Showing questions tagged: Show all questions

Firefox tab crashes during test run with Smartbears TestComplete

We are experiencing crashes in Firefox. The test report shows a message "The firefox.exe process crashed." and provides a dmp file. I didn't find an option to upload the … (read more)

We are experiencing crashes in Firefox. The test report shows a message "The firefox.exe process crashed." and provides a dmp file. I didn't find an option to upload the dmp here. The attached pictures shows that the current tab of firefox has crashed.

Asked by m.hesse 2 days ago

All firefox based browsers stop video playback if window/tab loses focus

Hello, for some reason firefox and all firefox related browsers have developed a problem on my system. All videos and streams stop playing if the window/tab loses focus.… (read more)

Hello, for some reason firefox and all firefox related browsers have developed a problem on my system. All videos and streams stop playing if the window/tab loses focus. This is not the first time this has happened but earlier this year using the about:config flag I will mention below the problem seemed to be fixed but now it is back and worse than ever. I have a symmetrical gigabit connection and the problem only occurs in firefox and it's related browsers, no other aspect of my internet is affected, just video/streams and only in these kinds of browsers.

I do have a bunch of extensions but all are ones I have had for a long time, years in most cases, they were not the cause of the problem before and starting in troubleshoot mode plus a fresh profile in a fresh instal confirmed they are not to blame now either.

To be precise about the issue, when I say the videos stop that is exactly what I mean, there are no lags, no buffering, no partially loaded video bar( where applicable), no tab crashes, no connection problems, no warnings about certain tabs or extensions slowing things down, nothing at all, the video simply stops.

I have tried

- safe/troubleshooting mode to rule out any extensions
- with and without my vpn running
- doing fresh installs of the browsers/ complete fresh slate, revo uninstaller pro ran and using fresh profiles 
- found some suggestions for the about:config page, namely window_occlusion_tracking
- found some contradicting information about hardware acceleration but I tried both with and without and it makes no difference
- experimenting with different versions of firefox, so if you can see which version I am using as I post this, the reason it is not the latest version is because I have tried rolling back through older releases to find one that works, but have yet to suceed,

But no matter what I have tried I cannot get the problem sorted. Either I have that specific window and tab as the sole active window on my device or I need to click into it and either reload the tab or push the play button multiple times before playback resumes.

Open to ideas because i'd rather not have to resort to chrome, thanks

Asked by lulyro 4 hours ago

Nexus website

Hi, this site when trying to login keeps looping, it has only happened recently and I've cleared cookies and disabled all the addons for it, the site works, but when tryi… (read more)

Hi, this site when trying to login keeps looping, it has only happened recently and I've cleared cookies and disabled all the addons for it, the site works, but when trying to login it loops https://www.nexusmods.com and says in the loop-

users.nexusmods.com

Checking if the site connection is secure users.nexusmods.com needs to review the security of your connection before proceeding.

even tried in private browsing, cannot use any other web browser. Please help thanks.

Asked by Mangekyo Sharringan 1 day ago

Last reply by Mangekyo Sharringan 1 day ago

Server connect fails after waking Mac with Thunderbird 102.3.1

Each morning when I wake up my Mac(I do not turn it off and just have a hot corner set up to put Mac to sleep as, I have done for many years) this new 102.3.1 will not co… (read more)

Each morning when I wake up my Mac(I do not turn it off and just have a hot corner set up to put Mac to sleep as, I have done for many years) this new 102.3.1 will not connect with server to download messages. You have to quit App and open it again for it to work. It has only started doing this after updating to 102.3.1

I have seen this question already asked on here, but no answers of any use thus far.

Another issue is that Accounts has been removed from Tools. Why oh why do Thunderbird keep messing about unnecessarily with features for no good reason? There is far too much messing about and people do not have that time to trawl through reams of typed information to continue using an App that used to work properly. In the release notes it says, "Account settings moved to macOS application menu". What does this mean? It was fine where it was under "Tools" .

Companies seem to forget that people use many different applications on many platforms and are not just having to deal with one outfit that likes to overcomplicate things on a regular basis. Settings need simplifying by companies and not overindulgence by designers/software writers.

