compacting. It is dominating my connection. How do I alleviate the problem?

I have used Thunderbird for decades and never had this kind of problem before. It seems to be stuck in a continual loop of downloading messages and compacting folders. … (read more)

I have used Thunderbird for decades and never had this kind of problem before. It seems to be stuck in a continual loop of downloading messages and compacting folders. This creates a problem because it dominates my internet connection. How do I alleviate the situation in version 78.10.0? It also seems like it always asked if I wanted to compact before just doing it.

Asked by atomich 5 days ago

Last reply by atomich 4 days ago

No access to mailboxes after bringing over my profile from a previous version of Thunderbird

I updated to Thunderbird 78.10.0 and inserted my profile file into the appropriate folder. Thunderbird found all of the mailboxes, but I can only manage access to two ou… (read more)

I updated to Thunderbird 78.10.0 and inserted my profile file into the appropriate folder. Thunderbird found all of the mailboxes, but I can only manage access to two out of six. Four of them don't have any subfolders, and have no features available to me. When I click on the mailbox name, it will not expand, so it appears to have no contents even though all of the settings seem to have transferred okay. I'd like to get the new version all squared away, but am having trouble figuring it out.

Asked by atomich 5 days ago

CPU usage going crazy when Thunderbird in online mode

When my Thunderbird (78.10.1 - 64 bit / Windows 10) is in the online mode the CPU usage for the TB process gets very high and TB hangs (not responding). When starting in … (read more)

When my Thunderbird (78.10.1 - 64 bit / Windows 10) is in the online mode the CPU usage for the TB process gets very high and TB hangs (not responding). When starting in online mode it connects to email servers and download some emails but very quickly hangs.

I have only few seconds after starting the program to change it to offline mode - then nothing bad happens and all functionalities (e.g. searching emails) work properly (similarly when starting TB in offline mode from the beginning).

I tried restarting Windows, reinstalling Thunderbird (installing on existing version and in other step uninstalling and installing TB again), deleting msf files in profile folder (they where recreated but it didn't help), setting all accounts not to download emails from servers on start (doesn't help, after few seconds cpu goes crazy), running TB in safe mode and running Windows and TB in safe modes (with addons shut down), uninstalling Avast.

Asked by jgutek 5 days ago

Firefox not always keeping passwords that it generates

This has happened three or four times now with different sites. This morning I had to reset my password for my online banking. I used the feature in firefox to generate a… (read more)

This has happened three or four times now with different sites.

This morning I had to reset my password for my online banking. I used the feature in firefox to generate a new password and, supposedly save it. However, when I later had to re-enter my password to authenticate a transaction, the new password did not exist, only a previous, less secure password.

There have been a few occasions where I've used the option to autogenerate a new password and it has not been saved. Obviously this feature is no use if I can't rely on it. I can't find a similar issue online.

I am currently using firefox 78.10.0esr on linux, but one of the times it happened was on windows 10, so I assume the issue is with my account. It is quite old, as I have used FF for many years, and there are a lot of stored passwords - is it possible there is a size limit on the database?

I use FF on two computers both dual booting windows and linux, and one android phone, and am often sending tabs between devices. I also have the lockwise app on my phone. I don't know if that's relevant.

thanks!

Asked by teasus 15 hours ago

Windows speech recogntition laggs firefox

Sorry am not the best at english. whenever i use windows speech recognition firefox becomes unresponsive/laggs, where clicking on it doesnt do anything videos eventually… (read more)

Sorry am not the best at english.

whenever i use windows speech recognition firefox becomes unresponsive/laggs, where clicking on it doesnt do anything videos eventually stop playing/lagg, i can't even switch tabs or start typing a url/search,i need to turn off windows speech recognition for it to start working normally again after a while, sometimes it takes several minutes.

Asked by Rexey 3 days ago

Thunder bird Inbox loading for so many days i can't view inbox messages

Hi Friends, I am using thunderbird with pop3 settings. recently i can't able to read my inbox messages and i cant get messages in inbox so i configured my account in… (read more)

Hi Friends,

     I am using thunderbird with pop3 settings. recently i can't able to read my inbox messages and i cant get messages in inbox so i configured my account in outlook to view upcoming inbox mails our mail server crashed on november 2020 we cant retrive previous messages i can only map with mail server from november 2020 but now i need 2019 messages please help me to get those messages and help me to view inbox.

Note :

          I read some solutions they said press repair folder option to solve this issue so i tried but there is no progress and i noticed location in (folder properties) repair folder window is empty i cant edit or copy paste the location i think that is the problem please help me to resolve this.

Here I attached Loading image and Location empty image please help me .

                                                                              Thanks in advance.

Asked by chakkaravarthi18 3 days ago

Evernote stopped working, won't reinstall, can't allow permissions

Greetings, Some type of update on Wednesday -- either Windows 10, Firefox or Evernote -- has caused the Evernote web clipper to stop working. However, it continues to wor… (read more)

Greetings,

Some type of update on Wednesday -- either Windows 10, Firefox or Evernote -- has caused the Evernote web clipper to stop working. However, it continues to work on Chrome.

Over the past two days, I have taken these steps.

