Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

Email backgrounds and text colors have inverted

My Thunderbird updated today, and suddenly all of my emails are showing white text on black backgrounds, except for those incoming emails that have their own color scheme… (read more)

My Thunderbird updated today, and suddenly all of my emails are showing white text on black backgrounds, except for those incoming emails that have their own color schemes. In those cases, the text appears pretty dark against the black background. Changing themes doesn't seem to make a difference. Was there something in the update that made this happen? How do I fix it?

Asked by vahost 1 year ago

Answered by sfhowes 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox doesn't support HTML5 while other Browsers do. Latest Ubuntu 20.04. LTS

So the problem is that Firefox doesn't play any HTML5 content. Weirdly except for Youtube. Youtube works just fine. But every other Website shows errors. Even songsterr.c… (read more)

So the problem is that Firefox doesn't play any HTML5 content. Weirdly except for Youtube. Youtube works just fine. But every other Website shows errors. Even songsterr.com. I'm using latest Firefox 76.0.1 on a recent Ubuntu 20. 04 LTS installation. Usual troubleshooting like updates doesnt work because "sudo apt-get upgrade" doesn't find any updates. I tried the same websites in the latest version of Chromium and they work perfectly fine. I couldn't find a mistake in the firefox settings or something so I'm confused. Disabling Plugins didn't change anything and turning of tracking protection didn't either. What is the Problem here and how can I solve it?

Asked by wauwufflp 2 years ago

Answered by cor-el 2 years ago

  • Solved
  • Archived

firefox lagging due to high cpu usage

Hi all, I've been having problems with firefox lagging constantly. General browsing around feels laggy - and opening new tabs pretty much causes my computer to freeze for… (read more)

Hi all,

I've been having problems with firefox lagging constantly. General browsing around feels laggy - and opening new tabs pretty much causes my computer to freeze for a few seconds. During this time firefox causes the CPU to spike to 100% usage.

I've been using firefox for years on this computer with no issues. Hardware is pretty good (i7 5820k, 64GB of ram and an SSD).

So far I have tried:

  • Running in safe mode
  • Using a different profile
  • Downgrading to an older firefox
  • Changing allowed CPU cores from 8, to 4
  • Updated graphic card drivers to latest version

None of these work, and I'm getting a bit tired of the constant slow downs. Chrome works flawlessly, as does all my other software...

Any ideas?

Thanks!

Asked by agouranga 1 year ago

Answered by agouranga 1 year ago

  • Solved

SSL_ERROR_BAD_MAC_ALERT

A couple users at our site intermittently receive a SSL_ERROR_BAD_MAC_ALERT error when navigating to Google in Firefox. This happens in Version 99.0.1 (64-bit) on Windows… (read more)

A couple users at our site intermittently receive a SSL_ERROR_BAD_MAC_ALERT error when navigating to Google in Firefox. This happens in Version 99.0.1 (64-bit) on Windows 10 computers. When the issue occurs, users can navigate to other websites without issues. Navigating to Google in a different browser works no problem. Restarting the browser will resolve the issue. Clearing cookies and site data has no effect. Users can also refresh the page after some time and the issue will go away.

Any idea as to why this is happening?

Asked by krisa15 2 months ago

Answered by cor-el 1 month ago

  • Solved
  • Archived

My address bar does not work after the Firefox 78 update.

Firefox 78 was installed last night. As of now I cannot get the address bar to work. When I type a URL and hit return nothing happens nor does clicking on the arrow do an… (read more)

Firefox 78 was installed last night. As of now I cannot get the address bar to work. When I type a URL and hit return nothing happens nor does clicking on the arrow do anything. Please let me know how to resolve this issue.

Asked by mlbirk 1 year ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Video playback "Video can't be played because the file is corrupt" despite the file being perfectly fine.

So I've noticed how some video files are able to be played back in Firefox. Some are not able to what so ever, for example I've created a text video using this FFPMEG com… (read more)

So I've noticed how some video files are able to be played back in Firefox. Some are not able to what so ever, for example I've created a text video using this FFPMEG command: ffmpeg -f lavfi -i testsrc=duration=10:size=1280x720:rate=30 testsrc.mp4

which created the following file: https://astolfo.nl/i/z2ada.mp4 Both the uploaded version and the local .mp4 are unable to be played back in Firefox. However opening them up in edge chromium both files play back perfectly. Besides Edge I've also confirmed it plays back nicely in MPV.

I've tried Hardware acceleration, but both having it on and off did not change the fact that these files wouldn't want to playback in Firefox. Safe mode also did not effect this issue.