Asked by Hughmoz 1 month ago

Last reply by Hughmoz 4 hours ago

Google Docs open in wrong container

Containers are useful for using multiple accounts/logins in one browser instance. However, Google Docs does not work correctly. Every time I open a Google Docs/Sheets/et… (read more)

Containers are useful for using multiple accounts/logins in one browser instance. However, Google Docs does not work correctly. Every time I open a Google Docs/Sheets/etc. file in one container, it loads in a new tab in another container. It does this even if I copy the link into a tab with the correct container. I need to keep my Google accounts separated: one is personal, the other is for work. I like Firefox, and use it to get away from Google in other ways. But I can't escape Google because of work and sharing files with certain people. I hope there is a fix for this. Thanks in advance.

Asked by matthew.n.millar 3 days ago

Last reply by matthew.n.millar 2 days ago

Encrypted HTTPS websites always ask if I want to trust the certificate

I am using Mozilla Firefox 64-bit with version 107.0 on Windows 10 21H2. I connect very often to HTTPS websites without a valid certificate. Often with certificates issue… (read more)

I am using Mozilla Firefox 64-bit with version 107.0 on Windows 10 21H2. I connect very often to HTTPS websites without a valid certificate. Often with certificates issued by themselves. Before it was always enough to say "I trust this website" once. Now the question comes again and again, whenever I connect. What could be the cause of this?

Asked by Andreas Fendt 1 week ago

Last reply by Andreas Fendt 3 days ago

Constant 10 second lags

Every few minutes, Tbird will halt/freezes for about 5-10 seconds. You can't do anything. On top of that the calendar is very very slow. Error console - this was run wit… (read more)

Every few minutes, Tbird will halt/freezes for about 5-10 seconds. You can't do anything. On top of that the calendar is very very slow.

Error console - this was run without calendar and with debug on.

Vic

21:19:30.388 1669342770388 addons.xpi WARN Checking C:\Program Files (x86)\2020 Tbird pop\distribution\extensions for addons 21:19:51.850 services.settings: Failed to load last_modified.json: TypeError: NetworkError when attempting to fetch resource. Utils.jsm:330 21:19:58.055 This page is in Quirks Mode. Page layout may be impacted. For Standards Mode use “”. calItemBase.js:431:30 21:19:58.455 Uncaught TypeError: gFolderTreeView._treeElement is undefined

   getFolderAtCoords chrome://messenger/content/folderPane.js:308
   _folderpopupShowing chrome://messenger/content/foldersummary.js:346
   MozFolderTooltip chrome://messenger/content/foldersummary.js:332

