Showing questions tagged: Show all questions

Can't play video in full screen mode, crash everytime

I mean, all web videos, include Youtube, Pornhub, Bilibili, etc, once I click the fullscreen button, it will crash in a short time. I have disabled flash already, it does… (read more)

I mean, all web videos, include Youtube, Pornhub, Bilibili, etc, once I click the fullscreen button, it will crash in a short time. I have disabled flash already, it doesn't help.

Asked by superbasscn 4 days ago

Last reply by superbasscn 2 days ago

Youtube viewing corrupting firefox/windows 10

I seem to have a 'bug' being introduced through firefox when I view youtube videos. it does not happen right away, it takes a few videos to happen. The partial solution I… (read more)

I seem to have a 'bug' being introduced through firefox when I view youtube videos. it does not happen right away, it takes a few videos to happen. The partial solution I have found so far (having done this twice so far in almost as many days, and about to do it a second in one day.) is to do a complete uninstall of firefox, then do a windows defender offline scan (which seems to knock out whatever is left in the machine, it won't tell me what was found.) then to come back into win10 and doing a clean install which seems to work well enough (having multiple tabs open [I do miss being able to have large numbers of open tabs and not having my machine going nuts]) till I break down and check the youtube channels that I like to keep up with. main noticeable symptom is my machines cooling fan going into 'hyper' drive, then checking task manager and finding firefox using almost two gigs of memory and 40+% of cpu capacity. As I type this, with just one tab open, firefox is showing 563.3 MB and seven (7) sub? programs running. Before this latest flair up, for one tab open it would be under 400MB and five programs running?

Add-ons I run on Firefox: uBlock Origin, Adblock Plus, and DuckDuckGo Privacy Essentials

My system: AMD A9-9425 RadeonR5,5 Compute Cores 2C+3G 3,10GHz

                   8GB of ram 7.45 usable
                   WIN 10 Home Ver. 1909         {64 bit}
                  OS Build 18363.997

Asked by rrtreerat 4 days ago

Last reply by rrtreerat 3 days ago

FireFox 79.0 logout problems from website rdc.nl. Usermenu is not shown anymore when logoutbutton is pushed

Good morning all I am new in this house. Guido van Wijk, application engineer at RDC in Amsterdam (rdc.nl). We host large internet applications for the automotive industr… (read more)

Good morning all I am new in this house. Guido van Wijk, application engineer at RDC in Amsterdam (rdc.nl). We host large internet applications for the automotive industry in the Netherlands. Java based. 8.000 users. In this web-applications html, exit buttons are built-in to return to user-menu's where our customer (automotive company's such as car-dealers) can make an new choice to enter a new application. These exit-buttons perform wel under FireFox 78.x. The men is shown. Since the Firefox 79.0 update these buttons do not function anymore. Either the application-screen stays untouched (as the menu should be shown) or a full white screen is shown. Whic is also wrong. I have tested with an older Ffox 78.0 version on another PC and then everything works fine. What's going on here. I am not an software engineer.

The images show an example of 1 of our web-apps, OKR with the uitlogbutton, logout. And the usermenu which should be shown then. This works Ok with Ffox 78, not anymore with 79.0

Asked by g.v.wijk 4 days ago

Last reply by g.v.wijk 4 days ago

Firefox can't update to the latest verion.

I am getting this message:"Firefox can't update to the latest verion.". While automatic updates are enable. I don't know why firefox refusing to update. Thanks for answe… (read more)

I am getting this message:"Firefox can't update to the latest verion.". While automatic updates are enable. I don't know why firefox refusing to update. Thanks for answer.

Asked by empleat 4 days ago

Last reply by empleat 3 days ago

Input delay in search field on Google-related sites

I'm using Firefox 79.0 on Win10 x64. When I'm searching on Google, Facebook or Youtube, there is a 10-20 seconds delay between my input and its display in search field, a… (read more)

I'm using Firefox 79.0 on Win10 x64. When I'm searching on Google, Facebook or Youtube, there is a 10-20 seconds delay between my input and its display in search field, and it's displaying symbols I entered at 1 symbol in 1-2 seconds. After around a minute the delay cuts to minimal and I can use the search normally (but by that time site is already responding to the earlier input which sometimes can be in wrong keyboard layout or misspelled because I didn't see what I was typing until 1 minute after I typed it). I don't have this problems at the websites that are not Google-related, also I don't have it in other browsers. I've tried restarting Firefox (obviously, as this problem persists for weeks now) and/or clearing cache, didn't help.