Asked by dapal003 1 year ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox keep redirecting localhost to www or www.localhost:8000

Hi, I'm using Firefox 85.0.2(64-bit) Windows 10 While I'm testing local testing for website, whenever I typed/entered localhost OR localhost:8000 Firefox keep redirecting… (read more)

Hi, I'm using Firefox 85.0.2(64-bit) Windows 10

While I'm testing local testing for website, whenever I typed/entered localhost OR localhost:8000 Firefox keep redirecting/guesing subdomain for it(which="www"). Made my testing messed up.

There's same issue on https://support.mozilla.org/en-US/questions/1216065 None of those work.

set: browser.fixup.alternate.enabled to false or Connection Settings with No proxy

Please, stop. Chrome and Edge behave normally. This site need darkmode :/

Asked by prothegee 1 year ago

Answered by prothegee 1 year ago

  • Solved
  • Archived

javascript error

when trying to access my outlook account after successful authentication I get a "failed to load javascript" error. Prior to last browser update (last time I checked mai… (read more)

when trying to access my outlook account after successful authentication I get a "failed to load javascript" error. Prior to last browser update (last time I checked mail on pc) everything was working fine. Firefox 79.0 64bit Windows7 home premium sp1. here the complete message: cId: 7810C50E8ED44602A6386E7A8AAD79A3 app: Mail st: undefined reqid: undefined wsver: undefined efe: undefined ebe: undefined et: ClientError esrc: Script err: Error: Failed to load javascript. estack: 39/_</t.prototype.onLoadFailed/</<@https://outlook.live.com/mail/0/?bO=1&sessionId=ec7c7ede-b5d1-490a-be29-837f0b75644a:351:57463 u/</<@https://outlook.live.com/mail/0/?bO=1&sessionId=ec7c7ede-b5d1-490a-be29-837f0b75644a:344:2574 u/<@https://outlook.live.com/mail/0/?bO=1&sessionId=ec7c7ede-b5d1-490a-be29-837f0b75644a:344:2679 l/<@https://outlook.live.com/mail/0/?bO=1&sessionId=ec7c7ede-b5d1-490a-be29-837f0b75644a:344:1616 l@https://outlook.live.com/mail/0/?bO=1&sessionId=ec7c7ede-b5d1-490a-be29-837f0b75644a:344:1361 39/_</t.prototype.onLoadFailed@https://outlook.live.com/mail/0/?bO=1&sessionId=ec7c7ede-b5d1-490a-be29-837f0b75644a:351:57059 39/_</t.prototype.import/this.promise</</</<@https://outlook.live.com/mail/0/?bO=1&sessionId=ec7c7ede-b5d1-490a-be29-837f0b75644a:351:56081 u/</<@https://outlook.live.com/mail/0/?bO=1&sessionId=ec7c7ede-b5d1-490a-be29-837f0b75644a:344:2574 u/<@https://outlook.live.com/mail/0/?bO=1&sessionId=ec7c7ede-b5d1-490a-be29-837f0b75644a:344:2679 u@https://outlook.live.com/mail/0/?bO= ts: 2020-08-23 10:53:08Z </p>

Asked by AkaMrG 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox hangs Ubuntu 20.04

After installing Ubuntu 20.04 LTS Clicking on Firefox or Thunderbird it hangs the computer and have to switch off the computer on main switch. Reinstall Mozilla once but … (read more)

After installing Ubuntu 20.04 LTS Clicking on Firefox or Thunderbird it hangs the computer and have to switch off the computer on main switch. Reinstall Mozilla once but no difference still hangs Ubuntu. Need help on this one Thank you

Asked by Lumaja 1 year ago

Answered by schnrl 1 year ago

  • Solved
  • Archived

white borders around the browser

Since a sudden power outage, when I use firefox maximized (not f11) there's a white border around 3 of the 4 edges - not including the top. It's about 2mm thick, and only… (read more)

Since a sudden power outage, when I use firefox maximized (not f11) there's a white border around 3 of the 4 edges - not including the top. It's about 2mm thick, and only goes away if I press f11.

I've tried uninstalling, cleaning out all the old files and reinstalling firefox; I've tried disabling and re-enabling add-ons; I've tried changing my screen resolution to something else and switching back. All to no effect.

This has never happened before, and my monitor is at 100% resolution. Can anyone suggest what else I could try?