folderPane.js:308:15 21:20:01.376 This page is in Quirks Mode. Page layout may be impacted. For Standards Mode use “”. 4 calItemBase.js:431:30 21:20:07.803 NS_ERROR_NOT_AVAILABLE: PreferDisplayName: undefined - not a boolean 14 AddrBookCard.jsm:364 21:20:18.834 This page is in Quirks Mode. Page layout may be impacted. For Standards Mode use “”. blank 21:20:28.819 This page is in Quirks Mode. Page layout may be impacted. For Standards Mode use “”. calViewUtils.jsm:416:35 21:20:28.821 This page is in Quirks Mode. Page layout may be impacted. For Standards Mode use “”. 3 calItemBase.js:431:30 21:20:53.790 Error: Same occurrence found twice, protecting you from death by recursion Ical.jsm:7320:15 21:20:54.030 This page is in Quirks Mode. Page layout may be impacted. For Standards Mode use “”. blank 21:20:55.008 This page is in Quirks Mode. Page layout may be impacted. For Standards Mode use “”. calItemBase.js:431:30 21:20:55.861 Uncaught (in promise) Exception { name: "NS_ERROR_XPC_JAVASCRIPT_ERROR_WITH_DETAILS", message: "[JavaScript Error: \"Same occurrence found twice, protecting you from death by recursion\" {file: \"resource:///modules/calendar/Ical.jsm\" line: 7320}]'[JavaScript Error: \"Same occurrence found twice, protecting you from death by recursion\" {file: \"resource:///modules/calendar/Ical.jsm\" line: 7320}]' when calling method: [calIRecurrenceRule::getOccurrences]", result: 2153185313, filename: "resource:///modules/CalRecurrenceInfo.jsm", lineNumber: 548, columnNumber: 0, data: XPCWrappedNative_NoHelper, stack: "calculateDates@resource:///modules/CalRecurrenceInfo.jsm:548:29\ngetPreviousOccurrence@resource:///modules/CalRecurrenceInfo.jsm:477:21\nget recurrenceEndDate@resource:///modules/CalRecurrenceInfo.jsm:188:35\n_expandOccurrences@resource:///modules/calendar/CalStorageItemModel.jsm:326:9\nstart@resource:///modules/calendar/CalStorageItemModel.jsm:201:24\n", location: XPCWrappedNative_NoHelper } CalRecurrenceInfo.jsm:548 21:20:56.058 NS_ERROR_NOT_AVAILABLE: PreferDisplayName: undefined - not a boolean 6 AddrBookCard.jsm:364 21:20:56.258 This page is in Quirks Mode. Page layout may be impacted. For Standards Mode use “”. 5 calViewUtils.jsm:416:35 21:20:56.262 This page is in Quirks Mode. Page layout may be impacted. For Standards Mode use “”. calItemBase.js:431:30 21:20:59.768 This page is in Quirks Mode. Page layout may be impacted. For Standards Mode use “”. 4 calViewUtils.jsm:416:35 21:20:59.770 This page is in Quirks Mode. Page layout may be impacted. For Standards Mode use “”. calItemBase.js:431:30 21:21:00.405 This page is in Quirks Mode. Page layout may be impacted. For Standards Mode use “”. 4 calViewUtils.jsm:416:35 21:21:00.407 This page is in Quirks Mode. Page layout may be impacted. For Standards Mode use “”. calItemBase.js:431:30 21:21:00.502 This page is in Quirks Mode. Page layout may be impacted. For Standards Mode use “”. blank 21:21:03.813 This page is in Quirks Mode. Page layout may be impacted. For Standards Mode use “”. calItemBase.js:431:30 21:21:04.616 This page is in Quirks Mode. Page layout may be impacted. For Standards Mode use “”. 9 calViewUtils.jsm:416:35 21:21:04.620 This page is in Quirks Mode. Page layout may be impacted. For Standards Mode use “”. 3 calItemBase.js:431:30 21:21:39.032 This page is in Quirks Mode. Page layout may be impacted. For Standards Mode use “”. calViewUtils.jsm:416:35 21:21:39.033 This page is in Quirks Mode. Page layout may be impacted. For Standards Mode use “”. 2 calItemBase.js:431:30 21:22:07.401 This page is in Quirks Mode. Page layout may be impacted. For Standards Mode use “”. 7 calViewUtils.jsm:416:35 21:22:07.406 This page is in Quirks Mode. Page layout may be impacted. For Standards Mode use “”. calItemBase.js:431:30 21:22:09.902 This page is in Quirks Mode. Page layout may be impacted. For Standards Mode use “”. calViewUtils.jsm:416:35 21:22:09.904 This page is in Quirks Mode. Page layout may be impacted. For Standards Mode use “”. calItemBase.js:431:30 21:22:15.354 This page is in Quirks Mode. Page layout may be impacted. For Standards Mode use “”. 2 blank 21:22:22.848 This page is in Quirks Mode. Page layout may be impacted. For Standards Mode use “”. blank 21:22:32.960 This page is in Quirks Mode. Page layout may be impacted. For Standards Mode use “”. MimeMessageUtils.jsm:148:23 21:22:35.332 NS_ERROR_NOT_AVAILABLE: PreferDisplayName: undefined - not a boolean AddrBookCard.jsm:364 21:22:39.260 This page is in Quirks Mode. Page layout may be impacted. For Standards Mode use “”. blank 21:22:45.270 NS_ERROR_NOT_AVAILABLE: PreferDisplayName: undefined - not a boolean AddrBookCard.jsm:364 21:22:45.390 This page is in Quirks Mode. Page layout may be impacted. For Standards Mode use “”. blank 21:22:46.830 NS_ERROR_NOT_AVAILABLE: PreferDisplayName: undefined - not a boolean 55 AddrBookCard.jsm:364 21:22:47.699 NS_ERROR_NOT_AVAILABLE: PreferDisplayName: undefined - not a boolean 16 AddrBookCard.jsm:364 21:22:51.909 This page is in Quirks Mode. Page layout may be impacted. For Standards Mode use “”. 2 blank 21:23:19.432 This page is in Quirks Mode. Page layout may be impacted. For Standards Mode use “”. Sent 21:23:51.304 <Provider> does not support changing `store` on the fly. It is most likely that you see this error because you updated to Redux 2.x and React Redux 2.x which no longer hot reload reducers automatically. See https://github.com/reactjs/react-redux/releases/tag/v2.0.0 for the migration instructions.