Asked by Daniela Chris 8 hours ago

Last reply by Daniela Chris 48 minutes ago

Firefox caused(?) Blue screen of Death

Hello, I've experienced a blue screen of death on my machine as listed below, which seems to point that Firefox.exe is the starting point of the BSOD. I had around 8 tabs… (read more)

Hello,

I've experienced a blue screen of death on my machine as listed below, which seems to point that Firefox.exe is the starting point of the BSOD.

I had around 8 tabs open at the time of which 2-3 Twitch.tv channels, Private mode tabs with several websites with a variance of content-typed on them.

However, I had these open in the background while I was playing a game and at some point my computer just rebooted.

It hasn't happened another time (yet) and it is the first time I've had a BSOD for quite some time so it kind of scared me.

I had Hardware Acceleration turned on and Content Process limit was set to 8(Default).

The Nvidia drivers I have installed are: 451.67 (09-07-2020)

  • *
  • Bugcheck Analysis *
  • *

SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION (3b) An exception happened while executing a system service routine. Arguments: Arg1: 00000000c0000005, Exception code that caused the bugcheck Arg2: fffff802404d800c, Address of the instruction which caused the bugcheck Arg3: ffff8283464fef90, Address of the context record for the exception that caused the bugcheck Arg4: 0000000000000000, zero.

Debugging Details:



KEY_VALUES_STRING: 1

   Key  : Analysis.CPU.Sec
   Value: 2
   Key  : Analysis.DebugAnalysisProvider.CPP
   Value: Create: 8007007e on MIYA
   Key  : Analysis.DebugData
   Value: CreateObject
   Key  : Analysis.DebugModel
   Value: CreateObject
   Key  : Analysis.Elapsed.Sec
   Value: 2
   Key  : Analysis.Memory.CommitPeak.Mb
   Value: 78
   Key  : Analysis.System
   Value: CreateObject


BUGCHECK_CODE: 3b

BUGCHECK_P1: c0000005

BUGCHECK_P2: fffff802404d800c

BUGCHECK_P3: ffff8283464fef90

BUGCHECK_P4: 0

CONTEXT: ffff8283464fef90 -- (.cxr 0xffff8283464fef90) rax=0000000000000000 rbx=ffffce0d5ea36080 rcx=fffffffffffffffd rdx=0000000000000000 rsi=ffffce0d5d3a4080 rdi=0000000000000000 rip=fffff802404d800c rsp=ffff8283464ff998 rbp=ffff8283464ffa80

r8=ffff95046faf9001  r9=000002016af88590 r10=fffff8024086e2e0

r11=00000000005a3c10 r12=0000020183abe000 r13=0000020183d14078 r14=ffff8283464ffa08 r15=0000000000000001 iopl=0 nv up ei ng nz na pe nc cs=0010 ss=0018 ds=002b es=002b fs=0053 gs=002b efl=00050282 nt!PsGetCurrentServerSilo+0x2c: fffff802`404d800c c3 ret Resetting default scope

BLACKBOXBSD: 1 (!blackboxbsd)


BLACKBOXNTFS: 1 (!blackboxntfs)


BLACKBOXPNP: 1 (!blackboxpnp)


BLACKBOXWINLOGON: 1

CUSTOMER_CRASH_COUNT: 1

PROCESS_NAME: firefox.exe

STACK_TEXT: ffff8283`464ff998 fffff802`40870c4c : ffffce0d`5d3a4080 ffff8283`464ffa80 ffffce0d`5d3a4080 00000000`00000000 : nt!PsGetCurrentServerSilo+0x2c ffff8283`464ff9a0 fffff802`4086e304 : ffffce0d`5d3a4080 00000201`73938600 00000000`00000000 00000201`8fa00000 : nt!PsLookupThreadByThreadId+0x3c ffff8283`464ff9d0 fffff802`405ef475 : ffffce0d`5d3a4080 00000000`00000000 00000000`00000000 00000000`00000000 : nt!NtAlertThreadByThreadId+0x24 ffff8283`464ffa00 00007ff8`4810bb84 : 00000000`00000000 00000000`00000000 00000000`00000000 00000000`00000000 : nt!KiSystemServiceCopyEnd+0x25 0000005f`fadff848 00000000`00000000 : 00000000`00000000 00000000`00000000 00000000`00000000 00000000`00000000 : 0x00007ff8`4810bb84


SYMBOL_NAME: nt!PsGetCurrentServerSilo+2c

MODULE_NAME: nt

IMAGE_NAME: ntkrnlmp.exe

IMAGE_VERSION: 10.0.19041.388

STACK_COMMAND: .cxr 0xffff8283464fef90 ; kb

BUCKET_ID_FUNC_OFFSET: 2c

FAILURE_BUCKET_ID: 0x3B_c0000005_nt!PsGetCurrentServerSilo

OS_VERSION: 10.0.19041.1

BUILDLAB_STR: vb_release

OSPLATFORM_TYPE: x64

OSNAME: Windows 10

FAILURE_ID_HASH: {ca3838bc-6517-b4b6-f083-461080433ddb}

Followup: MachineOwner


Asked by cosplayking 3 hours ago

Last reply by cosplayking 28 minutes ago

Images do not display when opened in a new tab, instead downloads.

