Showing questions tagged: Show all questions

Logitech C920 ruins my video on Google Meet, only on Firefox

Hello there! I have this problem where if I turn on my webcam on Google Meet, on Firefox, my image breaks up and I look really weird. I have the Logitech C920. This probl… (read more)

Hello there! I have this problem where if I turn on my webcam on Google Meet, on Firefox, my image breaks up and I look really weird. I have the Logitech C920. This problem only happens on Firefox though. What can I do? Thanks in advance.

Asked by stefan.suta2 48 minutes ago

Trying to open Firefox today I get the message: A copy of Firefox is already open. Only one copy of Firefox can be open at a time. 'm stuck!

I can't access Firefox. Get message: A copy of Firefox is already open. Only one copy of Firefox can be open at a time. Firefox is not open and I need it! … (read more)

I can't access Firefox. Get message: A copy of Firefox is already open. Only one copy of Firefox can be open at a time.

Firefox is not open and I need it!

Asked by cmhall 23 hours ago

Last reply by cmhall 1 hour ago

Print Previews taking up to a minute to process

In comparison to Safari, and Chrome where print preview take about one second, FF 88.0.1 can take up to a minute or never, to process a print preview. Please advise. Than… (read more)

In comparison to Safari, and Chrome where print preview take about one second, FF 88.0.1 can take up to a minute or never, to process a print preview. Please advise.

Thanks

Asked by jmhbpc 10 hours ago

Last reply by jmhbpc 10 hours ago

Youtube no longer auto starting videos

Starting today, when I click on a video in Youtube using Firefox 88.0.1, the video will not start. When I click the start icon in the middle of the screen the page reload… (read more)

Starting today, when I click on a video in Youtube using Firefox 88.0.1, the video will not start. When I click the start icon in the middle of the screen the page reloads and the video starts. Problem is when browsing you have to select a video and then when the video page loads you must start the video. When using the back button, you must go back two pages not one.

Asked by Kevin Willis 14 hours ago

Tabs closing

Hi everybody For some time now, tabs from which I open a link in a new tab close themselves when I click on the link's cross. Example: In yahoo, I open an email with a v… (read more)

Hi everybody

For some time now, tabs from which I open a link in a new tab close themselves when I click on the link's cross. Example: In yahoo, I open an email with a video attached. I ask for the video to be played with VLC When I close VLC, the yahoo tab closes immediately.

It's all new, I haven't changed anything in my configuration or options.

Thanks for your help .

Asked by dgene07 17 hours ago

Thunderbird does not start (recently) with the Inbox folder" but always in a certain subfolder of "Local Folders" that I created myself.

Hello, my problem with Thunderbird: "Thunderbird does not start (recently) with the Inbox folder" but always in a certain subfolder of "Local Folders" that I created myse… (read more)

Hello, my problem with Thunderbird: "Thunderbird does not start (recently) with the Inbox folder" but always in a certain subfolder of "Local Folders" that I created myself. The "Inbox" folder is marked with a checkmark in Favorites folder. I am using an up-to-date Windows 10. Thunderbird is also up-to-date. Who knows a solution? Thanks.

Asked by hb.kueper 18 hours ago

Thunderbird slow - will not work even after reinstall

No prob with Thunderbird on 3 other PCs, but on my Dell Latitude laoptop it is very slow Tried uninstalling all Extensions, no luck. Tried uninstalling and reinstalling 3… (read more)

No prob with Thunderbird on 3 other PCs, but on my Dell Latitude laoptop it is very slow Tried uninstalling all Extensions, no luck. Tried uninstalling and reinstalling 3 times, no luck.

Any suggestions?

It works, but is very slow.

When I reinstall it remembers all my stetting is there a way to do a complete uninstall?


Thanks

Asked by t8769 18 hours ago

Last reply by t8769 18 hours ago

Evernote stopped working, won't reinstall, can't allow permissions

Greetings, Some type of update on Wednesday -- either Windows 10, Firefox or Evernote -- has caused the Evernote web clipper to stop working. However, it continues to wor… (read more)

Greetings,

Some type of update on Wednesday -- either Windows 10, Firefox or Evernote -- has caused the Evernote web clipper to stop working. However, it continues to work on Chrome.

Over the past two days, I have taken these steps.

1. Refreshed Firefox. 2. Uninstalled Evernote app from my computer. 3. Uninstalled Evernote extension on both Firefox and Chrome. 4. Cleaned the cache. 5. Checked for and installed all available updates on Windows, Firefox and Evernote. 6. Set Options > Privacy & Security > Enhanced Tracking Protection to Standard 7. Set Options > Privacy & Security > Cookies and Site Data > Manage Exceptions and allowed cookies for http://www.evernote.com and https://evernote.com 6. Reinstalled all the other Firefox extensions without problems. 7. Reinstalled the Evernote app for Windows and the clipper app for Chrome without problem.

Yet, every time I try to add the Evernote web clipper back to Firefox, it gets stuck on the permissions screen. It will not allow the Allow button to be clicked. The Evernote icon appears in the tool bar, but is dead. Even after restarting Firefox, the clicking on the icon does nothing.

What am I missing? Thanks!

Asked by greg114 19 hours ago

Firefox not always keeping passwords that it generates

This has happened three or four times now with different sites. This morning I had to reset my password for my online banking. I used the feature in firefox to generate a… (read more)

This has happened three or four times now with different sites.

This morning I had to reset my password for my online banking. I used the feature in firefox to generate a new password and, supposedly save it. However, when I later had to re-enter my password to authenticate a transaction, the new password did not exist, only a previous, less secure password.

There have been a few occasions where I've used the option to autogenerate a new password and it has not been saved. Obviously this feature is no use if I can't rely on it. I can't find a similar issue online.

I am currently using firefox 78.10.0esr on linux, but one of the times it happened was on windows 10, so I assume the issue is with my account. It is quite old, as I have used FF for many years, and there are a lot of stored passwords - is it possible there is a size limit on the database?

I use FF on two computers both dual booting windows and linux, and one android phone, and am often sending tabs between devices. I also have the lockwise app on my phone. I don't know if that's relevant.

thanks!

Asked by teasus 19 hours ago

Prime Video: "Your browser does not support High-Definition playback due to content restrictions"

Since 88.0.1 all Amazon Prime Video content displays this message: "Your browser does not support High-Definition playback due to content restrictions. Please update your… (read more)

Since 88.0.1 all Amazon Prime Video content displays this message: "Your browser does not support High-Definition playback due to content restrictions. Please update your browser for the best Prime Video experience".

I've tried turning off vpn, adblocker, and set tracking protection back to 'standard', nothing helps.

I'm on W10 1909 Home which is technically not supported by MS as from this week so I did consider that as a possible (but unlikely) reason for it. However, the content plays fine in MS Edge. The content also plays fine from a laptop running Chrome on 1909 Enterprise (similar build to mine albeit not out of support yet).

I see widevine was updated in 88.0.1 - could this be the issue?

Thanks

Asked by jrh 1 day ago

Last reply by jrh 20 hours ago

Updated to Mac OS 11.3.1 & Firefox 88.0.1 and now Firefox is crashing everytime the screensaver takes over.

MacBook Pro (13", 2020, 4 Thunderbolt 3 ports), 2.3GHz Quad-core Intel Core I7, 32G RAM, Intel Iris Plus Graphics 1536Mb Puzzled. It's been crashing all day ever since t… (read more)

MacBook Pro (13", 2020, 4 Thunderbolt 3 ports), 2.3GHz Quad-core Intel Core I7, 32G RAM, Intel Iris Plus Graphics 1536Mb

Puzzled. It's been crashing all day ever since the update. Have to reboot Firefox every time.

Asked by d. 1 day ago

Outgoing account sign-in disappears

Since the last TB update, which was 4 days ago, the credentials to send email for some accounts have vanished from the Passwords list. That leads to the error in the att… (read more)

Since the last TB update, which was 4 days ago, the credentials to send email for some accounts have vanished from the Passwords list.

That leads to the error in the attached photo. Editing or updating the SMTP settings has no effect.

Asked by MX5Bob 6 days ago

Last reply by MX5Bob 1 day ago

New emails not loading unless I make TB forget password and don't click to remember it.

This is not happening on my email, but a co-workers email. New emails will not load when TB is started. After much trial and error I figured out that if I got rid of the … (read more)

This is not happening on my email, but a co-workers email.

New emails will not load when TB is started. After much trial and error I figured out that if I got rid of the stored password and then didn't click to remember it, new emails appeared as soon as the password is entered. New emails thereafter will not load until the program is closed and reopened and password is entered once again. Once I click to save password, new emails will not appear, and clicking on "get messages" silently does nothing. Outgoing email asks for password to be entered too, and sure enough it sends as soon as the password is entered.

I have been in contact with the email server and made sure all server info and port #'s are as they should be. We also verified that using the web-portal for the email through a browser works just fine, no issues. Coworker is on an IMAP email server.

Any and all help would be greatly appreciated. Apparently this an issue that has been going on for a few weeks/months but just on his 2 windows computers and 1 Android tablet. Email works fine on iphone as well as the web. Thanks!

Asked by steelsupply 1 day ago

Lockwise wasn't showing any of my info in the android app

This is more of a PSA for other people who can't see any of their logins via the android app. You have to log into the app, disconnect lockwise, and then log back into th… (read more)

This is more of a PSA for other people who can't see any of their logins via the android app.

You have to log into the app, disconnect lockwise, and then log back into the app again. That was the only way it worked for me.

Didn't see any information online telling me to do this, and the text desciption for disconnecting lockwise sounded scary so people might not every try it.

Asked by lllllllllllllll 1 day ago

Firefox 88.01 stability

I'm trying to figure out what on earth is wrong with this software. After installing the latest version, unbeknownst to me, after an hour or two of usage the browser fail… (read more)

I'm trying to figure out what on earth is wrong with this software. After installing the latest version, unbeknownst to me, after an hour or two of usage the browser fails to connect to any website, at all. Upon closing and re-opening the browser, I'm prompted that "you've launched an older version of Firefox" my bookmarks and history is corrupted, I need to create a new profile. Once the browser actually opens, I check the version, it's now reverted back to 87 where, it begins this absurd cycle all over again, downloading and installing 88.01.

What is this, only compatible with 20h2? My system does not yet have this.

In order to stop this madness. I've removed it, installed v74, threw a policy.json file together to block this from updating itself.

Asked by Taylor.Smith 1 day ago

I can open the browser but stays block on blank page

Hello, I can open firefox but I can't access any website. Firefox is completely blocked. Just a blank page. I can't access "option" or any other tab. I can't access inter… (read more)

Hello, I can open firefox but I can't access any website. Firefox is completely blocked. Just a blank page. I can't access "option" or any other tab. I can't access internet. Since I'm not a developer I've decided to download a new version but can't seem to delete ALL the files from the previous firefox so when I upload the new I get the message impossible to execute the code VCRUNTIME_1.dll which isn't found. I don't know if it has anything to do with the problem but the "new" Firefox shows exactly the same issue. I can't access internet. I even tried to download, after deleting the firefox on my desktop, a firefox for businesses but the same message and the same issue. I've tried to delete absolutely all files Firefox from my laptop so I could download the browser as if I never had it on my computer but I'm not successful so the same issue shows up again and again. Thank you for your help.

Asked by nawo 1 day ago

téléchargement

Bonjour, Depuis quelque jour voici ce qui apparat en sur-fenêtre à un téléchargement ci dessous. 4U48B4jT.7z.part ne pourra être enregistré car le fichier source ne peut … (read more)

Bonjour, Depuis quelque jour voici ce qui apparat en sur-fenêtre à un téléchargement ci dessous. 4U48B4jT.7z.part ne pourra être enregistré car le fichier source ne peut être lu. Sur les autre navigateurs cela ne se produit pas!! Merci de voir qui fait quoi. Cordialement Dominique

Asked by TURBAN Dominique 2 days ago

Mozilla Thunderbird error message XUL Runner

Hi, Went to check my e-mails this morning and got the following error message, (See attached): XULRunner Error: Platform Version '78.10.1' is not compatible with minvers… (read more)

Hi,

Went to check my e-mails this morning and got the following error message, (See attached):

XULRunner

Error: Platform Version '78.10.1' is not compatible with

minversion >= '78.10.0' maxversion <= '78.10.0'

How do I resolve this without losing data?

Regards,

Neil Harland

Asked by cct667 2 days ago

Math formula in Moodle course displayed as plain Latex code since version 88

Recently (a few days), I have noticed that math formulas are displayed as plain Latex code in a Moodle-based course viewed on my windows Firefox browser. There is no prob… (read more)

Recently (a few days), I have noticed that math formulas are displayed as plain Latex code in a Moodle-based course viewed on my windows Firefox browser. There is no problem with other browsers and android devices. It seems to be related to the automatic update to the version 88 of the Firefox browser. Is any one else facing this problem? Does anybody know a solution?

Asked by tava 1 week ago

Last reply by tava 2 days ago