Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

YouTube videos won't play in Firefox, always shows error message

Running Firefox version 78.0.1 (64-bit) on Windows 10 version 1903. Whenever I try and play a YouTube video it always fails to load and shows the attached error message .… (read more)

Running Firefox version 78.0.1 (64-bit) on Windows 10 version 1903. Whenever I try and play a YouTube video it always fails to load and shows the attached error message

. I feel like I've tried everything under the sun to fix it so I'm wondering if it's actually Windows that broke it. It's been happening for about four days now but it could have started before that and I didn't notice. So far I've tried:

 * Clearing cookies/cache
 * Using private browsing
 * Disabling addons (the only ones I use are ublock origin and reddit enhancement suite)
 * Restarting in safe mode
 * Completely reinstalling Firefox
 * Disabling hardware acceleration
 * Reverting to version 77
 * Flushing my DNS
 * Using a different WiFi network

I've confirmed that YouTube videos work fine in Chrome and Edge so it's specific to the Firefox/YouTube combination. I have noticed the browser as a whole has been a little slower lately, especially when it comes to videos but I don't have any evidence that these issues are related.

Asked by jabraymc 4 hours ago

Answered by FredMcD 4 hours ago

  • Solved

Unable to login to Credit Union

Today, July 8, 2020, I am unable to use Firefox to login to my NFCU account. Called the Credit Union and it is not on their end. Log in for CU works on Chrome, Internet E… (read more)

Today, July 8, 2020, I am unable to use Firefox to login to my NFCU account. Called the Credit Union and it is not on their end. Log in for CU works on Chrome, Internet Explorer and Bing. Error message is: - - - Access Denied You don't have permission to access "http://signon.navyfederal.org/siteminderagent/forms/nfcu.fcc" on this server.

Reference #18.3c09c617.1594220052.49fad8a3 - - - This login method has worked for over a decade on Firefox and most recently as June 30, 2020. Now it no longer accepts the login page as valid. I have tried clearing the cache/history/cookies - no result.

Earlier this morning, Chrome gave me the same message, but it is now working with the Credit Union login. Firefox is the browser I use most and is my preferred browser. I do not want to use Bing for banking. Please fix this issue.

Thanks.

Asked by jdboll8152 12 hours ago

Answered by jdboll8152 11 hours ago

  • Solved

Basic HTML 5 website not working since installing 78.01 win7

Since updating Firefox to 78.01 (I haven't updated recently so have skipped a few versions) a basic HTML5 website no longer works, the page based on a Uniflip brouchre do… (read more)

Since updating Firefox to 78.01 (I haven't updated recently so have skipped a few versions) a basic HTML5 website no longer works, the page based on a Uniflip brouchre doesn't load correctly http://www.tmlcnc.com I have tried safe mode, disabling addons, updating addons etc, but no difference at all.

Website works fine in IE 11.09600

Not had this sort of problem before, websites normally work in FireFox but not IE !

Any ideas ?

Asked by sonicneil 19 hours ago

Answered by sonicneil 14 hours ago

  • Solved

"serwer poczty przychodzącej już istnieje"

Przez durną interię jak zaczęli coś grzebać wywaliło mi konto po iluś latach wziąłem je usunąłem w TB i co już nie mogę założyć wyskakuje komunikat serwer poczty przychod… (read more)

Przez durną interię jak zaczęli coś grzebać wywaliło mi konto po iluś latach wziąłem je usunąłem w TB i co już nie mogę założyć wyskakuje komunikat serwer poczty przychodzącej już istnieje ale gdzie usunąłem bo nie chciało mi hasła przyjąć. Mam skopiowaną wersję ale mimo że ja podmieniam to i tak się nie pokazuje te konto bo wcześniej było poczta.fm a teraz wieśniaki zmienili na poczta.interia.pl i się zrobił bałagan, na stronie zaloguję się normalnie hasła zmieniałem wpisuje wszystko tak jak chcą i co nie mogę w TB założyć konta tydzień tracę już czas nie mogę pracować bo mnie szlak na miejscu zaraz trafi. Proszę o pomoc tel. 665453366 email dawidorwat@poczta.fm Chciałbym nadmienić iż mam jeszcze oprócz tego jednego konta dwa inne które działają . odinstalowywałem TB z 30 razy po czym konto uda się założyć z interii ale nie mam żadnych wiadomości, po czym wezmę zamienię folder Thunderbird ten co skopiowałem po usunięciu konta interii ale zostały dwa pozostałe i te dwa pozostałe się wkleją ale te z interii znika i już nie no przeciez krew mnie zaleje niech mi ktoś pomoże nawet zdalnie się połączyć bo przecież nie idzie nic zrobić to jeśli ten serwer poczty przychodzącej już jest to czemu nie pokazuje się !!!!!!!!!!!!!! niech mi to ktoś napisze jak krowie na rowie co zrobić PROSZĘ

Asked by dawidorwat 1 day ago

Answered by TyDraniu 1 day ago

  • Solved

Rendering Page Failed Sometimes

I use Axus X00RD Android to open webpage: https://www.ayoodeal.com/touch23f.html and try scrolling on that page. Sometimes Firefox failed rendering page. Why? … (read more)

I use Axus X00RD Android to open webpage: https://www.ayoodeal.com/touch23f.html and try scrolling on that page. Sometimes Firefox failed rendering page. Why?

Asked by eddyhok 20 hours ago

Answered by eddyhok 17 hours ago

  • Solved

smtpauth outgoing mail times out - have already tried recommendations

Outgoing mail in Thunderbird always times out. Did recently upgrade Thunderbird and honestly, this is one of my fears that kept me from upgrading/updating for years. I fo… (read more)

Outgoing mail in Thunderbird always times out.

Did recently upgrade Thunderbird and honestly, this is one of my fears that kept me from upgrading/updating for years.

I followed all the recommendations for disabling Firewall and adding exclusions to anti-virus software. I followed all recommendations and still the the outgoing email times out. Incoming email has no problems.

I did change the password already after upgrading Thunderbird as well.

I'm using a Lenovo Yoga 300 using Windows 10.

Email server is Earthlink.

Screenshots included:

Asked by nfalacci 1 day ago

Answered by sfhowes 23 hours ago

  • Solved

Getting this error message: The message could not be sent because the connection to Outgoing server (SMTP) smtp.gmail.com was lost in the middle of

I keep getting this error message when trying to send emails through one of my Gmail accounts in Thunderbird: "Sending of the message failed. The message could not be sen… (read more)

I keep getting this error message when trying to send emails through one of my Gmail accounts in Thunderbird: "Sending of the message failed. The message could not be sent because the connection to Outgoing server (SMTP) smtp.gmail.com was lost in the middle of the transaction. Try again." I tried the steps online in the support article at https://support.mozilla.org/en-US/kb/cannot-send-messages. All my settings are correct, but my emails will not send all of a sudden. I tried switching the port to 587, but still got the same message.

I'm sending a screenshot of my server settings. My email provider: Gmail ISP: Spectrum Firewall Version: Windows Defender Firewall Antivirus Software: Windows Defender Virus & Threat Protection Operating System & Version: Windows 10 Home, Version 10.0.18362 Build 18362 Thunderbird Version: 68.5.0 (32-bit)

Asked by amaryllis08 4 months ago

Answered by sfhowes 4 months ago

  • Solved

Interal error message when trying to log into Web mail.

I'm getting an "Internal Error" message when trying to log into Web mail,since 6/28 when using Firefox. Been using Firefox for web mail for decades now w/no problems. Saf… (read more)

I'm getting an "Internal Error" message when trying to log into Web mail,since 6/28 when using Firefox. Been using Firefox for web mail for decades now w/no problems. Safari & Chrome working fine.

Asked by Beardog11 1 day ago

Answered by FredMcD 1 day ago

  • Solved

After restoring my Profile from a backup, no longer get emails

I restored my Thunderbird profile from a backup and now I don't get any email. When I click on Get Messages, the status message along the bottom of the screen has my emai… (read more)

I restored my Thunderbird profile from a backup and now I don't get any email. When I click on Get Messages, the status message along the bottom of the screen has my email address followed by "Connected to " followed by my server address. My wife has an email address on the same server account and her email is working fine. The server settings in Thunderbird are the same for both of us. And I can get email via webmail OK. I'd be grateful for any help.

Asked by jim179 5 days ago

Answered by jim179 2 days ago

  • Solved
  • Locked

Router page isn't accessible via Firefox!

I can access my router setup page which is "192.168.0.1" or "tplinklogin.net" via other browsers without any problem. But with Firefox I can't access them anyway! But my … (read more)

I can access my router setup page which is "192.168.0.1" or "tplinklogin.net" via other browsers without any problem. But with Firefox I can't access them anyway! But my internet is working fine and other websites are working fine too in firefox. Follow the screenshot please!!

Any kind of help would be appreciated! Thanks in advance!!

Asked by Lone Wolf 5 months ago

Answered by Lone Wolf 5 months ago

  • Solved

Permission denied errors on some sites clicking on a button.

On some sites and a NextCloud installation, I suddenly cannot click on some links that report following error in the console: Uncaught Error: Permission denied to access … (read more)

On some sites and a NextCloud installation, I suddenly cannot click on some links that report following error in the console: Uncaught Error: Permission denied to access property "apply"

   jQuery 7
   clear searchprovider.js:292
   attach merged-index.js:11661
   jQuery 8
   _setCurrentDir merged-index.js:5820
   changeDirectory merged-index.js:5752
   actionHandler merged-index.js:3432
   action merged-index.js:2894
   _onClickFile merged-index.js:4757
   Underscore 3
   jQuery 2
       dispatch
       handle

I've checked and disabled add-ons to see if these were blocking somehow, but no result. It worked fine before, so my suspicion is something changed in FF78? Thanks!