1. Refreshed Firefox. 2. Uninstalled Evernote app from my computer. 3. Uninstalled Evernote extension on both Firefox and Chrome. 4. Cleaned the cache. 5. Checked for and installed all available updates on Windows, Firefox and Evernote. 6. Set Options > Privacy & Security > Enhanced Tracking Protection to Standard 7. Set Options > Privacy & Security > Cookies and Site Data > Manage Exceptions and allowed cookies for http://www.evernote.com and https://evernote.com 6. Reinstalled all the other Firefox extensions without problems. 7. Reinstalled the Evernote app for Windows and the clipper app for Chrome without problem.

Yet, every time I try to add the Evernote web clipper back to Firefox, it gets stuck on the permissions screen. It will not allow the Allow button to be clicked. The Evernote icon appears in the tool bar, but is dead. Even after restarting Firefox, the clicking on the icon does nothing.

What am I missing? Thanks!

Asked by greg114 14 hours ago

Archiving messages

Can't archive any single message since 2019 from Received folder. All accounts are POP. Received folder is arranged. Bin is empty. After pushing 'A' button a message ape… (read more)

Can't archive any single message since 2019 from Received folder. All accounts are POP. Received folder is arranged. Bin is empty.

After pushing 'A' button a message apears: Not enough room for receiving new messages. Delete old messages, empty bin, arrange folders and try again.

Asked by dishq 2 days ago

Thunderbird slow - will not work even after reinstall

No prob with Thunderbird on 3 other PCs, but on my Dell Latitude laoptop it is very slow Tried uninstalling all Extensions, no luck. Tried uninstalling and reinstalling 3… (read more)

No prob with Thunderbird on 3 other PCs, but on my Dell Latitude laoptop it is very slow Tried uninstalling all Extensions, no luck. Tried uninstalling and reinstalling 3 times, no luck.

Any suggestions?

It works, but is very slow.

When I reinstall it remembers all my stetting is there a way to do a complete uninstall?


Thanks

Asked by t8769 14 hours ago

Last reply by t8769 13 hours ago

Silent failure when trying to render SVG image with widht/height in percentage

Hi, In the context of an app using Pixi.js to render markers on a map, we have noticed that Firefox is unable to load SVG images from a data URL, as soon as they have a w… (read more)

Hi,

In the context of an app using Pixi.js to render markers on a map, we have noticed that Firefox is unable to load SVG images from a data URL, as soon as they have a width/height in percentage.

Switching to a px size fixes the problem.

But what bothers me the most, is that this fails seems to be silent, there is no way to catch the error and bubble it up to the developer. So the image just never loads in our code, which makes the issue extremely difficult to figure.

See more information, and a reproduction with Pixi.js there: https://github.com/pixijs/pixi.js/issues/7473

Asked by eb42 2 days ago

Thunderbird does not start (recently) with the Inbox folder" but always in a certain subfolder of "Local Folders" that I created myself.

Hello, my problem with Thunderbird: "Thunderbird does not start (recently) with the Inbox folder" but always in a certain subfolder of "Local Folders" that I created myse… (read more)

Hello, my problem with Thunderbird: "Thunderbird does not start (recently) with the Inbox folder" but always in a certain subfolder of "Local Folders" that I created myself. The "Inbox" folder is marked with a checkmark in Favorites folder. I am using an up-to-date Windows 10. Thunderbird is also up-to-date. Who knows a solution? Thanks.

Asked by hb.kueper 13 hours ago

Tabs closing

Hi everybody For some time now, tabs from which I open a link in a new tab close themselves when I click on the link's cross. Example: In yahoo, I open an email with a v… (read more)

Hi everybody

For some time now, tabs from which I open a link in a new tab close themselves when I click on the link's cross. Example: In yahoo, I open an email with a video attached. I ask for the video to be played with VLC When I close VLC, the yahoo tab closes immediately.

It's all new, I haven't changed anything in my configuration or options.

Thanks for your help .

Asked by dgene07 12 hours ago

Easy Youtube Video Downloader Express no longer working in Firefox 88

The selection for "Download " is no longer available on any Youtube page ....... I have re-installed Easy Youtube Video Downloader Express several times, but the problem… (read more)

The selection for "Download " is no longer available on any Youtube page ....... I have re-installed Easy Youtube Video Downloader Express several times, but the problem persists

I'm using Firefox 88.0.1 on Windows 10, Home Version 20H2 Build 1904264.964 64bit.

Asked by Zepp 5 days ago

Firefox updates

Why must I suffer whenever a Firefox update is coming??? The same thing happens when Microsoft is going to update Windows. Everything slows to a crawl. At least monste… (read more)

Why must I suffer whenever a Firefox update is coming??? The same thing happens when Microsoft is going to update Windows. Everything slows to a crawl. At least monster Microsoft puts a little green dot on my power icon to let me know an update is on the way. Can't you notify me in advance, so I don't get caught in the whirlpool of everything slowing down? It even slows down my Microsoft Word. I didn't think my browser would affect that. PLEASE ANSWER. I thought you guys were cool alternatives to the big, commercial guys.

Asked by larryhof 5 days ago