When i try to look at an image on firefox in it's own tab so i can see it bigger, it instead opts to download it instead of just showing it in the tab itself. This is ann… (read more)

When i try to look at an image on firefox in it's own tab so i can see it bigger, it instead opts to download it instead of just showing it in the tab itself. This is annoying as I don't want to have to make a whole folder just for images that i've seen once and then never look at again. is there an option i might have chosen at some point that enables this? i'm not too sure. please help if someone is able to.

Asked by EnderDaveMC77 2 days ago

Last reply by EnderDaveMC77 2 days ago

Allowing a new tab to open from a web page link

This past week when I right click on an article on MSN.com and select the open in a new tab item the new tab appears to the right of the active tab briefly and then disap… (read more)

This past week when I right click on an article on MSN.com and select the open in a new tab item the new tab appears to the right of the active tab briefly and then disappears. This happens very quickly and I have not found a way to allow the new tab to open. Any thoughts and ideas are greatly appreciated.

Asked by Michael 3 days ago

Last reply by Michael 2 days ago

Transparent Bookmarks bug

Hi When I click a Bookmarks folder on the top bar to drop down the bookmarks - all the bookmarks have a fully transparent background. This happens on all default or insta… (read more)

Hi

When I click a Bookmarks folder on the top bar to drop down the bookmarks - all the bookmarks have a fully transparent background. This happens on all default or installed themes

Can anyone help

Thanks Brian

Asked by Dsotm44 3 days ago

Last reply by Dsotm44 2 days ago

Restoring a saved profile

I have Windows 10, version 1903. I recently backed up my Mozilla Roaming and Local profiles to an external drive before replacing the hard drive in my laptop. After repla… (read more)

I have Windows 10, version 1903. I recently backed up my Mozilla Roaming and Local profiles to an external drive before replacing the hard drive in my laptop.

After replacing my hard drive with a new one, I restored an earlier image file of my computer in order to put back all my data onto the new drive.

Then I did a Fresh Start, effectively doing a new install of Windows 10 (v.1903).

(As far as I can tell, my old Firefox data was deleted during the Fresh Start reinstall.)

I now did a new install of Firefox onto my computer. After I opened it I synced. Because my favicons were not restored (a generic globe icon shows in their place instead), I'd like to load in my old saved profile and make that my default profile.

The problem: So I tried copying and pasting the saved profile ("bxfz7tby.default" ) back into the new Mozilla Roaming and Local profiles (e.g, into "C:\Users\,username>\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\", but I can't get Firefox to access them. Instead, it only accesses the new profile it created.

I did an uninstall and tried it again, but all I ended up doing is creating another new profile. Now when I go to About:Profiles (see image), the default-release and default profiles listed don't seem to exist anymore (they aren't loadable, and they can't be found using the filepath noted there), and the actual backup profiles that I copied from my portable drive into Mozilla and that I actually see in File Explorer, doesn't show up as a profile choice.

How can I restore my old backed up profile? And if I do restore it successfully, will that also restore my missing favicons?

Asked by blue_sky 6 days ago

Last reply by blue_sky 7 hours ago

Ping Latency with Firefox

Hi, I have had a really strange problem since working from home where i get broken calls with my softphone. To start with i put it down to my ISP/Router, but after some d… (read more)

Hi,

I have had a really strange problem since working from home where i get broken calls with my softphone. To start with i put it down to my ISP/Router, but after some digging i noticed i am getting 400ms ping responses to my router at certain times of the day. All other devices on my network get <2ms ping responses. Reboot my surfacebook and pings go back to <5ms. After doing some testing i realised that it was Firefox causing the issues, soon as i close firefox, pings drop back to <2ms. Open firefox and work work on it for an hour or two and they creep back up to 400ms, close it and they drop. It's a test i have run multiple times as i didn't believe a browser would do this. Because i work in IT and i haven't reloaded my laptop for at least a year i thought i'd reload a fresh build of Windows...with just drivers and firefox....same problem. I have also run a stress test on the CPU / Memory to see if that had the same results, it doesn't.

Asked by kwolton 3 days ago

Last reply by kwolton 3 days ago