Asked by artelse 3 days ago

Answered by cor-el 3 days ago

  • Solved

Thunderbird 78.0 beta 4 - Issues with AT&T Yahoo Mail

It looks like ever since the 78.0 beta 4 upgrade, I CANNOT receive email from my email provider AT&T-Yahoo. I've tried many different configuration changes and nothi… (read more)

It looks like ever since the 78.0 beta 4 upgrade, I CANNOT receive email from my email provider AT&T-Yahoo. I've tried many different configuration changes and nothing has provided a solution. For some reason Thunderbird cannot send the correct password to the servers, to send\receive email messages. Error Message: "Sending of password for user xxx@xxx.xxx did not succeed. Mail server x.x.x responded: Server error - Please try again later."

I have many email accounts configured in Thunderbird for my profile, but the AT&T-Yahoo accounts are the only ones affected. My Google and Hotmail still work just fine.

Has anyone else experienced this issue or can assist. Thank you in advance.

Asked by wendellr 3 days ago

Answered by sfhowes 3 days ago

  • Solved

Thunderbird hangs when sending mail or copying to Sent mail so called stanby mode

My Gmail / Thunderbird Imap hangs, so called stand by mode, has been under discussion for about 15 - 20 years. It takes to send 1st simple E-Mail 20 s. Second E-Mail is 4… (read more)

My Gmail / Thunderbird Imap hangs, so called stand by mode, has been under discussion for about 15 - 20 years. It takes to send 1st simple E-Mail 20 s. Second E-Mail is 4 s. And what about if you have pictures to send on stanby mode or saving to send later !!!! Same thing with Windows 10 and Ubuntu Mate LTS 18.04. And no one has not got an solution to this "Fault". @gmail.com / Thunderbird

Same thing 1.st sent mail 27 s and the second 27 s and 3.rd 7 s: @outlook.com / Thunderbird

I have been following discussions over the years and Mozilla Support and Community has different kind of proposals, byt no solutions. One solution is to change "Authentication", Normal Password /OAuth2 and stand by mode stays off 2 - 3 sendings ! So only solution is that NASA has something to do with this and I am not giving you enymore money ! Perhaps it shall be Protonmail !

Asked by Erkki 3 days ago

Answered by Wayne Mery 3 days ago

  • Solved

Geolocation not working

Hi, Geolocation doesn't seem to work on Firefox for me. I can't use Google Maps or other location-based services even after giving permissions. I found this post: https:/… (read more)

Hi,

Geolocation doesn't seem to work on Firefox for me. I can't use Google Maps or other location-based services even after giving permissions.

I found this post: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1282004#answer-1297537

I got the following results:

https://browserleaks.com/geo - I get "POSITION_UNAVAILABLE" https://bestvpn.org/html5demos/geo/ - "failed" https://www.iplocation.net/find-ip-address - correctly gives New York, New York, the location of my VPN's proxy

I also copied the following from 'about:config':

Application Basics


Name: Firefox Version: 78.0.1 Build ID: 20200701193652 Distribution ID: archlinux User Agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:78.0) Gecko/20100101 Firefox/78.0 OS: Linux 5.7.7-arch1-1 Multiprocess Windows: 1/1 Enabled by default Remote Processes: 8 Enterprise Policies: Inactive Google Location Service Key: Found Google Safebrowsing Key: Found Mozilla Location Service Key: Found Safe Mode: false

Thanks in advance for your help!

Asked by mostlyaspambox 3 days ago

Answered by ARMAN KHAN 3 days ago

  • Solved

Browser url drop down

With the latest update to 77.0.1 the the little urlbar drop down is gone again. I use this all the time and there are usually 20 or sites I go to that it was nice to have… (read more)

With the latest update to 77.0.1 the the little urlbar drop down is gone again. I use this all the time and there are usually 20 or sites I go to that it was nice to have quick access to those urls. How can I restore it with the latest version of Firefox, the previous fixes that were posted do not work any more.

Thanks, Alan

Asked by apsphoto 1 month ago

Answered by jscher2000 1 month ago

  • Solved

My address bar does not work after the Firefox 78 update.

Firefox 78 was installed last night. As of now I cannot get the address bar to work. When I type a URL and hit return nothing happens nor does clicking on the arrow do an… (read more)

Firefox 78 was installed last night. As of now I cannot get the address bar to work. When I type a URL and hit return nothing happens nor does clicking on the arrow do anything. Please let me know how to resolve this issue.

Asked by mlbirk 4 days ago

Answered by jscher2000 4 days ago