Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Locked

captcha not working...never ends

On a couple of websites, but in particular Rogers.com, the captcha just never ends. It asks to click on all the bicycles, I click on them one at a time until no more app… (read more)

On a couple of websites, but in particular Rogers.com, the captcha just never ends. It asks to click on all the bicycles, I click on them one at a time until no more appear, hit verify, it brings up something else. It will do this dozens of times and just never ever end.

Switch over to Edge, does the same. Switched to chrome and it works fine. Has google done something to captcha to deny it working on other browsers?

I have checked to see firefox is up to date and it is. I have disabled all extensions/addons. I have run malware/virus scans. On the Rogers community forums there are all kinds of people having problems but there are no solutions on how to fix. Oddly (or not) the problems are similar...captcha won't work on Edge, Firefox but will work on Chrome.

Asked by Rye Encoke 4 months ago

Answered by zeroknight 4 months ago

eBay UK - Site Issues

I have been using FF for many years but recently have started having issues on eBay.co.uk At the moment it specifically relates to leaving feedback on my sold items. I'… (read more)

I have been using FF for many years but recently have started having issues on eBay.co.uk

At the moment it specifically relates to leaving feedback on my sold items.

I'm currently logging in on MS Edge or Chrome to leave feedback as FF just will not work.

I've tried FF on a clean install on a 2nd PC (no add-ons) and still get the issue.

Please help as I am now having to use Edge & Chrome so much I may as well move over to them which I would rather not do.

Asked by Ian 4 months ago

Last reply by Ian 4 months ago

Go back one page, not working on Microsoft forum website

I searched Microsoft forum and opened the first link (https://answers.microsoft.com/en-us). On Firefox, Go back one page (back arrow) button was not working on this websi… (read more)

I searched Microsoft forum and opened the first link (https://answers.microsoft.com/en-us). On Firefox, Go back one page (back arrow) button was not working on this website.

Asked by s malik 4 months ago

Last reply by jonzn4SUSE 4 months ago

Firefox will not load pages / connect to internet

Starting a few weeks ago, firefox would not load any accounts via https://login.microsoftonline.com/ one one of my Macs. I was running the latest version 121.xx on MAC 1… (read more)

Starting a few weeks ago, firefox would not load any accounts via https://login.microsoftonline.com/ one one of my Macs.

I was running the latest version 121.xx on MAC 12.7.2

Nothing would fix the site issue, so I tried re-installing and refreshing Firefox. Followed all the troubleshooting steps.

Now firefox is completely broken. Tried creating a new profile. Running in safe mode, etc.

It sometimes will load pages, but extremely slow. But generally is unusable.

Firefox works on my other macs just fine (Profile uses sync with those machines)

Safari and Chrome work perfectly fine. No malware. No ISP issues. No firewall.

Please advise a fix or I guess I will delete everything firefox related.

Asked by gt0279a 4 months ago

Last reply by zeroknight 4 months ago

Hangs when trying to save an image

When I right click on an image and select "save as", after selecting where to save it and then selecting save, firefox just hangs and is completely unresponsive, leaving … (read more)

When I right click on an image and select "save as", after selecting where to save it and then selecting save, firefox just hangs and is completely unresponsive, leaving me having to terminate it through task manager. No error message ever come up, Firefox just freezes.

Asked by mikey-d 4 months ago

Last reply by zeroknight 3 months ago

Suggestion from Browsing History should not include "Base URL"

Hi all Firefoxers, There are a few sites that I always access via a URL that could look like : https://device.domain.com/admin/ When I went to visit that device, … (read more)

Hi all Firefoxers,

There are a few sites that I always access via a URL that could look like :

https://device.domain.com/admin/

When I went to visit that device, typing in the URL bar "device.domain..." , Firefox's 1st default suggestion shows as https://device.domain.com/

The problem is that I never visited that site, the way to access this device is https://device.domain.com/admin/ - there's no way to reconfigure the device and have an auto-redirect to .../admin location.

https://device.domain.com/ is not in my Browsing History nor do I have an open-tab. In the settings Privacy->Address Bar, disabling "Browsing History" removes https://device.domain.com/ from the suggestion list but it also removes all suggestion from the history. This is the expected behavior, the bug required fix isn't related to this.

If the "Base URL" isn't saved in the Browsing History, how can someone tell Firefox to only suggest absolute entries from the history?

Asked by somehacker 3 months ago

Last reply by netjeff 3 months ago

  • Solved

Adding an option to visit the extension store page?

I tried eveything but found no way to access the store page of a specific extension, am i missing something? Searching isnt good if it has a simple name as thounsands sh… (read more)

I tried eveything but found no way to access the store page of a specific extension, am i missing something?

Searching isnt good if it has a simple name as thounsands show up

Asked by sscicluna89 4 months ago

Answered by sscicluna89 4 months ago

Firefox not asking for Primary Password at startup after update to 121.0.1 on Ubuntu

After after update to 121.0.1 on Ubuntu, I'm not asked anymore for Primary Password at startup, hence I cannot use my saved logins and certificates. If I restart in Troub… (read more)

After after update to 121.0.1 on Ubuntu, I'm not asked anymore for Primary Password at startup, hence I cannot use my saved logins and certificates. If I restart in Troubleshooting mode, I have the pop up for Primary Password back, which is working as expected. Restarting normally after disabled all Add-Ons does not solve the problem.

Asked by enzo.simone.dev 4 months ago

Last reply by enzo.simone.dev 4 months ago

Google sites crash Firefox tabs

Whenever I go to a Google page (tested on Google.com Docs, Sheets, Forms) the page crashes. The issue started sometime around this afternoon. … (read more)

Whenever I go to a Google page (tested on Google.com Docs, Sheets, Forms) the page crashes. The issue started sometime around this afternoon.

Asked by Adam Bassett 4 months ago

Last reply by zeroknight 4 months ago

  • Solved

Firefox displays white area below the footer bar on certain webpages, whereas other browsers do not

I set up a website for my wife a while ago. Most recently we noticed that some (not all) of our pages are not shown correctly when we use Firefox as browser. Specificall… (read more)

I set up a website for my wife a while ago. Most recently we noticed that some (not all) of our pages are not shown correctly when we use Firefox as browser. Specifically, when you open a webpage and scroll down as far as you can, there is a certain white area at the very bottom visible, below the footer. Now, if you wait a small amount of time, then scroll a little up and down again, the white border is not longer there and the page appears as it should.

Example pages for this behavior are: https://praxis-weinhold-schattentherapie.eu/entspannung/ https://praxis-weinhold-schattentherapie.eu/praxis/ https://praxis-weinhold-schattentherapie.eu/ueber-mich/

It is not happening e.g. with: https://praxis-weinhold-schattentherapie.eu/unterkuenfte-und-impressionen/ https://praxis-weinhold-schattentherapie.eu/angebote-und-kontakt/ Example screenshots are attached.

This strange behavior cannot be recognized with other browsers, we tried Chrome as well as Edge. Many thanks in advance for any ideas on how to adress this! Best regards Carsten

Asked by Carsten Weinhold 4 months ago

Answered by Carsten Weinhold 4 months ago

Firefox 121.0.1 (64-bit) invalid file format error on youtube upload

Hello Just to report Firefox 121.0.1 (64-bit) unable to upload any video formats on youtube and always having invalid video format error. I'm unable to upload even that … (read more)

Hello

Just to report Firefox 121.0.1 (64-bit) unable to upload any video formats on youtube and always having invalid video format error. I'm unable to upload even that videos what was already successfully uploaded some times ago. I using Microsoft Edge now to upload on youtube and it is fine with all my videos. Hope you can fix soon.

Asked by SNov 4 months ago

Last reply by zeroknight 4 months ago

  • Solved

Add URL in the Firefox 'Add bookmark' window

Is it still possible to configure userChrome.css to have the URL field in the Firefox 'Add bookmark' window? Also, is userChrome.css configuration going to be used no mor… (read more)

Is it still possible to configure userChrome.css to have the URL field in the Firefox 'Add bookmark' window? Also, is userChrome.css configuration going to be used no more in future releases? If yes, then how will we be able to customize, for example, fonts in Library, side bar and context menu?

Asked by doru001 4 months ago

Answered by doru001 4 months ago

YouTube Videos Lag Frequently: Video Pauses While Audio Continues Especially in Full Screen

I am running Firefox 121.0.1, which is currently up to date, on a slightly older MacBook, which has the latest MacOS it can get: macOS 11.6.8. As the title states, YouTub… (read more)

I am running Firefox 121.0.1, which is currently up to date, on a slightly older MacBook, which has the latest MacOS it can get: macOS 11.6.8. As the title states, YouTube is almost unwatchable on my machine. The video will pause frequently while audio continues, motion is not very smooth, which is especially noticeable watching sports, etc. I cleared cookies and cache, I have run in Troubleshoot mode as well as tried flipping some switches in about:config that I've seen in YouTube videos and forum posts about similar issues, but nothing has solved this issue.

YouTube in Google Chrome works fine, and I've been watching HD YouTube on this laptop with it for years without any issues, so I doubt it has anything to do with machine specs like RAM, CPU, etc.

I was hoping to make Firefox my new browser and start supporting browsers that aren't chromium based since Google Chrome is going too far with respect to privacy and the freedom to use the add-ons I like (e.g. adblockers like ublock origin), but so far I have not been enjoying Firefox for YouTube. Any help would be greatly appreciated.

Asked by austinmcever 4 months ago

Last reply by austinmcever 4 months ago

  • Solved

cloudflair block

One of the websites I use now gives me the following error: Please unblock challenges.cloudflare.com to proceed Microsoft edge does not have this problem, but I don't lik… (read more)

One of the websites I use now gives me the following error: Please unblock challenges.cloudflare.com to proceed Microsoft edge does not have this problem, but I don't like using edge. I used my search and found many causes. I did the following: Went to my firefox settings and cleared cookies and history I ran two security programs, bitdefender and maleware bytes I still have the problem.

Asked by markminnc 4 months ago

Answered by markminnc 4 months ago

  • Solved

Combining History data files

Is it possible to combine history/bookmark files? Firefox has truncated my "History" to 15 days and the only option I see to get elder entries is to combine a backupped h… (read more)

Is it possible to combine history/bookmark files? Firefox has truncated my "History" to 15 days and the only option I see to get elder entries is to combine a backupped history file with the current one. An easy-to-use tool for this task would be welcome. I did not change my config options after the update to 121.0.1 (64-Bit) (Windows 10pro) but I think I had the total history (from years) before the update. My current Options related to this topic are: browser.history_expire_days false places.history.expiration.max_pages false places.history.expiration.transient_current_max_pages 501234 privacy.clearOnShutdown.history false privacy.history.custom true history (*) Boolean Number String

I already sreened Help files of this Forum concerning lost history data but they all do not give sufficient answers or I do not understand them (as a German user). Thanks. Martin

Asked by m_vanselow 4 months ago

Answered by m_vanselow 4 months ago

Websites don't work with FireFox but do with other browsers

I've written about this before and never got a working answer. I have to use Chrome or internet explorer for some work because FireFox won't open the sites. This problem … (read more)

I've written about this before and never got a working answer. I have to use Chrome or internet explorer for some work because FireFox won't open the sites. This problem hasn't been fixed by I clearing cache and cookies as recommended back when I first asked a year or so ago.

Now the latest website I haven't been able to use is the Post office! USPS.com -- If I try to track a mail piece using my tracking number the site can't bring it up. The site tries for long time then tells me to try later. When I try with another browser such as Chrome, the result is there within a couple of seconds. It looks like I'm going to have to leave FireFox which I hate as I've used it so long - over ten years at least.

Version 121 Windows 10

Asked by rkclaw 4 months ago

Last reply by jonzn4SUSE 4 months ago

Strange error on My.Nintendo.com

I encounter this error only on my.nintendo.com. However nobody else I know encounters this (even using Firefox) and I do not encounter it on Edge browser. When I open th… (read more)

I encounter this error only on my.nintendo.com. However nobody else I know encounters this (even using Firefox) and I do not encounter it on Edge browser.

When I open the site it stays for a few seconds, then loads an error page. Then this error page reloads itself every few seconds. I tried to include some Inspect tool details. Before a 404 error there are 303 and 302 responses. I live near my friends who do not have this issue (same ISP too) so it's not a regional issue. In the screenshots the four (and two more further down) red GETs below are all "304 Not Modified" status'd

I'm not sure what type of info I can dump from the browser or how, to help diagnose this. I'm on Windows 11 (though I was having this isue on my dual-booted Linux install too), on version 121.0.1 (see screenshot of About Firefox for more?)

Thank you for your time reading my post, please help me report this with more details.

Asked by nathan.zan6037 4 months ago

Last reply by James 4 months ago

web2forms hCaptcha not working (blocked??)in Firefox browser

I have used Web2forms for my contact form on my Staic Website. Works perfectly with other browsers. However, Firefox does not render the hCaptcha atall. This is the rele… (read more)

I have used Web2forms for my contact form on my Staic Website. Works perfectly with other browsers. However, Firefox does not render the hCaptcha atall.

This is the relevany html

   <script src="https://web3forms.com/client/script.js" async defer></script>

Asked by gp 4 months ago

Last reply by gp 4 months ago