Asked by kisakiayena 1 year ago

Answered by kisakiayena 1 year ago

  • Solved
  • Archived

DRM content won't play

After installing the DRM content through the browser I still cannot play any videos on Netflix or Udemy. I have run this website (https://www.jeffersonscher.com/sumo/htm… (read more)

After installing the DRM content through the browser I still cannot play any videos on Netflix or Udemy.

I have run this website (https://www.jeffersonscher.com/sumo/html5-video.html) from previous answers to check and the results are attached to the question.

I have also checked media.eme.enabled and it is set to true.

I am very much puzzled by this.

Asked by Alex 1 year ago

Answered by jonzn4SUSE 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Problem with cache on Firefox Developer Edition

Hello, I'm beginner in development. Today I'm working on some CSS files. But when I reload, the content don't load the new features. I've try to clear cache, remove stoc… (read more)

Hello,

I'm beginner in development. Today I'm working on some CSS files.

But when I reload, the content don't load the new features. I've try to clear cache, remove stockage on the console , and also try command + f5 (on iMac).

The only one solution I've founded is to clear cache , leave firefox , shutdown computer and restart.

Very contraignant. I've test on Chrome and it work well. So I don't know what I need to do to...

I'm using MAMP to lauch app on local

Asked by matheo.zeller 1 year ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Solved
  • Archived

mozilla crash, won't open

Hello! I was using Firefox and opened a secure skype link which lead to my computer crashing. Upon restarting my computer, the following message appears anytime I attempt… (read more)

Hello! I was using Firefox and opened a secure skype link which lead to my computer crashing. Upon restarting my computer, the following message appears anytime I attempt to open Mozilla. I also "refreshed" Mozilla when I started the process of uninstalling. I did not end up uninstalling.

"XML Parsing Error: undefined entity
Location: chrome://browser/content/browser.xhtml
Line Number 732, Column 15:
              <toolbarbutton id="UITourTooltipClose" class="close-icon"
--------------^"

I'm not sure how to proceed. Currently using Chrome. Thank you!

Asked by Ram Sinha 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Not loading any pages and cant can't open settings

Yesterday I was using Firefox normally (browsing, Discord, etc.). Today when I opened it, it wouldn't load any page. If I type something in the adress bar it will auto-co… (read more)

Yesterday I was using Firefox normally (browsing, Discord, etc.). Today when I opened it, it wouldn't load any page. If I type something in the adress bar it will auto-complete or show suggestions based on google, but when I hit enter, nothing happens. It doesn't even try to load anything. I also can't go into options. When I click on the options button, nothing happens. I am not running in any compatibility modes. I have tried reinstalling Firefox, didn't help. I am not using any add-ons. I have done several virus searches. Other browsers work fine. I'm running out of ideas now, that's why I'm doing this post.

Asked by blockbuster2033 1 year ago

Answered by blockbuster2033 1 year ago

  • Solved
  • Archived

WidevineCdm plug-in crashed

WidevineCdm plug-in crashes everytime when I try to play disney plus or amazon prime. I fit the requirements via the disney plus site. Can anyone assist? I was streaming … (read more)

WidevineCdm plug-in crashes everytime when I try to play disney plus or amazon prime. I fit the requirements via the disney plus site. Can anyone assist? I was streaming fine last week and now its not working.

Asked by tim.mehesy 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

About Flash Player after 2020

Hello, The company I work for has a very large Flex system making it impossible to migrate to another technology until 2020. My suggestion is to keep the current version … (read more)

Hello,

The company I work for has a very large Flex system making it impossible to migrate to another technology until 2020.

My suggestion is to keep the current version of mozilla as it is running the flash player, I would disable automatic updates and freeze the browser in the current version.

My question is: whether this work after 2020?

Asked by joao6 1 year ago

Answered by Mike Kaply 1 year ago

  • Solved
  • Archived

"export passwords" botton is missing.

Dear Community members and tech experts, The "export passwords" button is missing in my Firefox, Lockwise. Any guidance will be much appreciated. Thank you, Amin … (read more)

Dear Community members and tech experts,

The "export passwords" button is missing in my Firefox, Lockwise. Any guidance will be much appreciated.

Thank you, Amin

Asked by rohistaan 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Unable to search the internet with Google

Suddenly I am no longer able to launch any internet searches. Using google (normally) or bing I receive one of two messages, "Deceptive site" warning or "Server not foun… (read more)

Suddenly I am no longer able to launch any internet searches. Using google (normally) or bing I receive one of two messages, "Deceptive site" warning or "Server not found"??????????????????????

Asked by mg13kortum 1 year ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago