Showing questions tagged: Show all questions

page not found error

I'm using a new laptop so everything is a fresh install. A few of the newsletters I've signed up for are now using GetResponse for their marketing. Any link I click on i… (read more)

I'm using a new laptop so everything is a fresh install. A few of the newsletters I've signed up for are now using GetResponse for their marketing. Any link I click on in these emails leads me to a "The page you're looking for doesn't exist" error 404. No matter what I try (disabling all extensions & setting Firefox's config setting 'extensions.blocklist.enabled' to false). Both of the companies that send the newsletters as well as GetResponse don't really seem to care and just blame Firefox. Can anyone help me fix this... if in fact it's something on my laptop that's creating the issue? I only use Firefox browser... nothing else and would hate to starting using some unsafe browser just to access these links. Thanks.

Asked by Delmond 1 day ago

Last reply by Delmond 15 minutes ago

New update has meant that emails don't send

This is the message I get when I send using Thurderbird, with the new version 102.3.0. "Sending of the message failed. The message could not be sent because connectin… (read more)

This is the message I get when I send using Thurderbird, with the new version 102.3.0.

  "Sending of the message failed.
  The message could not be sent because connecting to Outgoing server (SMTP) mail.optusnet.com.au failed. 
  The server may be unavailable or is refusing SMTP connections. Please verify that your Outgoing server 
  (SMTP) settings are correct and try again."

I changed the settings and still get the same error. I checked the settings and still get the same error. I restarted computer and the modem etc. The server is still working, as I can use webmail to send emails, and they work. I can only assume something in the new version has changed the way the settings are read.

Asked by championss1971 3 days ago

Last reply by championss1971 48 minutes ago

Firefox Icon lost in Dock

I want to know what caused the Firefox icon to disappear from my dock and be replaced by the generic icon. Firefox seems to continue to work well. I don't want to re-inst… (read more)

I want to know what caused the Firefox icon to disappear from my dock and be replaced by the generic icon. Firefox seems to continue to work well. I don't want to re-install it when it seems to work. However, I want to know what caused this to happen and if there is an easy way to restore it to the unique icon. I've read about the various remedies but don't want to take the time for a re-install when everything seems to be working.

Please just tell me the cause and if there is an easy solution.

Asked by mitchellsklare 8 hours ago

Last reply by mitchellsklare 57 minutes ago

The sessionstore-backup Directory

I've just rebooted and I've lost two windows with thirty tabs, or something. When I started Firefox, there's nothing in the Recently Closed [Tabs, Windows] Reading onlin… (read more)

I've just rebooted and I've lost two windows with thirty tabs, or something.

When I started Firefox, there's nothing in the Recently Closed [Tabs, Windows]

Reading online, I see that Firefox should be writing some files to the sessionstore-backup directory, like these:

recovery.jsonlz4: the windows and tabs in your currently live Firefox session (or, if Firefox crashed at the last shutdown and is still closed, your last session) recovery.baklz4: a backup copy of recovery.jsonlz4 previous.jsonlz4: the windows and tabs in your last Firefox session upgrade.jsonlz4-build_id: the windows and tabs in the Firefox session that was live at the time of your last update

, but I only find recovery.jsonlz4 and recovery.baklz4 and both are tracking current time, which means they are getting data from the currently opened Firefox.

These are the only files I find in this directory.

Where are the other files supposed to have gone?

Asked by jhunterwu 5 hours ago

Last reply by jhunterwu 1 hour ago

I lost Everything!

Yesterday my Thunderbird crashed I suppose. When I tried to open it I kept getting that the shortcut for thunderbird. exe have been chenged or moved. I couldn't find th… (read more)

Yesterday my Thunderbird crashed I suppose. When I tried to open it I kept getting that the shortcut for thunderbird. exe have been chenged or moved. I couldn't find thunderbird anywhere. So I downloaded again. Yesterday it worked fine had had all my emails, files and addressbooks. Today I try to open it and I got something that said I had to put in my name email password, basically like putting everything in. I did that for one email and I got my emails BUT I have no addressbook or files. I am at a loss. I am devastated because some of those file had things not only that I needed, but memories (like my father's last emails).

HELP! What do I do. Please understand that I am not a computer geek so please explain clearly, in a way I can maybe hopefully get my information back. I have used Thunderbird for years and this is the first time I have had a problem. Please help!

thank you.

Asked by celiat 7 hours ago

Last reply by celiat 3 hours ago

GMail not working with 102.3.0

From the "it's better never to upgrade" department: What has Thunderbird done now. Ever since it 'automatically' upgraded to ver 102.3.0 I cannot log into one of my Gmail… (read more)

From the "it's better never to upgrade" department: What has Thunderbird done now. Ever since it 'automatically' upgraded to ver 102.3.0 I cannot log into one of my Gmail accounts. One account is fine but the other says wrong user name or password. Researching online has not helped due to the fact that the latest version is different from those discussed. The settings are identical to the account that is working. OAuth2 is set but still no luck. What am I missing?

Asked by mccloskey.skip 4 hours ago

copy of message sent to mailing list

Hi, I am using Tbird 102.3.0. I just noticed that, for emails I send to a mailing list, no copy of the outgoing message saved. It always used to save one. Is there a s… (read more)

Hi,

   I am using Tbird 102.3.0. I just noticed that, for emails I send to a mailing list, no copy of the outgoing message saved. It always used to save one. Is there a setting for this? I suppose I could add my own name to the mailing list but that seems ... clunky. Thanks for any suggestions. Tobias

Asked by baskin2 1 day ago

Last reply by baskin2 4 hours ago

View all emails for a correspondent / customer

Hi, Please see image. I use emClient but wish to move over to Thunderbird as emClient is getting too bloated, slow and freezes. However, I cant seem to be able to display… (read more)

Hi,

Please see image. I use emClient but wish to move over to Thunderbird as emClient is getting too bloated, slow and freezes.