Asked by nichollsvi2 6 days ago

Last reply by nichollsvi2 4 days ago

I was prompted to reset Firefox, and it only saved bookmarks, not passwords.

I was prompted to reset Firefox, and it saved my bookmarks but not my passwords. Can I get them back? Was it a scam and I gave permission for someone to steal my password… (read more)

I was prompted to reset Firefox, and it saved my bookmarks but not my passwords. Can I get them back? Was it a scam and I gave permission for someone to steal my passwords and delete them? Help!

Asked by audreyguzik 1 day ago

Thunderbird 102.5 crashes at startup @ nsMsgDBFolder::RecursiveDelete

Have one PC that thunderbird is crashing on. Program appears on the screen for a second or two then crashes, then I get the crash report popup. I tried starting thunder… (read more)

Have one PC that thunderbird is crashing on. Program appears on the screen for a second or two then crashes, then I get the crash report popup. I tried starting thunderbird in safe mode and had the same results. Here are the last two crash reports, I have more if needed. bp-69869915-73ce-42e9-ab1b-30bbf0221122 bp-2b617d21-dc6c-4dcb-863f-27ff50221122

Thank you for any help that you may offer.

Asked by bud13 1 week ago

Last reply by bud13 2 days ago

Can no longer play media with Firefox ESR 102.x

Hello, ever since we moved endpoints from Firefox ESR 91.13 to 102.3, it has become impossible to play any media with Firefox. No video will play in youtube, for instance… (read more)

Hello, ever since we moved endpoints from Firefox ESR 91.13 to 102.3, it has become impossible to play any media with Firefox.

No video will play in youtube, for instance (it just loads endlessly as if it would start, but it doesn't).

Can't use radio websites either. Anything with a "play" button (video or sound) does nothing.

This has been tested with a clean profile, a clean install, after allowing autoplay in the settings.

Is there any info on what exactly changed between ESR 91 and 102 that might explain this ? There has been no system change, If I reinstall 91 instead it works again as usual.

No issues anywhere else on the endpoints (Edge, Windows), this is on Windows 10 if it makes any difference.

Tanks for any help on this.

Asked by OdeonFF 2 months ago

Last reply by OdeonFF 2 days ago

Firefox Promts to Save Password Multiple Times for Same Origin URL

Hello, I'm experiencing a issue with my web server specifically on Firefox, allow me to explain: 1. A user clicks a login button and receives a HTTP 401 response, which t… (read more)

Hello, I'm experiencing a issue with my web server specifically on Firefox, allow me to explain: 1. A user clicks a login button and receives a HTTP 401 response, which the user responds to by entering their credentials in the built-in Firefox browser popup then selecting "Sign In". 2. After authenticating successfully, "Save" is selected when Firefox prompts to save login information for this website. 3. User then navigates to a page outside of the origin/index (ex http://192.168.0.3/foo/bar.html, origin/index being http://192.168.0.3), to which they're prompted to save login information again. Issue here with the second save login prompt.

If in step 3 the user selects "Save" this issue goes away, however, more than one popup for saving user credentials is not a good look. Additionally, the save login popup in step 3 is filled out with bogus user credentials; blank username and "password" as the password.

If "Save" is selected in both steps 2 and 3, about:logins will show two entries: 1. 192.168.0.3 (REALM) 2. 192.168.0.3 Where entry 2 contains the bogus user credentials and entry 1 contains the correct user credentials. In entry 1, the REALM is set as the correct realm I send out during the digest authentication process (per digest auth specification).

During both instances of the save login popup, in the Firefox Browser Console the following is printed: LoginManagerPrompter: Couldn't process supplied URIString: http://192.168.0.3 LoginManagerPrompter.jsm:994:16

As I've mentioned this happens with Firefox and never in Google Chrome (Chrome only has 1 save login popup after the initial authentication).

Would someone be able to shed some light on this behavior? Why is Firefox saving a login with my REALM and another without? Is the failure in LoginManagerPrompter related?

Thank you.

Asked by anthony86 1 day ago

20 GB RAM usage, pagefile takes up all space on C: - 300 tabs in Tree Tabs

First, this post is basically Congratulations for Firefox upon working almost flowlessly under this extreme heavy load without crashing. Saving/loading sessions works wel… (read more)

First, this post is basically Congratulations for Firefox upon working almost flowlessly under this extreme heavy load without crashing. Saving/loading sessions works well. (which is unexpected but makes me _very_ happy :-)) Firefox exits properly without any exceptions, no matter how long it runs, or how many times the PC is sent to STR mode meanwhile.

Second, everything is fine, except RAM usage. No matter how many RAM is installed, Firefox takes up all of it after a few days of normal operation. I have recently upgraded my PC from 16 to 24 GB of RAM only for this sole reason to see if anything changes, but it did not produce any noticable change, except that it takes 5-7 days for Firefox to fill up all the RAM instead of the 3-4 days before. Disk space on C: drive was nullified by Firefox as the paging file went up to 50 GB.

I want to hunt down this thing. I have approx. 300 tabs, 2 addons, and Hardware Acceleration is disabled since otherwise Fox hangs several times a day (have to be killed from outside). Pics are attached. https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/tree-tabs/ https://gitlab.com/kroppy/TreeTabs

I'd like to get suggestions where to start.

  1. Disabling or replacing the adblocker ?
  2. Inspecting memory usage on Process Manager (about:processes) and Task Manager (about:performance) pages ?
  3. Installing some external tools like Firemin ?

Please don't suggest neither safe mode nor disabling all addons, since that makes it impossible to reproduce this amount of load, which is the primary reason behind the symptom.

I PrtScr'ed Process Manager and Task Manager, see that RAM sizes per page are normal in Task Manager, but not in Process Manager (10 times more).

CPU usage is totally normal for this load, even when memory is in the heaven. See the TaskMan pic. (I suppose that's because of ad blocking)

Thanks for any ideas,

Peter B. (I'm PC enthusiast)

-- Windows 7 Ultimate SP1 64 bit Firefox 106.0.5 (latest autoupdated) no firewall nor any antivirus - since 20 years with no infection ... AMD FX-6350 Six-core ASUS M5A99FX PRO R2.0 24 GB DDR3 1600 MHz Sapphire Radeon HD 5750 1GB (AMD Catalyst 15.11.1, Nov 18, 2015)

Asked by Peter B. 3 weeks ago

Last reply by Peter B. 6 days ago

Firefox opens websites and follow links only after retry

I'm on macOS's Firefox Developer Edition 108.0b3 right now (arm64/M1 CPU). Though my current version is a bit outdated, this problem appeared several months ago and still… (read more)

I'm on macOS's Firefox Developer Edition 108.0b3 right now (arm64/M1 CPU). Though my current version is a bit outdated, this problem appeared several months ago and still bothers me to this day.

When I, or any another application, opens a new link in Firefox, the browser _doesn't initiate the request_. So the address bar changes, new tab opens, but absolutely nothing happens afterwards, I'm just getting blank page. In order to get site opened, I have to click the address bar and press enter. Rarely, even that does not help and I have to press enter one more time again. The same applies to the basic links too - on this support website I practically had to click every link twice to get it opened. The click even is clearly registered: I see the :active state for a second. But afterwards, nothing happens, just like event got canceled in browser (clearly not JS error since it not only happens with links). It doesn't matter which site I'm using, where I am (even start page has this bug), and don't really seem to be connected to the extensions I'm using (recently I had high RAM usage by extension, and being unable to determine which extension uses RAM I disabled most of the untrusted extensions, which do not have cup icon given by Mozilla or not very popular), so I practically use _mostly_ clean Firefox now.

Before going full reset, I wonder if anyone happen to have the same issue?

Asked by dantaeusb 6 days ago

Firefox (v107.0 64 bits) fails to connect to an IIS website that has Extended Protection configured

Dear team I'm trying to use firefox to connect OWA on an Exchange server where Extended Protection (EP) is configured. OWA website is configured to use basic and windows… (read more)

Dear team I'm trying to use firefox to connect OWA on an Exchange server where Extended Protection (EP) is configured. OWA website is configured to use basic and windows authentication. When EP is off, it works fine, meaning it connects automatically. When EP is set to require, then I get a credential prompt, that loops prompting me for the credentials Strange thing is if the 1st time I get prompted I press Escape key, and at the 2nd prompt I enter my credentials, then I connect the webmail.

These settings were configured in the about:config with the webmail URL "network.automatic-ntlm-auth.trusted-uris" "network.negotiate-auth.delegation-uris" "network.negotiate-auth.trusted-uris" and this one "signon.autologin.proxy" has been set to true

If I use Chrome or Edge, I do not face this issue I found this website https://www.synacktiv.com/en/publications/dissecting-ntlm-epa-with-love-building-a-mitm-proxy.html which seems to explain the issue I'm facing but it talks about Firefox v93.

Anyone knows how to fix this issue?

Regards

Asked by Seb 6 days ago

Open Message in Conversation disappeared in 102.5.1

The context menu option to Open Message in Conversation has disappeared after the update to 102.5.1. In main menu Message > Open Message in Conversation is grayed out.… (read more)

The context menu option to Open Message in Conversation has disappeared after the update to 102.5.1.

In main menu Message > Open Message in Conversation is grayed out.

I do not use threaded view, but this option was still available before in 102.5

Edit: I have tried rebuilding the global database (https://support.mozilla.org/en-US/kb/rebuilding-global-database). It seems to have solved the issue.

Asked by BenPL 14 hours ago

Firefox freeze when loading youtube main website

Been using Firefox for over 6 years as main browser. Yesterday 30th of november 2022 i went in and opened my account page on Youtube. When loading all the preview videos … (read more)

Been using Firefox for over 6 years as main browser. Yesterday 30th of november 2022 i went in and opened my account page on Youtube. When loading all the preview videos on the main page FireFox froze for several seconds. Could do nothing. Never happened to me before.

i tried closing and open browser and go into youtube 15 times. Always the same result. Firefox freezing on load-in for 5-10 seconds.

I thought i had gotten a malware or something. So to be sure , i scanned with MalewareBytes and several times and did a virus scan. Came up with nothing.

I did some searching on google for firefox issue freezing. Found out that users have been having issues with firefox for a long time, several months, with firefox browser freezing. But no real solution to solve it.

I use Mozilla FireFox Version: 107.0.1

No other browser i tested, chrome, Edge, Brave have this issue when visiting youtube. ONLY Firefox!

Just to test something, i went into the network settings in Firefox settings. I changed the pre-selected setting from "use system proxy setting" to "NO proxy" and activated the setting "Activate DNS over HTTPS".

BOOOOOOM --- Problem solved!!!!!

What ever is wrong with Firefox 107.0.1 - i suggest FIX IT ASAP if you want me around as a user. Your browser is NOT OK as of now. I have never ever been forced to change any network setting for ANY browser during my 31 years using the webb. -Ok, almost true, maybe during the Robotics 28.800kb/s days back in 1993 ....

Jokes aside, -Fix your Shit!

Asked by alltiallomejl 13 hours ago

Virtual tour crashed when loading content

On last update virtualtours made in our websites have a big problem. Console write errors: Failed to allocate internal command buffer. WebGL context was lost. Uncaught … (read more)

On last update virtualtours made in our websites have a big problem. Console write errors:

Failed to allocate internal command buffer. WebGL context was lost. Uncaught Error: Bad WebGL context - maybe context was lost?

Please, open this page, look at it and fixed this.

https://sb360.online/cu0v2n

Asked by arkadiusz.stencel 13 hours ago

Last reply by arkadiusz.stencel 13 hours ago

Scrolling after version 107 is choppy

After updating firefox from version 106 to 107 scrolling and site animations is choppy. 107.0.1 didn't fix the problem. Device info: OS: Win7 CPU: i5-460M D. GPU: ati mob… (read more)

After updating firefox from version 106 to 107 scrolling and site animations is choppy. 107.0.1 didn't fix the problem.

Device info: OS: Win7 CPU: i5-460M D. GPU: ati mobility radeon HD5650

Asked by catmirror 11 hours ago

Picture-in-picture not showing

When on youtube or any video website, when I click the PiP button on the side of the video, instead of having the video popup on the screen I have a new windows (only vis… (read more)

When on youtube or any video website, when I click the PiP button on the side of the video, instead of having the video popup on the screen I have a new windows (only visible in the windows taskbar) which is invisible.

If I try to hover the (empty) preview in windows, it should hide everything else and show the window, but nothing happens as if the popup create a window but stops in the middle.

I tried with Firefox (v107.0 64-bit) and Firefox dev edition (v108.0b6 64-bit), same problem. I tried disabling every addon/theme, same problem. I tried disabling hardware acceleration, same problem. I tried Troubleshoot mode, works correctly.

Before re-installing Windows it worked normally. What could be the problem ?

Asked by EdgelordMcTeabag 6 days ago

Last reply by EdgelordMcTeabag 4 days ago