However, I cant seem to be able to display all emails from the same customer in Mozilla. The uploaded image shows how you can see all emails from a selected customer in emClient.

Is this same view possible in Mozilla? If not, whats the alternative in Mozilla?

Thanks

Asked by specialistsupplements 5 hours ago

Can't copy (can only move) a contact from one address book to another

I have multiple address books in Thunderbird. For example, I have one address book for families in our small school, and within that address I have a mailing list for el… (read more)

I have multiple address books in Thunderbird. For example, I have one address book for families in our small school, and within that address I have a mailing list for elementary and another for secondary. I have a separate address book for the parents in my math classes and within that address book I have a mailing list for each class. Until the latest update, I could copy a contact from the mailing list in one address to a mailing list in another, thus copying the contact into the corresponding address book. Now I can't do that. I can copy within an address book to different lists, but if I try and drag a contact, I can only drag it to another address book, which actually moves the contact, deleting it from where it came from. Why was that changed in the update and what do I do now? I want to keep the address books separate!

Asked by kim47 6 hours ago

Sent messages placed in wrong folder

I have three accounts. I want sent messages to be placed in the Sent folder of one of those accounts. I have set it up to do that using "Copies & Folders" > When … (read more)

I have three accounts. I want sent messages to be placed in the Sent folder of one of those accounts. I have set it up to do that using "Copies & Folders" > When Sending messages, automatically > Place a copy in Sent Folder on > The account I want to use for that purpose. However, the sent messages are placed in the Sent folder of a different account. How to straighten this out?

Asked by mburwen 1 day ago

Last reply by mburwen 7 hours ago

how do you save an individual address book?

I used to save an individual address book by selecting it on the left of TB and go to the top menu and select Tools/export. Now that option exports everything! How do I… (read more)

I used to save an individual address book by selecting it on the left of TB and go to the top menu and select Tools/export. Now that option exports everything! How do I just export a single address book?

Asked by oldbob2 1 week ago

Last reply by oldbob2 9 hours ago

Even using latest Thunderbird version 102.3, I still cannot access newsgroups list

I have used Thunderbird successfully for newsgroup access until v102 with all updates afterwards up to and including v102.3. I am still unable to populate the newsgroup … (read more)

I have used Thunderbird successfully for newsgroup access until v102 with all updates afterwards up to and including v102.3. I am still unable to populate the newsgroup list. All I get is "please wait" and a progress bar which does not show any movement, and no newsgroup list downloads. Thunderbird is running under Windows Pro 10 with all updates applied. I am very disappointed this hasn't been resolved yet. Am I the only user with this problem?

Asked by eades1936 9 hours ago

Update from 91ESR to 102 ESR and a question and a bug, perhaps

Hi folks, Forced to update (expected) and 102 ran like two flat tires and no spare whil eI had no issues with 91. MANY hours of searching got me reasonably successful in … (read more)

Hi folks,

Forced to update (expected) and 102 ran like two flat tires and no spare whil eI had no issues with 91. MANY hours of searching got me reasonably successful in acceptable performance. But two problems, one which could easily be a bug:

1. I can find no way including in about:config to enable lazy tab loading. In other words, open a group but not load each tab until it is clicked on.

Where did that go?

2. This one is more unique. I have a desktop install of ESR and a portable ESR install on a thumb drive. For MANY years I backed up bookmarks on my desktop and restored them to FF on my thumb drive. Now, after I shut down the portable (which takes a very long time) there are multiple bookmarks. Html files that seem to merge on shutdown. Problem is, on the thumb drive this is not completed before FF shutdown and the processes closed. Results in damaged bookmark files and a crash EVERY time.

IF I drag the copy of FF ESR portable to my desktop and perform the same procedure, no problems. So somehow on a USB 3 thumb drive the process of merging bookmarks. Html files is too slow and will cause a crash consistently.

Any suggestions or should I file a bug report?

Asked by in4m8n 2 days ago

Last reply by in4m8n 1 day ago

Unable to send emails

Hi, I am using Thunderbird 102.3.0 on my Laptop. I also use Firefox as my browser. Until recently I have had no problem sending emails. After updating my TalkTalk setting… (read more)

Hi, I am using Thunderbird 102.3.0 on my Laptop. I also use Firefox as my browser. Until recently I have had no problem sending emails. After updating my TalkTalk settings (as per their email) I cannot send but can receive emails. I have checked my settings with a friend who uses Tunderbird, Firefox and TalkTalk. The settings are identical and he has no trouble sending or receiving emails. When I send an email I get a message "Login to server smtp.talktalk user name john.cuth failed." There are three boxes Retry, Enter New Password, Cancel. I entered my normal password but it was not accepted. I then got a message "Sending of the message failed. Unable to authenticate to outgoing server (SMTP) smtp.talktalk.net. Please check the password and verify "Autentification method" in "Account Settings / Outgoing server (SMTP)." I have no difficulty sending or receiving emails on my iphone or Fire tablet. I have used Thunderbird for many years without any trouble. I have posted, on the Firefox support, problems accessing my TalkTalk mail directly or when logged into my TalkTalk account. TalkTalk seems to think that it is a Mozilla problem. If anyone is having a similar problem or knows how to solve the situation, I would be most grateful. Many thanks, John

Asked by john.cuth 10 hours ago